Høghs Auto Bewertungen 13

1 Stern

så dårlig service

så dårlig service
var ude for og få fælgene skifte rundt den 20/8-2025
jeg skulle have fælge fra bag til foran og omvendt og tænke jamen det havde de fuld styr på men nej
de skiftet dem rundt. men man forventer dog at de havde tage en køre tur i den så man viste det var okay men nej kom i i vente rummet jeg sag i og sagde så er det skifte om de havde bytte rundt og smidt mere luft i end anbefaldet det opdage vi ved at bilen larmet af h til og hvad de anbefalder som står i døren2.2 bar og da vi tjekket op på det var der 2.5 i det ene dæk og det andet 2.4 vi fik det selv ned på 2.2 bar. men man regner da med at de har styr på det og man ikke skal gå og tjekke det selv, men jo skulle vi jeg er godt nok ikke tilfreds med deres service totalt dårlig service og aldrig set så dårlig service kan bestemt ikke anbefalde og få laver nogle som helt oppe ved dem. det er første og sidste gang vi skal have lavet nogle ved dem.
hilsen de skuffet bil ejer

20. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ALT FOR HØJ PRIS!

Skulle have skiftet olie på bilen hvor prisen lyder på næsten 2000 kr.
Helt vanvittigt når man mange andre steder kan få et olieskifte til 700-800 kr.
Det er sidste gang jeg bruger høghs auto og bliver snydt med ALT FOR HØJ PRIS!
Giver 2 stjerner da jeg ringede tirsdag og sagde jeg skulle have det lavet inden fredag og de klarede opgaven torsdag.
Men nej, der viser jeg mig ikke mere.

23. Jänner 2025

Troværdig og god

Jeg kan klart anbefale Høghs Auto.
Jeg bliver altid behandlet med ærlighed og gennemsigtighed. Det er nemt at få en aftale og jeg bliver altid mødt med en konstruktiv attitude.

24. Juli 2024

Professionel og kundevenlig service

Købte en brugt bil hos Høgh Auto tilbage i 2020, hvor der blev skiftet tandrem, også selvom det endnu ikke var tid for det.
Efter flere år og 20.000 km. kørsel, viste det sig, at tandremmen desværre ikke kørte korrekt på knastakselhjulet og dermed var der stor risiko for et fatalt motorhaveri.
Kontaktede værkstedet hos Høgh Auto, der straks tog ansvaret for problemet på sig og pr. kulance udskifte tandremmen igen og det endda meget hurtigt, da vi skulle bruge bilen.
Kun ros til overs for Høgh Auto, både under bilkøbet samt med udbedring af problemet med tandremmen. Vil til enhver tid kunne anbefale firmaet.

1. März 2024

God service!

Jeg købte en VW Up hos Høghs Auto i januar, og har i den anledning været meget tilfreds med handlen.

Sælgeren var meget imødekommende og pålidelig, hvilket gjorde jeg slog til. Vi hentede bilen nysynet og serviceret under en uge senere.
De efterfølgende måneder viste der sig problemer med at få bilen i gear før og under kørslen, disse problemer henvendte jeg mig til Høghs auto med, da der var 6 måneders brugtbilsgaranti på denne i følge med købet. Hver gang jeg henvendte mig var det med stort smil, ordenligt tone og jeg gik altid derfra med beskeden om, at skulle der opstå problemer igen så skulle jeg ikke være bleg for at rette henvendelse igen. Dette gjorde jeg så igen to gange efter to mislykkedes forsøg på at udrette problemet, hvorefter de valgte at tage bilen ind på værkstedet en hel dag, og her blev der skiftet kobling på bilen. Bilen har virket upåklageligt siden da!

Det kalder jeg god service, og jeg vil til enhver tid i fremtiden anbefale andre at købe eller benytte sig af det tilstødende værksted til Høghs Auto! De har udelukkende været hjælpsomme under dette og udrettet utrolig god service! Tak for pålidelige bilforhandlere som jer!

30. Mai 2023

Snyd & Bedrag!!

Snyd & Bedrag!!

Jeg købte bil hos dem for ca. 1,5 - 2 år siden, og der har ikke været andet en problemer med bilen. Værkstedsregningerne er højere end det beløb jeg betalte for bilen. De oplyste mig at der ikke var garanti på en bil til den pris, hvilket jeg selvfølgelig troede på. Nu er jeg så blevet gjort opmærksom på, at forhandlere ikke kan skrive sig ud af garanti på biler, uanset pris.

Vil ikke anbefale nogen at sætte sine ben det sted!!

16. Jänner 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service efter køb af brugt bil

Vi købte en brugt bil i februar og her efter 4 måneder viste det sig klimaanlægget ikke kunne levere i varmen. Med smil og godt humør fik Henrik Høgh fundet årsagen og 3 timer senere var ny kondensator monteret. Alt sammen på de 6 måneders brugtvogns-garanti. Troværdighed og rigtig god service er det vi har oplevet.

23. Juni 2021

God brugtvogns service

Jeg købte brugt bil i sommer. Jeg er glad for bilen. Desværre opstod der en alvorlig motorfejl efter ca. et halvt år. Da jeg kontaktede Høgh var der ingen tvivl, den skulle selvfølgelig laves for deres regning og jeg fik en gratis lånebil God og reel behandling.

18. Dezember 2020

Værksted med samvittighed

Vi har fået repareret vores bil ved Høghs auto og vi fik en god pris og det gik hurtigt. Vi har også tidligere købt en bil her og alting var i orden. Henrik Høgh er samvittighedsfuld og arbejdsom og tingene er altid i orden. Jeg kan klart anbefale at handle hos Høgh’s auto! :-)

28. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har brugt HØGHS AUTO til…

Jeg har brugt HØGHS AUTO til reparationer af min bil i sidste mange år, uden at bilen har været i orden første gang,altid været mindst en gang igen og oftest 2 eller 3 gange uden godt resultat, ofte været nød til at køre på andet værkstede for at bilen til at virke .
Jeg vil på det kraftigste advare folk at bruge Høghs Auto til bilreparationer.Tvivler på deres faglige dygtighed og professionelisme

Agust Finnsson

25. November 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr