Højbogaard Biler Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte for nylig en Polestar 4 hos Højbogaard Biler og har været utrolig glad for hele forløbet. Dialogen har fra start til slut været nem og meget imødekommende, og da jeg skulle afhente bilen,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Yderst dårligt service - øv Til orientering så ydes der desværre kun fortovsgaranti dette sted. Jeg købte en brugt bil, som jeg blev lovet var mekanisk i orden. Kort tid efter viser det sig, at bilen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikke mindre end en fantastisk service leveret af Mikkel og Nicolaj 👌🏼. Som kunde følte jeg mig taget godt imod igennem hele købsprocessen samt alt det der følger med ved siden af, når man kø... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Autohändler
  2. auch in
  3. Autowerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Højbogaard Biler er dit lokale værksted og bilforhandler i Aabybro i Nordjylland. Vi forhandler nyere brugte biler og har altid kvalitet i fokus. Hos os finder du både benzin, diesel, el- og hybrid biler. Vi reparerer ligeledes også ALLE slags biler. Tøv ikke med at kontakte os, vi står altid klar til at hjælpe. Med vores brede udvalg af biler er du næsten altid sikret, at vi har en bil der passer til netop dine behov. Med mange års erfaring inden for bilbranchen er vores dygtige medarbejdere klar til at tage hånd om din bil. Vi arbejder med alt fra små reparationer til større opgaver, og vi sørger altid for at holde dig informeret undervejs. Hos Højbogaard Biler er det vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du overlader din bil til os. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi arbejder altid med fokus på dine behov og ønsker.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

88 Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb ALDRIG bil her!!

Køb ALDRIG bil her, ligeså snart de har fået dine penge ændre deres måde at snakke til dig på fuldstændig! (På trods af køb på en kvart million!!!)

Inden køb fik jeg at vide jeg kunne ringe dag og nat, efter køb bliver man talt ned til og behandlet som skrald.

Undgå deres Salg & Service ansvarlig!!

Ringer og spørg pænt om et spørgsmål hvortil man bliver skældt ud, jeg fik at vide at jeg altså ikke var værd at snakke med, da der var andre ofre i butikken, han hellere ville lokke penge ud af end at snakke med mig…

Uden tivivl den værste oplevelse og service jeg har oplevet, jeg kan ikke sige det nok HOLD JER FRA DEM!

I må forstå det handler ikke om det ene opkald, det handler om hele min oplevelse. Så kan i pludselig ikke levere min bil på lad, så smider i ekstra nøglen væk midt på motorvejen og der skal gå uger før i finder ud af hvordan jeg får en ny. Men værst er forskellen i jeres måde at tale til kunder, fra inden i får pengene til efter.
Jeg er dybt rystet og skuffet over jeres opførsel, det virker som om i prøver at skræmme betalende kunder fra at kontakte jer. I har ødelagt min tiltro til brugtvognsforhandlere.

Utroligt i bliver ved med at påstå at i har løst et eneste problem for mig, når alt i har sagt er at i ikke gider snakke med mig. I er fuld af løgn.

8. Jänner 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig service og godkendelse af lån

Jeg købte en bil for under en måned siden af Jan Nygaard ved HBG. Jeg har været fuldt ud tilfreds med købet. Jeg har ikke noget at sætte en finger på. Hurtig service og godkendelse af lån. De ansatte var meget imødekommende og tilbød både kaffe og kage i vente tiden 👍

19. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu er måned siden jeg har købt bil hos…

Nu er måned siden jeg har købt bil hos HBG og virkelig glad for mit køb. Rigtig god service og kommunikation og troværdige sælgere og ikke mindst en fremragende bil.

28. Mai 2021

Antwort von Højbogaard Biler

Vi takker for de søde :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte en brugt opel astra til 50000. Vi konstaterede først at sædevarmen ikke virkede, at en støddæmper væskede og at udstødningen var utæt. Derefter ville bilen ikke starte, hvilket krævede tre ture på værksted. Vi har oplevet at blive taget seriøst og at alt er blevet lavet på garantien. Vi har fået lånebil hver gang og som prikken over iiet, er vores bil blevet leveret på hjemadressen efter reperation, fordi en af medarbejderne bor i nærheden. Magen til service skal man lede længe efter. Absolut tilfredse kunder.

22. Februar 2021

Hej Per.

Vi gør vores bedste for, at vores kunder er glade og tilfredse. tak fordi i handlede os hos.

fantastisk sted

fantastisk sted. Og imødekommende, tager godt i mod kunderne og har tingene klar når man kommer. kan godt anbefaledes / tak for gode service Claus. god weekend. og tak. :D

17. Jänner 2021

Hej Daniel.

Vi videregiver rosen til Claus, det bliver han glad for :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været rigtig glad for

Vi har været rigtig glad for, at handle ved højbogaard.
Vi havde en bil som virkelig trængte til At blive udskiftet, og det blev den imens vi ventet på at få vores nye bil, gik vores nummer 2 bil i stykker og vi måtte ud at vælge en nummer 2 bil også, vi har oplevet rigtig god service igennem helle vores forløb og idag har vi hentet vores nye biler og højbogaard biler havde sat vinterdæk på og gennemgået bilerne fra top til tå, så vi bare kunne sætte os ind i dem og køre.
Så der er kun positive ord herfra.

26. November 2020

Hej Malene.

Mange tak for de pæne ord :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En tryg og rigtig positiv oplevelse

Super Kundeservice.
Tusinde Tak for at gøre den svære beslutning om at skifte bil, noget lettere. Har købt en Ford C-max grande, med lidt km på bagen og jeg er så glad. En speciel tak til Anders og Majbrit for tålmodigheden med alle mine spørgsmål og gennemgang af de tekniske installationer. Tusinde tak til de søde mekanikere, der altid har et smil på læben og en frisk bemærkning med på vejen. Skal nok huske en kage til næste gang jeg kommer forbi - den er helt fortjent. Så glade medarbejdere kan kun give tilfredse kunder. Tak.

18. Februar 2020

Hej Anne mette.

Vi super glad for din pæne anmeldelse.

Vh, Højbogaard.

Købte en 508 hdi for 14 mdr siden

Købte en 508 hdi for 14 mdr siden. Med 186000 km på tælleren. vi har kørt Ca 45000. Stadig en super dejlig vogn får nu også skiftet olie ved Ca hver 15000 km ved peugeot. Fik forhandlet 2 års forsikring med. 😁

7. August 2019

Hej Thim!

Vi er super glade for jeres Peugeot tjener jer godt og problem frit :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skrev slutsedlen i går men fik af vide…

Skrev slutsedlen i går men fik af vide at jeg først får bilen om 14 dage pga de har mega travlt noget med at de har solgt en masse biler.det kan ikke passe at jeg ikke kommer foran i køen.jeg vil endda gå så langt at sige at jeg vil være fan af White hawks det næste år hvis jeg får bilen før ha ha.
Men tak for super god handel .Majbrit er nu den bedste sælger jeg har mødt . Mvh Søren michaelsen

28. März 2019

Antwort von Højbogaard Biler

Hej Søren! jeg har forlagt dit forslag til Majbrit og hun vil forsøge at bestikke værkstedet med kage så din bil bliver lidt hurtigere færdig :-) heldigvis er bilen i så fin stand kosmetisk at det blot er alm, service og klargøring der skal til, for at den er fjong.

Højbogaard biler.

Absolut anbefalelsesværdigt

Bedre service skal man lede længe efter...
Havde kontakt med Anders om at finde en bil der passer til vores behov, og der gik ikke længe før Anders fandt bilen og vi sagde ja tak..
Vi har besøgt hbg i dag og prøvekørt bilen og skrevet slutseddel...

Kan varmt anbefale hbg og det er stedet hvor vi handler bil fremover
1000 tak for den sublime service

Og knægten fik også lige en bil med på vejen

9. März 2019

Hej Thomas.

Vi værdsætter dit Feedback og håber bilen tjener dig godt! Ford C-max er simpelthen et komfortabel køretøj udover det sædvanlige.

Vh
Højbogaard biler.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super betjening i forbindelse med køb…

Super betjening i forbindelse med køb af bil, småfejl rettes med et smil. Et godt og reelt sted som varmt kan anbefales.

26. Februar 2019

Hej Lisbeth.

Vi takker for den gode anmeldelse.

Købte Skoda Octavia hos hbg biler

Købte Skoda Octavia hos hbg biler. Et firma der vil fremad med positiv energi. Hvor der er stadig er tid og overskud til hygge🍮🍩. Et smilende værksted hvor man føler sig velkommen, samtidig med at de kører efter en agenda, og den bliver fulgt til punkt og prikke💯👏 Kan kun anbefale hbg biler 👍. Vil gerne købe bil der igen👍💯

7. Februar 2019

Hej Christian.

Vi er super taknemmelige for dine pæne ord, vi håber Octavia'en til tjene dig og din familie godt fremover.

Højbogaard.

Fantastisk!

Købte min første bil hos HBG Biler, en lækker Hyundai i30, og jeg fik den bedste service op til leveringen! Det tog en lille uge, og i den tid fik den fuld service, blev poleret, blev gjort helt rent og jeg fik vinterdæk med i prisen. Helt eminent, tusind tak til HBG, gid jeg kunne give 6 stjerner.

31. Dezember 2018

Hej Alexander.

Det glæder os at du er tilfreds med vores service niveau og håber I30'eren vil tjene dig problemfrit i lang tid.

Mvh

Højbogaard.

Fantastisk service!

Fantastisk flot og serviceminded personale!
- Jeg var i forhandling med deres ansat; Mikkel.
Det var de mest behagelige samtaler som vi havde igennem forløbet.

Bilhandlen blev desværre ikke til noget i sidste ende, men de fortjener virkelig et skulderklap for deres service.
De virker utroligt oprigtige - flinke og virkelig dedikeret for deres kunder.
Jeg vil kun anbefale HBG herfra.
Hvis jeg en dag skal købe brugt bil igen - Vil jeg til hver en tid tjekke HBG ud.

Tusinde tak skal det lyde.
Dbh
Mikkel

28. Dezember 2018

Hej Mikkel.

Vi takker for pine pæne ord, til trods for at handlen ikke blev til noget, vi værdsætter dit feedback.

Mvh

VW Golf VI

Tak for en rigtig fin handel af Vw Golf VI - perfekt behandling igennem hele købet af Mikkel - dejligt at han mødte op Lørdag før åbningstid, for at vi kunne få udleveret vores ny erhvervet bil...

Vi er mega tilfredse med bilen - vi har virkelig fået meget bil for prisen..

23/11 - skal have mine vinterdæk påsat min nykøbte VW, det er dæk jeg fik med bilen - desværre var det ved nærmere eftersyn ikke særlig gode - sendte en mail til HBG (mikkel) og vupti, delte vi Prisen på nye vinterdæk i porten.... helt fantastisk

2. September 2018

Hej Jacob.

Det glæder os at i er glade og tilfredse med Golften og håber den tjener jer godt fremover.

Højbogaard

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr