Prima hout. Volume klopt ook. Netjes en compact gestapeld. Berekende inhoud vd krat was 0.87m3. Had 0.8 besteld. Materiaal vd krat gebruikt voor aanmaakhout. Brand overigens prima. Had gecombineerd... Mehr ansehen
Sinds jaar en dag een tevreden klant geweest. Echter nu slaan ze de plank volledig mis. Betaald voor 2 kuub hout € 400. Normaal 3 rijen netjes gestapeld in een krat. Echter nu was de lever 2 rijen ges... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij kopen al jaren ons open haardhout bij haardhout.com. Meestal zo'n 4-5 kuub per jaar. Laatst waren en 2 pallets die van iets mindere kwaliteit waren. De eigenaar Gert is toen persoonlijk langsgekom... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
De openhaardhout leverancier voor heel Nederland, online droog open haard hout bestellen, snelle levering, geen bezorgkosten, goede klantenservice.
Europaweg 10, 7903 TM, Hoogeveen, Niederlande
- 0527-820100
- info@haardhout.com
- www.haardhout.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Mooi en goed verpakt netjes gestapeld
Mooi en goed verpakt netjes gestapeld
Mooi op tijd geleverd
Ben er Blij mee
goede site
goede site, snel geleverd en als enige te kiezen lengte
Jammer vind ik dat er geen korting is bij afname van 2 pallets. Ik heb nu het gevoel 2x bezorgkosten te hebben betaald voor 1 bestelling. Dat is raar

Speciaal braai hout gekocht
Speciaal braai hout gekocht, maar allemaal andere maten lijkt erg op rest hout. Had beter verwacht!

Alles keurig volgens afspraak
Alles keurig volgens afspraak. De bezorging was perfect geregeld. Het hout keurig verpakt en van prima kwaliteit
Dit bedrijf is een aanrader.
Ik ben heel tevreden met de service die…
Ik ben heel tevreden met de service die ik kreeg. Makkelijk besteld, snel geleverd en goede kwaliteit haardhout.
Prima product, maar bezorgingsproces kan beter
Prima website en geleverde hout ziet er ok uit. Bezorgen ging wat moeizamer. Ik kreeg geen tijdsindicatie vooraf per email. Daar moest ik voor voor bellen met Haardhout.com. Chauffeur kwam vervolgesn half uur later (13.30 uur) dan de opgegeven tijdsindicatie (tussen 11-13 uur). En dat wachten is nu eenmaal de irritatiefactor. Haardhout.com is super goed bereikbaar en deed zn best om contact te krijgen met de bezorger. Als bezorging iets beter wordt ingeregeld, dan gaan we zeker naar 4 sterren.
Goeie levering
Goeie levering, echter kunnen een aantal gekloofde stukken hout kleiner gekloofd worden.
Haardhout.com: dan weet je dat het goed is.
Derde keer dat we hout besteld hebben via Haardhout.com en ook deze keer zijn we wederom zeer tevreden. Hout ziet er goed uit en zal ongetwijfeld weer prima branden, het is immers oven gedroogd. Ook de aflevering liep geheel volgens afspraak.

Antwort von Haardhout.com
Eerst overleg gehad over de bestelling. Advies was een andere houtsoort te nemen.
Eerst overleg gehad over de bestelling. Hierdoor heb ik een andere houtsoort besteld. Hout is kurk droog, daar ben ik blij om. Contact was plezierig.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Snelle levering en goede prijzen.
Ander bedrijf vroeg om 150 Euro verzending, hier was het gratis.
Fijn contact Klantenservice

Antwort von Haardhout.com
Fantastisch hout en puike service
Reeds de tweede partij dit jaar en fantastisch beukenhout voor onze pizza-oven. Leverancier stond op een verkeerd adres omdat ik verkeerde gegeven had ingevuld. De partij is zonder morren of extra kosten de dag daarna op het juiste adres geleverd. Prima service.

Antwort von Haardhout.com
Netjes volgens afspraak geleverd.
Prima shop
Prima shop. Netjes afgeleverd op de plek waar ik het wilde hebben. Volgende keer zeker weer.
ik geef geen 5 sterren omdat ik 2…
ik geef geen 5 sterren omdat ik 2 maanden geleden een bestelling plaats voor eiken 43 cm en de dag voor aflevering moet horen dat dit niet meer op voorraad is. het wordt wel opgelost maar toch een beetje jammer ! Tip als er bestelling wordt geplaatst reserveer dan intern die bestelling direct !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.