GSMnet - Magazinul telefonului tau Bewertungen 40

TrustScore 3 von 5

3,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2ème fois que je commande sur ce site un écran d'origine Samsung. Je recommande car beaucoup moins cher que des sites concurrents et livraison rapide. je recommande

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  2. Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten

Vom Unternehmen geschrieben

Magazin online de accesorii telefoane, componente telefoane si piese telefoane, gadget-uri si wearables.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Husa Iphone

Am comandat o husa de Iphone 14 pro. Produsul este original si a venit a doua zi. Voi reveni pe site!

15. Mai 2025

Antwort von GSMnet - Magazinul telefonului tau

Buna ziua. Multumim pentru review si increderea acordata magazinului nostru.

Recomand !

Recomand , cei mai buni

16. Mai 2025

Antwort von GSMnet - Magazinul telefonului tau

Bună! Îți mulțumim din suflet pentru review și pentru încrederea pe care ne-ai oferit-o. Ne bucurăm că ai ales magazinul nostru!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Injoignables

La livraison a été relativement rapide mais impossible de faire un retour ou autre car ils doivent vous envoyer un code pour finaliser votre demande...et vous ne le recevez jamais.

6. Mai 2025

Antwort von GSMnet - Magazinul telefonului tau

Bonjour. Nous sommes désolés pour ce désagrément. Pourriez-vous nous indiquer le numéro de commande concerné ? Nous vous assurons qu’un bon d’achat est émis si la procédure de retour, disponible sur notre site dans la section « Retours et Garanties », est respectée. Ce bon peut également être converti en remboursement sur votre compte personnel, en suivant les étapes indiquées dans la section « Mon Compte » - « Retours et Garanties ».

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At first I got a broken screen…

At first I got a broken screen protector, and I called support section, where I described my problem, I sent proof, and then they sent me another one. Great and quick services. 5 stars

30. Oktober 2023

Antwort von GSMnet - Magazinul telefonului tau

Thank you for the recommendation.

Ecran iPhone XR

Ofera produse care nu functioneasa pentru inlocuire (exemplu: ecrane refurbished). Desigur, nu isi asuma resposabilitatea pentru acest lucru si nu le primesc inapoi. Clientul este obligat prin termeni si conditii sa testeze produsele lor. Atunci, de ce i-am mai alege pe ei, cand dau mesajul de companie in care sa ai incredere? Nu primesc produse. O experienta pe care NU o voi repeta! Nu recomand! :)

7. April 2023

Antwort von GSMnet - Magazinul telefonului tau

Ne pare rău pentru inconvenientul întâmpinat. Vă rugăm să completați formularul de garanție disponibil în contul dumneavoastră de client, iar colegii din departamentul de garanții vor prelua imediat solicitarea și o vor soluționa cât mai rapid posibil.
Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru încrederea acordată!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

atentie la produse!! unele sunt SH !!

am primit un incarcator wireless apple SH, cu urme evidente de folosire si ambalaj deteriorat. i-am facut poze si le-am lasat un review la ei pe site, review care a fost sters in orele urmatoare. nu am fost contactat de absolut nimeni pentru solutionare.

2. März 2021

Antwort von GSMnet - Magazinul telefonului tau

Buna ziua, ati facut o cerere de Retur/Garantie si nu v-a contactat nimeni?

Baterie Samsung Note Edge (blister

Baterie Samsung Note Edge (blister - Made in Coreea, fabricata cu doua luni in urma).
Totul a decurs fara probleme.
Daca s-ar mai putea umbla si la costurile de transport, totul ar fi impecabil.

10. April 2017

Multumim pentru aprecieri.

"Originale" facute pe vapor

Am comandat doua baterii originale bulk si un incarcator original. Diferentele optice fata de originale sunt minime. Insa, dupa mai putin de 6 luni, ambele baterii erau moarte (se inchideau la 70%), un telefon fiind si distrus iremediabil (la reprezentanta au zis ca trebuie schimbata placa de baza, si costa mai mult decat face).

Deci MARE atentie ce comandati de la ei.

17. Februar 2017

Nu riscati!

Am comandat un display cu touch, au fost testate cand au ajuns constatându-se ca sunt defecte si la retur nu au vrut sa le schimbe pe motiv ca au fost manipulate/ instalate gresit. Sunt mai de incredere site-urile chinezesti decat gsmnet. Nu recomand!!

21. September 2016

Nu cumparati nimic de pe Gsmnet.ro - Mari Tepari

Am plasat o comanda in Decembrie pentru niste folii de sticla pt S6 Edge si nici una nu s-a potrivit ( chinezarii ordinare). Pe site scria clar ca acopera partea activa. Telefonul fiind S6 Edge si marginile sunt active. Folia de sticla era defapt pentru un telefon cu ecranul mult mai mic (folia era mai ingusta cu 0.5cm in fiecare parte). Am facut retur conform legislatiei in vigoare ca sa aflu ca nu imi primesc banii inapoi. Coletul a fost trimis inapoi celor de la GSMNET , dar nici in ziua de azi nu am primit banii inapoi. RUSINE GSMnet.ro Vindeti produse de proasta calitate, Nu inlocuiti produsul si nu inapoiati clientilor banii inapoi.

10. Mai 2016

Produs "original" neoriginal.

Atentie!
Nu toate produsele marcate ca "originale" pe site-ul lor sunt de fapt originale. Unele sunt, altele nu. Iar cele care nu sunt, sunt de o calitate foarte proasta. Eu mi-am cumparat un touchscreen pentru telefon, care pe site aparea ca fiind "original" si care, am observat ulterior, nu avea nicio legatura cu originalul. Nu doar ca nu functiona ca lumea, ci ii si lipseau facilitati pe care produsul original le are. De asemenea, produsul fizic nu avea nicio legatura cu poza de pe site. Poza aia e luata de pe Google. Nu facuta de ei.

Am sunat la ei, mi-au zis ca "sunt facute prin tari cu mana de lucru ieftina", ca si cand o masina facuta in China are doar 3 roti, pentru ca e facuta in China.
Dupa care, in cadrul unui alt apel, mi-au zis ca "se poate ca produsul pe care l-am cumparat sa fie dintr-un lot cu probleme". Produsul nu era doar "cu probleme", ci NU ERA ORIGINAL in primul rand! De aici si problemele.
Nu am mai comandat nimic de atunci si nu va recomand sa comandati de la ei.
Pacat. Am fost multumit o perioada. S-au prostit de tot.

30. Mai 2015

multumit de componente

Am cumparat in urma cu o luna componente pt un N97 ,piesele au fost originale,sunt multumit. Am luat si piese pt un E71 chinezesc care nu s-au potrivit,dar au fost ok m-au ajutat sa-mi recuperez banii. Pacat ca nu aduc componente pt replici,am inteles ca nu se gasesc deloc. Stie cineva daca pot gasi piese pt replici? Cat despre site .....il recomand cu incredere :)

10. Mai 2011

Firma OK

Am cumparat o carcasa de Nokia 6300 Alba. Produsele au fost impecabile si livrate a doua zi.

9. Mai 2011

tranzactie reusita

Am cumparat un touchscreen si un display pentru telefonul LG GT505. Produsele au un pret bun si sunt multumit de serviceul unde am fost, cat si de siteul gsmnet. Comanda a ajuns in 24 de ore si fara probleme. Ma bucur ca exista un site dedicat componentelor pentru telefoane si nu numai. Sper sa aduca mai multe piese pentru acest telefon.

8. Mai 2011

componente "originale" la gsmnet

am comandat de la ei o baterie pt e51 si carcasa de mijloc. Piesele au venit in 24 de ore, s-au potrivit, singura problema e ca nu sunt originale, asa cum zic ei pe site. Le-am trimis comentariu pe tema asta si a doia zi , un tip de la garantii m-a sunat sa-mi dovedeasca ca piesele sunt originale. Sigur ca nu a reusit chiar daca mi-a zis ca au certificat de conformitate. Daca au asa ceva, nu inseamna ca sunt originale ci ca doar sunt conforme cu stasul firmei(cea care le-a produs, nu Nokia). Mi-a mai spus ca ei iau piesele de la furnizori si nu de la Nokia, astfel se explica preturile asa mici pe care le practica, ex: baterie pt E51 din mag nokia costa 149 RON, la Gsmnet costa 59Ron. In plus, piesele difera de cele originale, adica de cele de pe telefon, si bateria si carcasa. In concluzie, folosirea cuvantului "original" m-a dus in eroare. Prefer sa stiu ce cumpar. Cat despre "stele", le dau 1 stea doar pentru ca vand lucruri "originale".

14. Februar 2011

multumit

am comandat de la ei un set handsfree nokia,un incarcator nokia si unul sony ericsson.produsul a fost ok.a ajuns la mine in 2 sau 3 zile.nu era comanda prin fan courier.multumit,sper sa nu dezamageasca daca voi comanda si altceva pe viitor.numai bine.

26. Februar 2010

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr