Husker det bedre! Vi købte en boks med 1 liter - 4 slags. De smagte næsten ens, selvom de var meget forskellige - øv. Den største skuffelse var dog, at der ikke var én eneste vegansk is ( bortset fr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En lang kø til bestilling er et godt tegn og forventningen blev indfriet til fulde. Frisk, fløjlsblød og fantastisk lækker is lavet på den rigtige måde med kvalitetsråvarer.
Unternehmen hat geantwortet
SUPER SERVICE Købte i dag en islagkage (Rødovre), da jeg kom hjem opdagede jeg at mindst holdbar til, var den 17. februar. Ringede til butikken som beklagede og tilbød at jeg kunne komme og byt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg ELSKER is fra Ismageriet. Smag, kvalitet og helhedsoplevelsen er bare i top. Især afdelingen i Søborg, hvor der altid er rent og pænt, og personalet er ekstra smilende og imødekommende. Der kan g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Ismageriet skaber vi dagligt lækker, frisklavet is med udgangspunkt i de bedste råvarer, hvor kvalitet og omhyggelighed er i fokus. Vi tror på, at det altid betaler sig at gøre sig umage, og derfor bliver al vores is produceret fra bunden i hver enkelt butik – og det kan smages! Ismageriet er stedet, du besøger, når du vil forkæle dig selv og dem, du holder af. Vi er stolte af at lave Danmarks bedste is og glæder os til, at du kommer og smager den. Vores butikker er placeret på Amager nær Ørestaden, på Søborg Hovedgade i Kødbyen og i sommerhalvåret finder du også også på Refshalevej 163F.. Hver butik har sin egen unikke stil, inspireret af den klassiske diner kombineret med friske mint- og grønne toner. Ismageriet er en lille oase, der forener dansk hygge med en stemning af sydeuropæisk sommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Søborg Hovedgade 34, 2870, Dyssegård, Dänemark
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Husker det bedre!
Vi købte en boks med 1 liter - 4 slags. De smagte næsten ens, selvom de var meget forskellige - øv. Den største skuffelse var dog, at der ikke var én eneste vegansk is ( bortset fra sorbet) - hverken lavet på kokosmælk, rismælk eller andet, som de har et stort udvalg af i Kødbyen. Bare én eller to - hvorfor ikke?

Antwort von Ismageriet
Min kæreste og jeg har for 3 gang haft en dårlig oplevelse på Ismageriet ved Damhustorvet. Vi tager på den Ismageriet ved Damhustorvet godt 2-3 gange om ugen, og har brugt rigtig mange penge der. Vi føler stort set altid at vi får hvad vi betaler for, men har nu 3 gange i streg oplevet at enten vaflen eller bægeret kun er halvt fyldt. D. 31/3 oplevede vi, at vi overhovedet ikke har fået det vi har betalt for. Vi bestilte begge 3 kugler, min kærestes is i vaffel og min i bæger. Min kærestes is kom ikke engang over kanten af vaflen, og han fik hvad der svarede til ca. 1,5 kugle. Min is kom dog over kanten, men i hele den ene side af bægeret var der kun luft og slet ingen is. Pigen der fyldte min is, fyldte kun skeen halvt, og den éne gang hun scoopede 2 gange af en variant, viftede hun det af, som hun lige havde fyldt på skeen, og vaskede den. Det er rigtig ærgerligt at bruge 130kr på to is med 3 kugler, og så ikke engang få hvad der svarer til dét, i alt. Og når man så kigger på alle de andre kunder, så er deres is ved at flyde over. Det er nok sidste gang vi kommer på Ismageriet ved Damhustorvet, da mængden man får, varierer helt sindssygt.

Antwort von Ismageriet
Hos Ismageriget Damhustorvet, Rødovre, har jeg nu 2 gange haft en dårlig oplevelse. Begge gange havde jeg bestilt is til levering, og desværre fik jeg ikke det som jeg havde bestilt og betalt for. Første gang tænkte jeg, at det er menneskeligt at fejle, men nu finder jeg det totalt uacceptabelt og er derfor færdig med at bestille is fra Ismageriget Damhustorvet.
Det undrer mig at man ikke bruger 2 - 3 sekunder ekstra af sin tid, på at kigge ordentligt efter, hvad der bliver bestilt, og lige tjekke, at kunden får de varer de betaler for.
Øv, øv, det er bare trist. Men heldigvis er der andre steder, man kan købe is.

Antwort von Ismageriet
Fantastisk is - venlig personale, men der er ofte meget travlt og forsinkelse på is bestilt online.

Som altid fin service
Stort lækkert udvalg af is
Følte særlig personlig ekspedition med smagsprøve og vejledning

Antwort von Ismageriet
Jeg bestilte en kugle med vanilje Dubai is. Da jeg spiser den fik jeg aldrig noget Dubai knas på min træske, eller hvid chokolade stykker. Fy en oplevelse. Ændr dog navnet til vanilje is med lidt eksotisk smag. PUHA!!!

Antwort von Ismageriet
Sødeste personle, rigtig god betjening og Ismageriet har det bedste is... Vi kørte fra Slagelse til Amager, så vi håber på at de snart åbner i nærheden af Slagelse

Antwort von Ismageriet
Jeg synes, isen smager vanvittigt godt. Jeres kaffe er også rigtig god. Det eneste jeg kunne ønske lidt bedre, var en sofa i butikken, så man kan sidde lidt længere og blødere, når man spiser isen hos jer.

Antwort von Ismageriet
Hurtig og venlig personale og altid lækker is .
Kunne godt tænke mig andre gratis ting en guf .
Måske vi er mærkelige, men vi er ikke vilde med guf her hjemme . Så hellere vafler elle is .

Antwort von Ismageriet
Har kun ros til jer, det er den bedste is jeg nogen sinde har smagt, så jeg fortæller alle de skal smage jeres is.

Ismageriet Rødovre.
Ikke engang et lavpris varehus har så langsommelige service. Det tog dem ca. 20 minutter at udlevere en enkel isflødebolle igennem deres “Pick Up” udleveringssted, og isen er dog lavet på forhånd😥🤷🏻♂️🥺

Antwort von Ismageriet
Alt smager himmelsk, og stort respekt for de også pynter til Ramadanen, det giver 5 stjerner herfra ✨💫

Antwort von Ismageriet
Dårlig service i Rødovre.

Antwort von Ismageriet
Jeg bestilte 1 liter is fra Ismejeri og betalte med MobilePay. Pengene blev trukket fra min konto, men medarbejderne kunne ikke finde mig i systemet, og jeg fik heller ikke et ordrenummer. Jeg måtte sidde i butikken og tale med flere medarbejdere (ca. 5 personer) og vente, før min is blev lavet. Det var lidt frustrerende, fordi betalingen var gået igennem, men ordren ikke kunne findes. Jeg håber, de kan forbedre deres system, så det ikke sker for andre kunder.

Antwort von Ismageriet
Seriøst god kvalitet, der bare højner enhver hyggestund derhjemme. Det er bare gourmetstadiet over hvad du kan finde i frysediskene rundt omkring, og giver adgang til en masse spændende smage.

Antwort von Ismageriet
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.