Das sagen Bewerter
Första gången var det super, andra beställning var 2 dagar sen fast jag gjorde beställningen i tid. De livar leverans datum men håller inte det. Nu valde jag att ge de en chans till också gjord... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra utbud och alltid uppskattad present. Roligt med egna bilder som gör presenten än mer personlig. Vid behov av hjälp är medarbetarna mycket hjälpsamma och har gott kundbemötande!
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Godisboxen.se är en presenttjänst som sedan 2007 skickat goda presenter i fina presentboxar där du själv väljer designen på boxen. Personligt, unikt och gott helt enkelt. Vi har ett stort urval av boxar med allt från klassiskt godis till lyxigare choklad. Dessutom med massor av tillval att välja bland, såsom Triss, SF Anytime, biobiljetter, Happy Socks, smycken och mycket mer. I våra priser ingår alltid allt; den valda godisboxen, design/bild på boxens lock, hälsning inuti och leverans till mottagaren. Snabb leverans om du vill, men du väljer själv önskat leveransdatum vid beställningen. Våra boxar har glatt 100 000-tals mottagare när man ska gratuleras, önskas krya på dig eller tacka för hjälpen. Anledningar till att godisboxa någon är oändliga. Men har du bara anledningen så har vi boxen. Ha det gott! /Godisboxen.se
Kontaktinformationen
Schweden
- www.godisboxen.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Flexibla
Flexibla, bra support, bra leverans, allt funka fint

Antwort von Godisboxen.se
Boxen levererades en månad försent
Efter 1 månad och flera kontakter med kundtjänst, levereras den beställda boxen till mottagaren. Orsaken uppges vara PostNord men när jag begärde pengarna tillbaka fick mottagaren sin godisbox omgående! Jag är besviken! Påskpresent lagom till valborgsmässoafton och inte ens en ursäkt! Trist!

Antwort von Godisboxen.se
Andra gången de inte håller datumet
Nu valde jag att ge de en chans till också gjorde beställningen lagom tidigt men igen höll de inte datumet.
Båda personerna fick en sen födelsedags present på grund av godisboxen som inte höll datumet
Inte alls glad.

Antwort von Godisboxen.se
Rolig och personlig presentbox som blev…
Rolig och personlig presentbox som blev mycket uppskattad. Snabb levereras på överenskommet datum. Mycket nöjd!

Bästa nätbutiken
Bästa nätbutiken. Trevlig personal. Smidigt beställa. Perfekt att ge bort!

Antwort von Godisboxen.se
Lätt att beställa, snabb leverans trots lite extra önskemål från min sida.

Uppskattad present

Antwort von Godisboxen.se
Ser ut precis som beskrivet.
Kom en dag efter önskad leverans men jag hade inge bråttom så de är som de är. Själva asken var precis som på bild och gulligt med kortet som upplägg. Kommer nog använda er fler gånger 🥰

Antwort von Godisboxen.se
Jättenöjd. Har beställt flera paket och jag är…
Har beställt flera paket och jag är supernöjd och mottagarna har varit mycket nöjda.

Antwort von Godisboxen.se
Har beställt och betalat en box som…
Har beställt och betalat en box som skulle komma till adressen den 14e har inte kommit än och mallar er utan svar. Uselt

Antwort von Godisboxen.se
Önskade leverans på alla♥️dag som kom…
Önskade leverans på alla♥️dag som kom den 17e istället. Första och sista gången jag beställer härifrån. Skrev till kundtjänst som påstår de va levererat när det inte var de. Så bara dyrt och sjukt besviken så beställ inte härifrån!!

Antwort von Godisboxen.se
Det blev strul med första boxen från…
Det blev strul med första boxen från PostNord's sida. Jag tog kontakt med kundservice då fick jag hjälp från Fredrik som va otroligt skön. Andra försöket va ett succé.
För dyrt för det lilla.
Inget fel på leverans som några upplevt. MEN det är fruktansvärt dyrt för det lilla man får i boxarna. Chockartat. Tyvärr första och sista gången jag beställer.
Flera säger samma sak.
Som andra skriver så har det gått en vecka nu utan leverans. Dyrt för ingenting. Välj ett annat alternativ.
Oseriöst företag. Skyller de på postnord gör dom bort sig helt då detta är deras egna problem och inte kundens.
Postnord funkar för andra.

Antwort von Godisboxen.se
Levererat med god marginal och snyggt…
Levererat med god marginal och snyggt förpackat!
Förbättringsförslag: Valmöjlighet av innehåll?
Jag hade lite problem med att PostNord…
Jag hade lite problem med att PostNord inte kunde spåra min försändelse och att det hade blivit miss med adressen från min sida, men fick väldigt bra hjälp utav Fredrik som gav mig utmärkt service och hjälpte mig trots att det inte var godisboxens fel. Jag är jätteglad!
Super bra service och kul idé’
Gjorde beställningen från USA för leverans i Sverige. Lådan kom fram prick på utlovad dag. Min mamma blev både överraskad och jätte glad.
Superbra - rekommenderas varmt!
Jättebra tjänst och så uppskattad att ge bort. Jag har använt Godisboxen vid många tillfällen och de har alltid kommit fram i tid.
Mycket missnöjd.
Mycket missnöjd.
Ville att boxen skulle leverans den 16/1 och de skickar det den 15/1 ?!? (Alla vet väl att postnord inte levererar på 1 dag?)
Idag, 25/1, nästan 1,5 vecka senare är boxen fortfarande inte levererad...
beställ INTE från godisboxen
Är så besviken på godisboxen. Boxen jag beställde kom fram 5 dagar efter önskat leveransdatum. När jag skickar till deras kundservice så gör dem lätt för sig genom att skylla på postnord. Dem hävdar också att det står i deras villkor att dem inte kan lova önskat leveransdatum. Såhär skrev emelie från deras kundservice: villkor måste man ju som beställare faktiskt bry sig om, då man väljer tjänst.
Som sagt dem borde se över sina rutiner och eventuellt byta ut sin kundservice personal som inte bryr sig ett dugg om kunderna eller försöka få återkommande kunder.

Antwort von Godisboxen.se
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.