Gitaarsnaren.com Bewertungen 840

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op de site staat: levering de volgende dag. Op de 13e besteld en betaald, op de 17e nog niks in huis. Ik boos dus. Natuurlijk ook boos mailtje gestuurd. Binnen een uur antwoord en excuses... ze zitt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

3 sets snaren besteld en binnen 20 minuten al het erg leuke email bericht dat ze verzonden zijn. Volgende dag in huis, eindelijk een onderneming die waarmaakt wat beloofd wordt! (Next day delivery... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekend! Nadat ik de nieuwe snaren op mijn gitaar heb gezet werkte ze meteen! En de bijgeleverde plectrums doen hun werk uitermate goed. Geen geklaag, geen tegenstrubbelingen. Ze laten gewoon de... Mehr ansehen

1. Musikinstrumentengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Gitaarsnaren.com is een webshop gespecialiseerd in het supersnel leveren van snaren en diverse accessoires voor gitaar en basgitaar.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen snelle levering, wel toffe reactie!

Natuurlijk ook boos mailtje gestuurd. Binnen een uur antwoord en excuses... ze zitten in vakantiemodus, en of ik een extra setje snaren wil.
Dat wil ik natuurlijk wel en zie daar, boosheid is weer helemaal weg. Goeie zaak, die gitaarsnaren.com

17. Juni 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

prima!

Op een kleine aanpassing van de bevestiging van mijn eerste E na (omdat het dopje los schoot), waren het goede snaren. Daarbij een goede service en een leuke bevestigingsmail. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Al met al een aanrader om te bestellen!

18. Jänner 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende en snelle service!

Na het plaatsen van mijn bestelling werd deze snel behandeld. De volgende dag lag de bestelling al in de bus! Verder vond ik de gekozen tekst in de verzendbevestiging grappig, net even anders. Betalen gaat veilig via I-deal.

17. Jänner 2015

Prima!

Duidelijke website; makkelijk bestellen en betalen.
Levering volgens afspraak

15. Jänner 2015

Humor!

Top site! Snelle bezorging! En leuke mailtjes! Top bedrijf, geweldig die humor die jullie in de mails verwerken. Heb erg moeten lachen

5. Jänner 2015

Zeer goed

Snelle levering. Worden voortdurend op de hoogte gehouden van status van afhandeling en dat is prettig.

4. Jänner 2015

Raakt de juiste snaar

Goed concept. Blijft toch de beste winkel voor gitaaraccesoires: assortiment, klantvriendelijkheid, prijs en humor.

4. Jänner 2015

Toppie hoor!

Labelle snaren besteld. 2 dagen later binnen (iets later dan normaal ivm feestdagen enzo). Snaren zijn goed verpakt en de prijs is ook prima

1. Jänner 2015

Perfect

Wat kan ik zeggen, ze doen wat ze beloven. Artikel keurig op voorraad en zelfs op zaterdag na kerst verzonden. It doesn't get any better.

30. Dezember 2014

lachwekkend goed

Ik bestelde en dacht, dit is te leuk. Ik word opgelicht.
Maar niet!
Een dag later kwam mijn bestelling binnen.
Dus leuk, snel, goed verpakt en een juiste prijs.

Top

Geo

21. Dezember 2014

Fantastisch

Nadat ik een geweldige mail had gekregen waarin stond dat mijn pakje was ingepakt door een verpakkingsspecialist die tot voor kort bij NASA werkende was, kreeg ik een tweede mail waarin stond dat de gitaartas die ik besteld had, niet meer leverbaar was. In plaats daarvan, hadden ze mij een 20 euro duurdere en kwalitatief betere tas gestuurd. I will be back!

19. Dezember 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede eerste kennismaking met Gitaarsnaren.com

Netjes verpakt en binnen enkele dagen op de deurmat. Alle bestelde snaren waren aanwezig.
Voor mijn gevoel een niet volledige factuur ( geen gegevens over betaling),
maar alles bij elkaar een goede eerste kennismaking met Gitaasnaren.com. reden om zeker nog eens iets te bestellen.

18. Dezember 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr