1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

GigaParts Witgoed onderdelen online voor alle merken wassen- drogen - vaatwassen - klein huishoudelijk - audio/video

1,9

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Psv pyama

Een PSV pyama staat op de site voor 31.99 euro maar bij ontvangst een prijs van 26.99 euro dit staat gedrukt op de verpakking maar wordt niet opgelost

2. Oktober 2024

Op 15 december iets besteld wat 2 weken…

Op 15 december iets besteld wat 2 weken levertijd zou hebben. Nu (12 januari) nog steeds niets, ook geen verzendbevestiging en geen reactie meer op mail. Het whatsapp nummer wat ze zouden hebben werkt ook niet. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar mijn geld en mijn zoontje geen psv dekbedovertrek heeft.

12. Jänner 2024

Geen terugbetaling ontvangen

Artikelen retour gestuurd, betaald voor het retourneren en na 3 weken dat de ontvangst is bevestigd door Gigafan met de mededeling, dat de betaling over uiterst 14 dagen zou worden teruggestort, nog niks ontvangen. Ook geen reactie op mails. Ik vraag mij af of ik nog mijn 50 euro terug ga krijgen.

6. Februar 2022

Oplichters!

Oplichters!
Je hebt je artikel in je mandje gezet, je belt om te informeren over het artikel, zoals geadvieseerd in de omschrijving.
Vervolgens, als blijkt dat alles wel klopt, wil je afrekenen, is je artikel ineens €10 duurder!!!!!!
Dat noem ik oplichterij!

8. August 2019

Levering zou in 2 tot 3 werkdagen zijn, maar na 15 dagen nog niks in huis

Ik bestelde zoiets simpels als een groentela bij Gigaparts. Levertijd was 2-3 werkdagen. Meteen betaald bij het bestellen. Na 10 dagen nog niks gehoord en maar eens een mailtje gestuurd. "O, sorry, er is iets misgegaan, we gaan het artikel bestellen bij de leverancier". Inmiddels zijn we 15 dagen verder en staat de bestelling nog steeds op 'In afwachting'.
Heel slechte communicatie vanuit het bedrijf als de beloofde levertijd niet wordt nagekomen, namelijk totaal GEEN communicatie.

22. Dezember 2016

Top service

3 trommelribben bestel en die gingen helaas binnen een maand kapot. Ik krijg nu gratis 3 nieuwe trommelribben en met de tip waar het waarschijnlijk aan ligt zodat het niet nog een keer gebeurt.

29. April 2016

Geheel volgens verwachting

Een onderdeeltje voor een broodbakmachine besteld bij Gigaparts. In totaal 5 mails ontvangen over de status van levering. Het onderdeel was op zondag besteld en dinsdag had ik het al in de bus.
Grappig was dat ik zelfs nog een mailtje ontving dat het pakje was afgeleverd, toen ik inmiddels al twee broden gebakken had met dat nieuwe onderdeel.
Vanzelfsprekend heb ik geen ervaring met de aftersales, omdat dat niet nodig was.
Volgens mij een betrouwbare leverancier.

17. Februar 2012

Stofzuigerslang besteld.

De pistoolgreep aan de slang van mijn oude stofzuiger was gebroken, maar de stofzuiger werkt verder nog goed. Een vervangbare imitatie-greep is alleen compleet mét slang verkrijgbaar. Bij Gigaparts was de slang het goedkoopste (€13,50) en werd snel geleverd. Ik heb tevens vier motorfilters voor mijn nieuwe stofzuiger (Philips FC9176/01) meebesteld, die filters waren ook gunstig geprijsd (€6,50) aangezien alles voor dezelfde verzendkosten werd meegestuurd.

Met de after-sales bij hun heb ik geen ervaring...

26. Dezember 2011

super!!

Nu de wasmachine defect geraakt was, heb ik tegelijkertijd ook maar onderdelen voor mijn fornuis besteld (stond niet eens op hun website!). Gigaparts hielp me fantastisch door eerst de wasmachine-onderdelen te versturen, zodat de was weer gedaan kon worden, en daarna de moeilijk leverbare onderdelen na te sturen. Goede telefonische ondersteuning!

31. Mai 2011

Thermostaatset

Duidelijke website.
Na bestelling kreeg ik netjes een orderbevestiging.
Volgende dag een emailtje met status gewijzigd, zending is de deur uit.
Andere dag lag het binnen. Mijn waardering 5 sterren!
Tevens kun je er ook af gaan halen. Zeer betrouwbare leverancier !!

23. Februar 2011

Ontzettend behulpzaam voor een webshop

Ik had een probleem met mijn wasmachine, ik kon gratis bellen naar Gigaparts en kreeg goed advies. Na het advies heb ik een onderdeel besteld en dit was snel binnen en NIET duur. De wasmachine draait weer prima. Ik kan Gigaparts bij iedereen aanbevelen

4. März 2010

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen