Unternehmen hat geantwortet
Først 5 stjerner til Trine fra supporten. Trine har virkelig holdt mig i hånden, med stor tålmodighed og forståelse for mine mange spørgsmål undervejs. Dernæst 5 stjerner til Ernesto Aviles. Er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Very happy with this cleaning! She did the livingroom/kitchen, bathroom and bedroom. Everything looks really clean — the fridge, microwave, stove inside and outside, sink, shower, toilet and mirrors.
Unternehmen hat geantwortet
Happy Helper er Danmarks største platform for privat rengøring. Vi bringer rengøring hjem til dig på en let og overskuelig måde.
Vom Unternehmen geschrieben

Happy Helper forsikrer dig og din Helper

Prags Blvd. 49, 2300, København S, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Min happy helper gjorde et rigtigt godt arbejde og var rigtigt sød! Meget tilfreds

Antwort von Happy Helper
Helt fin oplevelse. Happy helper service teamet virker meget venlige og professionelle når man booker rengøring.

Antwort von Happy Helper
Havde bestilt en hovedrengøring på 4 timer. Jeg blev ringet op, om jeg ville have ovnen rengjort. Dette takkede jeg nej til og kan så se, at jeg kun har fået gjort rent i 3 timer. Havde jeg vidst, at jeg alligevel skulle betale, havde jeg selvfølgelig sagt ja til dette.
Blandingsbatteri kunne være bedre rengjort.

Antwort von Happy Helper
My cleaner was fantastic, on time and extremely thorough. I’ve booked with this service 2 times and have been very satisfied.

Antwort von Happy Helper
En flittig og dygtig ‘hjælper’ med stor sans for (rengørings-)detaljerne! Super!

Antwort von Happy Helper
Dejlig nemt at book rengøring hos Happy Helper og servicen er god hvis noget skal ændres eller lignende. Vi har brugt dem længe.

Antwort von Happy Helper
Kom til tiden og gjorde perfekt rent og udnyttede den tid, der var afsat.

Antwort von Happy Helper
Happy Helper makes it a lot easier to find a cleaner who is legally registered to work in Denmark and includes insurance. Very happy to use this service provider.

Antwort von Happy Helper
God service og gode resultater, men jeg har prøvet at få fat i kundeservice på mail uden held - det er lidt ærgerligt.

Antwort von Happy Helper
Payment system doesn't work properly, the cleaners suggest going off the platform after first visit; hence actually just a machine for generating non-taxed, unreported work

Antwort von Happy Helper
Meget sød personlighed, som desværre havde angst for hunde. Lovetta gjorde et godt stykke arbejde på vores bopæl, som er meget ryddeligt og i meget god stand. Hun har glemt nogle småting, men det er jo også svært at komme i forskellige boliger fra tid til anden, og vi har et hus på 250 kvm. Jeg har selv været inde for ordne det resterende - dog mangler jeg nogle spejle. Det må blive i morgen - men hjertelig tak for denne gang
Med venlig hilsen Susanne

Antwort von Happy Helper
Meget grundig rengøring af flink og behagelig rengørings hjælp .Vil gerne bruge Happyhelper en anden gang .

Antwort von Happy Helper
De kom punktligt, og det var en fornøjelse at samarbejde om, hvad der var vigtigst for mig. Derudover så var der RENT da de forlod huset.

Antwort von Happy Helper
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.