Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Undertegnede købte 1 komfur20KPI674 - induktion 20/1 - 2026 Dette for at fortælle andre køber om : hvis synet ikke er det bedste. Sensor til valg af kogezone, samt kogezone-indikator, er dårli... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ohjekirjan teksti erittäin huonoa suomea, ja ilmeisesti samasta esiasta on käytetty eri termejä: Paneelin selityksissä puhutaan lämpötilan säädöistä sitten puhutaan viilennysnappulasta pakastus-... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I recently purchased a freezer (FB3297-94). After installing everything, I noticed that the unit moves around because it has wheels, which is a great idea for positioning it. However,... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

GRAM er tidløst design. Når vores produkter holder så længe, skal de også være smukke og enkle, så du ikke bliver træt af at se på dem.

2,1

1 Stern

Hat 18 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Design Flaw and Missing Parts – Freezer on Wheels Without Leveling or Locking Solution, and a Mind-Blowing Response from Gram Support

I recently purchased a freezer (FB3297-94).

After installing everything, I noticed that the unit moves around because it has wheels, which is a great idea for positioning it. However, the wheels cannot be locked. I checked the manual, and the instructions include a clear, large picture showing adjustable feet that can be used to lower or raise the unit. I started looking for them, but they are nowhere to be found.

Now comes the frustrating part. I called Gram Swedish support, and after five attempts to reach technical support—each time getting disconnected—I was finally contacted by a technician.

Answer: There are only wheels on this particular model.

Question: How am I supposed to keep the unit in position if the wheels cannot be locked and no feet are included to adjust the height?

Answer: You do not have a technical issue, and I cannot help you further.

After explaining that he represents Gram and that the instructions clearly show there should be feet to regulate the height, I was told that I could purchase additional parts.

Conclusion: Selling a product that needs to be leveled without including feet, while adding wheels for easier transport but offering no way to secure it in place, is mind-blowing. Instead of providing a solution to this obvious design flaw, I was asked to buy additional parts for basic functionality, which is unacceptable.

I even asked him how he would feel if I sold him a brand-new car and then asked him to pay extra for the bolts to secure the wheels just to be able to use it.

15. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte 1 x Gram WTD 60964/1 kombi…

Kjøpte 1 x Gram WTD 60964/1 kombi vask/tørk for snart 4 år siden. Verdens verste møkkamaskin. Uansett hvor dønn nøyaktig vi var på å vatre den opp spant den av gårde inne på vaskerommet. Den lakk vann, bråkte og vasket elendig. Etter alle forsøk på å sette den på labber og vatre slik at den ikke stakk av inne på vaskerommet gikk gjengene på labbene til slutt i stykker. Videre og for vel 2 uker siden reagerte jeg på noe jeg antar er totalt lagerhavari på trommel eller motor. Selv om det selvsagt er 5 års reklamasjonsrett på denne talentløse maskinen har vi valgt å pælme hele dritten. Vi kommer ALDRI og da mener jeg ALDRI til å nærme oss produkter fra den engang så STOLTE danske produsenten GRAM! Beklager, men dette er rett og slett ALT for dårlig. Fysjameg for noe SKID!

12. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Astianpesukone vuotaa ja on rikki kun…

Astianpesukone vuotaa ja on rikki kun on käytetty vasta 4kk. Asiakaspalvelu huonoa - eivät suostu antamaan uutta konetta tilalle kun 4kk käytössä ollut kone rikkoutuu. Oli pahin virheeni ostaa Gramin astianpesukone.

6. März 2026

Undertegnede købte 1 komfur20KPI674

Undertegnede købte 1 komfur20KPI674 - induktion
20/1 - 2026

Dette for at fortælle andre køber om : hvis synet ikke
er det bedste. Sensor til valg af kogezone, samt kogezone-indikator, er dårligt placeret, samt utydeligt
mørkt, ingen god markering. Modsat andre komfurer
som har en tydelig markering !
Har henvendt mig til Gram, kundeservice- som fortæller, “ at det er komfurets design “

4. März 2026

Hej Ove,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at produktet ikke lever op til dine forventninger.

Det er korrekt at designet af produktet kan service ikke ændre på. Designet af sensorer på kogepladen udspringer af en ønske fra vores kunder om et elegant og eksklusivt design.

Det er klart at lys indfald eller belysning i øvrigt kan påvirke synligheden men det er noget der skal tages højde i salgs situationen kombineret med kompetent rådgivning.

Vi kan desværre ikke ændre designet som tidligere nævnt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

skam få Kirsten og Ulrik fra GRAM det…

skam få Kirsten og Ulrik fra GRAM det var så dårlig hjælp til kunden. Direktionen vil sikkert være glad for Jer begge. Men jeg er ikke - I skulle skamme Jer ikke at kunne klare vores telefoniske samtaler. Føj for pokker aldrig mere GRAM. ps. jeg håber alle vil se det her, for jeg er virkelig vred.
Med hilsen
Anne-Marie Egemar

2. März 2026

Hej Anne-Marie,

tak for din anmeldelse. Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice.

Vi har undersøgt sagen og vi kan se at service blot har bedt dig oplyse serienummeret på produktet. Det er helt normal procedure for at kunne behandle en sag?

Serienummeret er relativ let at fremsøge på produktet og jeg er sikker på at service har forsøgt at supportere dig efter bedste evne.

Alternativt er der måske noget familie eller venner der kan hjælpe dig?. Du er altid velkommen til at henvende dig igen.

Mvh:

Reservedele mareridt

Jeg har nu i flere uger kæmpet med Gram support, salg og kundeservice for at få hjælp til at bestille reservedel til min opvaskemaskine. Først blev jeg talt ned til af en medarbejder fra support der ikke ville guide mig igennem at finde ud af hvilke reservedele jeg skulle bruge. Han mente vist ikke at en ung pige ville forstå ham.
Det måtte jeg klare selv...
Herefter har jeg bestilt og betalt for 2 reservedele som jeg ikke har hørt fra i en uge. I dag finder jeg så ud af at ingen har informeret mig om at den ene del ikke er på lager og jeg derfor må vente på ubestemt tid for at få mine varer, mens de har taget imod mine penge.
Jeg køber ALDRIG noget fra Gram igen, pga. Den frygtelige kundeservice jeg har oplevet!

12. Februar 2026

Ikke god elektronik

Vaskemaskinen gik i stykker efter 9 måneder. Fjedder og lågepolstring hoppede af midt under vasken, så der kom vand ud under maskinen på gulvet. Vi fik reparatør ud som påstod, det var vores egen skyld. De mente, vi havde puttet for meget tøj i, men hvordan skulle de vide det? De har jo ikke set tøjet.. Og maskinen skulle gerne kunne håndtere op til 8 kilo vasketøj. De mente, vi selv skulle betale for serviceeftersyn og reparation.

10. Februar 2026

Hej Lucia,

tak for din anmeldelse.

Vi kan ikke helt forstå at du skriver om dårlig elektronik i vores vaskemaskine? Det er jo ikke elektronikken der har fejlet her men derimod en dørbælg?

Værkstedet som har været hos dig har udbedret afvigelsen men gør samtidig opmærksom på at det ligner at der har været noget i klemme.

Uagtet dette har Gram betalt for servicebesøget så du har ikke haft udgifter til eftersyn og reparation som skriver.

Således er sagen afsluttet til hvad vi håber til alles tilfredshed.

Mvh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan ikke kjenne meg igjen i disse…

Kan ikke kjenne meg igjen i disse negative omtalene, ja vi kan være enige om at Gram ikke har de beste produktene, men når det gjelder kundeservice har jaggu mange andre en vei og gå, utrolig god kundeservise og hyggelige mennesker og snakke med, men har en følelse av at det blir litt missforstått, når det kommer til reperasjon, spesiellt av Elesco i trøndelig, som Gram bruker til reperasjoner, maken til dårlig service skal man lete lenge etter, og det er vel ikke Gram sin skyld, mulig det kunne vært lurt og bytte de som tar seg av repererasjonenen. men igjen, opplevelsen jeg hadde idag med Gram og kunde service, var helt fantastisk.

29. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice eksisterer simpelthen ikke…

Kundeservice eksisterer simpelthen ikke !
Måtte ringe op 6 gange inden det lykkedes og få en ualmindelig uforskammet mandsperson i røret.
Jeg forstår ikke man kan have sådan en person ansat i første linje.
En ting er man ikke vil give mig udvidet garanti, det må jeg acceptere, men den form for samtale har ingen gang på jord.
HOLD jer langt væk hvis I forventer en god tone, EFTER I har investeret i et GRAM produkt.

13. Jänner 2026

Hej Helle,

tak for din anmeldelse og vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice.

Uden at kende sagen til bunds er det korrekt at 5 års garanti kun kan erhverves i salgs situationen og ikke via service afdelingen efterfølgende.

Vi kender selvfølgelig ikke indholdet af din samtale med kundeservice men hvis du i situationen har følt dig behandlet skal vi opfordre dig til at rette henvendelse til Service afdelingen igen og bede om at tale med servicechefen.

Ser frem til at høre fra dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ventede i telefonen i 25 minutter…

Jeg ventede i telefonen i 25 minutter for vejledning på fejl i min opvaskemaskine
Den ansatte havde ingen forstand på at løse opgaven og bad mig om at kontakte en forhandler og smed røret på
Føj da

6. Jänner 2026

Hej Benny,

tak for din anmeldelse.

Det lyder voldsomt med 25 minutters ventetid og er slet ikke hvad vi normalt oplever. Umiddelbart kan vi ikke redegøre for årsagen til dette men måske en fejl i vores telefonsystem, akut sygdom i kundeservice etc.

Vi har udelukkende kompetente medarbejdere der også kan søge support hos vore teknikere såfremt det måtte være nødvendigt.

Det er ingen der smider røret på i kundeservice, det må absolut bero på en misforståelse. Vi lever op til vores forpligtelser i henhold til reklamations retten beskrevet i købeloven.

Vi opfordrer til at du henvender dig igen til vores tekniske afdeling også er vi sikker på at du får den service du forventer.

Gram service

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ostimme jääkaappi pakastimen

Ostimme jääkaappi pakastimen. Otimme kaapin käyttöön ohjeitten mukaan,siitä huolimatta kaappi ei toimi. Jos jääkaapissa lämpötila kohillaan, pakastimessa vain -13. Huoltoon soitettu nyt lopultakin asia saatu järjestykseen. Mahd. ensi vuoden alussa vasta huolto. 02.12 25 kaappi ostettu. Huolto kuukauden päästä. Liian pitkä on aika.

2. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis du mangler lyde i dit køkken

Hvis du mangler lyde i dit køkken ? Så er svaret, køb dig et nyt Gram køleskab, du vil blive rigeligt belønnet med lyde når det kører. Og hvis du får tanken at klage over det, så glem det. Sådan lyder nye køleskabe efter 2014.
Magen til arrogant behandling af kundeservice skal man da lede længe efter: sådan lyder nye køleskabe efter at man ikke må bruge freon længere.
Har ikke hørt nogle køleskabe efter 2014 der lyder sådan.
Jeg køber aldrig Gram mere og det bør du heller ikke gøre, med mindre at der er ALT for stille i dit køkken.

2. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte en grå gram torktumlare

Köpte en grå gram torktumlare, stannar efter 1 minut. Tömmer inte vatten, eller det står att behållaren måste tömmas, trots inte en droppe vatten. Har jävlats en vecka, satt i slangen baktill för att det skall tömmas direkt och inte fylla behållaren..fungerade en maskin, nu felkoder igen... less

10. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik leveret mit Gram køle-frys skab.

Fik leveret mit Gram køle-frys skab.
Effektiv og venlig betjening, monteret, men ikke sat op på "trin" hvor plads til køleskab er forberedt. Manglede 2 cm i dybde, ikke montørernes skyld.
Virkelig et godt køle fryseskab skab.

29. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyvin toimii!Helppo valita…

Hyvin toimii!Helppo valita pesuohjelmat.Hiljainen linkous ja kone pysyy hyvin paikallaan ei yritäkkään viedä pyykkiä ulos kuivumaan! Kaikin puolin hyvä ostos!

8. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Defekt komfur men ingen hjælp

Mage til dårlig service og lav kvalitetsprodukter skal man lede længe efter.

Vi købte et komfur for over 2 år siden nu. Der har været ballade fra dag 1. Komfuret bliver ved med at tage strømmen i huset og varmluftslegemet går, så det skal skiftes igen og igen. Vi har selv betalt for en elektriker, der har fikset strømkredsene, men problemet med komfuret fortsætter.
Nu er garantien så udløbet og Gram vandt kampen. De solgte noget skrammel, som de ikke vælger at tage retur trods tydelig fejl på produktet. Nu skal varmelegemet så udskiftes igen for 3. eller 4. gang. Det er bare overhovedet ikke i orden…!

22. Oktober 2025

Hej Lea,

tak for din anmeldelse.

Vi kan godt se at der har været flere besøg på produktet men da fejlen været forskellig fra gang til gang, er der forsøgt reparation.
Vi lever op til vores forpligtigelser i henhold til købeloven.

Vi forventer at den sidste reparation udført i november 2025 endegyldigt har løst problemet nu.

Gram Service

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr