European Homecare ApS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Selvom det gik galt med leverancen, var firmaet hurtig til at afgive informationer om hvor pakken strandede hos firmaet der omdeler pakkerne. Pakkerne herfra leveres retur til forretningen der her... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte varer kl. ca. 15, og havde dem dagen efter - ganske imponerende. Emballering knap så imponerende, da varerne lå i en papæske uden fyld, og derfor raslede rundt. En smule "chips" ville have gj... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har ikke tidligere benyttet mig af "European Homecare ApS" - Ingen misforståelser eller problemer af nogen art. God vejledning. Lever op til de givne informationer. Vil helt klart beny... Mehr ansehen

1. Krankenhausbedarf und -ausstattung

Vom Unternehmen geschrieben

Homecare.dk - Sikker nethandel Nethandlen begyndte for mere end 20 år siden - Vi var med fra starten!

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god kundeservice, både på telefon og mail. Holder hvad det lover.

Har handlet hos Homecare.dk igennem rigtig mange år, og oplever gang på gang hvor omhyggelige og omsorgsfulde de er, når det drejer sig om support, både på ting jeg har købt tidligere, men også ved rådgivning om nyanskaffelse.

Jeg har altid følt mig i gode hænder, og vidst, at dem kunne jeg stole på.

Har lige handlet hos dem igen, alkometer, hvor jeg fik en rigtig god rådgivning omkring køb at nyt.

Varen kom, som lovet, den efterfølgende hverdag.

Alt forløb perfekt, og jeg kan varmt anbefale Homecare.dk.

1. April 2026

Antwort von European Homecare ApS

Mange tak for din meget fine og positive anmeldelse. Vi prøver blot at yde vores bedste, og så er det rart når det bliver annerkendt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en alco/keto måler.

Bestilte en alco/keto måler.
Desværre var der 2 Keto målere i pakken. - Ny måler til alcohol blev sendt da fejlen blev opdaget.
Når fejl rettes uden bøvl og resten er super fint kan man kun være glad for servicen.

31. Dezember 2025

Antwort von European Homecare ApS

Mange tak for din fine anmeldelse, det er rart når ens indsat bliver værdsat

GODT DANSK ONLINE FIRMA

Har handlet hos European Homecare ApS som privat tre gange i 2025. Har i et tilfælde fået omhyggelige professionel vejledning om valg og det rette produkt for mig. Mine ordre er i alle tre tilfælde kommet den efterfølgende hverdag. Kan derfor varmt anbefale firmaet til online handel.

30. September 2025

Antwort von European Homecare ApS

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det hjælper i hverdagen, når vores indsats bliver påskønnet.

Hurtig og kompetent

Super fin service, der var sket en misforståelse med forsendelsen; dette blev løst hurtigt og gnidningsfrit. Kan kun give beste anbefaling for hurtig og et yderst højt og kompetent serviceniveau.

13. August 2025

Hej Klaus

Mange tak for din anmeldelse, og for din forståelse da vi løb ind i problem med forsendelsen. Det er bestemt ikke alle kunder der værdsætter vores indsats i hverdagen.

Ubehøvlet opringning/kundeservice

Fejl levering ved begge ordre. Dårlig afhjælpning.

12. August 2025

Antwort von European Homecare ApS

Tak for din anmeldelse. Det er korrekt at der skete en fejl da vi sendte produktet til dig. Da du gjorde opmærksom på fejlen, fandt vi dit produkt med det samme.

Det blev aftalt at vi skulle sende en forsendelsesslip til den anden modtager, således at vedkommende kunne sende dig den rigtige pakke, samt at du kunne returnere den "forkerte" pakke. Det var vores agt at ingen af de 2 modtagere skulle betale for kalibreringen når pakkerne var nået frem til de respektive kunder.

Vi har ikke talt sammen med dig telefonisk, så jeg ved ikke hvilken ubehøvlet samtale du henviser til.

Det kan ikke undgås at der sker fejl, og vi prøvede at rette fejlen øjeblikkeligt.

Vi kan kun beklage at fejlen opstod.

Homecare

Super go service

Vil gerne give 6 stejner hvis jeg kunne.
Der opstod en fejl i forbidelse med leveringen, og Preben Arnfjord fikset fejlen på en meget professonel måde. Der er længe imellem disse opblevelser. Så 👍 derfra

27. Juni 2025

Antwort von European Homecare ApS

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Vi prøver blot at gøre det bedste, med de evner vi er født med :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dag til dag levering endda lige op til jul. Servicemindede.

19. Dezember 2024

Antwort von European Homecare ApS

Mange tak for din anmeldelse. Vi prøver blot at yde en passende service til vores kunder. Godt og Fredfyldt 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, Preben ordnede tingene, da PostNord svigtede. Fik en ny pakke inden for en dag!!

6. Jänner 2024

Antwort von European Homecare ApS

Mange tak for din anmeldelse. Håber at alt nu er på plads.

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice
Købte en maskine der ikke virkede. Fik en ny straks, med returseddel til den “gamle”
Ingen debat. Kun smil i telefonen.
Carsten Nissen

4. Dezember 2023

Antwort von European Homecare ApS

Kære Carsten Nissen. Mange tak for din meget fine anmeldelse.

Der skal jo ikke være problemer med de produkter vi leverer, og når det sker, så er der kun tilbage at yde den service man selv forventer af andre.

Godt Nytår

Ualmindelig sjælden oplevelse.....

Har købt en hjertestarter og et varmeskab til samme.
Fik en enestående objektiv forklaring på tingene, således jeg på et oplyst grundlag kunne træffe et fornuftigt valg.
Intet forsøg på at lede kunden i en bestemt retning.
Kan på det varmeste anbefale firmaet, der bedst kan betegnes som seriøst og kompetent fra første kontakt til sågar efter levering.

29. August 2023

Antwort von European Homecare ApS

Mange tak for at du har brugt tid på at bedømme vores indsats, det sætter vi meget stor pris på!

Super langsom levering

Super langsom levering, og ingen mail til at spore levering..
Bestille mandag kl 17, og har torsdag aften stadig ikke modtage min vare eller besked om hvornår den bliver levet..
Super dårlig service..

OPDATERING..
Jeg har oplyst den rigtige mail adresse for jeg har modtaget en kvittering fra jer, så det er lidt lavt at påstå at jeg har oplyst forkert mail.. men så ved man hvordan i ser på kunderne..
HÅBER SNAT JEG SER MIN VARE ELLERS MÅ JEG IGNG MED AT SØGE MINE PENGE RETUR..

5. Oktober 2023

Antwort von European Homecare ApS

Hvis du ikke har hørt noget, kan det skyldes at den indtastede e-mail adresse ikke er korrekt.

Din bestilling blev pakket tirsdag morgen kl. 08.00, og afleveret til DAO. DAO er til tider ikke lige så hurtige som de andre transportører som vi også tilbyder på hjemmesiden.

Hvis du havde rettet henvendelse direkte til os, så kunne vi oplyse sporingsnummer med mere.

Med venlig hilsen,
Homecare.dk

Jeg påstår ikke noget, jeg sagde blot at det kunne skyldes! Track & trace mails afsendes fra DAO, ikke fra leverandørernes system.

Kunderne har vores fulde opmærksomhed, og hvis du blot havde ringet eller sendt en mail, så havde sagen været belyst meget hurtigt.

Homecare.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Homecare.dk sender 75% af de bestilte…

Homecare.dk sender 75% af de bestilte produkter, opdager fejlen dagen efter og sender det resterende, INDEN jeg når at få ringet og brokket mig- topservice hele vejen, fem ud af fem mulige er vel fortjent her!

7. März 2023

Antwort von European Homecare ApS

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi prøver blot at yde den service vi selv forventer at modtage.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg modtog en forkert vare

Jeg modtog en forkert vare, men fik prompte pengene tilbage, da den rigtige vare ikke kunne leveres.

27. Dezember 2021

Antwort von European Homecare ApS

Mange tak for din positive anmeldelse, og kan kun beklage at fejlen ikke blev konstateret inden afsendelse

Fint forløb af handel.

Fik stillet 2-3 ugers leveringstid i udsigt, hvilket holdt stik. Fik leveret til døren selvom der kun var bestilt til selvhentning på lageret. Fint forløb.

13. November 2021

Antwort von European Homecare ApS

Mange tak for den fornemme anmeldelse. Vi prøver blot at gøre det bedste vi har lært.

Forfærdeligt kundeservice

Forfærdeligt kundeservice. Jeg har haft virkelig dårlig oplevelse med at snakker en af medarbejder.

11. September 2021

Antwort von European Homecare ApS

Jeg er ked af at du mener at vi har ydet en forfærdelig kundeservice. Du har ringet nu til morgen, og til trods for at kontoret er lukket, besvarede vi alligevel din henvendelse.

Vi kan forstå at det leverede produkt ikke passer til dit eget produkt, det kan vi desværre ikke rigtig gøre noget ved, og vi bad dig blot returnere det leverede produkt til vor adresse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt flere gange her og det…

Jeg har købt flere gange her og det samme gentager sig: Rigtig god service og hurtig levering

23. August 2021

Antwort von European Homecare ApS

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er altid rart når kunderne sætter pris på vor indsats.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr