Hellerup Laserklinik Bewertungen 19

TrustScore 4 von 5

4,1

1. Wellness-Zentrum

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hellerup Laserklinik - Vores erfarne hænder skaber smukke resultater. Sikkerhed og etik er i højsædet her på Hellerup Laserklinik.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

19 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ tak for Jer!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for jeres fantastiske behandlinger – I er simpelthen så dygtige!
Jeg føler mig altid i trygge hænder hos jer, og I formår at kombinere faglighed, nærvær og tydelig kommunikation på den bedst tænkelige måde.
Det betyder meget at møde så høj professionalisme og samtidig mærke, at I virkelig brænder for det, I laver.
Tak for jer og for de flotte resultater hver gang! Nina

27. Juni 2025

Kære Nina

Tusind tak for din varme og generøse anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os – netop dét er vores højeste prioritet.

Vi sætter stor pris på dine ord om vores faglighed, nærvær og kommunikation – og det glæder os oprigtigt, at det skinner igennem i dine oplevelser.

Tak fordi du vælger os, og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og fortsætte med at skabe gode resultater sammen.

De varmeste hilsner
Teamet i Hellerup Laserklinik

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Etik og moral er en by i Rusland

For mig er det vigtigt at der hvor jeg kommer har virksomheden hjertet på rette plads. Har en høj grad af etik og moral.
Det er slet ikke min oplevelse her.
Den måde at I har valgt at reducere personalet og IKKE informere jeres kunder er under alt kritik.
Så møder man op til en anden end den man altid har gået hos - uden forklaring eller avisering …. også under al kritik
Jeg har skrevet til jer og bedt om en forklaring, dog uden I har ulejliget jer med at svare

10. Juni 2025

Kære Tess Thestrup,

Tak for din feedback – selvom vi naturligvis er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse.

Vi beklager, hvis du har følt dig dårligt informeret i forbindelse med ændringer i vores personale. Det er bestemt ikke vores intention at skabe utryghed eller forvirring, og vi arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation, især i situationer hvor faste behandlere ikke er tilgængelige.

Vi har desværre ikke kunnet finde din henvendelse i vores system, og vi har heller ikke haft kontakt med dig siden 2 måneder før Henriette stoppede. Det kan naturligvis være en fejl, og vi undskylder, hvis du har følt dig overset.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon eller e-mail, så vi kan få talt om forløbet og finde en løsning.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

De bedste hilsner,
Teamet hos Hellerup Laserklinik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektiv og hurtig permanent hårfjerning

Har tidligere og igen i dag fået lavet permanent hårfjerning flere steder på kroppen og i ansigtet. Det er en effektiv behandling og jeg er glad for resultatet. Pga. den gode maskine er behandlingen hurtig og effektiv. Jeg anbefaler gerne Hellerup Laserklinik, både den gode behandling men også de søde og yderst kompetente sygeplejersker.

25. März 2025

En god klinik

Super søde, imødekommende og dygtige på Hellerup Laserklinik. Jeg er meget tilfreds med mit forløb hos Line Stjernholm. Det kan varmt anbefales.

4. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Hellerup…

Kan varmt anbefale Hellerup Laserklinik, har gået hos Line nogle år, og har altid været meget tilfreds med resultatet.
Line er utrolig professionelt og yder en fantastisk service.

28. Oktober 2024

Meget tilfreds

Jeg er yderst tilfreds med mit forløb hos Hellerup Laserklinik. Line er enormt kompent og dygtig - og jeg har fået rigtig gode resultater af min behandling. Jeg har følt mig tryg og velinformeret hele vejen igennem forløbet. Jeg kan på det varmeste anbefale Hellerup Laserklinik!

20. August 2024

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse at komme i klinikken. Sygeplejerskerne er meget professionelle og jeg følte mig godt vejledt og fik en rigtig god og effektiv behandling. Jeg kan absolut anbefale Hellerup Laserklinik.

17. Juni 2024

Fantastisk

I 2021 fik jeg 3 behandlinger mod karsprængninger/solskader i ansigtet af Line. Resultatet var helt fantastisk! Jeg var tilbage i sidste uge 2 år efter, hvor jeg fik en “opfølgende” behandling af Line- og igen… wauw! Jeg er blæst bagover af resultatet.

Ud over at resultatet er fantastisk, så er Line bare super sød og jeg føler mig meget tryg i hendes kyndige hænder.

8. Dezember 2023

Antwort von Hellerup Laserklinik

Kære Rikke. Mange tak for de pæne ord. Jeg er rigtig glad for at du har haft en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat. Bedste hilsner Line

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i går fået lavet en behandling…

Jeg har i går fået lavet en behandling der hedder
UL-Theraphi - troede faktisk ikke mine egne øjne efterfølgende - der var med det samme tydelig opstramning af de kritiske områder ved underansigtet som var de områder jeg fik behandlet.
Det er helt fantastisk - Tak

5. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg haft en fantastisk oplevelse med en…

Jeg haft en fantastisk oplevelse med en Ultraterapi-behandling, som jeg meget gerne vil dele. Jeg har fået behandlet armene: fuldt informeret om, at man ikke kan love resultater, der er sammenlignelige med kirurgi. Men resultatet er over alle forventninger og jeg er SÅ glad for resultatet, der har givet et synligt og ikke mindst mærkbart løft af min hud. Dermed ikke sagt at alle vil få samme resultat; men jeg har tidligere erfaret, at hvis man har spørgsmål til behandlingen man har modtaget, er alle mand klar til en opfølgende snak om behandlingen, hvis man tager initiativ til dette. De er de mest fair behandlere, jeg er stødt på. Deres vejledning udi hudbehandling har desuden været guld værd. Jeg mener, Hellerup Laserklinik leverer en garanti for god vejledning, et meget vigtigt æstetisk blik og super trygge rammer. Jeg ville give 100 stjerner om muligt.

1. Juni 2020

Antwort von Hellerup Laserklinik

Kære Laerke. Tusinde tak for den pæne anmeldelse - og de mange stjerner :-). Det glæder os meget at du har været tilfreds med din behandling.
Bedste hilsner Jeanette, Hellerup Laserklinik

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg fik en UL-therapy af…

Jeg fik en UL-therapy af øjenomgivelserne i sensommeren 2019 for at opstramme øjenomgivelserne som et alternativ til en øjenlågsoperation. Man bad mig vente nogle måneder, hvorefter man lovede mig, der helt sikkert ville kunne ses resultater. Nu har jeg ventet 8 måneder og der har ingen effekt været.

29. Mai 2020

Antwort von Hellerup Laserklinik

Kære Nina. Vi er kede af, at du ikke har opnået dit forventede resultat. Du er informeret om, at en UltraTerapi behandling aldrig kan erstatte et kirurgisk indgreb.
Vi er selvfølgelig også kede af, at du ikke har henvendt dig til klinikken så vi havde haft mulighed for at følge op på din behandling. Som det fremgår af den udleverede patientvejledning tilbyder vi en "Brush-up" efter 4 måneder. Du er altid velkommen til at kontakte os så vi kan finde en løsning.
Venlig hilsen Jeanette, Hellerup Laserklinik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg må simpelthen dele min begejstring

Jeg må simpelthen dele min begejstring, mine læber er blevet så flotte den 9 maj 2018. Jeanette Heick er bare super dygtig.
Da jeg kom kiggede hun på mig og sagde Dine mundvige trænger mere end dine læber, og hun havde ret. Jeg selv havde bare fokuseret for meget på læberne der var blevet smalle og ville blive som en streg hvis der ikke blev gjort noget. Nu er de kedelige mundvige blevet 'annulleret' og læberne har lige nøjagtigt fået den fylde de skal have, ikke mere eller mindre, for Jeanette har øje for at det skal SE naturligt ud.
Tro mig jeg kiggede i et forstørrelses spejl den første halve time jeg var hjemme! jeg var så overvældende glad - nu ligner jeg ikke en sur kone.
Jeg kan bare ikke gøre for det men jeg orker ikke en mund som en streg eller sure mundvige, for jeg er JO ikke SUR.

9. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr