Ikke de hurtigste til at sende ens ordre. Måtte rykke dem og så kom der endelig tracking nr. Fik bestilte forkert str i cykelsko og fik lavet ny ordre på korrekt størrelse men fik efter nogle dage... Mehr ansehen
Jeg bestilte to dæk mandag, som stod angivet som værende på lager. Alligevel bliver ordren først afsendt i dag fredag. Det betyder, at jeg ikke når at få mine sommerdæk monteret til weekenden, d... Mehr ansehen
Positiv oplevelse hele vejen rundt! Bestilte et par Oakley briller, nemt og hurtigt via hjemmesiden. Efter køb blev jeg gjort opmærksom på at varen var i restordre, så jeg ringede til den meget hjælp... Mehr ansehen
Alt gik bare let med at finde bedst i test cykellygter til min datter, let at finde produktet, god saglig ærlig beskrivelse, god pris, let at bestille, hurtig levering. Elsker at købe cykellygter fr... Mehr ansehen
Vestre Ringgade 27 - 29, 8000, Århus C, Dänemark
- info@jensencykler.com
- www.jensencykler.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 3 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Hurtig levering, super gode lygter, nemme at lade op.
Elendige cykellygter
Købte for nylig to led cykellygter, der kan oplades via usb stik. Lygterne er udmærkede, men det er et ringe monteringssystem. Dette medfører at de sidder elendigt på cyklen. Jeg kan kun advare mod at købe produktet!
Dårlig service i butikken
Dårlig service i butikken ved afhentning af onlinebestilling, arrogant personale uden skyggen af at prøve at være imødekommende.
Hurtig leveringstid vejer op for det.
Lang leveringstid
Bestilte varen 25/12-25 og fik varen 3/1-26
Om det er Jensen eller Bring der sløvede forsendelsen, ved jeg ikke.
Der viste sig at være ugers…
Der viste sig at være ugers leveringstid på en cykelhjelm, jeg bestilte på deres hjemmeside til jul, og jeg måtte rykke to gange for svar vedr. leveringstidspunkt. Ikke en tilfredsstillende oplevelse.
Alt gik bare let med at finde bedst i…
Elsker at købe cykellygter fra en cykelhandler istedet for et supermarked.
Som at købe fiskefrikadellen hos fiskehandleren.
Alt nemt og perfekt
rigtig god service
Langsom forsendelse til pakkeboks langt væk
Der blev lover 1 -3 hverdags forsendelsestid. Efter 7 dage ringede jeg. Pakken blev så sendt. MEN til en pakkeboks 8 km væk - i stedet for 1 km væk.

Antwort von Jensen Cykler
Super service hurtig og nem.
Super service hurtig og nem.
Virkeligt godt
Virkelig søde og hurtigt svar. Er super glad for mine bare jeg købte der fra
Hurtig levering god service
Ingen problem da , jeg skulle returnere en vare , pengene kommer hurtigt retur
hurtig levering
Ualmindelig arrogant betjening
Ualmindelig arrogant betjening, og dårlig service.
Bestemt ikke en butik, der er et besøg værdigt.
Værkstedet er en helt anden og behagelig oplevelse.
Meget hurtig og præcis levering
Meget hurtig og præcis levering
Hurtig levering, men da det er en julegave er den jo ikke taget i brug endnu
Hurtig levering, god service og skarpe priser
Super god service
Super god service - fik besked om at varen var lidt forsinket, men jeg kunne få den til black friday pris. Varen ankom som lovet.
Én af de dårligste kundeoplevelser
Én af de dårligste kundeoplevelser, som jeg har prøvet!
Jeg er helt ny i branchen. Jeg er inde af flere omgange i butikken ift. rådgivning og køb af udstyr til at begynde eventyret. Som mange andre påpeger, så leder man efter ekspedienter for hjælp. Har man endelig en, forlader han og vender ikke tilbage før man aktivt opsøger ham igen gift. prøve cykeltøj.
Jeg havde så erhvervet mig cykelsko og clamper tilhørende. om naiv person i denne verden siger jeg, at jeg skal bede om en SPD til mine sko, da vedkommende jeg købte min brugte cykel af havde angivet dette. Jeg får stukket et forkert par, og da min viden er sparsom, satte jeg dem håbefuldt på og erkendte, at det var de forkerte. Fair, fejl sker. jeg ringer ned og møder en ubehøvlet personale, der peger fingrene i retning af mig, men beder mig komme ned dagen efter, så ville vi kigge på det.
Det skulle vise sig at være det mest forfærdelige oplevelse. 1) ekspedienten siger jeg tager fejl, og det er min fejl som naiv person. Han er nedladende og laver barnagtige sammenligninger og påpeger at hans personale på INGEN måde kunne lave en menneskelig fejl. De har "50 års erfaring" og de er åbenbart mere end mennesker, der kan lave simple fejl. Vi diskuterer i 10 minutter, hvor han hårdnakket påstår, at jeg som nybegynder har hele fejlen og modvilligt vil ombytte min clamper, da jeg nu havde sat dem på cyklen, og der var ridser i dem. Så kunne de ikke sælges som nye. Man har investeret mere end 5000kr i deres butik, og så lader han et show udspille sig foran personale og andre kunder for ombytning af clamper til 150kr. jeg er målløs.
Dette sted får 0/5 stjerner og ingen mulige anbefalinger herfra. Stay away, hvis man åbenbart er ny og ikke kan stole på rådgivning.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.