Jespergpedersen Bewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales
Mine forældre bestilte firmaet til at installere 3 lamper. Min far er halvdør og der har simpelthen ikke været en forventnings afstemning. Ud kommer en montør og en lærling - mine forældre viste ikke noget om lærlingen og i alt tager opgaven 4 timer.
De får en noget højre regning end forventet og undre sig over lærlingen og timerne. Jeg kontakter firmaet og der bliver svaret i en noget flabet tone. Det er lidt at tage fusen på ældre mennesker. Af den årsag kan de ikke anbefales.

28. Juni 2026

Antwort von Jespergpedersen

Nu var det ikke kun ophængning af 3 lamper, det ved du også godt, det har vi haft en dialog om, synes man skal holde sig til sandheden. Vi har også kigget på udvendigt lys, hentet loftudtag ved grossisten for, at kunne tilslutte lamperne korrekt i loftdåse, lamperne skulle også først samles, og de gamle skulle afmonteres. Kigge på emhætte, lys under overskabe, en tænding til lyset som ikke fungerede mm. Da jeg snakkede med din far første gang sagde jeg, at jeg kom forbi med en lærling senere på dagen, har altid en lærling med til ophængning af lamper, en til at holde lampen, og en til at se om højden passer, man kan ikke bede ældre mennesker om, at stå på en stige hen over et bord, og måske falde ned. Men da vi som aftalt med din far ankom til adressen, var der ikke nogen hjemme, ringede til ham, han var i byen og kunne ikke komme hjem, og vi aftalte, at det måtte blive en anden dag. Han ringede senere for, at høre om vi havde tid, vi aftalte en ny dato, her var der nogen hjemme, så det er svært at navigere i om en kunde er kompetent til at bestille arbejde, (som heller ikke er mit job at vurdere, jeg hjælper dem som ringer), men af alle burde du vide, at det er svært, at lave en aftale med ham, da han hører rigtig dårligt, du har tid til at sætte dig ned og give mig denne dårlige anmeldelse på trustpilot, men du har ikke tid til, at hjælpe dine forældre med, at bestille en håndværker, selvom du af alle ved hvilke kommunikationsproblemer, der kunne opstå ved dette. I øvrigt mener jeg der har været en forventningsafstemning, da han i telefonen fortalte nøjagtigt, hvad han ville have udført af arbejde, dette er da en helt klar forventningsafstemning mellem kunden og os som håndværker. Jeg må også antage, at hvis de ikke ønskede en lærling til, at hjælpe med opgaven af ophængning af lamperne, at de så ville have sagt dette da vi var hos dem, de kunne som et minimum ringe og sige det til mig, og ikke vente til regningen kommer. Jeg er ærgerlig over de får en noget højere regning end forventet, men den tid de er faktureret er også tiden, som er blevet brugt på opgaven hos dine forældre. Jeg svarer bestemt ikke i en flabet tone, men jeg bliver selvfølgelig noget irriteret over, at du beskylder mig for at snyde dine forældre, når jeg driver en ærlig og ordentlig forretning.

Forfærdelig service

Forsinkelse, sløset arbejde og komplet uvidenhed i forhold til deres egen virksomhed. Ingen har styr på priserne, og man kan ikke få noget uforpligtende tilbud, selvom det både står på hjemmesiden og man får det afvide i telefonen. Alt i alt virker det som en sløset virksomhed som ikke har styr på hvad de laver. Vil på ingen måder anbefale

17. Oktober 2024

Antwort von Jespergpedersen

Ja vores montør var desværre forsinket, det er aldrig let med morgentrafikken i Aalborg og denne morgen blev vores montør lukket inde bag en lastbil. Det beklager vi selvfølgelig.
Som jeg også skrev til dig i email, er det mig du talte med i telefonen, og vi giver aldrig en pris på ophængning af lamper, da det aldrig er til, at vide om det tager 10 min eller flere timer, afhængig af lampe og installationen hertil. Du valgte alligevel, at vi gerne måtte komme forbi og opsætte lamperne. Jeg har ligeledes vendt sagen med montøren, som var forbi dig og han fortæller, at du spurgte ind til prisen, og han oplyste dig om, at det let kunne løbe op i et par tusind kroner, og du sagde til ham, at du alligevel gerne ville have lavet det.

Når du skriver sløset arbejde går jeg ud fra, at du mener lampeledningen, som du i din email klager over ser fjollet ud, lamperne er hængt op med ledning som en lille hængebro, sådan hænges lamper op, du var selv tilstede og kunne let have sagt, hvordan du gerne ville have det skulle se ud. Hvis du tænker på de små krøller ledningen slår, kommer disse efter enten, at ledningen er viklet op på en plastic tromle eller pakket sammen i en pakke, det er sådan de er pakket når vi køber ledningerne, disse vil med tiden rette sig ud. Eftersom du endnu ikke har forklaret, hvordan du egentlig gerne ville have det skulle se ud, blot oplyst, at jeres venner syntes det så fjollet ud, og efterspurgt en reduktion i fakturaen, må jeg indrømme, at det virker som om, at det er til at leve med for en prisreduktion. Jeg kan i stedet for en prisreduktion tilbyde dig, at komme forbi og rette ledningen til, så du er tilfreds med udseendet, dette må være den bedste løsning for dig. Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 61788338, hvis du ønsker dette.

Med hensyn til komplet uvidenhed i forhold til vores egen virksomhed, så er det nok så langt fra virkeligheden, som noget kan være. Nu har jeg drevet denne virksomhed i 15 år, så tæt på virkeligheden må jeg være. Jeg har kun en anden dårlig anmeldelse, og jeg kan oplyse, at jeg har flere tusind kunder gennem min virksomhed hvert år. I disse 15 år har vi i branchen, indenfor de sidste år oplevet en markant stigning i forbrugere, som bruger netop trustpilot og lignende platforme til, at opnå prisreduktion, hvis der ikke laves prisreduktion, så bliver virksomheden lagt på trustpilot med en dårlig anmeldelse, som jo egentligt er beregnet til, at fortælle om ens købsoplevelser hos en virksomhed, men når det bliver brugt udelukkende, som et våben af forbrugeren, mister platformen sin relevans, og bliver uigennemsigtig. Der er ligeledes nogen, som laver falske anmeldelser, skriver urigtige oplysninger eller laver flere af samme anmeldelse, hvilket som jeg tidligere skrev gør, at platformen bliver uigennemsigtig. I dette tilfælde, kan jeg se, at både dig og din kone har givet en anmeldelse, de omhandler begge samme opgaver, og hun har jo ikke haft en købsoplevelse og i stedet skrevet en på dine vegne.

Mvh. Jesper Gulbæk

Kan varmt anbefales...

Vi skulle ha udskiftet nogle gamle stofledninger i vores kælder. Tilfældigt var det Jesper Gulbæk Pedersen jeg ringede til.
I løbet af få timer kom 2 elektrikere og gik straks i gang. De løste opgaven hurtigt og professionelt samtidig med at de hyggede og tydeligvis havde et muntert samarbejde.
Stor tak og ros herfra.
Mit næste opkald til en elektriker bliver bestemt ikke tilfældigt.

7. Oktober 2020

Super service!

Super god oplevelse i forbindelse med udskiftninger af kontakter mm i hele huset.
Fair pris. Hurtig ekspedition.
Vi kan kun anbefale Jesper Guldbæk Pedersen!

9. Februar 2020

Topkarakter til el-firmaet Jesper Gulbæk Pedersen

I forbindelse med et nybyggeri har vi haft el-firmaet Jesper Gulbæk Pedersen til at forestå al installation af strøm og opsæt af spots.

Det har i alle henseender været en sand fornøjelse at samarbejde med Jesper Gulbæk og hans folk. Ikke alene er arbejdet udført med stor kvalitet og nøjagtighed, men firmaet udmærker sig også ved at være utrolig fleksibel og inddragende omkring alle beslutninger, der skal træffes ift. et nybyggeri på 195 kvm.

Som det sidste og ikke mindst er firmaets elektrikere utrolig behagelige og hjælpsomme. Stort tak for indsatsen. 😊

26. November 2019

Dyrt, tidskrævende og udeblivelse

Efter en regning på 4562 kr for udskiftning af 20 cm ledning synes jeg ikke man kan kalde denne elektriker for billig (som det ellers fremgår af hjemmesiden) - Timeprisen er 561,25 kr.
En ledning til et rullegitter var klemt over og skulle repareres.
1. Forsøg gik på at skifte hele ledningen, hvilket man ikke kunne
2. Forsøg splejsning - desværre på den forkerte side beskyttelsesskjold
3. Forsøg splejsning på den rigtige side af beskyttelsesskjold
Hvis opgaven var grebet korrekt an fra starten kunnet man have repareret ledningen på 1- 2 timer
Elektrikeren oplyste efterfølgende at de ikke har erfaring med den type opgaver. (så ville jeg ønske at man sagde fra inden man gik igang). Jeg har foreslået et kompromis med pris-afslag på 3 timer, hvilket blev afvist. Ventede desuden forgæves en formiddag pga udeblivelse.

19. Mai 2018

Antwort von Jespergpedersen

Hej Henrik. Jeg gjorde dig opmærksom på at det var noget dårligt udført arbejde, du skulle kontakte ham der havde udført det, men du kunne ikke gå tilbage til ham da det var uden regning. Stå med et 100 kilo tungt rullegitter er meget tidskrævende, det kræver 2 mand, gjorde dig udtryglig opmærksom på at vi helst ville holde os fra det, men du insisterede meget på at få det lavet. Hvis du havde fået det udført ordentligt første gang, hvor din tidligere elektriker havde fået ledningen til rullegitter ind i motoren, havde det ikke været nødvendigt. Men forlæng en ledning, hvor der stikker 2 cm., ud fra motoren er bestemt ikke nemt, og meget tidskrævende. Med hensyn til udeblivelse blev min mand syg, du havde kontakten direkte til ham, troede han havde sendt en sms angående sygdom. Med hensyn til timelønnen nævner du den inklusiv moms, min er 449 ex. moms, de sidste 25 procent er til fællesskabet. Mvh. Jesper

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og hurtigt service til fair pris

Vi har haft Jesper til at ordne el- installationer i vores hus af flere omgange gennem de sidste par år. Han kommer altid til den aftalte tid og alt har været udført helt som aftalt og til en absolut fair pris.
Vi ringer helt sikkert til Jesper igen, næste gang der skal ordnes el i huset.

21. Februar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr