Haxo Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op maandag 28-04-2025 de Bitron eco 120 watt besteld. Op de website staat 1-2 dagen levertijd (staat er dus nog steeds). Nu 5 dagen later, nog steeds geen levering en ook onbereikbaar via mail en tele... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van besteld waterornament bleek na montage en ingebruikname het reservoir lek te zijn. Op mijn mail hierover werd prompt gereageerd door medewerkster Mediha die, na een vraag om nadere uitleg van het... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hier mijn tab kraantje besteld voor de regenton. De oude was gaan lekken. Nieuw tab kraantje sluit uitstekend open en dicht. Miste alleen een tape oid om het schroefdraad waterdicht te maken. Bestelli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ondanks dat de bestelde onderdelen niet op voorraad waren zijn ze zeer snel geleverd en werd ondertussen goed op de hoogte gehouden met de voortgang van de bestelling. Helaas waren de ledunits nie... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fluiten naar mijn centen

Ik had afgesproken dat ik het product zou afhalen. De winkel is gesloten, niemand is telefonisch bereikbaar, op mijn mail is niet gereageerd en naar het geld kan ik fluiten.

8. Dezember 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie spullen en het wordt echt geleverd.

Mooie bloempotten en plantenschalen, ben er echt blij mee. Nadeel is dat ik er niet meer bepaalde modellen van de artstone kan bestellen, ik hoop dat ze het nog binnen krijgen. Anders moet ik het elders kopen en daarom krijgt Haxo 4 sterren.

27. November 2022

Communicatie zeer slecht.

Wat er mis gaat is het volgende.
Jullie zijn niet te bereiken, mail werkt niet, (krijg de mail retour) telefoonnummer bestaat niet. Via via contact gehad met ovm group. Daar info doorgegeven dat mijn bestelling verkeerd was en een ander product moest zijn, zou worden geregeld. En prompt worden toch de verkeerde producten verstuurd

22. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie prijzen en snel geleverd

Ik kocht een aantal grote kunststof bloempotten. Mooi aanbod op de website aan voordelige prijzen. Er waren wel wat artikelen niet meer in voorraad maar ik vond toch wat ik zocht. Snel geleverd en degelijk verpakt

20. November 2022

Haxo, onbetrouwbaar bedrijf

Geleverde artikel was beschadigd en had gebruikerssporen. Haxo reageert niet op ingevuld contactformulier. Mailadres bestaat niet. Telefonisch contact is niet mogelijk. Voel me opgelicht. Advies: niet kopen bij dit bedrijf

28. November 2022

NIET BESTELLEN

NIET BESTELLEN
je krijg een ander artikel wat aan heel iemand anders gestuurd hoort te worden.
Bij contact opnemen of retourneren moet je mailen want het telefoonnummer geeft aan dat je in de wacht moet en dan wordt er op gegooid.
Mailen kanniet want de inbox blijkt vol te zijn. Een retour aanmelden kan dus onmogelijk en contact krijgen ook!! Wees gewaarschuwd!

11. Oktober 2022

Wegblijven hier!

Product nooit ontvangen. Behalve factuur ook geen enkele tegenreactie meer ontvangen.
Middeleeuws bedrijf, als het bedrijf überhaupt wel (nog) bestaat...
Wegblijven hier.

24. September 2022

Zaak per 30 augustus failliet

Zaak per 30 augustus failliet, maar webshop bestaat nog steeds. Dit zou echt niet mogen gebeuren. De Plantenschaal die ik besteld had na 1,5 maand nog steeds niet leverbaar. Op 1september de brief van de curator. Geld weg natuurlijk. Maar dat de website nog steeds online staat is natuurlijk complete oplichting

30 juni besteld

30 juni besteld. 2 maal mail gekregen dat leveringsdatum opschuift.
Na afloop van deze datum geen nieuwe mail bekomen over nieuwe leverdatum. Zelf naar leverancier gemaild om leveringsdatum te bekomen (=week 38). Nu op 1 sept mail gekregen over faillissement.
Heb zelf tijdens die periode twee mails naar site gestuurd om mijn beklag te doen over dit soort toestanden (verkopen van producten die niet in voorraad zijn = geen investeringen moeten doen) en wel geld incasseren tot de laatste minuut.
Dit is gewoon diefstal en zwaar bedrog, zeker als de website nog operationeel is !!!

4. September 2022

Oplichters

Na bestelling vrijwel direct 25 juli j.l. de mededeling dat het artikel niet op voorraad is en de nieuwe uitleverdatum 31 augustus wordt. 1 September mail van de curator dat het bedrijf 30 augustus failliet is verklaard. Ergo nooit de intentie gehad om te leveren en geld binnengehaald en weggesluisd. Oplichterspraktijk derhalve.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na een bestelling gedaan te hebben…

Na een bestelling gedaan te hebben bleek na 5 weken het artikel niet geleverd te worden i.v.m. failliet van de webshop waar ze het artikel van betrokken. Ik kan nu achteraan sluiten bij de curator en het is maar de vraag of ik iets terug krijg. Haxo zelf geeft niet thuis.
Mijn conclusie is dus: Niet betrouwbaar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Belangrijke Mededeling Haxo Bestelling…

Belangrijke Mededeling Haxo Bestelling ***********

Beste ***********,

Onlangs heeft u bij ons een bestelling geplaatst die nog niet is uitgeleverd. Helaas is dit ook niet langer mogelijk. Dit omdat het faillissement van de webshop is uitgesproken. In deze e-mail leest u welke gevolgen dit heeft voor uw bestelling.

Bij vonnis van de Rechtbank Noord-Nederland, locatie: Assen d.d. 30 augustus 2022 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Webshop Beheer B.V. Deze vennootschap exploiteert onder meer de webshop waarbij u uw bestelling heeft geplaatst. In het faillissement is mevrouw mr. Klijn aangesteld tot rechter-commissaris en mevrouw mr. S. Veenema-Bruinsma benoemd tot curator.

Het spijt ons te moeten meedelen dat uw bestelling vanwege het faillissement niet zal worden geleverd. Als u al heeft betaald heeft u geld tegoed vanuit het faillissement (een vordering). Deze vordering kunt u indienen bij de curator door (i) de orderbevestiging en (ii) een betalingsbewijs te mailen aan webshopbeheer.a.trip.nl. U ontvangt van de curator een bevestiging dat uw vordering is ingediend. Aan het einde van het faillissement zal duidelijk worden of er een (gedeeltelijke) betaling op uw vordering kan plaatsvinden. De afwikkeling van een faillissement kan de nodige tijd kosten en daarom kan het lang duren voordat dit duidelijk is. De curator probeert deze tijd zo kort mogelijk te houden maar de ervaring leert dat dit minimaal een jaar duurt.

Het spijt ons u niet anders te kunnen berichten.

Haxo

Top bedrijf!!! Aanrader!

Super snelle levering, de volgende dag gelijk! Geweldig product en veeeeel goedkoper dan bij andere bedrijven terwijl het om het exact hetzelfde product ging! Enorme aanrader!!!!

11. August 2022

Compleet verkeerde artikelen geleverd

Andere en goedkoper producten zijn geleverd dan afgebeeld. Antwoord is "artikel komen overeen, met wat de website aangeeft". Compleet onzin - ze zijn twee verschillende producten! Nooit meer bij Haxo!

15. Juli 2022

Slechte afhandeling van bestelling

Slechte afhandeling van bestelling, duurde langer als dat reclame voor wordt gemaakt. Daarna de afwikkelen bij het niet geleverde product, bied zelf eerst geen alternatief, dan na vraag van mij voor een soort gelijk produkt, dan toch uiteindelijk wel een alternatief gaan aanbieden, maar haakt dan af als er dan over de dubbele bezorgkosten door mij wordt geschreven die op de eerste onkomplete levering reeds al werd betaald natuurlijk. Dan schrijven ze maar terug o sorrie dat kan ook niet geleverd worden. Om niets na te leveren. Ook heb ik mijn geld nog niet terug gehad. Hele trage reaktie en zeer onpersoonlijk.

24. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr