Unternehmen hat geantwortet
Gents hade inte korrekt information om de varor jag köpte, på sin hemsida. Upplevde ett dåligt bemötande när jag påtalade detta. Min upplevelse är att de vill sälja mycket men inte att de är speciellt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
OBS! Vi är inte Gents of Sweden. Vi är Gents, Sveriges största aktör inom manlig grooming, för dig som uppskattar kvalitet, funktion och omsorg i allt från doft och rakning till hudvård och livsstil. Därför väljer kunder Gents: - Svensk e-handel med svensk kundservice - Expertis inom manlig grooming med mer än 20 års erfarenhet - Ett noggrant utvalt sortiment av exklusiva varumärken - Personlig service, snabb leverans och smidig köpupplevelse
Helsingborg, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vad där för ett tag sedan och bad om en frisyr och fick en helt annan frisyr, blev totalt öppnad. Grät samma dag blev sjukt ledsen och besviken. Gents är förmodligen en jätte bra hårklippning salong men efter detta första besöket så kommer jag inte gå tillbaka. Klippte alledes för mycket och det blev alledes för kort. Mvh Hugo

Antwort von Gents.se
Superstort tack till Marianne på kundservice och alla andra som hjälpte till med mitt senaste ärende! Jag hade beställt en rakhyvel som gick sönder och är så glad för hjälpen med att få en ny fungerande produkt. Verkligen bra hanterat.

Antwort von Gents.se
Beställde ett parfym test för ett tag sen. redan vid första provet föll jag direkt. underbara dofter. sitter länge. magiska dofter va det. nu beställer jag igen. den parfymen satt klockrent. helt magisk .. Mvh Roger

Antwort von Gents.se
Gick till Gents för första gången i Malmö. Hade en introduktionskod pga mitt första köp. Mannen i kassan sade att koden gäller enbart online köp. Sade då att ingenstans står dyl. i mailen. Fick då till svar att det är mycket vanligt att dyl. inte står i mailen. Jag sade motsatsen. Vi höll på så ett tag och han gav något motvilligt mej 10 procent dock utan koden.
Så min trea ger jag pga att man ska behöva diskutera sitt första köp i en butik.
Andra orsaken är att onlinebutiken funkade mycket dåligt. Flera orsaker. Blev utloggad flera ggr, sidan hängde sej mm. Slutligen gav jag upp
Tredje. Om en kod gäller enbart online ska det framgå så.
I övrigt fick jag ett proffessionellt bemötande i butik

Antwort von Gents.se
Snabb leverans av parfymprover till bra priser.

Antwort von Gents.se
Riktigt bra grejer till ett bra pris, nu är jag ganska ny när det kommer till gammaldags våtrakning och de produkterna, men jag tycker grejerna jag beställde var riktigt bra och inte var allt för dyra. Leveransen var snabb och gåvan som jag fick med uppskattades starkt!( en deo från Benjamin barber) jag kommer utan tvekan beställa härifrån fler gånger!

Antwort von Gents.se
Sämsta någonsin. Dålig kvalitet och får inget svar på mejl när jag vill returnera varan. Köp aldrig här! Det är drop shipping.

Antwort von Gents.se
Så himla kasst, scam rakt av Köp inte. Fick aldrig min beställning och får inte tillbaka pengarna och inga svar på mina mejl heller.

Antwort von Gents.se
Har beställt flera varor under åren från dem, leverans och varor har varit felfria så inget att klaga på där. Men för mig är det viktigt med kundintegritet och på detta så tycker jag att de är väldigt dåliga. T ex skickar de reklam via posten utan att man har möjlighet att tacka nej till det via sitt konto.
Jag har kryssat i på mitt konto att jag inte vill ha nyhetsbrev och idag fick jag ett mejl som ber mig recensera mitt senaste köp för att få 10 % rabatt.
Jag avskyr sådana mejl och letar efter knappen som brukar finnas längst ner för att avregistera framtida utskick men det finns inte med i mejlet (något som nästan alltid finns med och bör finnas med). Jag går därför in på mitt konto och ser att det inte finns någon inställning för att tacka nej till sådana utskick. Jag mejlar dem att jag vill radera mitt konto pga att jag tackat nej till utskick och dem förklarar det som "du har tackat nej till nyhetsbrev, detta var ett annat sorts mejl men vi har nu raderat ditt konto". Kändes inte som att det var någon hänsyn för kundintegritet baserat på deras svar till mig.
Tonen i svaren på andra omdömen upplever jag även som väldigt osmakliga och kaxiga vilket förstärken känslan av att detta är ett företag som inte bryr sig om kundintegritet. Därav 1 stjärna och inga mer köp för min del.

Antwort von Gents.se
Fantastisk kundservice av Marianne som var otroligt närvarande och svarade snabbt och hjälpte mig med mitt ärende! Jag är otroligt tacksam och imponerad! Jag tar det inte för givet och tycker att man förtjänar att får beröm när man gör sånt bra jobb som jag upplever att Marianne på Gents har gjort för mig! 5/5!

Antwort von Gents.se
Paketet jag har beställt har tappats bort och väntar nu på att bli kompenserad. När jag läser här ser jag att flera andra varit med om samma sak.
Uppdatering:
Det verkar vara budföretaget som tappat bort paketet och Gents var snabba med att korrigera det. Höjer därför betyget. Tråkigt med ganska kaxigt bemötande här på Trustpilot dock.

Antwort von Gents.se
Jag är något av en parfym nörd så jag handlat en del hos Gents både i butik och online. Butiken som ligger nära Malmö c är en som besöks ofta absolut jätte bra service där dem delar passionen för parfym som jag har. Leveransen kommer alltid samma vecka som jag beställt.
Är lite roligt att läsa människors negativa syn då jag blev verkligen förvånad det enda negativa är egentligen priset men dem som erbjuder billigare är oftast endast e-handel och har mer limiterad utbud och köper in kopiösa mängder så är svårt för er att matcha priser med andra jättar.

Antwort von Gents.se
Gents är i särklass den dyraste butiken inom sitt område. Jag har hittat varor som är tre gånger så dyra som hos andra återförsäljare. Deras egna varumärken såsom "Benjamin Barber" m fl är utav måttlig kvalitet men dyraste pris... För att ge ett exempel är deras nysläppta deodoranter ett skämt. Luktar gott, ja visst, men att saluföra en roll-on för 249kr där konstruktionen liknar något du hittar i matvarubutiken för 10kr (ja, du vet nog vad som åsyftas) är inte seriöst (suddig, dåligt tryckt text på en plastbehållare som släpper ifrån sig för mycket antiperspirant). Du får en roll-on i glas för under 30 lappen...

Antwort von Gents.se
Varnar för deras "Julkalender". En tygpåse, inte större än en mans hand, med små tygpåsar i. Allt i samma blåa tyg, av den billigaste sorten. Totalt utan någon som helst finess!
Verkligen oerhört besviken.

Antwort von Gents.se
Företag försöker sälja sin varor med hjälp av kriminell och dömd våldtäktsman.
Efter flera år som kund så kan jag ej stötta detta.
Ingen riktigt gentleman stödjer en våldtäktsman såhär.
Vidrigt!
Ang Gents svar på mitt betyg.
Så svarar jag er samma igen. Detta handlar inte om politik detta handlar om att ni använder er av en våldtäkts och masskriminell person för att kränga varor.
Snälla försök se vad det är ni gör.
Och försvara er med pengar från kund.
Gör ni vad som för pengar?`
Noll moral noll respekt och absolut inga gents.

Antwort von Gents.se
Fick en extra sak som jag inte ens betalat för, uppskattades!

Antwort von Gents.se
Finns det några före o efter bilder på att power schampot verkligen fungerar mot håravfall och att det stimulerar tillväxten?

Antwort von Gents.se
Riktigt bra service, bra utbud, beställningen skedde snabbt och smidigt. Allt på webbshoppen går otroligt smidigt och snabb leverans. Personalen i Malmö butiken är fantastiskt trevliga. Finns inget dåligt att säga! 🙌🏼

Antwort von Gents.se
Gents är enligt mig det ända stället med stort utbud av parfymer som inte är mainstream.
Här hittar man unika parfymer. Tycker ochså att det är bra att dem har parfym prover.

Antwort von Gents.se
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.