Super kundeservice! Jeg bestilte 6 paller træpiller til vinteren, og havde i starten nogle problemer med leveringsfirmaet. Heatlets kundeservice tog hurtigt hånd om problemet, og leveringen skete efte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan absolut ikke anbefales. Mangler stadig at få leveret nr 2Palle 8mm træpiller!!' Den 30/12 købte jeg online 2 paller 8mm træpiller ( ordre nr2007).. D.6jan fik jeg leveret 1 palle!!, har efterføl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pillerne er fyldt med små træstykker, piller som har været våde, småsten og plastik. Jeg sidder og sorterer en håndfuld ad gangen og har gjort det hele vinteren. Jeg har haft mekaniker på 2 gange førs... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte piller søndag aften, blev leveret tirsdag middag. Den flinke chauffør fra JørVi transport bakkede helt op til garagen og stillede pillerne så de blot skulle bæres ind. super service.
Vom Unternehmen geschrieben
Vom Unternehmen geschrieben

Vores webshop er e-mærket, så du er garanteret sikker nethandel.

Grønlandsvej 28, 8700, Horsens, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Hurtig levering pillerne blev losset på det ønskede strd

Antwort von Heatlets
Hurtig og korrekt levering som altid

Antwort von Heatlets
Som altid en god service, leveret inden for et par dage og til det aftalte sted i min indkørsel. Ikke en finger at sætte på noget og jeg vil absolut købe her igen..

Antwort von Heatlets
Købte en palle piller med en god rabat. Selve købet var uproblematisk, levering var også OK, bortset fra at det havde været rart med en leveringsdato. Pallen blev læsset af på bor p-plads, i det vi ikke var hjemme. Nu måtte jeg slæbe 60 poser til stedet, hvor de skulle være aflæsset. Det var bare øv.

Antwort von Heatlets
Super flink chauffør, meget hjælpsom. Hurtigt levering

Antwort von Heatlets
Altid hurtig og god levering, med venlige vognmænd, som tager højde for hvor piller kan stilles bedst. Desuden er pillerne forsvarligt inddækket og som altid prima kvalitet:)

Antwort von Heatlets
Super godt firma at handle med virker hver gang

Antwort von Heatlets
Anden gang jeg bestiller hos heatlets. Denne gang lidt længere leverings tid end første gang ( en lille uge), men det havde de gjort opmærksom på på hjemmesiden ved bestilling så helt fint og uden problemer.

Antwort von Heatlets
Gode træpiller som bliver leveret hurtigt

Antwort von Heatlets
Hurtig levering, god kvalitet, behagelig chauffør, der leverede i carport. Tak

Antwort von Heatlets
God kundeservice og som altid behagelig oplevelse med chaufføren, der lever træpillerne.
Jeg har handlet hos Heatlets (Verdo/Tietze) i 10 år og har ingen planer om at ændre på det.

Antwort von Heatlets
En forholdsvis god oplevelse, men en pose nederst på pallen var gået i stykker og repareret, egentlig fint nok, men ca. det halve af posens indhold manglede. Jeg orker ikke at reklamere for 4 til 5 kilo piller. Ellers ok

Antwort von Heatlets
Hurtig og effektiv levering.
Produktet er rigtig godt. De piller jeg har prøvet, der giver færrest slagger

Antwort von Heatlets
Perfekt! Dejligt med en chaufffør, der kunne huske, hvor de skulle sættes af.

Antwort von Heatlets
God service når man ringer til dem samt når man bestiller lever de op til deres leveringsbetingelser og det meget vær plus deres varer er perfekte

Antwort von Heatlets
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.