ista Danmark A/S Bewertungen 311

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu er jeg igennem måske 20 år blevet taget i bagdelen af det her firma for et varmeapparat der er SLUKKET men hver vinter når jeg varmer stuen op med et el olieapparat tæller så jeg skal betale for... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til arrogant opførsel skal man lede længe efter! Afventer stadig svar på foreløbig 2 fremsendte mails! Stiller et par simple relevante spørgsmål men de tillader sig ikk´ at give respons. E... Mehr ansehen

1. Geld & Versicherung

Vom Unternehmen geschrieben

ista er førende inden for aflæsning og beregning af vand- og energiomkostninger. Leverandør af varmemålere, vandmålere og energimålere.

1,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Fusker firma

Efter ista har over tager vores målinger i lejebolig. har selv om acontobeløb beløbet er forhøjet på vand og varme så man undgår efter regningen . Så der efter regningen på flere tusinde .og vi bor 2 i boligen og ikke bruger meget vand og vame . Så fusker firma . Aldrig været forbi og se på noget som helst . Til private hold jer væk fra dem

31. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ista er det dyreste man kan vælge

Ista er det dyreste man kan vælge, den ejerforening jeg bor i har desværre valgt Ista hvilket resultere i meget dyrere regninger end vi havde fra brunata, jeg er efter mange år hvor jeg fik tilbage hvert år, steget flere tusinde i forbrug trods vi faktisk er en mindre i husstanden.
Kan bestemt ikke anbefales.

4. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man har det psykisk svært er det…

Når man har det psykisk svært er det ikke særlig rart at I tvinger en til at finde på en sær kode, fordi man pludselig skal bruge et mærkeligt tegn i sin kode... Det kan stresse utroligt meget og gør mig utryg ved jer som firma. Jeg har haft en kode i mange år med et specialtegn, men ved jer må man ikke bruge dette specialtegn. Synes virkelig ikke det er brugervenligt når sådan noget kan vælte en.

19. Februar 2026

Ista. Hjælp

For 2 regninger siden(2år), steg jeg pludselig med 2300 kr ,troede så det var pga Ukraine og vores inkompetente boligselskab. Men nej. Sidste regning var så steget (kun) med 2100 kr, og tro mig, jeg fik et chok, og sparede totalt. Fik så Ista til at komme. At der så skulle gå 3 MÅNEDER før håndværkeren kom. Total mangel på kundeservice. Der gik desværre så ikke engang 1 måned, så røg mit rullegardin ned,og slog min måler af. Så nu kan jeg vente f.. king 3 måneder mere. Uden varme. Jeg kender ikke et andet selskab med så dårligt kundeservice. Føj.

18. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Urimelige gebyrer der slet ikke står på…

Urimelige gebyrer der slet ikke står på mål for det udførte arbejde.
De påstår at de har været ude og aflæse forbrug på adressen, mens opgørelsen viser at de har brugt en fremskrivning baseret på sidste aflæsning.

3. Jänner 2026

Ekstrem dårlig kundeservice

Da jeg overtog min nye lejlighed 1. august 2025 var der sat nye radiatorer op, men de var ikke blevet monteret med målere. Siden medio september har jeg, ejendommens vicevært samt administrator for ejendommen ringet til ISTA adskillige gange for et besøg af en montør der kunne klare dette. Men intet sker, det er utroligt at dette kan blive ved, at ingen hos ISTA kigger her og bemærker den helt igennem dårlige service. Er det sådan det er når man har fået, næsten et monopol, så kan man blæse på kunderne og blot kradse pengene ind. I min optik så har man et langt større ansvar når man har et monopol. Som kunder kan vi ikke selv bestemme hvor vi ønsker ydelsen fra, så vi er fanget.

3. Februar 2026

De kan ikke...

Igennem en længere række år står Ista for aflæsninger af vandmålere og radiatorer og lave regnskab hos os, hvor der kun er 2 lejligheder. De kan helt enkelt ikke! Deres produkt er alene at sende opgørelser ud, og overhovedet ikke at bekymre sig om rigtigheden af disse. Så hvad har jeg oplevet?

- De aflæser forkert manuelt. Vi måtte specifikt bede om anden aflæser end en tydeligt talblind (..men sød) aflæser.
- De har ikke styr på hvilke målere der skal findes, så de kan glemme at aflæse alle. Deres system brugt af aflæseren på stedet skulle jo ikke tillade dette!
- De sætter varmemålere op midt i sæsonen men glemmer så at der skal tages aflæsninger fra både de gamle og de nye målere.
- Der opstår stokastiske fejl! Noget de har haft gjort rigtigt i regnskabet kommer nu ud helt forkert, men der rettes andre fejl. Et eksempel er at man pludselig ikke kan summere alle vandmålere mere, mens man retter på varmeregnskabet. Det er ret fantastisk.
- Alle deres helt tåbelige fejl og forglemelser dækker de til tider over ved at korrigere totalen, ved at skele til tidligere år, så det ser mindre forkert ud.

Hvert år laver jeg hele regnskabet ved at tage alle målinger og putte det i et regneark. Så jeg jo deres makværk og ad flere omgange får jeg dem så endelig til at kopiere mit regnskab og sende det ud.. Hvert år har de lovet at opdatere og få styr på det, men de kan helt enkelt ikke.

28. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skrev til ISTA vis deres hjemmeside i…

Skrev til ISTA vis deres hjemmeside i dec 2025, fordi jeg ikke kan logge på. Har endnu ikke fået svar. Jeg sparer meget på varmen, men fik alligevel en efterregning på over 2100 kr. Undrer mig over, at de har en kontaktformular, når de alligevel ikke svarer.

18. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu er jeg igennem måske 20 år blevet…

Nu er jeg igennem måske 20 år blevet taget i bagdelen af det her firma for et varmeapparat der er SLUKKET men hver vinter når jeg varmer stuen op med et el olieapparat tæller så jeg skal betale for det møg.

Har skrevet til medierne endda kontaktet statsministeren. Der er ingen der tager det alvorligt minst af alt det her firma men de tjener vel også godt på det.

14. Jänner 2026

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse. De månedlige forbrugsoplysninger, man modtager, viser et stærkt misvisende forbrug – over 250 % højere end gennemsnittet for tilsvarende boliger i ejendommen. Det giver ganske enkelt ikke mening, når sammenligningen tilsyneladende kun baseres på den opgang, man bor i, hvor størstedelen af naboerne ofte ikke er hjemme. Derudover er det stort set umuligt at logge ind på deres onlineplatform, som konstant fejler med ORA-databasefejl.

16. Dezember 2025

Helt ekstremt høje gebyrer

Deres gebyrer er helt ekstremt øje for aflæsning, og de kan ikke redegøre for, hvorfor det er så højt. De siger bare, at "det er det, det gebyr er sat til" på trods af, at arbejdet er minimalt. De kan fjernaflæse tallet for varme og vand, siger de.
Knap 1200 kr. for at skrive det ind i systemet lyder helt vildt udover det, som de får for betaling af varme og vand

11. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvad gør man når Ista ikke vil svare på en klage

Hvis muligheden for fem negative stjerne havde de fået det.

Magen til dårlig behandling på ens henvendelser skal man lede længe efter.

Jeg har modtaget et varmeregnska og vandregnskab for min lejlighed. 17.000 i varme og 10.000 i vand. Fuldstændig vanvittigt.

Jeg klager via administrationsselskabet men de svarer ikke. Bevidst overskrider de tidsfrister. Så kommer et svar uden at de forholder sig til klagen og blot fortæller at deres målere er korrekte.

Sådan er det nu gået igennem hele 2025. Har koblet LLO på, men det er de også fuldstændig ligeglade med. De svarer i øst når man spørger i vest.

Er der mon nogle som kan komme med et godt råd her. Hvad gør man nu?

Jeg er rasende og bruger alt for meget tid på det.

Jeg har fremlagt beviser for urelmæssige målinger. Forskellige anvendte faktorer på radiatorerne selv med ens radiatorer i samme rum. 19 gange mere forbrug på 2 radiatorer som sidder ved siden af hinanden og sådan kan jeg blive ved.

Jeg er så frusteret.

7. April 2025

Faktureret for meget

Jeg har fået skiftet 2 radiatorer og skulle have installeret nye varmemålere på disse. Under servicebesøget siger montøren mundligt til mig, at det kun er de 2 varmemålere, der skal skiftes. Efterfølgende får jeg en regning på 3 varmemålere. Anja fra kundeservice lover at undersøge sagen nærmere, men efter 1 måned har jeg intet hørt og må derfor rykke for svar. Anja skriver, at montøren ikke længere kan huske lejemålet (nej det tror da pokker, når der er gået så lang tid) og at de fastholder regningen. Ikke så meget som en undskyldning for den lange ventetid eller fejlmeldingen fra montøren. En mundtlig aftale er ligeså bindende som en skriftlig, men desværre har jeg ikke beviser på dette

21. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som mange af de andre skriver - bruge ikke ISTA!

Som mange af de andre skriver: Advarsel: Brug ikke iSTA! De er inkompetente og jeg har utallige gange ringet og enkelte gange skrevet ifb med udskiftning af defekt måler ifb med flytning. Punkt 1: De ignorerede fuldstændigt overtagelsesdatoen og at de skulle aflæse omkring overtagelsen. Punkt 2: Her efter over 2 mdr er der STADIGT ikke skiftet defekt måler. Punkt 3: "Kunde-service" eksisterer ikke: Mails bliver ikke besvaret og i telefonen siger de at "besked er givet videre", men så sker der ingenting herfra og beskederne bliver aldrig givet videre. Det firma er simpelthen så stor en joke, at man tror det er løgn. Advarsel: Hold jer væk og aldrig mere Ista herfra, det er groteskt og vildt og alle de negative anmeldelser er ganske sandfærdige og flere minder om min 100% reele oplevelse med firmaet!

1. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kommunikation

God kommunikation med kundeservice i forbindelse med ændring af tidspunkt for besøg.
Stor ros til Allan Kristensen for hans hjælpsomhed og service.

18. September 2025

Vand på gulvet

Vand på gulvet. Efter ista's såkaldte professionelle installatører havde været og sætte nye vandmålere på. De kunne åbenbart ikke spænde rørene ordenligt. Men det kunne jeg selv. Og så kunne de heller ikke sætte den ene måler på fordi de ikke havde den rigtige kobling med. Så om morgenen var der vand ud på hele toilettet. Men fandt ud af de ikke havde spændt samlingerne ordenligt så måtte jeg selv gøre det. Hilsen Henrik Madsen. Rebæk Søpark. 3.

11. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr