Goeie ervaring mee , me zoon heeft MacBook gekocht daar maar super goed geregeld en garantie dus altijd goed 👍
Mijn i-Mac uit 2017 kreeg vreemde kuren. Op aanraden van Ioannis de harde schijf vervangen door SSD. Een back-up gemaakt, gerepareerd en de recentste software weer opnieuw geïnstalleerd; 's ochtends g... Mehr ansehen
Wat een fijne service. Mijn zoektocht naar een MacBook Pro (model mid 2015) strandde bij deze winkel. Eigenaar Loannis dacht goed mee in mijn wensen (Wat heb ik nodig? Waar ga ik ‘m voor gebruiken?),... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Wij zijn de used Apple specialist van Midden Nederland. De mooiste en betrouwbaarste gebruikte iMacs en Macbooks koop je bij ons!
Biltstraat 67, 3572 AH, Utrecht, Niederlande
- 030-7510846
- info@i-macandmore.nl
- www.i-macandmore.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Goed bedrijf
Goede service, vriendelijke medewerkers en goed advies dat klopt met het product. Ik heb een tweede kans gekocht en erg tevreden mee.
Onverwachts binnengelopen
Onverwachts binnengelopen op zoek naar een 2e hands Macbook voor m'n dochter. Vervolgens binnen 2 weken nog een Macbook en 2 telefoons verder.... Heel fijne zaak en personeel; goede service.
Ik heb niks anders dan een goede…
Ik heb niks anders dan een goede ervaring met de aankoop van mijn laptop!
Prettig en eerlijk geholpen bij mijn I…
Prettig en eerlijk geholpen bij mijn I Mac reparatie. Zag dat ze ook gebruikte Macs verkopen. Mijn volgende ben ik van plan hier gaan kopen.
Great Service
Great service, I highly recommend! I had a MacBook with water damage and they were super knowledgable, friendly, helpful, and fast to help me solve my problem. They really had my best interest in mind-- a noticeable difference from where I'm from in the USA, where you feel all these stores are just out to get your money. Thanks guys!
vriendelijk en goede service
vriendelijk en goede service. Kennis van Apple is gewoon aanwezig inclusief alle garantieregelingen. Aanrader
Toegankelijk en kundig.
uitstekende en persoonlijke service
uitstekende en persoonlijke service. Kleinschalig en producten van een goede kwaliteit.
aan te raden dus...
Men denkt met je mee en geen moeite is…
Men denkt met je mee en geen moeite is teveel; prima producten voor een prima prijs en een geweldige service!!
Not reliable and more expansieve than…
Not reliable and more expansieve than apple store
Ik ben fijn en snel geholpen!
Goed advies, snelle uitvoering, goed resultaat, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
No nonsense, goeie en betrouwbare service!
vriendelijk en deskundig
vriendelijk, meedenkend in mijn situatie en vooral niet opdringerig. De uitnodiging om na de aanschaf langs te komen indien je vragen hebt en de gegeven garantie heb ik als prettig ervaren. Er werd ook ruim tijd genomen in de winkel.
Ik ging aanvankelijk voor een imac, maar na goede voorlichting en eerlijkheid over beschikbaarheid heb ik een mac book pro gekocht. En deze bevalt dus inderdaad erg goed.
gr martijn
Ssd in iMac
Ik heb een ssd laten plaatsen in mijn iMac 27" late 2013.
Helemaal tevreden, Mac werkt al maanden uitstekend.
Denken mee en snelle levering!
goede zaak
prettig, vakkundig, goede voorlichting en service
Heb een iPad Air 3 gekocht voor een…
Heb een iPad Air 3 gekocht voor een goede prijs. Gloed nieuw en volgende dag in huis geleverd. Goeie service. Zeker aan te raden hier Apple producten te kopen.
Deze gast weet niet waar hij mee bezig…
Deze gast weet niet waar hij mee bezig is.

Antwort von i-Mac & More
Bij aankomst werd mij gelijk een…
Bij aankomst werd mij gelijk een heerlijk kopje koffie aangeboden. De Griekse gastvrijheid zie je ook in de zaak terug. Meerdere malen mijn IPhones verkocht bij IMac & More. Ik kreeg altijd een zeer goede prijs. Er valt goed met de jongens te onderhandelen en zijn altijd eerlijk of iets goed functioneert of niet. Tweedehands iMac gekocht en kan deze altijd terugbrengen mocht er iets aan de hand zijn. Niets is teveel voor de heren.
Leuk bedrijf voor 2e hands Macs en reparaties ervan!
Leuk bedrijf waar je snel geholpen wordt. Ze staan achter wat ze verkopen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.