gomes.nl Bewertungen 38

TrustScore 2.5 von 5

2,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nieuwe accu’s laten plaatsen bij Gomes Zaandam. Later gaf de backupaccu een storing aan. Ze zouden dit allemaal onder garantie vervangen. Vervolgens kregen we een rekening, en bleek de accu achteraf n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na vele jaren VW Touran gereden te hebben met veel plezier, ben ik sinds februari 2026 trots eigenaar van een nieuwe MB GLC300e. Met dank aan Yildirim voor de gastvrijheid, uitleg en topservice. E.... Mehr ansehen

2,4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht, voor mij geen Mercedes meer.

Citan om 7:45 gebracht voor een grote onderhoudsbeurt (150000 Km / 3 jaar) en APK.
Om 14:50 een telefoontje dat de auto pas in de loop van maandag klaar is, omdat de remblokken en banden voor vervangen moeten worden. Ik weet niet tot hoe laat de werkplaats open is, maar dit zou toch makkelijk voor 17:00 te doen zijn....
Hier niet mee accoord gegaan, als servicemonteur moet ik misschien wel naar een storing toe, auto dus om 17:00 opgehaald.

Tot mijn verbazing is er helemaal niets aan de auto gedaan. Ruitensproeier is niet bijgevuld, koelvloeistof staat nog steeds net boven minimum, achterlicht en grootlichtlamp zijn stuk, remvloeistof is niet ververst, lucht en pollenfilter zijn niet vervangen (deze filters zitten er nu dus meer dan 150K in). Als de olie al ververst is (moeilijk te zien bij een diesel) zit er een halve liter te weinig in. Ook is de APK niet uitgevoerd. De remblokken kunnen overigens nog makkelijk 30K mee.

Kortom niets uitgevoerd, alleen de auto in een ander parkeervak gezet. Waarschijnlijk gaat er wel een dikke factuur naar de leasemaatschappij.......

Nog vervelender is dat bij vorig onderhoud ook 4 kapotte lampen en een verkeerd om gemonteerde band waren gemist. Ik moest ook een nieuwe aspraak maken om een H7 lamp te vervangen (heb ik uiteindelijk zelf maar gedaan).

De Citan is best een fijne auto, maar in heel NH zit je vast aan Gomes. Volgende bedrijfswagen zal geen Mercedes meer zijn.

10. April 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik kom al jaren bij Gomes met mijn…

Ik kom al jaren bij Gomes met mijn lease bus van de zaak.
Afspraak maken en alles loop gesmeerd. Ook voor een storing aan de bus kan ik langs komen. Soms wat lang wachten voordat je geholpen word maar als het zo ver is denken ze mee en lossen ze het op. Er werken aardige mensen en zijn vakkundig.

18. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als je op zoek bent naar een nieuwe…

Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, ga dan zeker niet naar Gomes! Je wordt hier niet serieus genomen. Kies een andere betrouwbare dealer die wel graag klanten helpen en auto’s wil verkopen.

7. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na vele jaren VW Touran gereden te…

E. Scholte

5. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen vertrouwen als gevolg van slechte/geen communicatie en matige service

In tegenstelling tot de communicatie voor de koop, is de communicatie (en service) na de koop zwaar onder de maat. Zowel vanuit de Dongfeng verkoper als de rest van de organisatie. Dit had ik nooit van Gomes verwacht en geeft mij niet veel vertrouwen. Vertrouwen in de importeur is juist bij een nieuw merk als Dongfeng essentieel. Hoewel het een prima auto is met wat kleine kinderziektes, had ik achteraf liever voor de Leapmotor gekozen vanwege het betrouwbare dealernetwerk/importeur.

15. Februar 2026

Waar zal ik beginnen

Waar zal ik beginnen. Ik overweeg een boek over Gomes te schrijven. Wat hier allemaal mis gaat is niet te geloven. Ik kan beter vertellen wat er goed gaat, dat is namelijk sneller uitgelegd. Helemaal niets! Wat een waardeloos bedrijf. Ik krijg al ruim een half jaar aanmaningen voor facturen die aantoonbaar betaald zijn, en zelf voor facturen die niet voor mij bestemd zijn. Elke keer word mij plechtig beloofd dat het opgelost word, maar vandaag wederom een aanmaning ontvangen. Dit is nog maar een klein gedeelte van de ellende. Ik ben er helemaal klaar mee. Het bedrijf is opgebouwd met incapabel personeel en een directeur die alleen maar geïnteresseerd is in geld verdienen.

28. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettige, professionele service met vakkennis

Gomes Bedrijfswagens Echt (voorheen Simons Truckservice) heeft mij positief verrast. De service is gewoon erg goed: vriendelijk, bekwaam personeel en duidelijke communicatie.

Mijn vraag werd helder beantwoord en ik werd keurig teruggebeld op het vooraf afgesproken tijdstip — klein detail, groot verschil. Het inleren van een achteraf gemonteerde accessoire viel bovendien 100% mee en werd vlot geregeld. Ook bij aanvullende vragen over mijn Mercedes Citan kreeg ik snel en inhoudelijk antwoord.

Jammer dat er (nog) geen verkoopteam aanwezig is, maar hopelijk komt dat in de toekomst. Wat service en technische kennis betreft zit het hier in elk geval meer dan goed.

Kortom: professioneel, betrouwbaar en prettig om zaken mee te doen.

22. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte verkoper bij Gomes…

Gomes

Ik heb afgelopen jaar oktober’24 een Mercedes-Benz V klasse gekocht bij Gomes te Alkmaar. Helaas was medewerker Luk niet echt van het nakomen van gemaakte afspraken. Tijdens het verkopen van de personenbusje heeft hij verteld dat hij zal kijken naar Mercedes Benz gecertificeerde punten.

1. De passagiersstoelen achter zouden tegenover elkaar geplaatst worden. Dit is niet gedaan
2. Stoelverwarming systeem werkte niet naar behoren. Je voelde geen enkel warmte in de stoelen.
3. De remmen piepten en kraakten als ik op de rempedaal trap.
4. Bij vertrek kreeg ik een melding van olie te laag.
5. De bovengenoemde punten zouden ze bij Gomes te Alkmaar controleren en indien nodig repareren. “Kom maar volgende week terug en kunnen we er naar kijken” zei Luk de medewerker. Een week later ben ik teruggegaan zoals afgesproken. Ook op die dag werd er gezegd ja sorry meneer nu geen tijd we moeten een afspraak inplannen. Met pijn en moeite heb ik de manager gesproken en gelukkig heeft hij mij wel goed geholpen en geregeld dat ik met een leen auto terug kon gaan naar huis.
6. APK dit is nog het ergste en slordigste geweest. APK was verlopen in mei’24 en ik krijg in december een mooie CJIB envelop met een boetebedrag van €189
7. Ook bij het bellen voor een APK keuring konden zij pas over 2 weken inplannen.

Ik heb eerder ook al een Mercedes-Benz E klasse en een B klasse aangeschaft zonder enige problemen. Hierbij wil ik niet aangeven dat alle verkoop zo zal gaan ,maar wees er van bewust dat medewerkers zoals Luk een mooie praatje kan maken wat niet waar is. Ik heb zelf mijn apk moeten maken. Stel je nou eens voor dat ik ongeluk maar en blijkt mijn apk niet in orde te zijn. Dan was ik verder van huis met alle gevolgen van dien.

28. Jänner 2026

Erg slechte klantenservice

Erg slechte klantenservice. Mensen die in discussie gaan met je over je mening. Klinken zelfs vijandig. Vragen om te betalen voor een diagnose. Niemand lost dan wat op, de diagnose kom ik ze zelf vertellen aan de telefoon. Dus erg vreemde marketing. Mag hopen de monteurs zijn beter.

Groetjes mokka.

9. Dezember 2025

Klantvriendelijkheid ver te zoeken

Vorige week belde ik voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt bij Gomes Alkmaar en voor een winterbanden wissel. Deze stond gepland voor een week later en had aangegeven een leenauto te willen gebruiken. Was geen probleem, deze was geserveerd. Een paar dagen later (vandaag dus) gebeld door een vrij onvriendelijke vrouw dat ik niet zomaar mijn banden kon laten wisselen en langs moest komen voor een offerte en er misschien zelfs nieuwe velgen bij moest komen. Kon me niet uitleggen waarom. Ze knoopte er vervolgens een raar verhaal aan vast dat het niet altijd zo maar gaat en willen weten of ik wel de juiste lichtmetalen velgen had voor de nieuwe banden, bla bla bla. De dame werd nog onvriendelijker toen ik aangaf dat ik dan wel ging checken bij andere gerenommeerde dealers wat die konden betekenen en dat ze me dan wel veel succes (met veel sarcasme) wenste. Toch maar aangegeven wel langs te gaan op de afgesproken datum. Vervolgens belde ze weer terug om te laten weten dat de leenauto die ik had gereserveerd toch niet beschikbaar was en iets anders moest plannen als ik een auto nodig had. Aangegeven dat ik er niet blij mee was omdat mij was beloofd dat ze deze voor me zouden vrijhouden i.v.m. afspraken die dag. Haar antwoord was dat in de theorie en de praktijk niet altijd hetzelfde lijkt te lukken en verder wuifde ze het maar een beetje weg.

Uiteindelijk besloten heel de onderhoud en bandenwissel maar elders te laten uitvoeren en mijn afspraken te cancelen. Zeer onvriendelijk te woord gestaan en totaal niet de klantvriendelijke service gehad die ik van Gomes gewend ben… erg jammer!

2. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Controleer je factuur op juistheid

Voor de 2e keer een onderhoudsbeurt aan mijn EQB laten uitvoeren bij Gomes in Alkmaar. Voor ik de auto breng vul ik altijd de ruitensproeiervloeistof helemaal bij. Echter beide keren wordt op de factuur ten onrechte ruim 10 euro gerekend voor ruitensproeiervloeistof. Deze keer gebeld en een credit factuur ontvangen voor dit bedrag. Maar toch niet zo netjes om het er eerst gewoon op te zetten.
Controleer je factuur dus goed voordat je betaald!

21. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zwaar rug patiënten. Mercedes verzacht de pijn!

Ik ben zwaar rug patiënt. Heb daardoor een super soepel afgestemd onderstel nodig voor mijn nieuwe auto. Frank Salem gaf me de sleutels van een jong gebruikte EQS mee. Hij vertelde niets over de rijeigenschappen van de auto omdat deze mijzelf zou overtuigen. Niet normaal! Dit is met kop en schouders veruit de fijnste auto waar ik ooit mee gereden heb! Frank Salem gaf via een speciaal voor Gomes klanten open biedt systeem ook nog eens exact de prijs waar ik op hoopte terug voor mijn Lexus. Kortom ik ben zeer tevreden en uitstekend geholpen door Frank Salem. Zojuist volledig overtuigd Mercedes Benz EQS 450+ eigenaar.

7. November 2025

ze zijn altijd underemployed

ze zijn altijd underemployed, loopt maar een persoon op een dag rond, als je belt zeggen zet een terug bel verzoek maar je word nooit terug gebeld. Als ik email over een product dat ik met spoed nodig heb krijg ik een: "Het is erg druk, loop alleen. Het is wat het is." gaan goedemiddag of met vriendelijke groet.

5. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Service ( banden spanning ) een nieuwe EQB 250 +…

In Februarie een nieuwe EQB 250 + gekocht met aardig wat opties . verkoop en aflever services waren perfect , wat resulteerde in 5 sterren , waar ik echter al bang voor was en ook wel eens geventileerd had , moet hele proces perfect werken om uiteindelijk een goede totaal score te krijgen . Het kan niet afhangen van 1 verkoper die zijn werk goed doet , aftersales en werkplaats zijn ook onderdeel van Gomes en direct verantwoordelijk voor de totale score. Toch ?
Vandaag even langs geweest in het filiaal waar de auto gekocht is. Ik had een vraagje over de banden spanning. Iemand van de werkplaats melde zich bij mij en samen gingen we even kijken naar de auto . Ik liet een foto zijn van de banden spanning voor dat ik ging rijden . 3.0 voor en 3.0 achter en een band was 2,9 achter . volgens de service medewerker mocht de banden spanning achter wel op 3.2 gezet mogen worden. en 3.0 voor .
Ok duidelijk ....... ik dacht nog dat hij zou zeggen , rij de auto maar even naar binnen dan regelen we dat voor u .... nee helaas dat kan niet bij Mercedes . Dat moet je blijkbaar zelf maar even regelen ?
Dit zou bij menig ander bedrijf zoals KIA , Hyundai of BMW zeker niet gebeuren .
Ik was zo positief , wat wat laat dit bedrijf toch een steken vallen in een tijd waar je toch moet knokken om je klanten te behouden .
Uiteindelijk ben ik even naar kwikfit gereden in zaandam en werd dit zo voor mij gefixed

7. August 2025

Toppers

Gastvrij, eerlijk en betrouwbaar. Met name verkoper Sander in Aalsmeer. Aanrader. Prima bedrijf. Heb anders mee gemaakt bij van Mossel.

18. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn auto stond maar liefst 8 weken bij…

Mijn auto stond maar liefst 8 weken bij de garage voor reparatie. Deze extreem lange wachttijd heeft voor veel ongemak gezorgd. Ik ben zeer ontevreden over de communicatie en afhandeling. Dit is niet wat je mag verwachten bij een premium merk.

Na 8 weken wachten kreeg ik een kostenplaatje van €7.000 à €8.000 voor een reparatie aan mijn auto met slechts 60.000 km op de teller. Van een Mercedes, zeker in deze prijsklasse, verwacht je betrouwbaarheid en degelijkheid. Deze ervaring is bijzonder teleurstellend en onacceptabel.

17. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr