Ilovedogs Bewertungen 41

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

LOVELY DOGS grooming in Maroubra .Yuni is caring ,gentle and professional ..I highly recommend. Teddy is always happy and looks beautiful every time ..Yuni is gentle and caring I wouldn't go anywhere... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var i hundesalonen for første gang med vores hvalp Bob. Vi var nervøse for, hvordan han ville klare det. Catarina tog rigtig godt imod os, og Bob blev simpelthen så flot, og alt var gået godt.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

LOVELY DOGS grooming in Maroubra .Yuni…

LOVELY DOGS grooming in Maroubra .Yuni is caring ,gentle and professional ..I highly recommend. Teddy is always happy and looks beautiful every time ..Yuni is gentle and caring I wouldn't go anywhere else

26. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn salon og dejlige medarbejdere!

Skøn salon og dejlige medarbejdere!
Vanja var super god til at få vores livlige Gerrard til at slappe af - Han er blevet så fin 🐶
I Love Dogs kan varmt anbefales ♥️

14. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønneste hunde salon ever .

Skønneste hunde salon ever .

Den nye forretning er så flot og utrolig indbydende.
Personalet er utrolig søde, professionelle og imødekommende.
Og min peppe dreng bliver så fin hver gang.

Kan varmt anbefalet

9. Oktober 2025

Tak ❤️🙏🏽

🐾 De bedste hænder til mine elskede Pomeranians

Jeg har fået klippet min Pomeranian hund Paris hos I Love Dogs i mange år og har altid været meget tilfreds med både resultatet og oplevelsen. Efter Paris gik bort, har mine nye Pomeranians Chérie og Hugo naturligvis også skulle klippes hos dem – og jeg kunne ikke ønske mig et bedre sted.
Hundene er altid glade og stolte efter hver behandling, og jeg ved, de er i de bedste og tryggeste hænder.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til I Love Dogs og særligt til Julia for hendes fantastiske arbejde, kærlige tilgang og for at gøre det til en positiv og tryg oplevelse – både for hundene og for mig som ejer. 💗

8. Oktober 2025

Tusinde tak ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige haft min hund til vask og…

Jeg har lige haft min hund til vask og klip hos I Love Dogs, og det var en super god oplevelse! Vanja, som stod for behandlingen, var utrolig sød, rolig og dygtig – jeg følte mig helt tryg med at overlade min hund til hende. Resultatet blev virkelig flot, og min hund ser så fin ud! Kan varmt anbefales. 🐶💖

2. Oktober 2025

Antwort von Ilovedogs

Vi takker for de fine ord 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great personal and happy puppy

We usually get our cotton de tulear Luna trimmed and washed by Vanja and we love her! She is always so responsive, super careful towards our dog and her needs and personality, and she always comes home looking her cutest ! 🐶

3. Oktober 2025

Thank you 🙏🏽❣️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået klippet min hund Lakrids…

Jeg har fået klippet min hund Lakrids gennem det sidste år hos I love dogs ❤️ Det er trygt og rart at aflevere ham til Julia. Hun er fantastisk sød og imødekommende og det er tydeligt at hun har en masse omsorg for hundene, og kanhuskeden enkelte. Jeg anbefaler 100 pct I love dogs og særligt Julia, som gør det til sådan en positiv oplevelse for både min hund og jeg.

29. September 2025

Tusinde tak ☺️❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige og skønne hundeelskere Er…

Dygtige og skønne hundeelskere Er aldrig bekymret for at aflevere vores hund Vi har været kunder i 13 år ♥️

12. September 2025

Tusinde tak Lene 🙏🏽 Ja i har været meget trofaste ❤️ altid en fornøjelse 😊🐶

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var i hundesalonen for første gang…

Vi er meget glade, tilfredse, og kommer helt sikkert igen.

5. September 2025

Rigtig god første gang..

Første gang min 5kg “puddle blanding” blev klippet.. hun er blevet så fin og jeg kan mærke på hende, hun har været i gode hænder.. klart en anbefaling herfra..
Vi kommer ihvertfald igen..

3. April 2024

Vi kommer 100%& tilbage!

Vi kommer 100%& tilbage!
Efter at have kontaktet 20+ hundesaloner ang. min cocker spaniels pels, fandt jeg endelig nogen der kunne tage ham! De er simpelthen så søde dernede, og Julia (a saint) fik ham simpelthen til, at se så god som ny ud, på trods af både overgroet pels og pelsmåtter på maven.
Så varm anbefaling og man kan mærke, at de tager sig godt af pelsbabyerne

19. März 2024

Antwort von Ilovedogs

Tusinde tak for din søde anmeldelse ❤️ Dejligt når folk osse husker at anmelde positive oplevelser 🙏🏻 Vi er glade for i havde en tryg oplevelse hos os! Og vi glæder os til at se jer igen ☺️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var nede med Dallas og for at få…

Jeg var nede med Dallas og for at få hende trimmet godt i bund.

Hun blev fint pudset og klippet pænt men ikke trimmet i bund til at min hun var klar til sommer varmen!!.

Min kæreste ringede så iind til jer for at høre hvorfor de ikke havde trimmet vores søde cavalier King Charles i bund, og deres modsvar var ret afvisende og lidt ligesom det er vores skyld for at de ikke har gjort deres arbejde/klipning rigtig nok!!!

Skuffende oplevelse!!

12. Mai 2023

Hej
Det er slet ikke vores opfattelse det du skriver.
Du skriver selv hun var pænt klippet. Som vi forklarede er det ikke normalt at klippe en Cavallier i bund. Man fjerner ud og klipper faner til med mindre andet er aftalt. Vi fik ikke at vide da du afleverede at i ønskede hende klippet i bund og vi tilbød jer at i kunne komme ned med hende så vi kunne klippe hende kortere - men i smed røret på.. så ønsker man jo ikke at løse det??

Ikke pengene værd

Min hund Mulle blev afleveret til Line og kommunikationen var ikke så god. Ejeren kom lidt og blandede sig og virkede ret så sur. Selve klipningen er virkelig dårlig. Der er store totter hist og pist og det er ujævnt. Det ligner ikke noget, der er 1050 værd Jeg prøvede at sige noget, da jeg hentede min hun, men ejeren begyndte at argumentere og forklare i stedet for at lytte. For et år siden var der en dame, der selv har Shi tzuer, som klippede hende så fint. Det var derfor, jeg tog derhen igen og har anbefalet andre. Men det kommer jeg ikke til at gøre mere.

10. März 2023

Hej Berith
Jeg er ejeren og har Shih tzuer, men jeg var der altså ikke i fredags hvor jeg kan se du havde tid.
Kunne du evt kontakte mig på mail istedet så vi kan nå til bunds i hvad der er sket?
Mvh Mirja

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, hvor min hunds behov var i fokus. Min hund har aldrig været glad for vand, men de kunne få lov til at vaske hende og børste hende godt igennem. Vil helt klart anbefale ILOVEDOGS til alle jeg kender.

11. Oktober 2022

Wauw!!

Wauw!!! Jeg roser sjældent på Trustpilot, men når man får så fantastisk god behandling hver gang af så søde, dygtige og imødekomne professionelle folk, så er det altså på sin plads👌
Har prøvet flere andre hundesaloner i Kbh., men det her slår alt. Jeg kan faktisk mærke den tryghed I viser Pelle og mig når vi kommer og den sidder i ham længe efter. Han virker næsten lidt stolt efter hver behandling.
I lever i den grad op til jeres navn “I love dogs” - derfor kommer vi gladeligt igen. Næste 2 tider er bestilt😉 Og så er jeg i øvrigt pjattet med jeres lækre accessories - ups, kom vist til at købe lidt ekstra forkælelse til Pelle igen. Tak for jer❤️

10. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så har Viggo igen været på besøg hos…

Så har Viggo igen været på besøg hos Ilovedogs, og han elsker det! Får ham altid velduftende og flot klippet retur. Kan på det varmeste anbefale Ilovedogs som altid slår knuder på sig selv for at give den bedste service!

6. Oktober 2022

Antwort von Ilovedogs

Tusinde tak for lån af skønne Viggo! Altid en fornøjelse : )

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre en utrolig negativ oplevelse…

Desværre en utrolig negativ oplevelse og jeg sætter fremover aldrig mere mine hundes poter derinde mere.
Heldigvis findes der så mange hundefrisører i København.

10. Oktober 2022

Antwort von Ilovedogs

Desværre er det vores betingelser at man ikke kan afbestillle pr mail.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr