Dårligste skole i Gentofte kommune…
Tænk at betale for at havde gået her
Hos Gentofte Studenterkursus ved København er mulighederne mange. Tag fx Enkeltfag, 2 eller 3 årig HF, 2 årig STX, STX Business mm.
Hartmannsvej 22, 2900, Hellerup, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Tænk at betale for at havde gået her
Gentofte Gymnasium er en skole, der desværre kæmper med et alvorligt dysfunktionelt miljø. Skolen henvender sig primært til unge mennesker, der ikke har haft en lige vej gennem skolesystemet, og som har mødt forskellige udfordringer på deres vej.
Som tidligere elev har jeg desværre oplevet både lærere og ledelse, der ikke virker kompetente, og som ofte træder på dem, der allerede ligger ned.
Der er et markant fokus på diagnoser, og lærerne har tendens til hurtigt at tildele diagnoser til højre og venstre. Hvis de mener, at du ikke passer ind i deres form for skema, opfordres du til at gå til lægen og få noget medicin.
Det psykiske miljø, som lærernes tilgang medfører, er både nedbrydende og ødelæggende.
Det er trist at være vidne til, at en skole som denne ikke tager ansvar for den opgave, de har påtaget sig. Skolen tiltrækker blandt andet elever med autisme og andre diagnoser, men for ledelsen virker det mere som en forretning end et sted, hvor der bliver taget hånd om menneskerne bag. Der er et markant fokus på de økonomiske aspekter, fremfor at tage ansvar for de individer, der har brug for støtte og omsorg.
Om man har en diagnose eller ej, burde dette være naturligt, at vi som mennesker opfører os ordenligt og behandler hinanden med respekt.
Virkelig skønt og rummeligt gymnasium, hvor både ledelsen og lærere ser sine elever i øjenhøjde.
Dejlig atmosfære og skønne mennesker.
Kæmpe anbefaling herfra!
HOLD JER VÆK
Jeg startede på skolen i håb om en ny start, det gik ikke særlig godt. Jeg blev ikke taget godt imod og var for det meste alene af tiden. Jeg har allerede angst, PTSD og depression, og omgivelserne fra både personale og elever gjorde det ikke bedre. Jeg havde fortalt lærerne hvordan min situation var og de gjorde ikke noget for at gøre miljøet trygt. Den væreste af dem alle var vicerektoren Camilla, jeg har aldrig i mit liv mødt en mere magtliderlig person end hende. Hun sørger personligt for at gøre din skolegang til satans hjem. Jeg ville ikke komme i skole og da jeg så endelig kom var det, det væreste. Lærerne bedømmer dig ikke udefra hvad du kan. Det er direkte en skole der ikke vil se sine elever klare det godt på længere sigt. Det var verdens største fejltagelse at starte på skolen. Hvis det var muligt ville jeg give skolen 0 stjerner.
GSK er en super god skole med fantastiske lærere! Jeg vil helt klart anbefale skolen😆
Fantastisk skole! Jeg blev student i juni 2021 og har været så glad for min skolegang på gsk, hvor jeg har fået nogle supergode venner og lært en masse. Lærerne er enormt dygtige og motiverende, det samme er ledelsen og div tilbud af coaching og studievejledning mm. Undervisningen er spændende, og lærerne giver mulighed for, at eleverne kan sætte deres eget præg på undervisningen. Fordi det er en lille skole, bliver alle elever hørt og får den hjælp/det fokus, de har brug for. Der er højt til loftet og plads til forskellighed, både fagligt og socialt.
d. 11-08-2020 startede jeg som elev på Gentofte studenterkursus. Kort tid efter skolens opstart møder jeg for første gang skolens rektor. En meget fugtig, nervøs og rystende dame møder op i klasserummet, hvor hun bl.a. påpeger skolens ordensregler (…) det er altså ikke det samme som at gå ud og slå et menneske ihjel.” Hendes sætning og påfaldende kropssprog undrede mig meget, for hvorfor skulle hun dog have et behov for lige præcis at involvere det ift. skolens studie og ordensregler? Det er vel indlysende, at elever, lærere og ledere fra starten af et uddannelsesforløb ikke yder psykisk vold på hinanden, er samvittighedsløse og ligeglade med andre menneskers følelser.
Som person er jeg i hvert fald indtrådt på et studenterkursus, velvidende at det er unge og ældre voksne mennesker der vælger at tage en ungdomsuddannelse. Til det må man jo gå ud fra, at folk er modne og almindeligt sunde og psykisk stabile, uden svære persnlighdsfrstyrrelser e.lign. Ellers er det sandsynligvis ikke en studentereksamen man skal tage.
Desforuden har jeg uden egen interesse været i kontakt med skoleledelsen vedr. en privat hjælpelærer jeg havde i forbindelse med matematikundervisning, da jeg i et påfaldende tidsrum ikke modtog et stabilt og accepteret forløb på skolen. Hertil udtrykte en af skolens pædagopiske ledere, at de ikke kan modtage fri passage, da kontrollen ellers var ude af deres hænder. Personen er hverken selv matematik underviser, og havde i øvrigt intet med den pågældende klasse at gøre. Selv samme leder har bedt klassens matematik underviser om at involvere sig i seksuelle bekendtskaber med elever på skolen og udenfor. Til det kan man ikke forvente, at der ikke bliver kommenteret på det, på et eller andet tidspunkt.
I tiden under mit skoleforløb blev jeg bedt om at henvende mig til skolens coach. På baggrund af min tidligere uddannelses erfaring bliver jeg desværre nødt til at kommentere på en meget nysgerrig kvinde, der har fremdraget komplekse problemstillinger hun ikke er uddannet til at behandle. Derudover har hun brudt sin tavshedspligt, været upålidelig og fejltolkende i forhold til den situation jeg endte i.
Ikke nok med det, har jeg opsøgt rektors øjenkontakt, som interessant nok har været påfaldende afvigende. En meget kold og mentaliseringssvigtet dame, der tenderer til at ændre fokus over på modparten, og give andre skylden for sine egne fejl. Dog kan hun fremstå ekstrem sukkersød på ydersiden.
Skolen er en betalingsskole, hvor folk betaler mellem 500 – 1000 kr pr. elev om måneden. Skolen er ikke bedre faciliteret end en betalingsfri skole. Aktiviterne og kvaliteten af undervisningen afspejler heller ikke, at det er en betalingsskole. Til det bliver jeg desværre også nødt til at forholde mig undrende, da jeg selv begyndte at føle en økonomisk undertrykkelse i den periode jeg gik på skolen.
Jeg har skrevet dette review for at imødekomme eksisterende og nytilkommende elever/forældre der har undret sig over skolen, eller kommer til det på et eller andet tidspunkt….
Tænk dig om før du spænder ben for andres fremtid.
Linda Langaa
Vores datter blev student 29.5.00. Vi stod 7 personer på skolens parkeringsplads, for at give vores datter hue på, da rektor meget lidt smilende, kom, og bad os forlade skolens grund, da hun ellers ville tilkalde politiet. Tak for festen. Husk at næste gang studenter springer ud, at hejse Dannebro på jeres flagstang, det manglede 29.5.00.

Antwort von Gentofte Studenterkursus
Jeg blev færdig med min 3 årig HF i 2015 og kan helt klart anbefale stedet. Gode lærere, gode lokaler med gode stole osv. (Betyder meget når man har lang dag), godt IT system og gode facilitet i det hele taget.
Eneste minus jeg kan give er kantinen. Den er som sådan god nok. Men ALT for dyre priser i forhold til at det er studerende som går der som er på SU. F.eks. 20 kr for en normal Cocio, Sodavand eller cultura drik. Sådan noget koster max 18 kr på en tank som i forvejen er kendt for at have overpriser i forhold til supermarkedet. Det samme med maden. Ingen dressing i sandwich som koster 25 kr. Gjorde at det var en kedelig kylling sandwich og mange af mine venner og mig selv samt andre elever gik til nærmeste pizzaer og købte. Men udover det er stedet super fedt. Jeg fik en masse gode venner som jeg stadig ses med.
Fantastisk og livlig gymnasium som går meget op i tryg faglighed. Eleverne, lærerne og ledelsen er allesammen ubeskrivelig søde og rare mennesker.
Jeg er privat hjælpelærer til én af skolens elever på HF kurset. Jeg har måttet sande at både elevens lærer og studievejlederen har afvist mig i at få selv de mest basale oplysninger at vide om kurset som f.eks. pensum, eksamenskrav, karaktergivning osv. Jeg bør nævne at eleven er over atten og har givet hans fulde accept.
Jeg finder dette aldeles uacceptabelt, jeg har selv undervist på gymnasiet for år tilbage og naturligvis hjælper man da sine elever alt hvad man kan i stedet for at spænde ben for dem. Jeg skriver det for at nytilkommende elever ikke skal komme i samme situation.
Paul Korsgaard

Antwort von Gentofte Studenterkursus
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.