Banner for Jakodan A/S

Jakodan A/S Bewertungen 6 124

TrustScore 5 von 5

4,9

Meine Bestellung wurde ohne Komplikationen abgewickelt. Die Lieferung war online verfolgbar. Wirklich Tadellos. Darum meine Bestnote. Faire Preise für sehr gute Ware. Alles war richtig gut geschützt... Mehr ansehen

Die Bestellung wurde am selben Tag versandt. Auch eine Reklamation von fehlerhaften Einzelstücken wurde freundlich, schnell und problemlos bearbeitet. Der Kontakt war nett und zuvorkommend! Absolut... Mehr ansehen

Lieferung sehr schnell, innerhalb 2 Tage. Tolle Betreuung. Chapeau! Wir werden die Firma Jakodan als unser Standardunternehmen für unsere Verpackungen nutzen.

1. Fachhandel für Verpackungsmaterial
  2. Fachhandel für Geschenkverpackungen
  3. Fachhandel für Bürobedarf
  4. Papiertütenhersteller
  5. Plastiktütenlieferant
  6. Schreibwaren-Großhandel

Über Jakodan A/S

Her køber du emballage, indpakning, poser og kontorartikler bedre og billigere. Hurtig levering og god service er med i prisen. KØB EMBALLAGE HER Hos Jakodan leverer vi emballage til virksomheder, webshops, detailbutikker og lagerfunktioner, der har brug for pålidelige og effektive pakkeløsninger i hverdagen. Vi tilbyder et bredt udvalg af emballageprodukter til både e-handel og fysisk handel – fra papkasser og forsendelsesemballage til poser, pakkefyld og indpakning. KONTAKT OS HER Vi har et stort udvalg af specialemballage på lager, blandt andet sorte postæsker, papkasser i farver, postordreposer med print, dansk designet gavepapir og mange andre emballageløsninger til virksomheder, der ønsker en professionel præsentation af deres varer.
Jakodan fordele
BESTIL GRATIS VAREPRØVER Mange af vores kunder er webshops og små og mellemstore virksomheder, hvor emballage spiller en vigtig rolle i den daglige pakkeproces. Derfor lægger vi vægt på emballage, der både beskytter produkterne under transport og gør pakningen nem og effektiv på lageret. Vi arbejder med engrossalg af emballage i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så virksomheder kan få pålidelige emballageløsninger uden at betale for meget. Samtidig sørger vi for hurtig levering, så du hurtigt kan få de emballageprodukter, du har brug for i din virksomhed. Hos Jakodan finder du emballage til e-handel, lager, detail og virksomheder, der ønsker praktiske og holdbare løsninger til pakning, forsendelse og præsentation af varer. KØB GAVEPAPIR HER KØB POSER HER KØB SILKEPAPIR HER KØB POSTÆSKER HER KØB TAPE HER KØB BOBLEPLAST HER KØB PAPRØR HER KØB LABELS HER

Emballage til virksomheder – nemt, fleksibelt og til gode priser

Jakodan.dk leverer emballage til virksomheder i alle størrelser. Hos os kan du købe små mængder, få hurtig levering og vælge emballage, der giver dine pakker et professionelt udtryk.

4,9

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Kartonlieferung

Meine Bestellung wurde ohne Komplikationen abgewickelt. Die Lieferung war online verfolgbar. Wirklich Tadellos. Darum meine Bestnote. Faire Preise für sehr gute Ware. Alles war richtig gut geschützt verpackt.

Die ganze Abwicklung war perfekt. Meine Lieben Grüße nach Dänemark. Danke Jakodan :)

27. Februar 2017

Hervorragende Ware und sehr schnelle Lieferung.

Nach einer Musterbestellung für Luftpolsterumschläge war ich von der Qualität überzeugt und habe direkt eine Bestellung aufgegeben. Via email wurde ich sogar noch darauf hingewiesen, dass man die Rechnung noch korrigieren könne, um die Vorabzugssteuer zu sparen, da ich ein gewerblicher Kunde bin. Innerhalb von zwei Tagen erreichte mich die bestellte Ware. Ich bin sehr zufrieden.

18. Jänner 2017

tolle Betreuung

Lieferung sehr schnell, innerhalb 2 Tage. Tolle Betreuung.
Chapeau!

26. Dezember 2016

Empfehlenswert

Lieferung innerhalb drei Tagen nach Deutschland!
Super Ware bin sehr zufrieden
Danke

23. Dezember 2016

Perfekte Qualität TOP Shop

Schwarze Kartons bestellt und wurde nicht enttäuscht! Immer wieder gerne TOP Partner für hochqualitative Kartonagen!

20. Dezember 2016

Super

Super netter service, tolle Produkte zu spitzen Preisen

29. November 2016

Sehr zufrieden! Toller Service!

Die Bestellung wurde am selben Tag versandt.
Der Kontakt war nett und zuvorkommend!
Absolute Empfehlung!

29. November 2016

Sehr zu empfehlen

Alles schnell, unkompliziert und professionell gelaufen! Beste Qualität, Spitzenpreise! Kompliment!!!

25. November 2016