Banner for Glazen-en-Potten.nl

Glazen-en-Potten.nl Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

144 potten met deksels besteld. Deze werden verpakt in twee slappe dozen zonder markering dat het om breekbare goederen ging en kwamen dan ook deels gebroken aan. Geprobeerd de schade te beoorde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bestelling duurde even om het geleverd te krijgen, maar ik werd hier wél goed van op de hoogte gehouden. Ik heb 6 grote rechthoekige weckpotten besteld. Helemaal tevreden!! Je kunt ze prima naast e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Alles is heel aangekomen en was netjes verpakt. Hier zal ik zeker meer bestellen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gedegen communicatie vanuit het Duitse moederbedrijf. Het duurt even wat langer met verzenden, maar er wordt zorgvuldiger gewerkt en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelli... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Glasartikel

Über Glazen-en-Potten.nl

Vom Unternehmen geschrieben

Glazen-en-potten.nl overtuigt met veelzijdigheid en kwaliteit. In onze shop vindt u een uitgebreid assortiment aan glazen flessen, kunststof verpakkingen en praktische accessoires voor uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om apothekersflessen voor vloeibare of strooibare inhoud, crèmepotjes, flessen met smalle of wijde hals, of gespecialiseerd laboratoriumglas – wij bieden altijd de juiste oplossing, inclusief passende sluitingen.

Naast verpakkingen leveren wij ook hoogwaardige wijngeest (primaspirit/neutrale alcohol), geliefd in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Verkrijgbaar in premium- en bio-kwaliteit, staat onze wijngeest bekend om analytische zuiverheid en neutrale smaak.

Voor bijzondere presentaties en veilige opslag vindt u bij ons tevens een selectie houten producten: van stijlvolle wijnkisten en flessencassettes tot praktische boxen voor kleine flesjes, sieraden of speelgoed. Zo combineert u bescherming met een aantrekkelijke uitstraling.

Veel van onze glazen flessen zijn bovendien ideaal als kruidenpotjes – functioneel én decoratief. Ontdek de diverse formaten, van 10 ml tot 50 ml en meer, en vind de verpakking die perfect aansluit bij uw behoeften.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

152 Bewertungen

Alle Bewertungen

105 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Correcte levering

De levering is correct gebeurd.
Jammer genoeg waren de glazen potjes niet verpakt per 6, terwijl ik het op die manier besteld had.

20. Februar 2026

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Bedankt voor uw feedback en fijn om te horen dat de levering correct is verlopen.

Indien de glazen niet zoals besteld per 6 verpakt waren, kijken wij dit uiteraard graag voor u na. Wilt u ons uw bestelnummer sturen naar support@floracura.com
, zodat wij dit kunnen controleren?

Dank u wel voor uw melding.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf, goede service, fijne communicatie

Mijn eerste bestelling ging perfect. Netjes ingepakt, en vlot opgestuurd. De tweede bestelling was ook vlot opgestuurd, maar enkele kapotte producten door de verzending. Dit is super vlot en netjes opgelost. Fijne communicatie. Nu mijn derde onderweg, en zal hier blijven bestellen.

30. Jänner 2026

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en voor uw vertrouwen!

Wat fijn om te lezen dat uw eerste bestelling perfect is verlopen en dat ook uw tweede bestelling, ondanks de transportschade, snel en naar tevredenheid is opgelost. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te helpen wanneer er tijdens het transport iets misgaat, dus het doet ons veel plezier dat u onze service en communicatie zo waardeert.

Het is extra leuk om te horen dat uw derde bestelling inmiddels onderweg is en dat u ervoor kiest om ook in de toekomst bij ons te blijven bestellen. Dat waarderen wij enorm.

Bedankt voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en kijken ernaar uit u nog vaak in onze webshop te mogen verwelkomen!

Slecht verpakt en kapot

Potten besteld maar besloten de bestelling te annuleren. Reactie terug dat bestelling al verzonden was maar ik deze bij de deur kon weigeren zodat het kostenloos retour kon. Helaas is pakket voor de deur gezet en nu krijg ik het dus alleen retour als ik zelf de kosten betaal. Track en trace laat zien dat pakket nog niet bij vervoerder was op moment van mailen.

Daarnaast het probleem waardoor ik de bestelling niet kan houden, er is veel gebroken. De doos rinkelt gewoon als het verplaatst. De potten zitten per soort in een eigen kartonnen doos en dan zonder bescherming in een grote doos. Nergens "breekbaar" op de overdoos, geen enkele vorm van bescherming en dus heeft alles lekker heen en weer kunnen schudden (ook "gaten" tussen de dozen niet opgevuld). Glassplinters komen uit de doos. Dit gemaild met foto's en zelfs nu kan ik het alleen op eigen kosten terug sturen (kosten rond 15-20 euro) of ik moet doorgeven wat er kapot is. Laatste heb ik echt geen zin in gezien alle glasscherven en glassplinters. Heb 3 kinderen en honden dus wil geen onnodig gebroken glas in huis en wil mezelf ook niet snijden. Kost ook nog eens veel tijd terwijl ik het niet zo heb ingepakt. Waardeloos dit. Denk dat ik het nu alsnog op eigen kosten ga terug sturen, zoeken ze zelf maar uit wat ze ermee doen en kunnen ze zien hoe slecht het ingepakt is. En hopelijk mn geld terug. Waardeloze klantenservice.

26. Jänner 2026

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling op deze manier is verlopen. Wij begrijpen heel goed dat dit een zeer vervelende situatie is, zeker wanneer een pakket met gebroken glas wordt geleverd en u zich zorgen moet maken over de veiligheid in huis.

Ook begrijpen wij uw teleurstelling over de communicatie rondom de annulering en de retourzending. Op basis van uw beschrijving is dit niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij willen deze situatie graag alsnog zorgvuldig oplossen. U hoeft zich niet onnodig bloot te stellen aan glasscherven om een schadeclaim af te handelen. Neem alstublieft nog één keer contact met ons op onder vermelding van uw ordernummer. Wij zullen uw dossier met voorrang opnieuw beoordelen en samen met u zoeken naar een passende oplossing, inclusief de afhandeling van de transportschade en de retour.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u ons de kans geeft om dit alsnog recht te zetten.

The worst company ever

The worst company ever. they behave like a scam. please stay away. i bought items since last year Dec 2025 and until now its one story to the other. the available telephone is incorrect when you call. if you try to chat with them, they will disconnect the chat and deactivate the chatting option. they are scam. do not buy from this guys.

13. Jänner 2026

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Thank you for your feedback. We’re truly sorry to hear about your experience and understand your frustration.

This is absolutely not the level of service we want to provide. We take your concerns very seriously and would like to clarify your order status and resolve this as quickly as possible.

Please contact us directly at support@floracura.com
with your order number, so we can look into your case immediately.

We also apologize if you had trouble reaching us by chat. We are reviewing this to ensure our contact options work reliably.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

19 december een bestelling geplaatst en…

19 december een bestelling geplaatst en een track &trace nummer ontvangen.
Alleen blijft deze bestelling staan in het depot van DPD.
Inmiddels contact gezocht via de mail met glazen en potten.nl.
Helaas nul reactie inmiddels is het 1 januari.
Waardeloos.
Gelukkig nog geen betaling gedaan.

1. Jänner 2026

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons dat uw bestelling bij het DPD-depot is blijven liggen en dat u tot 01.01. geen reactie van ons heeft ontvangen.

Door de feestdagen rond Kerst en Nieuwjaar zijn er helaas vertragingen ontstaan bij de levering en bij de verwerking van aanvragen. We begrijpen heel goed dat dit erg vervelend voor u was.

Mocht er op dit moment nog steeds onduidelijkheid of een probleem zijn met de levering, neem dan gerust opnieuw contact met ons op met uw bestelnummer via support@floracura.com
– wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.

snel geleverd

22. Dezember 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Dank u wel voor uw feedback! Fijn om te horen dat de levering snel was.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onmogelijk contact te krijgen met deze…

Onmogelijk contact te krijgen met deze partij. Mail werkt niet, er is geen telefoonnummer, heb geen mail gekregen met bevestiging dat mijn bestelling ontvangen en verwerkt is.

14. Dezember 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Enkele dagen geleden deed zich helaas een tijdelijke technische storing voor op onze server. Tijdens deze periode konden sommige orderbevestigingen en contactaanvragen niet correct worden verzonden of ontvangen. Dit probleem is inmiddels volledig verholpen.

Alle bestellingen worden uiteraard normaal verwerkt en verzonden. Neem alstublieft met uw ordernummer rechtstreeks contact met ons op via glazen-en-potten.nl@floracura.net
, zodat wij uw bestelling direct kunnen controleren en afhandelen.

Wat enorm slecht!!

Wat enorm slecht!!! bestelling ontvangen maar zonder deksels ( dat kan helaas gebeuren ) chat werkt niet, telefoonnummer werk niet, e-mail komt niet aan. Dus als je een probleem hebt, waardeloos! contact met dit bedrijf maken lukt niet en willen ze blijkbaar niet. Edit: probleem opgelost, hoop dat ze de bereikbaarheid verbeteren.

1. Dezember 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons zeer dat uw bestelling onvolledig is aangekomen en dat u ons niet kon bereiken – dat hoort niet zo te gaan.

Wilt u ons alstublieft kort mailen via glazen-en-potten.nl@floracura.net
met uw bestelnummer? Dan zorgen we direct voor een gratis na- of vervangende levering van de ontbrekende deksels.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nog in afwachting van reactie

Bestelling van flessen ging op zich goed. Echter nu flessen zonder dop ontvangen. Een e-mail gestuurd naar het adres wat genoemd is op de website onder Contact , maar die blijkt onbestelbaar. Ook reply gedaan op de bestelbevestiging, maar nog geen reactie helaas.
Ik vond ergens ook een telefoonnummer, maar daar komt de hele tijd een bandje dat het gesprek niet kan worden opgezet. Bij de KvK is het bedrijf niet te vinden en FliraCura wat ook in de correspondentie voorkomt is uitgeschreven bij de KvK. Ik hoop snel wat te horen eigenlijk.
Aanvulling, het is goed gekomen. De doppen zijn nagestuurd en Ik heb ze inmiddels ook ontvangen.

13. November 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Het spijt ons zeer te horen dat u flessen zonder dop heeft ontvangen en ons tot nu toe niet heeft kunnen bereiken. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Neem alstublieft rechtstreeks contact op met onze support via glazen-en-potten.nl@floracura.net
of gebruik onze live chat in onze shop, zodat wij u snel kunnen helpen. We lossen dit graag zo spoedig mogelijk voor u op.

Hartelijk dank voor uw geduld en begrip.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijs kwaliteit en compleet…

Goede prijs kwaliteit en compleet geleverd

5. November 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de goede prijs-kwaliteitverhouding en de complete levering.

We helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling!

Prima!

Duidelijke weergave op de bestelsite. Snelle levering. Heel goed verpakt (hulde) en prima service!

30. Oktober 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw prachtige feedback! Geweldig om te horen dat de productweergave duidelijk was, de levering snel verliep en alles uitstekend was verpakt. Bedankt voor uw complimenten!

Fijn dat u ook onze service waardeert — we helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling!

Producten zijn goed.

Producten zijn goed.
De bezorging was in eerste instantie niet zo best.
Ze gaven aan dat het probleem bij vervoerder lag, daar kunnen ze weinig aan doen.
Maar na enig mail verkeer hebben ze de bestelling weederom gestuurd en deze kwam wel in 4 dagen.

25. Oktober 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en dat de tweede levering snel en goed is verlopen. Helaas kunnen er soms problemen ontstaan bij de vervoerder, waar wij maar beperkt invloed op hebben — toch doen wij altijd ons best om het snel en correct op te lossen, zoals in uw geval.

We waarderen uw begrip en vertrouwen, en hopen u binnenkort weer als klant te mogen verwelkomen.

Mooie potjes, tevreden

Mooie potjes, enigste nadeel is dat het veel langer duurt als op de site vermeld staat. Mijn levering duurde 3 weken. In principe geen probleem als je dat weet.

7. Oktober 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Bedankt voor uw vriendelijke feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de potjes. We begrijpen uw opmerking over de levertijd — drie weken is inderdaad langer dan beloofd, en dat had duidelijker moeten worden gecommuniceerd. We werken momenteel aan verbeteringen in onze logistiek zodat toekomstige leveringen weer binnen de normale termijn plaatsvinden. Bedankt voor uw begrip!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Grappig dat ik dit nu krijg terwijl ik…

Grappig dat ik dit nu krijg terwijl ik nog steeds mijn bestelling niet heb gekregen. Wat ik bestelde op 8 oktober was op voorraad zelfs een email gestuurd en vandaag krijg ik pas een bericht dat het is aangemeld bij dpd maar nog steeds niet verstuurd. Dit vind ik toch wel beetje jammer.

14. Oktober 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Bedankt voor uw bericht, en onze oprechte excuses voor de vertraging. We begrijpen heel goed dat het teleurstellend is om te lezen dat uw bestelling onderweg is terwijl u ze nog niet hebt ontvangen. Door een tijdelijke vertraging in onze logistiek duurt het soms iets langer voordat een pakket daadwerkelijk aan DPD wordt overgedragen. Uw bestelling is inmiddels aangemeld en wordt zeer binnenkort verzonden. Bedankt voor uw geduld en uw begrip.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ordernummer 3095530 26 sept.Besteld 10…

Ordernummer 3095530 26 sept.Besteld 10 oct.komt er aan 13 oct.nog niets

13. Oktober 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons zeer om te horen dat uw bestelling van 26 september (ordernummer 3095530), ondanks de verzendmelding van 10 oktober, op 13 oktober nog steeds niet is geleverd. Dit is uiteraard niet de service die wij onze klanten willen bieden.

Wij controleren onmiddellijk de status van uw pakket en nemen direct contact op met de vervoerder om te achterhalen waar de zending zich bevindt en waarom deze vertraging is opgetreden.

Neem alstublieft even contact op met onze klantenservice, zodat wij de details kunnen afstemmen en u zo snel mogelijk een oplossing kunnen bieden — of dat nu levering of, indien gewenst, een alternatief is.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij lossen dit graag zo snel mogelijk voor u op.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lange lever tijd , en geen communicatie

Bestelling duurde erg lang eer dat de bestelling geleverd werd .
25 sept besteld . 13 okt . Bezorgd .
slecht bereikbaar, en pas communicatie nadat eindelijk een mail terug gestuurd kom krijgen .

13. Oktober 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Het spijt ons dat uw bestelling zoveel later is geleverd dan verwacht en dat u moeite had om contact met ons op te nemen. Dat is niet de service die wij willen bieden. Door een tijdelijke achterstand in onze logistiek hebben sommige leveringen helaas vertraging opgelopen. We begrijpen dat dit vervelend is en werken eraan onze communicatie en bereikbaarheid te verbeteren, zodat u in de toekomst sneller geholpen wordt. Bedankt voor uw feedback en uw geduld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een groot assortiment met een goede…

Een groot assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Alleen bereikbaar per mail, maar je krijgt wel snel antwoord.

7. Oktober 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met ons grote assortiment en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ook waarderen wij uw opmerking over de bereikbaarheid. Hoewel wij voornamelijk per e-mail bereikbaar zijn, doen we ons best om altijd snel en duidelijk te reageren — fijn dat u dat zo hebt ervaren.

We helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling!

Late levering

Late levering. 24-9 besteld. Levering nog niet ontvangen. Wel mail gehad na mij. Mail dat de levering vertraging heeft. En onderweg is. Maar toch irritant. Had anders elders besteld. Niet gewend van glazen en potten. In verleden redelijk snelle levering.

24. September 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Bedankt voor uw bericht en uw eerlijke feedback. Het spijt ons dat de levering dit keer langer duurt dan u gewend bent van ons — zeker als u in het verleden altijd snelle service heeft ervaren. Door een tijdelijke vertraging in onze logistiek lopen sommige zendingen helaas iets achter. We doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen en onze gebruikelijke levertijden weer te halen. Bedankt voor uw geduld en uw vertrouwen in Glazen-en-Potten.

De levering was vlot

De levering was vlot, prijs was zeer billijk in vergelijking met o.a. Dille en Kamille, Exons. Hier bij Glazen en Potten, 3 deksels voor de prijs van 1 eerder genoemde winkwels.

8. Oktober 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn blij om te horen dat de levering vlot verliep en dat u onze prijzen als zeer aantrekkelijk ervaart — zeker in vergelijking met andere winkels.

Het is fijn dat u bij ons meerdere deksels kon verkrijgen voor de prijs van één elders. Wij streven er altijd naar om een ruime keuze te bieden tegen eerlijke en voordelige prijzen.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Na 3 weken nog steeds niets ontvangen

Na 3 weken nog steeds niets ontvangen, iedere keer nieuwe beloftes, maar geen levering, heb een heel deel van mijn oogst nu weg moeten gooien.

9. Oktober 2025

Antwort von Glazen-en-Potten.nl

Het spijt ons oprecht dat u na drie weken nog niets heeft ontvangen en dat herhaalde beloften niet zijn nagekomen. Dat is extra pijnlijk als een deel van uw oogst daardoor verloren is gegaan. Neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice met uw bestelnummer; we geven uw zending direct prioriteit of regelen — indien gewenst — een snelle terugbetaling. We werken intussen aan verbeteringen zodat dit niet meer voorkomt.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr