Unternehmen hat geantwortet
Fik god rådgivning om valg af behandling til træterasse og efterfølgende hurtig og god service. Har sparet et par dages arbejde og udgifter til materialer, så det kan også svare sig økonomisk. Vil an... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Når man kigger ned over svarene på det folk klager over, så kendetegner det til fulde den måde han har håndteret vores henvendelse. Uhøfligt og uforskammet! Vi har 4 ødelagte vinduesruder efter der... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi hjælper dig med Fliserens - Facaderens - Vinduesvask - Algebehandling - Depotrum - Boligudlejning
Hestkærvej 3A, 9800, Hjørring, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Altid venlig personale og overholder aftale

Antwort von Højmark
Vi har brugt Højmark til vinduesvask og alge behandling af tag , i sommerhuset der har været ét lille kiks med at det ikke var helt tilfredstillende sender et billede til dem. En time efter kommer de og går alle vinduer igenem igen. Det er altså god og ordentlig service de undskyldte, det var en ny mand fem stjerner her fra. Også på alge behandlingen det forsvandt efter lidt tid uden yderlig behandling.

Antwort von Højmark
Jeg har boet i min lejlighed i et år nu, og aldrig vasket vinduerne. (dovenskaben længe leve). Så nu tænkte jeg det skulle være nu. Da jeg før har haft Højmark som udlejer, var det ikke et svært valg, da jeg kender ham/dem godt, og aldrig haft en dårlig oplevelse. Jeg ringede og fik en meget venlig og professionelt behandling. Vi fik hurtigt aftalt, at jeg gerne ville have vasket vinduer en gang om måneden. Det blev lagt i kalenderen og sendt til mig.
Til info kom der en venlig SMS om, at de er meget presset, så har første gang bliver lige rykket en dag eller to. Dagen efter den aftalte tid, kommer jeg hjem og kan kun smile over hele ansigtet. Det var selvf tydeligt at se, de havde været der.
Alle karme og vinduer var vasket helt I bund og står nu kniv skarpt. Virkelig flot arbejde.
Nu kan jeg så bare se, at jeg skal tage mig samme til, selv lige skal have vasket vinduer inden for 🤣
Kan varmt anbefale Højmark, båbe for vindue vask og udlejer.

Antwort von Højmark
Jeg kontaktede Højmark første gang 2025 for algebehandling af mit tag. Det har jeg været fuldt ud tilfreds med og i går havde jeg så besøg af dem igen. Her så jeg den unge mand være opmærksom på, at noget algerens havde ramt min bil fordi jeg ikke havde fået den flyttet (min fejl) hvorefter at han skylder hele min bil efter med rent vand. Virkelig god service og dygtig medarbejder. Jeg vil til enhver tid anbefale dem. Fra bestilling til udførelse 8 dage og jeg er så tilfreds 👍

Antwort von Højmark
Er yderst tilfreds med Jonas Højmark. Godt arbejde og god kommunikation Jonas giver altid besked og svare hurtig på spørgsmål. 👍🏻👍🏻👍🏻

Antwort von Højmark
Super fin kontakt med Jonas, som er mega hurtig til at svare og rigtig venlig ☺️ Arbejdet er flot og hurtigt udført og mere end det aftalte uden beregning. Stor anbefaling!

Antwort von Højmark
Vil anbefale Højmark og bruge dem igen. Fik I øvrigt selv anbefalet firmaet fra en anden tilfreds kunde 😊

Antwort von Højmark
Vinduespudser hos os gennem mange år. Fast aftale. Pæne vinduer.

Antwort von Højmark
Vi er meget tilfredse med jeres vinduesvask. Også rammen omkring vinduerne , det grå antracit bliver rengjort. Resultatet ser godt ud. Anbefaler jer til andre på vores gade

Antwort von Højmark
Fantastisk oplevelse - god service og flot resultat

Antwort von Højmark
Pænt arbejde og skriver hvis de bliver forhindret

Antwort von Højmark
Vi fik vasket vinduer af Victor i går, det gik hurtigt og alle vinduer er supper rene og klare. Har meldt os til fast vindue vask fremadrettet :)

Antwort von Højmark
Vi har 4 ødelagte vinduesruder efter deres besøg og der meldes pas forbi hver gang.
Herefter fortsætter man som om intet er hændt og fakturerer derefter.
Vi kan på ingen måde anbefale dette firma, kundeservice er en by i Rusland der!

Kniv skrapt
Sikke da en fornøjelse!
Alle mine (mange ; ) vinduer er blevet pudset perfekt af en flink ung mand

Antwort von Højmark
Der reklameres med, at der vaskes karme på vinduerne, dette er ikke tilfældet. Jeg har solbænke under mine vinduer og spurgte om det kunne indgå i aftalen. Ingen problem blev der sagt. Dette bliver ej overholdt. Fine vinduer men resten er bestemt ikke i orden.

Antwort von Højmark
Virksomheden har hjulpet os med rengøring af vinduer snart 1/2 år, de gør et godt arbejde, medarbejderne er høflige og overholder altid aftaler.
Fedt med en kalender over kommende besøg.

Antwort von Højmark
Vi er meget tilfredse med kvaliteten af den vinduespudsning vi har fået. Dejligt at også rammerne vaskes.
Det er desuden en rigtig god service, at man får en pudsekalender, hvilket gjorde forskellen for at vi i første omgang valgte Højmark.

Antwort von Højmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.