Gerantis Bewertungen 2

TrustScore 3 von 5

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Gerantis Chipka => zoek beter andere syndicus

De groep Gerantis heeft overal kantoren en is ontstaan uit een samensmelting van lokale kantoren. Zo is dit kantoor onstaan uit het vroegere "Exclusief Beheer", dat op de Graanmarkt in Aalst was. Sinds de samensmelting is de service er alleen maar op achteruitgegaan door de jaren heen. Ze hebben "vakkundig" negatieve reviews op Google laten verdwijnen. Deze syndicus is absoluut slecht in opvolging van projecten en communicatie. Zo zitten wij al 4 jaar met waterschade en is er nog altijd geen oplossing: de dakwerker wacht blijkbaar al een jaar op mooi weer om het dak te komen herstellen. Mails (wekelijks, opeenvolgend) worden niet beantwoord, laat staan behandeld. De Algemene Vergadering wordt op amateuristische wijze samengeroepen, verplaatst naar believen en agendapunten worden in een sneltempo goedgekeurd door iedereen of door niemand. Percentages berekenen is te lastig en een degelijk verslag schrijven zonder fouten is al helemaal taboe. Bovendien geven ze hun eigen fouten niet toe en wordt de "schuld" dan maar doorgeschoven naar de gemeenschap of de individuele eigenaar. Het wordt dus tijd dat dit bij de grote massa bekend wordt. Intussen al ettelijke reviews verzameld die mijn standpunt bevestigen. Hun nietszeggend antwoord op deze review van "stuur een mail" is dan ook eerder hilarisch te noemen: moest zelf contact nemen met de brandverzekering om info te krijgen. Verdere opvolging is er niet. Aan onze situatie is helemaal niets complex: er wordt niet opgevolgd, alleen gedreigd met rechtszaken. Recent bij de installatie van nieuwe gasketels heeft de installateur zelf de rare schouwconstructie moeten oplossen: syndicus geen interesse in de vraag naar een bouwplan.

27. Mai 2025
Gerantis-Logo

Antwort von Gerantis

Geachte meneer De Wilde, we betreuren van dit te moeten lezen.
Onze collega's doen steeds het nodige om alle problemen zo snel mogelijk te verhelpen.
Echter is het schadedossier m.b.t. uw appartement geen alledaagse casus, gelet op de meerdere interventies vanwege expertisekantoor Artex, lekdetectiebedrijven, vernieuwing van de waterwerende kuip in aanpalende en/of bovenliggende terrassen en herstellingswerken vanwege dakwerkers (roofing + afvoerleidingen).
Men kan dus moeilijk beweren dat er geen inspanningen geleverd werden om de oorza(a)(k)(en) te achterhalen.
Momenteel kijken wij uit naar de datum waarop de dakwerker de nodige herstellingswerken kan aanvangen.

Graag stippen we nog even aan dat u ons steeds per mail kan bereiken via chipka@gerantis.be, of via het rechtstreeks mailadres van de beheerder van uw residentie.
Telefonisch kan u ons op maandag en vrijdag bereiken tussen 9h-12h en 13h30-16h en op dinsdag, woensdag en donderdag van 9h-12h. Fijne dag verder.