Banner for HÖJSKOLENDK - Højskole i Udlandet

HÖJSKOLENDK - Højskole i Udlandet Bewertungen 190

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rejse med højskolen.dk Fuldstændig fantastisk rejse! Med de vildeste og mest fantastiske oplevelser! Turen gik til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Vi havde Laura og Malte om r... Mehr ansehen

1. Unterricht
  2. Reisebüro

Über HÖJSKOLENDK - Højskole i Udlandet

Vom Unternehmen geschrieben

Om HÖJSKOLENDK

Hos HÖJSKOLENDK skaber vi unikke højskoleophold for unge mellem ca. 18 og 30 år, hvor fællesskab, oplevelser og kulturmøder er i centrum. Vi tror på, at livet bliver rigere, når man udforsker verden sammen med andre, og vi brænder for at give unge mennesker mulighed for at opleve nye lande, nye mennesker og nye perspektiver – i trygge rammer.

Siden 2010 har vi arrangeret højskoleophold i udlandet og haft over 3.000 eventyrlystne elever med os på rejser verden rundt. Vores ophold kombinerer det bedste fra højskolelivet – stærkt fællesskab, personlig udvikling og uforglemmelige minder – mens vi sammen udforsker alt fra tropiske strande og vilde regnskove til høje bjergtoppe og pulserende storbyer.

Læs mere her

Et højskoleeventyr for livet

Når du tager på højskole i udlandet med os, får du meget mere end bare en rejse:

• 👫 Du bliver en del af et stærkt og inspirerende fællesskab, hvor sammenholdet varer ved.
  • 🏔 Du oplever storslået natur, spændende adventure-aktiviteter og møder nye kulturer på tæt hold.
  • 😍 Du opdager nye sider af dig selv, flytter grænser og styrker din selvtillid.
  • 🙏 Du rejser altid i trygge rammer med danske, passionerede rejseledere og engagerede undervisere ved din side.
  • 🧡 Du får et unikt og uforglemmeligt rejseeventyr, du vil huske resten af livet.

Se højskoleophold her

Har du nogle spørgsmål?

Vores team af eventyrlystne opholdskoordinatorer står klar til at hjælpe dig – uanset om det handler om rejsedrømme, pakkelister, gode rejsetips eller praktiske detaljer. Vi har selv været igennem det hele, så ingen spørgsmål er for store eller for små.🧡

📞 Ring til os på 70 27 90 07

✉️ Eller send en mail til info@hojskolendk.dk

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Mit livs rejse til Nepal

Mit livs rejse til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand er ved at nå sin ende og har ikke ord for hvor fantastisk det har været! Rejsen har indeholdt alt fra sightseeing, safaritur i Sri Lanka, at bo på en båd i Vietnam og så meget mere! Jeg vil for altid kigge tilbage på denne rejse som mit livs eventyr og evigt taknemmelig for at jeg sprang ud i det, trods de mange spekulationer. Kan kun anbefale alle jer der overvejer at booke sådan en rejse at gøre det!!

En uendelig stor tak til vores fantastiske rejseledere Malte og Laura, for deres skarphed i undervisningen, støtte om os elever og dem som mennesker🙏🏼

Tak for en fantastisk rejse!

Mit livs rejse

Jeg er på nuværende tidspunkt på vej hjem fra mit livs rejse med højskolendk. Jeg tager herfra med de vildeste oplevelser og venskaber for livet. Jeg har været så heldig at have Laura og Malte med som mine rejseledere og det er jeg så taknemmelig for. De ser en for præcis den man er i det humør man er i og står altid klar med en krammer eller til en snak. Jeg kunne ikke have ønsket mig nogle bedre rejseledere! Jeg vil 100% anbefale at rejse med højskolendk til alle jeg kender. Der er styr på alt ned til den Aller mindste detalje. Tak for mit livs rejse.🥰

Kæmpe oplevelse

Jeg rejste med höjskolendk til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka - en rejse med massere af kultur, surf, dyk og rundrejser. Det er en varm anbefaling at tage afsted med hökskolendk, da det er en kæmpe mulighed for at møde nye mennesker og få venner for livet. Under hele rejsen er der rejseledere med, som står for alt det kedelige praktiske, hvilket gør at man kan fokusere 100% på programmet og det sociale i gruppen - kæmpe kærlighed til Laura og Malte

En rejse med højskolen.dk

En rejse med højskolen.dk
Fuldstændig fantastisk rejse! Med de vildeste og mest fantastiske oplevelser!
Turen gik til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand.

Vi havde Laura og Malte om rejseledere og undervisere - og de har virkelig været en gave at have med på turen, både praktisk men også for vores hold personligt! De har haft en kæmpe del i at gøre vores sammenhold så godt som det er blevet!
Alt i alt en mega fed oplevelse, som har skabt minder og venskaber for livet!

UBESKRIVELIG GOD REJSE

Min tid med Höjskolendk har været virkelig fantastisk. Programmet var virkeligt godt planlagt med en masse vilde, spændende og nye oplever og kulturmøder. En kæmpe tak til Laura og Malte, der gik above and beyond for os, på alle tænkelige måder - de har været med til, at gøre denne rejse til tryg og hjemlig. Jeg har elsket min tid sammen med dem, og alle de nye højskole venner, jeg har fået mig. Höjskolendk sørger for en højskolestemning, selvom man er på den anden side af jorden - det er ikke bare en grupperejse, men meget mere! 1000/5 stjerner fra min side. Tak til Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka 2026-holdet<33

Hojskolendk

Jeg har lige været på rejsen til Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Det har været mit livs eventyr og jeg er kommet hjem med en masse minder i bagagen. De 2 rejseledere vi havde med var gode både på rejsedagene og til undervisningen. De var også virkelig nogen dejlige personer at være sammen med.
Helt klart en kæmpe anbefaling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig dejlig og oplevelsesrig højskole

Jeg har været afsted på Indien, Nepal, Thailand, Vietnam & Sri Lanka 2026 med rejselederne Malte og Laura, hvilket har været en helt fantastisk oplevelse.
Opholdet har budt på så mange fantastiske og vilde oplevelser, samtidig med, at vi har lært en masse om kultur, selvudvikling og teambuilding undervejs på turen.
Derudover har højskolen rigtig dygtige lokale guider, som alle har været med til at hjælpe med både aktiviteter, hospitalsbesøg og meget andet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop været på rejsen med…

Jeg har netop været på rejsen med Nepal, Indien, Sri Lanka, Vietnam og Thailand. Rejsen har været fantastisk og kan 100% anbefales. Rammerne for turen blev sat og dannet af de bedste rejseledere Laura og Malte og jeg tror ikke det havde været det samme uden dem. Eventyret er desværre slut men jeg kommer aldrig til at fortryde at jeg tog med.

Helt igennem fantastik rejse

Helt igennem fantastik rejse, jeg rejste på Indien, Nepal, Thailand, Vietnam og Sri Lanka turen. Den var planlagt så godt, man fik så meget, og fordi man havde en lokal guide i alle landene, oplevede man så meget. Jeg havde Laura og Malte som guider/undervisere, og det kunne ikke have været bedre. De var så gode til at undervise, hjælpe os, støtte os og bare være der som gode venner også, pengene man betaler er givet så godt ud og er det hele værd!!! 10/10

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var på den fedeste rejse til…

Jeg var på den fedeste rejse til Australien, New Zealand, Vietnam og Indonesien - Jeg vil anbefale alle at gøre det, hvis de har den mindste interesse i at rejse med en masse andre unge og lære mere om sig selv og verdenen!

Hej Lisa,
Tusind tak for din anbefaling - vi håber, at dit højskoleophold har levet op til alle de forventninger du måtte have haft og mere til 🧡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en fantastisk tur til…

Jeg havde en fantastisk tur til Australien, New Zealand, Vietnam, Bali, Gili og Lombok. Jacob var en virkelig fantastisk og forstående underviser og Elisabeth havde kæmpe overblik og styr på det hele! En tur jeg aldrig glemmer og en kæmpe anbefaling!

Hej Mathias,
Tak for at dele din oplevelse med os! Vi er så glade for at høre, at du har haft en fantastisk tur og at fu har været glad for at have Jacob & Elisabeth med som underviser og rejseleder 🌍

Mit livs eventyr:))

Jeg var afsted med Holdet Australien, New Zealand, Vietnam, Bali, Gili og Lombok holdet som strakte sig over 3 måneder. Det var de bedste 3 måneder i mit liv. Jeg kan kun anbefale andre at tage på en rejse med HOJSKOLENDK

15. April 2026

Hej Laurits,

Tusind tak for at anbefale vores højskoleophold - vi er så glade for at høre, at du har haft dit livs eventyr på din rejse til Australien, New Zealand, Vietnam, Bali, Gili & Lombok ✈️🌍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været de mest fantastiske 3…

Det har været de mest fantastiske 3 måneder som jeg aldrig vil glemme!

23. April 2026

Hej Sofie,
Hvor er vi glade for at høre, at du har haft 3 fantastiske måneder på vores højskoleophold 🧡

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det har været de mest fantastiske 3 måneder med HÖJSKOLENDK! Jeg var på turen til Australien, New Zealand, Vietnam, Bali, Gili og Lombok, med Elisabeth som rejseleder og Jakob som underviser. Jeg kunne ikke have ønsket mig nogen bedre rejseleder og underviser! Man følte sig i meget trygge hænder med Elisabeth som rejseleder og hun havde altid styr på alt det praktiske. Jakob var en inspirerende og engageret underviser, der altid kom med god energi. Undervisningen var både spændene og meget givende, og styrkede også fællesskabet for vores hold endnu mere! Udover dette har der været de fedeste ting på programmet og vi har oplevet så mange fantastiske ting som jeg aldrig ville have været foruden. Derudover har jeg også fået venner for livet og et helt unikt højskolefællesskab, der ikke kan beskrives med ord.

Jeg kan kun anbefale HÖJSKOLENDK! Så TAG AFSTED hvis du overvejer det!

Hej Astrid,
Hvor er det skønt at høre, at du har haft et fantastiske højskoleophold fyldt med fede oplevelser, et stærkt fællesskab, givende undervisning og venskaber for livet! Det er lige præcis det vi håber, at alle vores elever får med sig 🧡

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ | 3 måneder jeg aldrig glemmer

Jeg tog afsted med en smule spænding i maven og uden helt at vide, hvad jeg gik ind til, og kom hjem med langt mere, end jeg nogensinde havde turdet håbe på.

Jeg kan helt ærligt sige, at det her er noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort. På bare 3 måneder har jeg oplevet en personlig udvikling og et fællesskab, jeg ikke troede var muligt.

Rejsen til Australien, New Zealand, Vietnam, Bali, Gili og Lombok var helt fantastisk, og hver destination bød på uforglemmelige oplevelser. Men det, der virkelig gjorde turen speciel, var menneskene og det stærke fællesskab, vi skabte sammen.

Noget af det vigtigste for mig var trygheden gennem hele rejsen. At rejse så langt væk kan føles som et stort skridt, men med Jakob som underviser og Elisabeth som rejseleder var man i de absolut bedste hænder fra start til slut. De skabte en ro og en sikkerhed igennem hele turen, hvor man aldrig stod alene.

Man blev altid grebet, både i de svære perioder og i de allerstørste øjeblikke. Samtidig havde de en helt særlig evne til at mærke, hvornår man var klar til at blive skubbet lidt ud af sin komfortzone og udfordret på den rigtige måde. Det gjorde, at man både følte sig tryg hele vejen igennem og samtidig voksede enormt meget som person.

Jeg vil bare sige, at Højskolen sender jer afsted på jeres livs rejse i de bedste hænder.

Jeg er taget hjem med venner for livet, større selvtillid og en masse nye perspektiver. Kæmpe TAK

Hvis du er i tvivl, så TAG AFSTED. Du vil ALDRIG fortryde.
DU KAN GODT🫵🏽🧡

Hej Sille,

Tusind tak for din anmeldelse 🧡
Det gør os så glade at høre dig fortælle om dit højskoleophold, og om alt det, som du har fået med på vejen - fællesskabet, personlig udvikling og en masse nye venner.

Hvor er det også skønt at høre, at både Jakob og Elisabeth var været gode til at tage hånd om jer under hele opholdet.

Kæmpe tak for at dele din oplevelse med os, og vi håber, at minderne og relationerne vil vare ved længe endnu 🌍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ville ønske jeg kunne gøre det igen!

Det har været den bedste tur med de sejeste oplevelser og de skønneste mennesker! Så hvis man overvejer at tage afsted, vil jeg bare sige: GØR DET!

15. April 2026

Hej Marie,

Tusind tak for din anmeldelse - det glæder os helt vildt at høre, at du har haft den bedste tur fyldt med gode oplevelser samt mennesker 🧡

Kæmpe anbefaling

Jeg har været på turen Brasilien, Argentina, Peru, Bolivia, Ecuador og Colombia i efteråret 2025. Det var den fedeste tur nogensinde. Vi fik som gruppe et helt fantastisk sammenhold. Vores 2 rejseledere Malte og Mattias var virkelig dygtige og virkelig med til at gøre vores rejse endnu federe ved alt tid at skabe god stemning og komme med ideer til sjove aktiviteter. Kan helt klart anbefale Højskolen.dk, da det er en oplevelse for livet. Man oplever både en masse vilde ting samtidig med at man får 30 nye venner.

5. September 2025

Hej Jonas,

Tusind tak for din anbefaling 🧡 Vi er så glade for at høre, at du har haft det fedeste højskoleophold fyldt med sammenhold, dygtigere rejseledere og en masse oplevelser og nye venskaber!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er netop kommet hjem fra 3 helt…

Jeg er netop kommet hjem fra 3 helt igennem fantastiske måneder i Sydamerika. Jeg har oplevet de vildeste ting, se de flotteste ting og jeg har gjort det hele med den mest fantastiske gruppe og rejseleder og underviser. Man udvikler sig gennem de mange forskellige oplevelser og igennem den fantastiske undervisning man får undervejs.
Jeg kan kun anbefale HOJSKOLEN.DK til alle!
Savner allerede <3

11. Dezember 2025

Hej Laura,

Det betyder utrolig meget for os på kontoret at høre, at dine tre måneder i Sydamerika har været så fantastiske! Det er jo præcis dét, vi drømmer om at kunne være med til at skabe: vilde oplevelser, stærke fællesskaber, personlig udvikling og undervisning, der giver perspektiv og sætter spor 🫶🏼

Og ja… det der savn kender vi godt, for højskoleophold har det med at sætte sig fast 🧡 Heldigvis betyder det også, at minderne, relationerne og udviklingen følger med videre.

Tusind tak for din varme anbefaling af HOJSKOLENDK.

Laura, HÖJSKOLENDK

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr