Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik god rådgivning om valg af behandling til træterasse og efterfølgende hurtig og god service. Har sparet et par dages arbejde og udgifter til materialer, så det kan også svare sig økonomisk. Vil an... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man kigger ned over svarene på det folk klager over, så kendetegner det til fulde den måde han har håndteret vores henvendelse. Uhøfligt og uforskammet! Vi har 4 ødelagte vinduesruder efter der... Mehr ansehen

1. Hochdruck-Reinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Vi hjælper dig med Fliserens - Facaderens - Vinduesvask - Algebehandling - Depotrum - Boligudlejning

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid venlig personale og overholder…

Altid venlig personale og overholder aftale

11. April 2026

Hej Lolita!

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Vi overholder ikke altid aftalerne, men så gør vi hvad vi kan for at rette op og give Jer kunder en god oplevelse.

Skulle der nogensinde blive noget skriver du direkte til os på tilbud@hoejmarks.dk eller ringer på 70603047.

Ha' det godt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt Højmark til vinduesvask og…

Vi har brugt Højmark til vinduesvask og alge behandling af tag , i sommerhuset der har været ét lille kiks med at det ikke var helt tilfredstillende sender et billede til dem. En time efter kommer de og går alle vinduer igenem igen. Det er altså god og ordentlig service de undskyldte, det var en ny mand fem stjerner her fra. Også på alge behandlingen det forsvandt efter lidt tid uden yderlig behandling.

11. April 2026

Hej Ivan!

Tusind tak for din anmeldelse.

At drive en forretning på utilfredse kunder er svært, derfor tilsigter vi altid at imødegå kunden.

Vinduerne hos dig var ikke blevet vasket ordentligt, da den erfarne medarbejdere var ude at lære en ny op.

De blev fluks sendt retur så vi kunne få rettet op.

Dejligt at taget blev rent.

Skøn sommer til Jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når vinduer ikke er vasket i et år, gør Højmark det med perfektion!

Jeg har boet i min lejlighed i et år nu, og aldrig vasket vinduerne. (dovenskaben længe leve). Så nu tænkte jeg det skulle være nu. Da jeg før har haft Højmark som udlejer, var det ikke et svært valg, da jeg kender ham/dem godt, og aldrig haft en dårlig oplevelse. Jeg ringede og fik en meget venlig og professionelt behandling. Vi fik hurtigt aftalt, at jeg gerne ville have vasket vinduer en gang om måneden. Det blev lagt i kalenderen og sendt til mig.
Til info kom der en venlig SMS om, at de er meget presset, så har første gang bliver lige rykket en dag eller to. Dagen efter den aftalte tid, kommer jeg hjem og kan kun smile over hele ansigtet. Det var selvf tydeligt at se, de havde været der.
Alle karme og vinduer var vasket helt I bund og står nu kniv skarpt. Virkelig flot arbejde.
Nu kan jeg så bare se, at jeg skal tage mig samme til, selv lige skal have vasket vinduer inden for 🤣

Kan varmt anbefale Højmark, båbe for vindue vask og udlejer.

10. April 2026

Hej Heine!

Din anbefaling betyder meget mere end du aner :-)

Vi kom og larmede og var faktisk generelt "trælse", da vi vendte op og ned på din og de andre lejers hverdag, i ejendommen som stod overfor en stor renovering.

Vi blev taget pænt i mod af dig og fik lavet nogle rigtig fine lejligheder.

Meget mere kan vi som udlejere ikke bede om.

At du så vælger at bruge os til vinduesvask også er jo bare skønt.

Vi glæder os til fortsat at kunne hjælpe dig.

Må din sommer være god.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede Højmark første gang 2025…

Jeg kontaktede Højmark første gang 2025 for algebehandling af mit tag. Det har jeg været fuldt ud tilfreds med og i går havde jeg så besøg af dem igen. Her så jeg den unge mand være opmærksom på, at noget algerens havde ramt min bil fordi jeg ikke havde fået den flyttet (min fejl) hvorefter at han skylder hele min bil efter med rent vand. Virkelig god service og dygtig medarbejder. Jeg vil til enhver tid anbefale dem. Fra bestilling til udførelse 8 dage og jeg er så tilfreds 👍

9. April 2026

Hej Lise-Lotte!

Tusind, tusind tak for din anmeldelse og hvor glæder det os utrolig meget, at vi med tryghed i maven kan sende vores medarbejdere ud til Jer kunder.

Skulle der nogensinde blive noget er vi at træffe på tilbud@hoejmarks.dk eller 70603047.

Du ønskes en rigtig god sommer.

Er yderst tilfreds med Jonas Højmark

Er yderst tilfreds med Jonas Højmark. Godt arbejde og god kommunikation Jonas giver altid besked og svare hurtig på spørgsmål. 👍🏻👍🏻👍🏻

10. April 2026

Hej Henny!

Tusind tak for din anmeldelse, det er dejligt at du vil bruge tiden herpå.

Jeg forsøger i hvert fald, og skulle det glippe så sparker du bare til mig på tilbud@hoejmarks.dk eller 70603047.

Skøn sommer til Jer :-)

Super fin kontakt med Jonas

Super fin kontakt med Jonas, som er mega hurtig til at svare og rigtig venlig ☺️ Arbejdet er flot og hurtigt udført og mere end det aftalte uden beregning. Stor anbefaling!

30. März 2026

Hej Trine!

Tusind tak for din tid til denne anmeldelse.

Den er videregivet til Mesut og Christoffer :-)

Facaderne var grønne mange steder, er der fortsat nogle steder når vi kommer og vasker vinduer næste gang, vil jeg sætte pris på, at du enten sender billeder dagen før eller går ud til medarbejderen, såfremt du er hjemme.

Så algebehandler vi de steder UB.

Nogle gange skal det have 2 gange, og det kan vi først se efter lidt tid.

Skønt forår til Jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God, hurtig service, god rådgivning og veludført arbejde.

Vil anbefale Højmark og bruge dem igen. Fik I øvrigt selv anbefalet firmaet fra en anden tilfreds kunde 😊

28. März 2026

Hej Inge!

Tak for denne flotte anmeldelse samt beskrivelse.

Det er glædeligt at læse.

Skulle der nogensinde opstå noget er vi at træffe på 70603047 eller tilbud@hoejmarks.dk

Rigtig god dag til dig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vinduespudser hos os gennem mange år

Vinduespudser hos os gennem mange år. Fast aftale. Pæne vinduer.

20. März 2026

Hej Helle!

Tusind tak for din anmeldelse og det nu 13 årige samarbejde, det er vanvittigt!

Tabte kunder grundet uoverensstemmelser, er en meget dyr fornøjelse og derfor skal jeg bede Jer altid ringe eller skrive, såfremt der skulle opstå noget.

70603047 eller tilbud@hoejmarks.dk

Skøn dag til Jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er meget tilfredse med jeres…

Vi er meget tilfredse med jeres vinduesvask. Også rammen omkring vinduerne , det grå antracit bliver rengjort. Resultatet ser godt ud. Anbefaler jer til andre på vores gade

17. März 2026

Hej Pia!

Hvor er det dejligt at du vil lave en anmeldelse og så at den tilmed er positiv.

Skulle der nogensinde blive noget som ikke er positivt, så er vi på 70603047 eller tilbud@hoejmarks.dk og vi svarer dig inden for 30 min.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - god service og flot resultat

16. März 2026

Hej Laila!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pænt arbejde og skriver hvis de bliver…

Pænt arbejde og skriver hvis de bliver forhindret

13. März 2026

Hej Hans!

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi lægger stor vægt på at være informativ, og skulle det nogensinde ske at vi ikke lever op til dine forventninger af os, så giv os et "spark" på 70603047 eller tilbud@hoejmarks.dk

Vindue vask i Svenstrup J

Vi fik vasket vinduer af Victor i går, det gik hurtigt og alle vinduer er supper rene og klare. Har meldt os til fast vindue vask fremadrettet :)

10. März 2026

Hej Henning!

Tusind tak for din tid til denne anmeldelse, det har stor betydning for Victor og hele teamet.

Skulle der nogensinde blive noget, hvor vi ikke lever op til Jeres forventninger, så husk at "spark" til os på 70603047 eller tilbud@hoejmarks.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ubehøvlet og elendig klagehåndtering

Vi har 4 ødelagte vinduesruder efter deres besøg og der meldes pas forbi hver gang.
Herefter fortsætter man som om intet er hændt og fakturerer derefter.
Vi kan på ingen måde anbefale dette firma, kundeservice er en by i Rusland der!

26. Februar 2026

Hej Jan!

Lad os sammen bevæge os tilbage til begyndelsen.

Der har været 3 forskellige medarbejdere og vaske vinduerne hos Jer, og I har været kunde siden 2023.

Mathias, Frederik og Victor.

Vi bliver første gang gjort opmærksom på at der er en flækket rude, da Mathias vasker vinduerne, hvorefter vi spørger Mathias og Mathias siger at han intet har oplevet.

Det kan være svært som kunde at forstå, at der skal rigtig meget til at ødelægge glas.

Der skal faktisk så meget til, at jeg personligt ikke har oplevet det i de 14 år jeg har vasket vinduer.'

Vi vil meget gerne komme og hamre børsten imod en anden rude, og skulle den gå i stykker, så betale den.

Så kan i se det.

Hvis du tager enden af vaskebørsten og banker hårdt ind i mod glas, så flækker det ikke engang.

Mathias siger at han ikke har ødelagt glas, og dette må vi forholde os til.

I vælger at fortsætte samarbejdet, og får vinduet lavet.

Dernæst kommer Frederik og Victor, og det sker også for dem, hvorefter i kontakter os og siger at de har ødelagt glas.

Senest Victor som vi skriver til med det samme, efter at i har kontaktet os.

Victor har hverken set eller oplevet at skulle være flækket.

Der hvor det bliver kedeligt, er at vi kun har én mulighed og det er at betale Jeres rude.

Vi vælger ikke at betale ruden, da vi nu har haft 3 forskellige medarbejdere forbi, som alle 3 skulle have ødelagt Jeres vinduer på forskellige tidspunkter.

Eftersom vi aldrig har oplevet det før, vælger vi at tro der er tale om at få os til at betale for en rude som er selvforskyldt.

Problematikken i dette, er at vi som virksomhedsejere kun er taberen i det her, fordi I som kunde oftest vil bruge energi på at ødelægge en virksomheds gode ry.

I forhold til de dårlige anmeldelser, så skal I huske på, at vi kommer til 150-200 kunder dagligt, og der vil sommetider gå noget galt i kommunikationen.

Samtidig skal I som kunder huske på at vi som mennesker er forskellige, og der vil være nogle yderst urimelige kunder, som ingen personer kan stille tilfredse, og som ynder at tilsvine andre på Trustpilot.

Så de anmeldelser du læser, er ofte anmeldelser fra kunder som er yderst urimelige, og ikke kan føre normal kommunikation.

Det vil vi som virksomhedsejere ganske enkelt ikke finde os i, og så ender de ofte med at lave en dårlig anmeldelse, da de som skrevet ovenfor ynder at hænge andre ud.

Men husk på at det er et lille udpluk af virkeligheden.

Slutteligt skal det siges at vi stoler på vores medarbejdere, og vi vælger ikke at betale for ruden, da 3 medarbejdere ganske enkelt ikke kan ødelægge glas og alle sammen benægte at have gjort det.

God aften.

Kniv skrapt

Kniv skrapt
Sikke da en fornøjelse!
Alle mine (mange ; ) vinduer er blevet pudset perfekt af en flink ung mand

8. März 2026

Hej Helene!

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Den er videregivet til Victor.

Rigtig god dag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Der er plads til forbedring

Der reklameres med, at der vaskes karme på vinduerne, dette er ikke tilfældet. Jeg har solbænke under mine vinduer og spurgte om det kunne indgå i aftalen. Ingen problem blev der sagt. Dette bliver ej overholdt. Fine vinduer men resten er bestemt ikke i orden.

7. März 2026

Hej Annemette!

Vi bliver faktisk oprigtig kede af det du skriver.

Jeg har været inde i kundekartotektet for at se om jeg kunne finde dig ud fra dit navn, er adressen Elmager i Poulstrup?

Jeg kan se at der står følgende på din arbejdsbeskrivelse: Udvendig vinduesvask inkl. garagen og sålbænkene på alle vinduerne.

Jeg kan ikke finde én mail eller ét opkald fra dig, hvor du har ringet og gjort os som virksomhedsejere opmærksom på dette ikke blev overholdt.

Det vil sige at du fratager os muligheden for at tage dialogen med medarbejderen, inden du laver en dårlig anmeldelse.

Selvfølgelig skal rammerne være med, og for de få kunder som ønsker deres sålbænke vasket, skal de selvfølgelig også være med.

Men du skal som kunde også huske på at du er vores øjne i "marken", og vi håber og tror på, at du/i vil tage kontakt hvis ikke medarbejderene leverer det aftalte.

Det kan være en kommunikationsfejl fra os til medarbejderen, men som du kan se ud fra beskrivelsen ser det ikke sådan ud.

Så handler det nok mere om, at det lige skal forklares til medarbejderen.

Det kan være at han ikke er klar over hvad der menes med sålbænk.

Har du overvejet at gå ud når medarbejderen er hos dig, og vise ham det?

Nu ligger der en 2 stjernet dårlig anmeldelse på vores Trustpilot, fordi du antager at vi ikke har interesse i at levere aftalte.

Det er det som gør os ærgerlige, fordi vi ikke ønsker andet, end at give kunderne den oplevelse de fortjener og ønsker.

Jeg håber at du vil tage en god dialog med Frederik når han ringer til dig senere i dag.

God dag.

Vinduespudsning

Virksomheden har hjulpet os med rengøring af vinduer snart 1/2 år, de gør et godt arbejde, medarbejderne er høflige og overholder altid aftaler.
Fedt med en kalender over kommende besøg.

3. März 2026

Hej Claus!

Tak for at du ville tage dig tiden til denne anmeldelse.

Det hjælper nye potentielle kunder med forhåbentlig at finde vej til deres nye leverandør.

Rigtig godt forår til Jer.

Rigtig god vinduespudser

Vi er meget tilfredse med kvaliteten af den vinduespudsning vi har fået. Dejligt at også rammerne vaskes.
Det er desuden en rigtig god service, at man får en pudsekalender, hvilket gjorde forskellen for at vi i første omgang valgte Højmark.

27. Februar 2026

Hej Lone!

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og for at tage tiden hertil.

Dejligt at pudsekalenderen giver et godt overblik.

Skulle der nogensinde blive noget, er vi at træffe direkte på 70603047 eller info@hoejmarks.dk

Rigtig god dag.

Bedste Hilsner - Team Højmark

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr