Gereedschaphuis Bewertungen 19

3. Heimwerkermarkt
  4. Werkzeugreparatur
  5. Werkzeuggroßhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Gereedschaphuis is hét adres voor professioneel gereedschap en accessoires. Naast een mooi aanbod producten voor een goede prijs beschikt Gereedschaphuis ook over de juiste service om uw defecte machines te repareren. Er is ook een mogelijkheid tot het laten keuren van al uw gereedschap volgens de NEN 3140 normen.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top service

Top service, zelfs bij een lastige vraag fijn geholpen

28. März 2026

Beste Vincent,

Goede en snelle service!

Via whatsapp om 17:00 , nog even snel een vraag gesteld over een haakseslijper. Deze werd direct beantwoord, dus ik heb direct de hikoki 36v haakseslijper besteld.

En hij was de dag erna al binnen, snelle en goede service daar doen wij het voor!

Dank u!

25. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Bas,

Fijn om te horen dat u onze service als positief hebt ervaren!

Top service

Top service, netjes een mail gehad dat de bezorging iets vertraagd was ivm vakantie! Heel netjes allemaal, ga hier zeker vaker bestellen!

2. August 2024

Beste Slimafdichten,

Bij de bestelling

Bij de bestelling, mijn huisnummer vergeten te plaatsen.
Via WhatsApp is gevraagd om mijn huisnummer.
2 dagen later pakket binnen.
Goede service.

3. Mai 2024

Beste R. Jacobs,

Vlot verzonden

Vlot verzonden, goed verpakt, fijn naar een pickupshop naar keuze vooraf - prima!

10. April 2024

Dag Joyce,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Puike machine

Puike machine, na aanbeveling van het bedrijf om deze te kopen

14. März 2024

Beste Johan,

Snel en netjes geregeld

Snel en netjes geregeld

15. März 2024

Beste Frank,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Prettig zakendoen.

Was een hele goede verkoop ervaring.
Heb een product besteld en er werd direct vermeld dat het niet op voorraad was. Kon 3 dagen duren. Klopte ook. Was mooi op tijd binnen. Plus een extra accu. Was een actie, maar ook deze zat erbij.

16. Februar 2024

Beste N. Van der Kruit,

Bedankt voor uw fijne review, mooi om te horen dat het product op tijd binnen is gekomen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze konden mijn compressor pas een mnd…

Ze konden mijn compressor pas een mnd na bestellen leveren. Ik kreeg gelijk de vraag of ik wilde wachten of mijn geld terug wou. Misschien iets duurder als de rest maar wel eerlijk. Heb er ook wat anders besteld en kreeg een presentje omdat ik moet wachten op die compressor terwijl het probleem bij de leverancier ligt! Top service dus

9. Februar 2024

Beste Gerco,

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw geduld omtrent het wachten op de levering van de accu compressor!

Snelle reactie

Snelle reactie, medewerking en advies. Top!

13. Jänner 2024

Beste Johan,

zeer tevreden!!

Ruim assortiment met heel scherpe prijzen aan Hikoki accu gereedschap in mijn geval. Nadat ik de bestelling had geplaatst, werd ik een aantal dagen later door hun gebeld met de mededeling dat ik de standaard 18V accu's had geselecteerd, en ze deze niet standaard op vooraad hadden liggen. Terwijl ik eigen ook de 18-36V multivolt moest hebben. Erg netjes dat ik daar op gewezen werd. En er werd mij ook nog een accu snellader als extra bijgedaan. Wat een top service!!

19. Oktober 2023

Goedemiddag Daniel,

Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw bestelling en voor deze positieve review.

We vinden het fijn dat jij tevreden bent met je gereedschap en onze geleverde service.

Gereedschaphuis

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr