Jensenognoergaard Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse- nem og hurtig handel, hvor man føler sig tryg hele vejen igennem. -Niels var super informativ, venlig og holdte hvad han lovede både ift. tid, service og pris. Prikken o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god oplevelse fra en førstegangs bilkøber. Utroligt hjælpsomme med god service. Et generelt nemt køb. Kan nemt anbefale dem til andre i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Henvendte sig efter jeg havde lagt en annonce op på bilbasen. Efter behagelig besked-udveksling endte jeg med dn pris for min brugte hyundai kona som lå mere end 20 % over hvad andre forhandlere havde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende oplevelse. Vi havde en dieselbil, og annoncerede med salg, og blev kontaktet af hyundai fra Grindsted. De gav en god pris, og da vi samtidig var på jagt efter en Hyundai Kona, var det i... Mehr ansehen

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

63 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her kan man trygt handle sin næste bil!

Jeg handlede en brugt BMW i4 med Niels som gennem hele processen - på alle tidpunkter - svarede hurtigt på mine mange spørgsmål. Mere end hvad man som kunde kan forvente sig! God stil.

Selv afhentningen forløb supergodt - bilen var fuldt opladt, dokumenterne klar, flot gennemgang af bilen og formaliteterne blev klaret hurtigt og behageligt, så jeg kunne komme på landevejen i min nye BMW.

Rigtig god og tryg oplevelse. Tak for det!

8. Dezember 2025

Hej Mads
Tak for din fine anmeldelse, vi er super glade for at du har haft en god og tryg oplevelse i f.m. dit bilkøb.

Rigtig god oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse med Hyundai i Grindsted. Bjarne var meget flink og imødekommende - vi fik en god aftale med helårsdæk med i købet til en skarp pris. Derudover kunne vi hente bilen indenfor en uge og på det tidspunkt, som passede os bedst. Klar anbefaling herfra.

5. Dezember 2025

Hej Freja
Tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot, dejligt at i har haft en god oplevelse i forbindelse med jeres bilkøb
Glædelig jul.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alletiders oplevelse og god service!

Vi har netop købt en Ioniq 5 fra Jensen & Nørgård, som også er vores første elbil. Det har været en alletiders oplevelse og Lars har været imødekommende, hjælpsom og givet os en fantastisk god service. Vi har følt og trygge og taget godt hånd om, og det sætter vi stor pris på som første gangs købere af elbil. Så tak for det. Vores varmeste anbefalinger.

2. Dezember 2025

Hej Alexander
Tusind tak for den fine anmeldelse, jeg er virkelig glad for at i har haft en god oplevelse i forbindelse med jeres køb af el-bil.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niels (sælger) var venlig og hjælpsom

Niels (sælger) var venlig og hjælpsom. Han var endvidere god til at guide mig i retning af den bil der dækkede mine behov, og ikke prøvede at overtale mig til at købe den dyreste. Han gennemgik alt i bilen da jeg hentede den. En helt i gennem en tryg oplevelse. Kan kun anbefales.

25. November 2025

Hej Jette
Tak for den fine anmeldelse, dejligt at du har haft en god og tryg oplevelse i forbindelse med dit bilkøb.

Første elbil og Hyundai

Vi er 1st gangskøber af elbil og en Hyundai. Vi var oppe og prøve bilen af 2 gange hos Niels. Åben og ærlig kommunikation omkring vores behov, pris, ekstra services, levering, samt rigtig god gennemgang af bilen ved afhentning. Jeg giver mine bedste anbefalinger til dem og jeg anbefaler dem til min omgangskreds.

3. Dezember 2025

Hej Thomas
Tak for den fine anmeldelse, dejligt at i har været tilfredse med forløbet i f.m. jeres bilkøb.

Meget positiv oplevelse

Handlede med David, som er en yderst imødekommende sælger, der ikke havde travlt eller pressede på på nogen måde. Kan varmt anbefales

13. November 2025

Hej Kim
Tak for den fine anmeldelse og dejligt at David levede op til dine forventninger i forbindelse med dit bilkøb.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte en spritny hyundai inster

Vi købte en spritny hyundai inster, vores første el bil, vi kiggede på den 3 gange før køb samme sælger alle tre besøg. Gennemført service også i klargøring tog 2 dage klar til at køre . Information på ladeboks og opsætning holdte også vand suuper oplevelse hele vejen igennem.

31. Oktober 2025

Antwort von Jensenognoergaard

Tak for en flot anmeldelse her på Trustpilot, håber i er rigtig glade for jeres nye Hyundai Inster

Fantastisk sevice

Fantastiske sælgere, en rigtig god modtagelse, de er alle parate til at hjælpe og et svar parat
Det er den 4 bil jeg køber der, alle service bliver lavet på deres værksted hvor der er dygtige medarbejdere
Den service der bliver ydet hos Jensen&Nørgaard i Grindsted er den helt afgørende faktor for at jeg bliver ved med at bruge dem 👍

4. November 2025

Hej Holger
Mange tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot, vi er glade og stolte over at have leveret ikke mindre end 4 biler til dig. Håber du er rigtig glad for din nye bil og at den lever op til dine forventninger.

Brugt bils køb

Købte en brugt Ioniq5 i august 2025. . leveringen blev kun forsinket pga de opdagede en sensor der skulle skiftes ved klargøringen . Et par andre småting der blev opdaget efter levering blev også rette uden diskussion . Fin service.

2. Oktober 2025

Hej Mads
Dejligt at høre at du har været tilfreds med forløbet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ærlig, hjælpsom og oprigtig service. Følte mig tryg og godt behandlet hele vejen.

28. Oktober 2025

Hej Annika
Dejligt at høre at du har været tilfreds med forløbet i forbindelse med dit bilkøb. Håber du bliver rigtig glad for bilen :-)

God oplevelse i Grindsted

Jensen og Nørgård var bare en af de mange bilhandlere vi besøgte i vores søgen efter den første elbil.

Og så kom vi sådan set ikke længere. Vi fandt både en bil, der passede til os, og ikke mindst en bilforhandler vi følte, vi kunne have tillid til, i modsætning til flere af de steder, vi ellers havde været forbi.

David og de andre i butikken tog sig tid til at hjælpe og forklare, og det var alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med dem.

24. Oktober 2025

Hej Niels
Tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot, dejligt at høre at i har haft en god oplevelse i f.m. jeres bilkøb

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig behagelig oplevelse at handle…

Rigtig behagelig oplevelse at handle bil hos Jensen og Nørgaard.
Jeg har netop hentet min første elbil,og jeg fortryder bestemt ikke køreturen fra Odense til Grindsted for at handle med Niels. Kommunikationen har hele vejen igennem været hurtig og god, og det der er blevet lovet, er også det der er blevet gjort.
Jeg kan klart anbefale andre at handle bil der.

20. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God gammeldags service og ordentlighed

Vi købte vores nye bil hos Jensen og Nørgaard i Grindsted, og det var en rigtig god oplevelse. Der var ærlig snak, god service, der blev lyttet meget til vores behov og ønsker, og vi mærkede stor villighed til at give os både en god oplevelse og en god handel.

Bjarne var fra start til slut både god at sparre med om de ting, der skulle klargøres på bilen inden købet, og både han og hans kollegaer mødte os med smil, dejlig god service og gik langt for at tilse vores ønsker og behov.

Vi havde, inden vi kom til Jensen og Nørgaard, været forbi et af de helt store bilhuse, og havde en virkelig dårlig oplevelse, hvor vi klart kunne mærke, at vi blot var en ud af tredive handler, der skulle vinges af den dag, at de ikke kunne være mere ligeglade med os og en “går den så går den” holdning i forhold til flere dårlige forhold på den bil vi kiggede på, som de tilbageholdt oplysninger om.

Hos Bjarne og hans kollegaer var det helt modsat, det var god gammeldags service og ordentlighed! Virkelig dejligt at mærke, at det stadig findes i branchen og at handle et sted, som ønsker, at alle parter får en god handel!

Jensen og Nørgaard får vores bedste anbefaling. Her vender vi helt sikkert tilbage til!

10. Oktober 2025

Hej Peter
Tusind tak for en meget fin anmeldelse, vi er glade for at i har haft en god og tryg oplevelse i forbindelse med jeres bilkøb
Mvh

God oplevelse

Jeg har købt en Ioniq 5, og har fået en fin behandling igennem forløbet. Efter lidt forhandling frem og tilbage blev vi enige om en byttepris for min egen bil som var til at leve med, og lidt andre småting jeg gerne ville have styr på.
Jeg synes det har været et behageligt sted at handle bil, dejligt med en mindre "lokalt" sted, end de efterhånden gigantiske bilhuse der er ved at skyde op rundt omkring.

26. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtigt fint sted at købe brugtbil

Rigtig god købsoplevelse. Niels var super imødekommende, venlig og professionel. Han tog sig tid til at svare på de mange spørgsmål vi nu engang havde og gav os en super vejledning.

Alt i alt et rart sted at handle bil.

4. September 2025

Hej Rasmus
Tak for en fin anmeldelse, dejligt at du har haft en god oplevelse i f.m. dit køb

Køb af bil

Virkelig en dejlig oplevelse at købe bil her hos Jensen og Nørgaard 😀
Bjarnes lyst til at give en god service og være fleksibel er til mere end 5 stjerner.
Jeg kan kun anbefale dem 😀 Vil du gerne købe en bil og have en god mavefornemmelse så kør forbi dem👍

20. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service hos Jensen og…

Fantastisk service hos Jensen og Nørgård i Grindsted!

Jeg har haft fornøjelsen af både at sælge og handle hos Jensen og Nørgård, og jeg kan virkelig anbefale dem.
Jeg har haft en god og professionel dialog med Niels i forbindelse med købet af min første elbil. Han har været utrolig hjælpsom og informativ gennem hele processen.
Takket være hans hjælp følte jeg mig tryg ved mit valg, og jeg er meget tilfreds med bilen.
Jeg har allerede anbefalet Jensen og Nørgård til flere familiemedlemmer og venner, der overvejer at skifte bil.

Tusind tak for hjælpen, Niels – jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang, jeg skal købe bil! 😊

14. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt en Cupra Born hos Jensen &…

Jeg har købt en Cupra Born hos Jensen & Nørgaard, som i sin helhed var en virkelig god og positiv oplevelse. Jeg oplevede hele processen som tryg og overskuelig, hvor forhandleren havde tid til at forklare og besvare alle mine spørgsmål. Det betød meget for mig, at jeg har fået så professionel hjælp og rådgivning.

12. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse ved køb af bil

Konkurrencedygtige priser, god service samt hjælpsomme, kommunikative og reelle sælgere. Vil varmt anbefale andre at handle bil hos dem. Vi havde en god oplevelse og er glade for vores køb.

10. September 2025

Hej Aske
Dejligt at i har haft en god oplevelse i forbindelse med jeres bilhandel og tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot
Mvh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlede bil og fik en god og venlig…

Handlede bil og fik en god og venlig betjening,de har til fulde overholdt hvad de har lovet, handler der gerne igen.

14. Juli 2025

Hej Jørn
Tak for din fine Trustpilot anmeldelse, vi er glade for at du har haft en god oplevelse i f.m. dit bilkøb.
Lars Nørgård

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr