HTJ Rørteknik Group ApS Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde idag besøg af Kenny fra HTJ Rørteknik. Super fin fyr, som vidste hvad han skulle gøre for at vores afløb igen virkede. Han fik spulet og skabt hul igennem, så går vi vinteren imøde velvidende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde Anders på besøg, som egentlig blot skulle hjælpe med at sætte rottespærrer i, da der var kravlet en rotte op af toilettet. Han fandt hurtigt ud af, at en af brøndene også var stoppet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik god hjælp af Anders som var hurtig, effektiv og venlig! Som nye husejere er der mange ting at blive klog på, han var både hjælpsom og dygtig. En rigtig god oplevelse, Anders vil vi helt sikkert... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige haft besøg af HTJ rørteknik. Kenni kom til den aftalte tid og super service. Godt udført arbejde og alt virker, som det skal. 100% tilfreds. Varm anbefaling her fra.😊

Unternehmensdetails

1. Dachrinnenreinigungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

HTJ Rørteknik Group ApS er din professionelle partner inden for kloakservice i Midtjylland. Med base i Viborg, Århus, Silkeborg, Randers, Horsens og Herning er vi hurtigt til stede, når uforudsete problemer opstår – hvad enten det drejer sig om et stoppet køkkenafløb, toilet, gulvafløb eller behov for slamsugning. Vi tilbyder også TV-inspektion som en del af vores standardtjenester til konkurrencedygtige priser. Med mere end 7000 kunder serviceret årligt og teknikere med minimum 10 års erfaring, garanterer vi altid kompetent vejledning og rådgivning i alt inden for kloak. Vores døgnservice sikrer, at vi er tilgængelige, når du har brug for os – også om aftenen og i weekenden. Har du brug for akut hjælp eller vil du høre mere om vores ydelser, kan du kontakte os på telefon 52 17 04 20 eller læse mere på htj.dk.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

154 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde Anders ude og se på afløbet i…

Vi havde Anders ude og se på afløbet i vores køkkenvask da det var helt stoppet til.
Fuldstændig fantastisk service og godt humør undervejs. Der blev smidt kamera ned i rørene så vi kunne se hvad problemet var kommet af.
En kæmpe anbefaling herfra til at bruge HTJ hvis der skulle være brug for det.
😊👌

17. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders hjalp os med et stoppet toilet

Anders hjalp os med et stoppet toilet, og det hele blev løst hurtigt og nemt. Samtidig var han både behagelig og humoristisk, så det blev en rigtig god oplevelse.

Kan varmt anbefales!

17. Juni 2026

HTJ og humør

Vi ringede efter HTJ, da vi havde problemer med vores kloak.
Anders kom hurtigt og fik styr på vores problem. Super god service med kæmpe højt humør

7. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grundigt og godt arbejde - samt højt humør!

Anders Toft har være forbi og renset nogle gevaldige klumper kalk ud af vores faldstammer - det var tiltrængt. Vi takker for et kanongodt stykke arbejde, grundigt og effektivt og dertil udført med godt humør og stor venlighed. Jeg kan varmt anbefale Anders!

3. Juni 2026

Hej Hansen

Stor tak for dine flotte ord og tak fordi du har givet dig tid til at skrive.
Det værdsætter vi.
De Bedste Hilsner

Utrolig god service

Utrolig god service, rådgivning og godt humør.

Hej Stine
Tak for din ros og tak fordi du har givet dig tid til at skrive her.
Det sætter vi stor pris på.

Vi havde Anders ude

Vi havde Anders ude. Super god og effektiv. Klarede vores problem hurtigt og informativt. Mange tak. Fineste anbefaling herfra. Mvh Christina

Hej Christina
Det sætter vi virkelig pris på at høre,
Tusind tak du har taget dig tid til at dele din feedback – det betyder meget for hele vores team.

Fantastisk service af Lasse

Fantastisk service af Lasse! Flink fyr med god humor og det gik nemt og hurtigt!

IHVERTFALD BEDRE END ANDERS! 😂

Hej Mikkel
Tusind tak for dine flotte ord
Dejligt du også havde en god oplevelse med Lasse

Vi værdsætter heldigvis ALLE vores medarbejder ;-)
Tak or din feed back, det betyder meget for hele vores team.

Hurtig, effektiv og professionel

Efter en lang arbejdsdag kom Anders os til undsætning, da vores brønd var stoppet til. Det er ikke ligefrem drømmebudgettet at bruge penge på kloakarbejde. 😅 Men Anders formåede at gøre oplevelsen underholdende.

Især vores søn var fuldstændig opslugt af arbejdet og fulgte fascineret med.

Anders var super professionel, effektiv og samtidig virkelig rar og imødekommende. Han gik op i at svine minimalt og problemet blev løst hurtigt.

Jeg synes virksomheder der yder god service fortjener en anbefaling, derfor dette skriv. 😃

20. Mai 2026

Hej Nana
HTJ Rørteknik Group Aps

Johnny to the rescue!

Vi havde besøg af Johnny, som havde haft en laaaang dag og var noget forsinket. Men da han først var gået i gang med vores genstridige afløb, gav han ikke op, selvom det tog et par timer. Sød og høflig og meget ihærdig. God oplevelse. Og der er nu hul igennem ☺️

18. Mai 2026

Hej Mona

Tusind tak for din tålmodighed og din positive feed back, det var en laaaang dag for Johnny i går nogle gange kommer man ud få opgaver der er mere tidskrævende end andre.
Med venlig hilsen
HTJ Rørteknik ApS

Enormt god service

Enormt god service.
Skud ud til Anders og HRJ Rørteknik

18. Mai 2026

Hej Henrik
Tusind tak for din positive feed back.
Det er vi glade for.
De Bedste Hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lasse og Peter løste hurtigt vores…

Lasse og Peter løste hurtigt vores problemer og tjekkede alt igennem inden de gik. Meget kompetente og skønne mænd.

12. Mai 2026

Hej Rikke

Tak for dine flotte ord om vores medarbejder.
Vi er taknemmelig for du lige tog dig tid.

HTJ Rørteknik Group Aps

Super god service

Super god service. Jeg ringede og ikke en time senere var problemet løst. Meget kompetent og venlig medarbejder som I havde ude her på Mandalsvej.
Kommer til at bruge jer igen.

13. Mai 2026

Hejsa
Det er vi glade for.
Vi står altid klar til at hjælp
Med venlig hilsen HTJ Rørteknik Group ApS

Anders og Thomas fra HTJ

Havde idag besøg af Anders og Thomas fra HTJ. Et stærkt hold. Virkelig god service hele vejen igennem, professionelle og gode mennesker med stort engagement, og overskud.
En rigtig god oplevelse. De kom i rent og fint tøj, gjorde det beskidte arbejde, fik renset kloakrør fra køkken til brønd med præcision, og finesse. Virkelig en oplevelse, og en kæmpe anbefaling herfra.

12. Mai 2026

Hej Uffe
Tak for dine flotte anmeldelse
Vi sætter stor pris på du har taget dig tid til at skrive.
Med venlig hilsen

Sikke en service

Sikke en service! 🤩🥳

Ringer kl. 20 torsdag aften, og fredag morgen holder de og gør klar. 👌

Fredag aften er vi nødt til at ringe igen, da vi opdager et ekstra kloakrør. Lørdag morgen står Anders klar, og Anders er 1000 procent den, du gerne vil have ud på opgave ved dig . ☺️

Rar og meget dygtig. 😇

10/10 oplevelse. 💯

10. Mai 2026

Hej Peter
Mange tak for din flotte anmeldelse
Vi værdsætter meget du har taget dig tid til at lave den.
Med Venlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super respons og veludført opgave med stoppet afløb i køkkenet

Kontaktede Henrik fra morgenstunden vedr. tilstoppet afløb i køkken og 1 time senere bankede Lasse på døren. Lasse var meget behagelig og fik identificeret problemet og sikrede sig, at både indenfor og udenfor var fedtet i rørene fjernet. Er meget imponeret over at alt udstyr var tilgængeligt og 1 time senere blev det hele pakket ned og Lasse tjekkede selvfølgelig, at der ikke var utætheder. Kæmpe anbefaling herfra.
Mvh Søren

7. Mai 2026

Hej Søren
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi Sætter stor pris på du har givet dig tid til at skrive den.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anders og Peter var søde med god humor…

Anders og Peter var søde med god humor og godt humør. Kompentente og effektive. Tak for hjælpen🤗

5. Mai 2026

Hej Linette

HTJ Rørteknik Lone

Anders er bare super

Anders er bare super, han var ogs meget snaksalig. Han var mega effektiv og gav gode råd på vejen, tak for hjælpen.

1. Mai 2026

Hej Vanessa

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik rigtig god service af Anders

Fik rigtig god service af Anders - han var super flink - vi er meget tilfredse

22. April 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi Sætter stor pris på du har givet dig tid til at skrive den.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr