jem & fix Bewertungen 192

TrustScore 2 von 5

1,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har altid været tilfreds med deres maling. Nu har de imidlertid skiftet leverandør, og det er ikke bare blevet ringe - det er blevet virkelig ringe. Find et andet sted at købe maling. Det skrev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt utallige varer hos Jem&fix i Kokkedal. Lars har skabt et serviceminded team hvor stort set alt kan lades sig gøre. ... betale først og så kører til udleveringen. ... finder varer hvi... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jem&Fix i Vänersborg. Upplever personalen som oengagerade och med en inställning att inte vilja hjälpa till. De står oftast i kassan och pratar med varandra. Ber man om hjälp orkar de endast tala om,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mjölby. Jag fick dåligt bemötande av personalen som arbetade i lördags 11/10. Bad om hjälp men dem blev störda. Jag skulle klara mig själv. Om personal inte kan om en produkt ska man inte försöka hjä... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Elendig maling

Det skrev jeg en lang historie om til kundeservice, men fik bare et tåbeligt standardsvar tilbage om at det var godt. Nej, det er ikke godt. I har noget skrammelmaling der er svært at male med, som dækker dårligt, som drypper og som det tager for lang tid at male med.
Afslutningsvis kan oplyses, at jeg har malet i 40 år, og mener mig i rimelig god stand til at vurdere om en maling er god eller dårlig

12. März 2026

Mjölby

Mjölby. Jag fick dåligt bemötande av personalen som arbetade i lördags 11/10. Bad om hjälp men dem blev störda. Jag skulle klara mig själv. Om personal inte kan om en produkt ska man inte försöka hjälpa till?
Jag har fått samma behandling av samma personal flera gånger i år. Börja tro att jag är inte välkommen där.

11. Oktober 2025

Jem og Fix Galten Dårlig service

Jem og Fix Galten
Dårlig service, butiksbestyreren ville knap nok hjælpe. Han sendte os ud i øsende regnvejr for at lede efter spaunum selv. Vi finder det ikke, og går tilbage hvor på vi igen bliver mødt af en irriteret butiks chef. Der så kunne konstatere at de ikke havde varen hjemme.
Andet besøg var en lige så dårlig oplevelse, blev igen mødt af butiksbestyreren, i dårligt humør der knap gad at hjælpe. De andre medarbejdere vi har mødt har været søde og flinke.

5. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otroligt otrevlig personal på lagret i…

Otroligt otrevlig personal på lagret i Simrishamn. Bad om hjälp och råd och han hänvisade surt att ”ja men vi ligger efter”. (Är väl för tusan inte mitt problem som kund och dessutom som enda kund i hela jäkla butiken för tillfället.)

22. September 2025

Under al kritik

Den service vi får i vores lokale jem og fix er under alt kritik.
Vi indleverede vores robotplæneklipper for 2 mdr. siden da den pludselig ikke ville køre som den skulle. Den blev sendt ind, kom tilbage og skulle være i orden, det var den så ikke, vi kører en gang mere til butikken, de sagde, den skal sendes ind igen, kom igen tilbage, stadigvæk ikke i orden, 3. Gang kan det være nok, jeg forlanger at få den byttet eller pengene tilbage, der bliver sagt vi skal sende den ind 3 gange før man kan få en anden, sikke en forretningsgang, hold Jer væk for det. Når man ringer, for at spørge hvordan det står til med varen, den ene gang bliver der svaret det ene og en anden gang er svaret noget andet.

9. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handler meget tit i min lokale jem og…

Handler meget tit i min lokale jem og fix. Jeg er super taknemmelig for jeg har en i nærheden, for hold da op det sparer en masse tid og transport at jeg kan hente mine materialer så tæt på mit hus. De har altid det jeg skal bruge, gipsskruer, OSB plader, Fischer skruer, imprægneret forskalling, jeg kunne blive ved! Tak for jer alle i Jem og Fix :D

1. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det finns både positiv uppsida och en…

Det finns både positiv uppsida och en nedsida till min recension. det positiva är att jag blev överaskad av den fina ordning de har lyckats med i Vänersborg. utegården var ju ett kaos bara för ett år sedan. Nu är det städat och för ögat välkomnande. inomhus pågor viss omarbete men det är förståeligt under en tid.
Jag köpte fogskum som var skyltat 79,95 men kassan ville ha 88,75 från mig. Efter påtalandet bar det vidare till brandskåpet och mycket riktigt hade de inte ändrat prisskylten. Jag påtalade om att skyltat pris gäller och att andra butiker ger 10% i hittelön på varan för att man har påtalat felaktigheten, varpå "chefen" sa att kassans pris är det som gäller. Den ända rättighet du som säljare har är att neka mig att köpa produkten. men att bråka över 9kr är småsint när jag ändå hjälpte till att rätta ett fel. Personalen (Chefen) borde gå en kurs i kundbemötande.

28. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade helst inte gett någon stjärna…

Hade helst inte gett någon stjärna alls. Åker 2.5 mil för att köpa en produkt där lagersaldot var 4 st kvar. Litar jag på detta. När jag kommer dit är det slut. Står tyvärr fel i lagersaldot var det svar jag fick. Kan inte lagersaldot vara korrekt så ta bort den informationsfunktionen.

17. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte et batteri den 24 og de skrev…

Bestilte et batteri den 24 og de skrev leveringtiden var 1 til 3 hverdage. Jeg måtte jo vente da jeg ikke kan starte uden. Det kom så ikke så skrev først men de svare ikke så jeg ringede . Det var så leveret og hun sendte et billede. Danske fragtmænd har leveret det bare ikke hos mig. Jeg sendte så d.d billede af mit hus så de kan se det ikke er det mit hus de har leveret til. Så begynder hun med at de har kordinater og hun begynder at lyde sur . Så begynder jeg også at blive sur for nu har jeg ventet 8 dage på ingenting og det er ikke mit hus de har leveret hos så må hun jo tjekke koridinater på mit hus . Nu vil de så sende pengene retur som hun sur sagde for denne gangs skyld men der kunne gå lang tid så nu kigger jeg for eftertiden hos Temu de har hurtigere levering og deres kundeservice er god og det er alligevel samme vare

24. Juli 2025

Komplet latterlig forretning

Komplet latterlig forretning. Køber klikgulv for 2 måneder siden. Mangler så 2 pk. MEN GULV ER SÆSONVARE??????? OG jeg skal bruge gulvet på Bornholm, der leverer de ikke, for gulvet har de på deres webshop, men de får det igen til VINTER. HOLD KÆFT en dårlig service, boede jeg i Sverige eller Norge kan det bestilles i deres forretninger, uden for sæson. Var der nogen der sagde udkantsDanmark.

18. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke gi e post addresse til de.

Jeg brukte e-posten min til å delta i en gratis konkurranse, og etter det begynte jeg å motta massevis av spam-e-poster fra tilfeldige selskaper. Mønsteret med spam-e-poster er karakteristisk for nordiske land, så mine personlige opplysninger ble definitivt stjålet fra dem (eller solgt med vilje).

14. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

försökte reklamera en väderstation på…

försökte reklamera en väderstation på jem & fix i alvesta som gått sönder efter ett halvår.
Otrevlig personal som inte kände till konsumentköplagen frågade mig om jag trodde det gick att reklamera soppåsar fick en ny efter mycke tjafs som inte visade rätt inne eller ute temperatur

19. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde gräsgödsel och säcken sprack…

Beställde gräsgödsel och säcken sprack under transporten och allt låg sprid i kartongen och en del har hunnit ut. Mailade kundservice enl deras instruktioner och de svarar inte ens. Undvik och handlar nån annanstans istället.

25. April 2025

Helt ufattelig god Kundeservice

Helt ufattelig god Kundeservice. Jeg kom helt uden at blive bedt om at taste 8 numre, uden at blive sendt rundt og uden at vente på hele Bethowens symfonier sendt direkte efter kun 4 ringetoner (ca. 5 sekunder) videre til et menneske der ikke bare svarede men viste interesse på mit spørgsmål og helt uden at blive bedt om det da hun ikke havde svare UOPFORDRET tilbød ikke alene at finde et svar men så sandelig igen uopfordret tilbød at sende mig et svar. Det kan man kalde kundeservice, tak for det.

29. April 2025

Dårligste jem og fix Haslev

Dårligste jem og fix i Haslev Har købt en robot plæneklipper som ikke virker som den skal vil bytte eller returner dagen efter. Butik chefen og sælger siger at man kan ikke returnere eller bytte vare vi fik tlfnr fra leverandøren hvor vi skal selv ringe 🤯

28. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr