Riktigt dåligt service och jag skulle inte alls rekommendera detta företag.
Guldsolbyggen ger inte rätt information angående grönt teknik avdrag. Jag anlitade Guldsol byggen AB för att installera en batteri anläggningen. Solcellsanläggning har jag sedan tidigare installerat från ett annat elföretag. Problemet är att som pensioner som jag och min fru är har inte tillräckligt med inkomst för att kunna få fullt görnt teknik avdrag. Istället får jag betala mellanskillnaden som ligger på 27 000 kronor och då har hela batteri anläggningen kostat mig 127 000 kronor istället för 100 000 kronor. Guldsolbyggen lovade mig när vi skrev avtalet att jag inte skulle betala någonting annat extra än 100 000 kronor. Om det skulle uppstå extra kostnader så lovade guldsol byggen ab mig att dom skulle stå för det. Nu när deklarationen har kommit så behöver jag och min fru att betala extra och då försökte jag kontakt guldsol byggen ab på och e-post och telefon fler gånger men jag har inte fått något svar. Det kan jag säga att det är ett riktigt dåligt service och jag skulle inte alls rekommendera detta företag.