Useriøst Der sider altid en edderkop foran en sensorer når de rykker ud i weekenden og så får man ellers bare regninger det kunne være de skulle se på deres anlæg og få dem serveret😣
Unternehmen hat geantwortet
Kan på ingen måde anbefale Jansson El til mindre opgaver. De fakturaer 1 time til administration for 1 times arbejde med ophæng af 2 lamper. Videre hænger lamperne helt skæve, og den del sende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dianavej 13, 7100, Vejle, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Useriøst

Antwort von Jansson
Jeg har været i dialog med Jansson alarm flere gange, men de sidste par gange har været chokerende. En medarbejder oplyser mig om, at der eksisterer nøglebrikker til alarmen. Nøglebrikker som personer jeg ikke aner hvem er, har adgang til, hvilket i sig selv er foruroligende.
Da jeg beder Jansson om at oplyse hvem disse personer er, får jeg svaret: "Det må de som firma ikke oplyse mig om." Nej okay men hvem pokker skal så? Jeg har på intet tidspunkt givet mit samtykke til, at andre må få adgang til nøglebrikker, som jeg ovenikøbet ikke anede eksisterede.
Det stopper desværre ikke der.
Jeg fortæller, at jeg i så fald ønsker at få brikkerne slettet/lukket og de lover mig flere gange, at de nok skal gøre det, men hver gang jeg snakker med en ny medarbejder, lover han/hun at de nok skal slette nøglebrikkerne. Jeg har aldrig modtaget noget skriftligt på dette.
Da jeg derimod ønsker at få nye kodeord samt kode, valgte de da lige at sende mig en regning på dette, uden på noget tidspunkt at oplyse mig om, at det kostede penge for denne ydelse og at abonnement jeg i forvejen betaler ret meget for, heller ikke dækkede det. Da jeg ringer ind for at høre hvordan det kan være, får jeg blot at vide, at sådan er det nu engang og at de skal søge for at tjene deres penge.
Det har de i hvert fald gjort for sidste gang, med mig som kunde!

Antwort von Jansson
Han kom, han fiksede det, han kørte igen.
Vores virksomhed har brugt Jansson til vores alarmanlæg, etablering af video overvågning samt til el og termografi opgaver, hvilket de har udført og løst til fuld tilfredshed, dvs. indenfor aftalt tid, aftalt pris og de har leveret den aftalte vare.
Jeg kan kun anbefale Jansson A/S

Antwort von Jansson
Har nu brugt Jansson i 2 af mine virksomheder. Begge steder har jeg desværre oplevet at produktet langt fra lever op til forventningerne, samt at de aftalte priser SLET ikke bliver overholdt. Når man efterfølgende har dialog om problemerne, så er det umuligt at komme nogen vegne. Så kan kun på det kraftigste anbefale ikke at bruge Jansson.
25/10-24 Stadig mange fejl på det udførte arbejde. Nu nægter Jansson at komme at udbedre fejlen i deres system. Det bliver kun værre og værre. Flere fejl som har kostet tusindvis af kroner i falske brandalarmer.

Antwort von Jansson
Jansson skulle installere solceller igennem solplus som ikke var det bedste oplevelse.
Jeg havde oplyst at jeg skulle have monteret en lader sammen med celler som de også var oplyst om, jeg fik en pris oplyst citat “jeg vil tro du får en regning på 2000kr” den var så 8500kr, da jeg ringede kunne de godt se at de havde lavet fejl og rettede den til 6500kr, da jeg sagde jeg havde fået lovet en regning på 2000kr sagde de at elektrikere havde sagt 4500kr til mig som ikke passer, jeg valgte at betale da jeg også syntes 2000kr var lavt.
De skulle komme igen da de havde glemt at fastgøre kablerne på loftet, ved endnu engang dårlig kommunikation kom de dagen efter og ville have mig til at betale da jeg havde sagt de skulle kigge eltavlen igennem fordi jeg ikke kunne få min lader til at fungere ordentligt, jeg ringede og følte de sagde ja ja vi hører hvad du siger men er ligeglade, de sende mig en regning på en time men efter en klage mail til solplus trak de den i land igen.
Arbejdet kan jeg ikke klage over en virkelig dårlig kommunikation og en elektriker der lyver fordi han har lovet for meget.
Jeg vil gerne anbefale solplus til alle men ikke jansson til montering, det er ikke bøvlet værd.

Antwort von Jansson
Kan på ingen måde anbefale Jansson El til mindre opgaver.
Videre hænger lamperne helt skæve, og den del sender Jansson videre til selve lampe firmaet. Heldigvis vil lampe firmaet nu tage dialogen direkte med Jansson.

Solcelle installation.
Jeg har netop fået installeret solcelleanlæg fra SolPlus, hvor selve elinstallationen er udført af Jansson.
Der skal lyde stor ros fra min side til Emil for flot og veludført arbejde.
Peter

Antwort von Jansson
I forbindelse med køb af ladeboks til elbil (gennem TakeCharge.dk) blev Jansson El, som firmaets samarbejdspartner i mit område, sat til at installere og opsætte ladeboksen.
Installationen var opgivet til en bestemt pris, så længe denne gik under beskrivelsen "standard installation". Af denne grund skulle man inden installation indsende oplysninger såsom billede af eltavle samt billede og beskrivelse af placering af ladeboksen. Alt indsendes, og jeg får en bekræftelse på at alt er modtaget og at elektriker kommer snarest muligt og installerer. Intet nævnes omkring afvigelse fra "standard installation" eller forventning om højere pris. Da elektrikeren kommer er jeg hjemme under hele installationen (der varer omkring 2 timer), og hjælper med føring af ledning m.m. Heller ikke her (hverken under eller efter) nævnes der på noget tidspunkt noget om afvigelse fra "standard installation" eller forventning om højere pris.
Nogle uger efter tikker da en faktura ind i min email-indbakke. En faktura på 1.100 kr, hvilket svarer til en ekstra betaling i omegnen af 25%. Jeg er selvfølgelig meget uforstående, og Jansson El nægter at indrømme deres fejl og tvinger mig til at betale den ekstra regning.
Havde jeg vidst at Jansson El ville fakturere mig for mere end det forventede, havde jeg aldrig valgt dette selskab til at opsætte min ladeboks. TakeCharge havde på forhånd sagt OK for at finde egen elektriker, men valget faldt på benytte Jansson El for nemhedens skyld, da prisen hos den anden elektriker jeg havde fundet var identisk (vel og mærke før den ekstra faktura, hvorfor installationen ender med at koste mig over 1.000 kr mere).
TakeCharge har været meget forstående overfor min situation, men har selvfølgelig ingen direkte skyld i denne sag, som udelukkende ligger hos Jansson El. TakeCharge har informeret mig om at de endnu engang har skærpet kravene om at informere om eventuel ekstra-regning overfor Jansson El, og at de vil overveje samarbejdet i fremtiden.
Jeg håber ikke at andre kunder bliver snydt på denne måde. Hvis du anvender Jansson El, sørg da for at spørge ind til den faktiske pris.

Antwort von Jansson
Har haft to rigtig godt oplevelser med Jansson el, hvor de har været ud at lave noget arbejde for mig. Har begge gange haft besøg af Jacob Brink, han kommer altid til tiden og det udført arbejde er altid lige i skabet. 5 store stjerne her fra.

Antwort von Jansson
Super service og ikke mindst prisen, jeg er blevet virkelig godt behandlet. Vil 100% sikkert bruge dem igen :)

Antwort von Jansson
Jansson EL A/S blev kontaktet for at hjælpe os med at retablere alt hvad der var ødelagt ved at der var ledt 400 volt ind i vores ledningsnet på stævnen 36 1 th. Da vi tidligere har haft kontakt med Andreas Bille, bad vi om at det blev ham der kom.
Det har været en sjælden god oplevelse med en håndværker,
Faglig dygtighed kombineret med venlighed gik op i en højere enhed
Vi kan kun give Jansson El de bedste anbefalinger på badgrund af hvad vi oplevede. Samarbejdet mellem Lysmesteren, Jansson El og Andreas Bille gjorde at vi hurtigt kom igennem denne uheldige forsikringssag
Vi vil helt klart bruge Jansson fremover når vi har brug for at få udført el-arbejde

Antwort von Jansson
Efter at have brugt Jansson EL til en total renovering på en etage ejendom med 3 lejemål, har jeg lige hyret dem til at levere elektriker arbejdet på 2 andre ejendomme som også skal total renoveres, ialt 6 lejemål fra A-Z.
Ricky har i samspil med deres montør Andreas fået det hele til at køre efter en snor og har bidraget i stor stil til at tidsplanen har holdt.
Alt i alt er opgaven løst til UG og jeg er ikke et sekund i tvivl om den forestående endnu større opgave bliver løst i samme stil.
Tak for samarbejdet, nu og fremtidigt.

Antwort von Jansson
Jansson EL stod for installationen af mit solvarmeanlæg. Anders, elektrikeren som udførte arbejdet, var en yderst kompetent og værdig repræsentant for sit håndværk og Jansson El. Han var meget behagelig at have til at udføre arbejde i ens hjem og jeg kan varmt anbefale Jansson El med udgangspunkt i Anders, som jeg har oplevet.

Antwort von Jansson
De skulle installere strøm i vores sommerhus, to gange blev det lavet ulovligt, det skulle have været færdig den 24/6-2020 men det er først gjort lovligt nu, vil aldrig bruge eller anbefale dem, det hele virkede amatøragtigt

Antwort von Jansson
Deres omstillings program til telefoni virker meget dårligt.
Vi har flere gange været uden kundekontakt ved tilmelding til ringegrupper.
Køb det ikke.
Simpelthen bare fantastisk oplevelser gang på gang!
Normalt er jeg ikke meget til "store" virksomheder, da service meget sjældent virker, men Jansson er virkelig en virksomhed man bør lære meget af!
Helt fra oprindeligt køb, er der en virkelig grundig kommunikation og imødekommendehed som ny kunde, og man kan mærke de "vil det".
Samtlige montører og teknikere jeg har haft kontakt med har været helt outstanding, super kvalificerede, professionelle, og hjælper "above and beyond"
Så Jansson -respekt, for så højt service og kvalitets niveau i så stor en koncern! :)
Mvh René // Astina.dk

Antwort von Jansson
Julens sidste dag, stod til at blive en større udfordring, da en af sikringerne i relæet smeltede,og vi stod uden vaskemaskine. Efter et opkald til alarm telefonen fredag aften kl 20.00, stod elektrikeren i bryggerset 20 min efter og var i gang med at løse problemet. Super service og godt arbejde til Jansson og Casper Jensen.

Antwort von Jansson
Vi fik installeret en opvaskemaskine af deres medarbejder Casper S.J. Alt blev udført hurtigt, præcist, og med flot finish. Alle aftaler blev overholdt, og det har alt i alt været en meget professionel behandling, vi har fået. Vi kan kun på det varmeste anbefale både Casper og Jansson El. Mange tak for godt arbejde!

Antwort von Jansson
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.