Jeg la først inn en ordre med diverse varelinjer hvor jeg bestilte bla. to par hansker og jeg fikk bare levert et par. Så måtte jeg ta dansen med kundeservice, som for så vidt var grei men det en... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg er svært fornøyd med både informasjon etter bestilling, informasjon om sendingen samt tiden det tok før jeg hadde varene i hånda. Det tok totalt 4 dager - bestilte lørdags kveld, og onsdag fikk je... Mehr ansehen
Ved bestilling - kjapp og grei bestilling og levering på døra i løpet av få dager. Da det viste seg at en av varene var defekt (ikke nettbuttikkens feil), fikk jeg levert tilbake og refundert pengene... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Get Inspired er en norsk nettbutikk for damer med et imponerende utvalg av sporty klær og sko til trening og fritid. Hyllene våre er fylt av de råeste produktene fra de hotteste merkevarene som Bergans, Craft, Röhnisch, Twentyfour, Asics, Dæhlie, Kari Traa, Johaug, Oakley og mange fler! Og med vår drive og betydelige følgerskare i sosiale medier, er vi ikke bare først ut med siste nytt – vi skaper trender. Det er nok grunnen til at de sporty fashionistaene er ekstra glad i nettbutikken vår. Kundene våre er alt, og målet er å gi hver eneste en kundeservice i toppklasse. Superlogistikk sikrer rask levering – med personlig touch og forsendelser pakket med kjærlighet. Vi gjør det vi kan for å skape en ekstra hyggelig handleopplevelse!
Kontaktinformationen
Fossegrenda 17, 7038, Trondheim, Norwegen
- 458 75 141
- kontakt@getinspired.no
- www.getinspired.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
God opplevelse
Jeg var skeptisk til å bestille mtp anmeldelser. Likevel har jeg kun hatt gode opplevelser. Alltid fått det jeg skal ha og rask levering. Ikke noe kluss.
Pakkerobot på ferie?
Så måtte jeg ta dansen med kundeservice, som for så vidt var grei men det endte opp med at de refunderte pengene for varen og kansellerte den fra bestillingen.
Så en dag eller to etterpå la jeg inn en ny bestilling på to par regnluer, leveringen var rask nok men når jeg åpner pakken så er det to par regnhansker der 🤷♂️
Så nå må jeg ta en ny dans med kundeservice og ordne opp i dette…
Varene kommer kjapt
Varene kommer kjapt. Lettvint å bytte varer/returnere. Aldri hatt noe problem. 👍
Lite smidig kundeservice.
Lite smidig kundeservice.
Bestilte turklær i går, ser nå at de kjører 30% på alle turklær.
Varene er ikke sendt ennå, men i stedet for å endre bestillingen og gi meg rabatten på inneværende bestilling må jeg opprette ny bestilling og sende den første i retur 🙄 Ikke veldig miljøvennlig og smidig. Nei, de kan ikke endre en bestilling som allerede er laget 😒
Kanskje jeg bare returner og handler en annen plass fremfor.
Rask levering
Rask levering og bra kvalitet
Veldig fornøyd med handelen
Veldig fornøyd med handelen hos GetInspired! Bestilte en genser på mandag og hadde den allerede i postkassen på onsdag – imponerende rask levering. Varen var akkurat som forventet, både i kvalitet og passform. Kommer definitivt til å handle her igjen 😊
Vurderer du å handle her? Don’t.
Velg et annet sted å handle i stede.
Dersom det står at denne siden kan levere innen en gitt dato, ta det med en klype salt.
Ikke under noen omstendighet bør du velge å betale for «raskere håndtering», da dette høyst sannsynlig ikke ville hjelpe noen ting. kanskje det til og med tar lenger tid enn vanlig.
Dette fantastiske firmaet lovet å levere en pakke hos meg på torsdag.
Her sitter jeg på fredag ettermiddag og pakken ble sendt fra de i dag.
Kundeservicen deres er selvfølgelig stengt, selv i det tidsrommet de har oppgitt at de skal ha åpent.
De svarer ikke på mail, fraktselskapet sier at de ikke har mottatt noe pakke, men plutselig på slutten av dagen, da har pakken blitt levert. Men hei det var jo bare en dag etter de skulle ha levere den hos kunden sin. Gratulerer!!
Nydelig timing å ha kundeservice stengt dagene før morsdag også. Klapp på skuldra til dere.
Hadde jeg fått beskjed om dette på torsdag, hadde jeg hatt tid og mulighet til å fikse alternativ til gavene jeg har bestilt hos dere.
Nå sitter jeg her på slutten av dagen fredag, uten mulighet til å fikse et alternativ.
Så dette er altså så irriterende!
Way 2 go!
En av favoritt nettbutikkene mine
En av favoritt nettbutikkene mine! God service når det har oppstått feil på varer osv. Rask kundebehandling.
Helt elendig kundeservice
Helt elendig kundeservice! Buksen jeg kjøpte var av dårlig kvalitet, stoffet hang rundt lårene og rumpa etter kun 4 timers bruk. Reklamerte på dette umiddelbart, men fikk beskjed om at GetInspired ikke har fornøydgaranti, og at dette ikke var reklamasjonsgrunn - til tross for at jeg dokumenterte med bilder. Det hadde kostet dem så lite å få en fornøyd kunde! I stedet kommer jeg ikke til å handle der igjen!
Skårer dårlig på Kundeservice
Skårer dårlig på Kundeservice. Får ikke svar på mail.
Om alt er etter "vanlig" kjøp og salg og man betaler er de gode.
Hvitvasket Scam
Hvitvasket Scam, de forholder seg ikke til hverken regelverket de selv opplyser om på nett eller til kjøpsloven. Kundeservicen er den verste jeg noen sinne har vært borti, de viser ingen interesse i å løse eventuelle problemer og er svært uhøflige. Sak meldt til Forbrukerrådet.
Bestilte lue og votter i 100% bomull
Bestilte lue og votter i 100% bomull, men fikk Lue og votter i 45% polyester , 28% akryl, 26% viskose.
Er fint om det kan stå riktig på nettsiden, så jeg slipper og sende tilbake pågrunn av stoffet.
Dårlige vilkår sammenlignet med andre
Umulig å kansellere en bestilling, selv om man gir beskjed umiddelbart etter bestilling.
Dersom man skal returnere så må du dekke returkostnaden selv, det er vel greit om man angrer i etterkant men tullete før varen er sendt.
Fikk ikke det jeg hadde bestilt
Fikk ikke det jeg hadde bestilt, rett før jul. Manglet flere varer i orderen som skulle være julegaver. Svarte ikke på mail før etter flere dager, fikk til slutt refusjon.
Imponerende rask levering og god…
Imponerende rask levering og god kundeservice, samt mange fine varer. Fortjener virkelig ros for jobben de gjør 🤗 Anbefales på det varmeste!
Pakke ikke mottatt og manglende oppfølging
Fredag 5. desember skulle jeg hente pakken min i pakkeboks, men boksen var tom. Jeg kontaktet kundeservice umiddelbart, og sendte ny e-post etter tre dager. Nå har det gått over en uke, og jeg har fortsatt ikke fått noen tilbakemelding.
Dette blir siste gang jeg handler hos Get Inspired.
Det er enkel bytte
Enkelt reklamere
Gode priser
Tipp topp!!!!
Styr unna
Styr unna! Har bestilt sett med genser og skjørt som skal være samme farge men når varen kommer er det ulik farge på delene. Har sendt i retur to ganger og får det samme tilbake. Kundeservice sier bare beklager bare send i retur så skal du få nytt. Ett sett med samme fargekode på delene skal være like og ikke ulike. Så dere som tenker og kjøpe så hadde jeg valgt andre seriøse aktører.
Fast delivery; good products with a good price.
Ordered clothes two days ago, today I could pick them up at the post office.
It was a fairly large order (Christmas gifts) and everything came in the same shipment.
Good quality of product and good selection. Many of the items had good discounts.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.