Caravan gekocht van 22000 euro bij Henk Pen. Drie keer terug gebracht 3x2 uur rijden,3x camping geboekt,om m uit te proberen. 2x Totaal niets gerepereerd wat er gerepereerd moest worden en de der... Mehr ansehen

Caravan ingeruild voor een occasion. Proces verliep vlot en goed. Verkoper Mitchel meedenkend, neemt de tijd; baliepersoneel vriendelijk. Klein misverstand bij oplevertijdstip geen probleem. Ontbreken... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aangekomen op de camping bleek het toilet in de caravan niet door te spoelen. Met Pen gebeld; samen met Niels telefonisch opzoek naar alle eventuele oorzaken. Zijn conclusie: zekering defect;... Mehr ansehen
- Wohnmobilhändler
- Anhängervermietung
Über Henk Pen campers en caravans
Vom Unternehmen geschrieben
Over ons
Henk Pen veel meer dan alleen campers en caravans! Ons doel is om onze klanten de ultieme vrijheid van kamperen te laten beleven door innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Competente en tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten, we geloven daarom in ondernemen met een positieve impact op mens, milieu en omgeving.
Retranchement 6, 7141 JP, Groenlo, Niederlande
- 088 45 55 700
- www.henkpen.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Na 45 jaar Henk Pen als zeer goed…
Na 45 jaar Henk Pen als zeer goed ervaren is het bij de nieuwe eigenaren een puinhoop Begin mei een afspraak willen maken voor een afspraak voor een reparatie
Ik zou terug gebeld worden maar na 3 weken van de planning en van de directie nog niets gehoord.ZEER GOEDE RECLAME

Bij firma Henk Pen is de klant koning
Bij firma Henk Pen is de klant oprecht koning. Met veel geduld en service wordt je zeer goed geadviseerd om een juiste aankoop voor een camper (of caravan) te maken. Een zeer grote voorraad van schitterende occasions en nieuwe modellen is aanwezig. Prima aflevering met wederom veel tijd en uitleg. Wij zijn dubbel dik tevreden met onze aankoop.

Antwort von Henk Pen campers en caravans
Toch nog een camper gekocht
Ondanks dat we bijna 5 jaar geleden een nieuwe Knaus camper hebben gekocht en deze toen geheel niet te vreden is afgeleverd en besloten hadden 'we kopen hier nooit meer enig produkt', zijn we toch volledig over stag gegaan. Dit heeft duidelijk te maken met het nieuwe personeelsbeleid en volledige ander aanpak naar de consument. De verkoper Mitchel liet zich goed informeren en luisteren naar onze wensen en was relaxed. Ook Freddy was bij de oplevering ruimhartig voor uitleg van de camper. Verder vandaag nog een telefoontje met de vraag 'of alles naar wens is gegaan'. Dus tot slot: goed personeel en tevreden klanten is de kern van het succes van zaken doen

Antwort von Henk Pen campers en caravans
Keurig netjes is alles gegaan
Keurig netjes is alles gegaan. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Hoog niveau van service.

Antwort von Henk Pen campers en caravans
We hebben eerder de wisselende reviews gelezen
We hebben eerdere reviews gelezen. Heel herkenbaar. Vriendelijk als alles goed gaat. Wanneer er problemen zijn krijg je een ander gezicht te zien. Tegenstrijdige info van verschillende medewerkers. Argumenten gebaseerd op onwaarheden na deze zelf te checken. Wij kregen bij verhuur van een buscamper er één mee met meerdere defecten. Ook dat lees ik terug in eerdere reviews. Zowel problemen met de stuurpaneel als met de werking van licht en koelkast. Helaas werd de stang waar nummerbord en verlichting van de fietsendrager aan is bevestigd door ons beschadigd. Deze stang is heel goed te vervangen, blijkt bij navraag aan de leverancier. Henk Pen heeft echter 750 euro van onze borg gehouden voor een nieuwe fietsendrager. Daarbij wilde ze ons de beschadigde fietsendrager in eerste instantie niet geven. Eén medewerker vertelde dat ze vaker deze stang hadden vervangen. Later kwamen ze daar op terug maar moesten we de fietsendrager zelf komen ophalen, omdat zij die niet wilde brengen naar onze woonplaats. Waarschijnlijk te ver weg. Ook andere oplossingen die we gaven zoals opsturen werden niet geaccepteerd. Nu starten we een procedure bij onze rechtsbijstand verzekering. Hopelijk komen we eruit. Tip. Lees eerste de reviews voor je huurt bij Henk Pen. Wij hebben van ze geleerd en kiezen in de toekomst voor een ander verhuurbedrijf.

Antwort von Henk Pen campers en caravans
Helaas hadden wij een slechte ervaring…
Helaas hadden wij een slechte ervaring bij henk pen.
De verlichting was uit in de showroom.
Zochten accessoires voor de caravan maar kunnen het niet zien en niet vinden. Geen personeel in de showroom alleen op de kantoren.
We zijn onverrichte zaken weer vertrokken.

We hebben geen klachten
We hebben geen klachten. Het is allemaal zo gegaan als afgesproken. Maar we hebben nog niets kunnen proberen omdat hij nog in de stalling staat. We kunnen niet wachten als het zover is.

Antwort von Henk Pen campers en caravans
Voertuig naar buitenland uitvoeren zie Google.
De verkoop ietsje minder op de verkoop stond Boiler helaas geen Boiler.

Gematigd positief!
Goede ervaring m.b.t. de info omtrent de aankoop van onze spiksplinternieuw nieuwe camper. Aflevering vonden wie iets minder. Had wat enthousiaster gemogen. Verder niet alle papieren mbt garantie compleet. Wordt opgelost.
Verder werkte de aanjager van de verwarming niet waar we achter kwamen toen we naar huis reden. Had misschien voor de aflevering wel opgemerkt kunnen worden. Wel meteen een afspraak kunnen maken voor dit te verhelpen en om de Truma Combi te checken. (foutmelding)
Al met al tot op heden gematigd positief.

Antwort von Henk Pen campers en caravans
Zeer goede uitleg van de verkoper en…
Zeer goede uitleg van de verkoper en bij het ophalen ook een goeie uitleg. We zijn dik tevreden.

Zeker een aanrader top
We zijn goed ontvangen met zeer goed advies wat geleid heeft tot de aankoop van een prachtige Hobby. We raden het iedereen aan zeer professioneel👍

vriendelijke ontvangst
vriendelijke ontvangst, snelle afhandeling en voldoende tijd om alles goed uit te leggen.

mooie hobby caravan
goede service en denken met je mee prima bedrijf om een caravan te kopen

Antwort von Henk Pen campers en caravans
Prima informatie bij de verkoop
Prima informatie bij de verkoop. Ook een goede instructie bij de aflevering. Y
Top bedrijf!

Antwort von Henk Pen campers en caravans
We zijn erg prettig ontvangen door…
We zijn erg prettig ontvangen door Mark.
We kregen ruim de tijd en ruimte om rond te kijken.
Ook de afhandeling na aankoop van onze camper was erg prettig.
We raden dit bedrijf zeker aan.
Ger en Henny van Rensch

Antwort von Henk Pen campers en caravans
De aflevering is volgens afspraak gegaan.
De aflevering is volgens afspraak gegaan. Caravan was uit de verhuur gekomen maar wel weer helemaal klaar gemaakt voor verkoop en schoon. Aardige man die alles heeft uitgelegd. Jammer dat we thuis ontdekten dat een van de ramen beschadigd was en één mover geluid maakte wat niet hoorde. Dat hebben we gemeld en afspraak gemaakt dat we dat in mei kunnen laten nakijken. Polijsten raam en nakijken mover.

Antwort von Henk Pen campers en caravans
Een prettig team verkoopt ons een fantastische gebruikte camper
Om te beginnen met het eindresultaat: we hebben een waanzinnige tweedehands camper, voor een nette prijs.
De verkoper (Niels) was niet opdringerig en dacht met ons mee, om binnen ons budget en specificatie tot een keuze te komen.
Verder is het een prettig team rondom de verkoper, wat vertrouwend wekkend/aangenaam is voor de klant.

Antwort von Henk Pen campers en caravans
Een goede inruilprijs lokte ons naar…
Een goede inruilprijs lokte ons naar Haaksbergen. Goed geholpen door Lars met een fijn gesprek zonder opdringerigheid. Na de koop bereid om nog verder mee te denken en vragen snel te beantwoorden. Mooi bedrijf!

Antwort von Henk Pen campers en caravans
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.