Koptelefoontje (oordopjes van 10 euro!) super snel geleverd gekregen, maar bleken helaas niet goed te werken. Na overleg met vriendelijke klantenservice het product teruggestuurd. Na 2 weken geen reac... Mehr ansehen
De door mij bestelde headphone Sony MDR-1RBT bleek helaas niet meer leverbaar ondanks de vooraadinformatie. Er werd een zeer goed alternatief geboden, maar na inspanningen van de aftersales was he... Mehr ansehen
Ik was op zoek naar een bepaald type oortjes wat ik elders had gekocht anderhalf jaar geleden, maar ik wilde nieuwe omdat ze kapot waren gegaan. Ik kon ze echter nergens in de buurt vinden, echter kon... Mehr ansehen
Twee weken geleden een Rockbox speaker besteld bij Headphonehome.nl, die vorige week op tijd is bezorgd. Omdat ik mijn huisnummer vergeten was te vermelden, heeft de klantenservice mij per e-mail n... Mehr ansehen
Über Headphonehome.nl
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
- altijd gratis verzending
- advies op maat
- breed assortiment
Koningslinde 3, 7131MP, Lichtenvoorde, Niederlande
- 0544394878
- klantenservice@headphonehome.nl
- www.headphonehome.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dagje later bezorgd dan beloofd op de …
Dagje later bezorgd dan beloofd op de site maar verder soepel en snel geregeld
Prima
Helaas was het door mij bestelde artikel niet meer leverbaar, maar na snel contact alsnog het showmodel kunnen kopen.
Uitstekend
De bezorging verliep vlot en de oordoppen doen het uitstekend !💯👍
Headphonehome komt zijn beloften na
Prima service, prima product en netjes op tijd geleverd.
Voor herhaling vatbaar.
Onbehoorlijk!
Ik dacht een nieuw product(hoofdtelefoonMDR-RF865R) te hebben gekocht
maar product zat vol vingerafdrukken in een niet nieuwe doos zonder int.garantiebewijs en gebruiksaanwijzing. Bouwjaar PID 03-2014.
Heb vermoedelijk demo gekregen.
Heb achteraf op herhaaldelijk verzoek een email gekregen die aangeeft dat ik 2 jaar garantie heb op het product.
Door een foutje in het adres was het pakketje bij nl post blijven hangen. Na 1 mailtje van mij was dit snel geregeld en kreeg ik het pakket de volgende dag al. Goede service!
Niet op tijd, slechte communicatie
Koptelefoon gekocht. Deze zou volgens de site de volgende dag geleverd worden. Na dagen wachten, een mail gestuurd. Geen reactie. Gebeld, en kreeg te horen dat 'de jongens van de website' er niet waren en of ik morgen weer wilde bellen. Na aandringen werd mijn naam/nummer genoteerd en ik zou teruggebeld worden. Werd niet terug gebeld. Na 1 dag toch nog product gekregen, zonder excuus o.i.d. dagen later kreeg ik weer een mail, "dat mijn bestelling vandaag verstuurd was". Wat een amateuristische bende! Ik moet er niet aan denken dat ik aanspraak moet maken op garantie. Dat zal dan ook niet best afgehandeld worden. Ga ik nooit meer iets bestellen.
headphone sennheiser.
Prima voor een goede prijs. laagste prijs op internet op dat moment en gratis verzonden.
Te laat geleverd en geen reactie op mail gehad.
Op 24-11-15 heb ik een bestelling geplaatst. Deze bestelling zou 26-11-15 geleverd worden. 28-11-15 heb ik gebeld om te vragen waar mijn bestelling bleef. Ik kreeg te horen dat de bestelling nog niet verzonden was terwijl het product wel op voorraad was. Ik heb na telefonisch overleg (0544-394878) het advies gekregen om een mail te sturen om mijn bestelling te annuleren en dan zou ik mijn betaling (€14,95) teruggestort krijgen, werd telefonisch gezegd. Ik heb dit gedaan en ik heb het product dat ik wilde in een andere winkel gekocht (omdat ik het snel nodig had). Uiteindelijk kreeg ik later (weet niet meer precies wanneer maar wel veel later) toch mijn bestelling en ik heb dan ook niet mijn geld teruggekregen. Op 14-01-2016 kreeg ik nog een mail dat mijn bestelling geplaatst op 24-11-2015 verzonden was....
Vlotte en correcte levering
Headphonehome.nl maakt waar wat ze beloven op hun website. Ze hebben een vlotte en correcte levering. Het product voldoet volledig aan onze verwachtingen.
levering duurde lang
Op de site stond dat wanneer je voor 15:00 bestelde, dan heb je het morgen in huis. Uiteindelijk heb ik de bestelling na 2 x bellen, na 1,5 week pas in huis.
Goed!
Jammer dat de levering langer duurde dan verwacht, was een cadeau, maar werd hierover wel geïnformeerd.
Goede service na versturen mailtje.
Ik had een koptelefoon besteld, maar na 3 dagen nog geen bericht gehad dat hij was verstuurd, terwijl er op de site stond aangegeven dat ik hem de volgende dag in huis zou hebben. Toen heb ik er een mailtje achteraan gestuurd en de volgende dag kreeg ik een reactie dat hij verstuurd was. Verder geen problemen gehad, de volgende dag had ik de bestelde koptelefoon netjes uit huis!
Correcte service
Snelle levering, goed verpakt, en een goede prijs vergeleken met andere webshops!
tevreden
Headphonehome.nl bood zowel het gewenste type en merk koptelefoon als de goedkoopste aankoopprijs. Ik heb 10 euro bespaard met even de tijd nemen om te googelen. Verzending en verzorging van de bestelling waren uitstekend. Aanrader !
Uitstekende service
Hoofdtelefoon voor 15:00 besteld, en zoals beloofd op de website volgende dag in huis gehad zonder enige defecten.
Kapot product ontvangen. Waardeloze service
Ik heb een kapot product ontvangen. Vervolgens werd ik constant van het kastje naar de muur gestuurd en ben ik er niks mee opgeschoten. Ik moet zelf nu actie ondernemen en het retour sturen en maar hopen dat het product (wat dus defect was bij aankomst) binnen 4 weken weer aankomt. En dan hopen dat ie het wel doet. Geef gewoon mn geld terug of stuur gwn gelijk een nieuwe. Waardeloze situatie. Ik ben alleen 110 euro armer en een kapot product rijker. Dit is de laatste keer dat ik hier een aankoop maak en raad het nieuwe kopers af.
Top!
Snelle levering en ik werd goed up to date gehouden via de e-mail. De pill is klein maar heeft een zuiver geluid en een goed bereik.
Beyerdynamic T70P voldeed helaas niet
De bestelling en bezorging van de hoofdtelefoon verliep goed. Met spanning de hoofdtelefoon uitgepakt en aangesloten. De Beyerdynamic T70P zou mijn Sennheiser HD555 moeten vervangen.
De overwegingen om tot aanschaf van de T70P over te gaan waren verwachte draagcomfort en naast goede weergave van de midden en hoog (voor klassiek, normale muziek, new age, new wave) , vooral een stevige weergave van de bass (met name voor (raw) hardstyle en hardcore en (double bass)drum van death metal en gothic).
Qua draagcomfort vond ik de T70P net wat minder dan de HD 555, maar zou acceptabel geweest zijn als het geluid overweldigend (veel) beter geweest zou zijn dan mijn HD 555. De T70P past overigens prima over mijn buitenoor-hoortoestel.
Het verschil tussen de T70P en de HD 555 was echter niet noemenswaardig groot. Of het aan eventueel inbranden van de T70P ligt (waarvan de meningen uiteenlopen of dit wel of niet nodig is of wel/niet bestaat), weet ik niet. De moeilijkheid hierbij was de afweging om de hoofdtelefoon langer te gebruiken en daarbij het risico te lopen, dat het verschil tussen HD555 en T70P gering bleef en ik de
T70P (begrijpelijkerwijs) niet meer zou kunnen/mogen retourneren.
De consequentie zou dan zijn dat ik een behoorlijke investering in een hoofdtelefoon heb gedaan met nauwelijks verbetering en dat risico heb ik niet durven nemen. Ik had niet het vertrouwen dat de Beyerdynamic dit verschil zou gaan maken omdat ik ook geen andere Beyerdynamic als referentie had.
Na lang twijfelen de T70P helaas terurg gestuurd waarbij het aankoopbedrag keurig is terug gestort, waarvoor mijn dank/complimenten.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.