JØRGEN MØLGAARD A/S Bewertungen 52

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede firmaet med spørgsmål om eventuelle garantireparationer på min gamle bil. Medarbejderen svarede hurtigt, pænt og meget præcist. Jeg fik en klar gennemgang af, hvad der t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kollega og jeg skulle på arbejde i Nordjylland (kørte fra Nordsjælland), da vi nåede Ringsted egnen indikerede vores hjulsensor at det ene baghjul tabte luft. Da jeg alligevel skulle tanke val... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige købt en Fiat 500e her hos Jørgen Mølgård. Det har helt igennem været en fantastisk oplevelse. Jeg kan kun tilslutte mig de mange andre positive tilkendegivelser, der er fremkom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Percy (sælger) var interesseret i os og lyttede til vores behov og ønsker. Levering af bilen blev skubbet lidt pga en ekstern leverandør, men Percy gjorde alt for at få leveret hurtigst muligt og va... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrzeughändler

Vom Unternehmen geschrieben

Det nye Mølgaard A/S er et autoriseret BMW- og Mini-servicehus grundlagt i 1974. I 2025 har vi fået nye ejere, ny ledelse og flere nye medarbejdere. Samtidig har vi investeret i moderne digital infrastruktur, så hele organisationen kan fokusere på at skabe bedre kundeoplevelser og fremme udvikling. Vi tilbyder service, vedligeholdelse, reparationer, skadesværksted samt vej- og starthjælp på nye og innovative måder – ud over de traditionelle løsninger. Vi håber, I vil støtte os på vores rejse mod at levere endnu bedre løsninger til BMW- og Mini-kunder på Sjælland.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Totalt søde mennesker på det værksted

Totalt søde mennesker på det værksted! BMW i4 2 års service i top! Michael er virkelig sød og hjælpsom!

5. Februar 2025

Antwort von JØRGEN MØLGAARD A/S

Mange tak - det sætter vi pris på.

Endnu engang tak for din vurdering

Service og rep. BMW iX3

Har anvendt Jørgen Mølgaard A/S og deres services mange gange, senest var i November 2024, som blot understøttede en super positiv oplevelse. Altid høflige, god service og løsningsorienteret. Tak for det.
Ole, værkstedschefen får igen 5 stjerner :-)

7. November 2024

Antwort von JØRGEN MØLGAARD A/S

Mange tak Mikael - det sætter vi pris på.

Lidt om Det nye Mølgaard A/S

Sidst i 2024 har vi fået nye ejere, ny ledelse og flere nye medarbejdere. Samtidig har vi investeret i moderne digital infrastruktur, så hele organisationen kan fokusere på at skabe bedre kundeoplevelser og fremme udvikling. Vi tilbyder service, vedligeholdelse, reparationer, skadesværksted samt vej- og starthjælp på nye og innovative måder – ud over de traditionelle løsninger. Vi håber, I vil støtte os på vores rejse mod at levere endnu bedre løsninger til BMW- og Mini-kunder på Sjælland.

Endnu engang tak for din vurdering

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service på bil gennemført til min fulde…

Service på bil gennemført til min fulde tilfredshed. Alt spillede fra start til slut. En god oplevelse som jeg kan anbefale andre at gøre brug af.

15. Oktober 2024

Antwort von JØRGEN MØLGAARD A/S

Vi takker meget for din besvarelse Martin og glæder os over din oplevelse hos og at du ville bruge tid på, at gi´ os en god score på Trustpilot.

Mange tak

Mølgaard A/S Et selskab i transformation

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var egentlig glad for min X2 jeg købte…

Var egentlig glad for min X2 jeg købte sidste år.
I sidste uge kontakter jeg værkstedet ved at stille der - med bilen. I receptionen bliver jeg mødt af ligegyldighed af en ældre medarbejder der fortsætter med at læse mail indtil jeg kommenterer, om han er klar til at lytte til mig.
jeg beskriver problemer med gearskifte i ulige gear ( i både automatgear og i manuel gear, beskedfejl om drivlinje etc., og spørger efter en mekaniker der lige har 4 minutter til at prøve bilen. Manden i receptionen overvejer kraftigt om han kan undvære en mekaniker i så lang tid, da der jo er biler der skal laves færdige.
hen rejser sig dog - langsomt med et opgivende blik på mig og henter en mekaniker.
jeg får lokket mekanikeren ( eller hvad han nu er) bag rettet og vi kører en tur. Mekanikeren giver mig ret i, at bilen ikke kan finde ud af gearskiftet og vi vender retur til værkstedet. Han sætter tester på og kan ikke finde fejl.
mekanikeren går til gammelfar i receptionen og min bil bliver indskrevet ?????
først ved at jeg henvender mig til mekaniker må han fortælle at han ikke ved hvad fejlen er, at han vil kontakte teknisk support og vende tilbage.
der er så ingen tilbagevending her efter 8 dage.
tænker ikke at min bil er “værdig” til at komme ind på deres værksted. Men de ville gerne sælge den ???

21. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Idag kom jeg med min far bil

Idag kom jeg med min far bil, ind hos Jørgen Mølgaard, bilen hedder Bmw 520d F11 med M forkofanger de siger vi vil ikke lave din bilen på grund af det er ikke en original forkofanger…

Jeg vil helt klart anbefale jan nygaard, de passer bare deres arbejde. Jan Nygaard brokke sig slet ikke ligesom Ole

MEN DET ER EN Forsikringssag alt er afmeld!!!

Vh
Ismail

11. Juni 2024

Hej Ismail

Beklager at du ikke har forstået hvad vores medarbejder Ole har forklaret dig. Da det du skriver ikke er korrekt. Ønsker du at få det uddybet, er du velkommen til at kontakte os.

BILEN BLIVER IKKE FIKSET 100% PÅ GARANTI

Købte en bil slut oktober som nu har været på værksted hos dem mellem 4-6 gange, jeg kan ikke selv huske hvor mange gange så tit den skal på værkstedet. Når de endelig fikser noget så dukker der noget andet op. Bilen ryster stadig ved 140kmt mens de mener at bilen er fin og intet fejler, jeg har også haft den forbi bimmerupgrade i Søborg som siger den fejl xxx mens JMAS mener den intet fejler. De gode til at sælge men værkstedet synes jeg personligt ikke har været de bedste. Pas på før i køber og få den tjekket hos en tredjepart, min bil laver en rasle lyd om morgen på kold motor som jeg nu har sagt 3 gange men intet bliver gjort ved det.

OPDATERING
Skiverne blev skæve igen pga bærearmene var defekte mens der var orginale klodser på, jeg fik så sat nogle uoriginale klodser på som de mener har været skyld i at skiverne blev skæve selvom de også var skæve med deres orginale klodser som de monterede. Dårlig oplevelse samt hardyskiven røg på den hvilket de ikke mener var dækket af garanti hvilken så er hvad det er men at de så kræver 5000kr for at skifte den hvilket er helt hul i hoved. Jeg fik selv købt en original fra bmw for 1300-1400 kr og så tog det en mekaniker 1 time at montere den hvilket så blev 2000kr.

Dårlig oplevelse så pas på med den bil i køber, har selv brugt over 50.000 på den hvilket deres garanti ikke har dækket så lad vær med at købe derfra.

11. März 2024

Hej Harman

Tak for den fine anmeldelse.

Mener dog nu at vi har fikset det der var galt med din bil.

Hvis dette ikke er korrekt kontakt os da gerne igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Salg, Service og Værksted i topklasse!

Jeg har haft fornøjelsen af at have købt bil igennem Jørgen Mølgaard. Kan klart anbefale dette sted, da både salg, service og værksted er i topklasse!

Efter en færdig handel med bil, oplevede jeg at noget på bilen ikke fungerede optimalt. Jeg kontaktede sælger som hjalp mig til værksted få dage efter, hvor de fik løst problemet så det hele spillede som det skulle. Virkelig fantastisk oplevelse. :)

20. März 2024

Utroværdig bilhandler - lever IKKE op til en aftale

I vores verden er en aftale en aftale, også når den er lavet mundtligt. Den ordentlighed og praksis udøver JMAS.DK ikke!

Gennem længere tids drøftelser og mail korrespondance indgik vi endelig en mundtlig aftale med salgschefen om køb af en Audi Q5 i bytte for vores eksisterende BMW 540i touring.
Det var en indtil da rigtig fin og ordentlig dialog.

Aftalen blev indgået 3/1-24 om eftermiddagen med salgschefen, der foreslog, at vi næste formiddag skulle mødes og få de sidste praktiske forhold på plads inkl. underskrivelse af slutseddel (som vi endda havde tilbudt dem at fremsende på forhånd til underskrivelse), udveklse biler mm.

Jørgen Mølgaard a/s (salgschefen) kunne inden da også få indsamlet manglede oplysninger på deres Audi Q5 bl.a. service oplysninger.

Dagen efter ringer vi op for at følge op, da salgschefen ikke ringede tilbage ved åbningstid, som aftalt.
Salgschefen oplyser da, at de havde valgt at sælge bilen til en anden køber.

Trods alt indrømmer salgschefen, at de har lavet en katastrofal fejl, forstår fuldt ud vores reaktion og skuffelse og “beklager virkelig meget”…MEN vil alligevel vælger Jørgen Mølgaard a/s ikke at rode bod på deres fejl, fx ved at skaffe en identisk Audi Q5, så de kan indgå og gennemføre den aftale, de allerede har lavet og nu løbet fra!

3. Jänner 2024

Utrolige venlige og ærlige

Utrolige venlige og ærlige mennesker som arbejder her. Var i nød med bilen og de fiksede det hurtigt og effektivt, så jeg kunne forsætte rejsen. Kan klart anbefale at tage hertil.

20. Dezember 2023

Hurtig hjælp.

Hurtig hjælp.
God service.
Har aldrig tidligere været kunde der. Alligevel fik jeg hurtig hjælp samme dag som jeg ringede.👍👍💪💪
Mange tak for kanon hjælp.

8. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte bil der for første

Købte bil der for første, men bestemt ikke sidste gang.
Vi handlede over telefonen og alt levede op til mine forventninger.
De tog min Bmw i bytte, alene på beskrivelsen og nogle få billeder.
Super god oplevelse.
Tak for god handel

22. Mai 2023

Hej Søren
Tak for de pæne ord og håber at vi også kan hjælpe næste gang.

Overholder ikke aftaler

Overholder ikke aftaler. Sælger bilen selvom man allerede har indgået en aftale ugen forinden. Kørte samlet set forgæves 500 km. Useriøs og uprofessionel forhandler.

22. Mai 2023

Hej Yako
Ked af din oplevelse, men der er ikke nogen her, der mindes at have haft en kunde der skulle være kørt forgæves. Kontakt os gerne pr telefon 57614488 eller mail info@jmas.dk så vi kan få styr på det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid fået god service både i salg og værksted 👍

24. Juni 2022

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

UDLEVER IKKE DINE BILNØGLER FØR I HAR…

UDLEVER IKKE DINE BILNØGLER FØR I HAR AFTALT SKRIFTLIGT!

Virkelig ringe service. Jeg havde en simpel computeradvarsel om mine dæktryk som viste sig at være mangel på ventiler/føler. Jeg havde på intet tidspunkt bedt om at bilen skulle på værksted men at de kunne komme ud og kigge lynhurtigt på den og fortælle mig hvad problemet var. Alligevel vælger de at bruge 10 min (½ time ifølge dem) og kræve 1200 kr. fra mig. Jeg havde på intet tidspunkt fået at vide hvad det måtte koste eller hvad de ville gøre ved bilen. De hiver, jeg citere; "En halv million kroners tester frem" og kræver 1200 kr. for de 10 min de havde den fremme.

Et råd fra mig til Jørgen Mølgaard; Fortæl dine kunder først hvad du har tænkt dig at hive frem og gøre ved bilen før du kræver penge fra dem.

Et råd til folk: Hold jer fra Jørgen Mølgaard. Udlever ikke jeres bilnøgler til dem. De tilbageholder bilen til du har betalt.

0/0 stjerner - Føler mig snydt.

2. Juni 2022

Beklager din oplevelsen.

Mvh. Jørgen Mølgaard A/S

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg har flere gange oplevet topkvalitet…

jeg har flere gange oplevet topkvalitet hos Jørgen Mølgaard A/S.

Priser og Service i topkarakter.
vil altid handle biler der.
stor ærlighed ved køb og service.
kort sagt et trykt sted at handle, service m.m.

24. März 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har flere biler end de fleste

Jeg har flere biler end de fleste, og jeg har handlet med fyrene - tak R.
Både med finas optimering samt gode håndplukkede ‘enere’
En fornøjelse, travle mennesker men de har overskuddet.

21. März 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en god oplevelse på både…

Altid en god oplevelse på både værkstedet og hos salgsafdelingen!
Jeg har nu købt to biler hos Jørgen Mølgaard og fået super service begge gange. Meget kompetent og opmærksom vejledning omkring netop vores families behov i forhold til hvilken bil der gav mening. Bilerne er også serviceret på værkstedet og det har altid været god oplevelse både på pris og generel service.
Medarbejderne her ånder BMW og Mini, de ved hvad de taler om og kender bilerne indgående.
Mangler du noget specielt går de gerne en ekstra mil for at finde den helt rigtige bil.

3. Februar 2022

Hej Ditte
Tak for anmeldelsen.
Med venlig hilsen
Jørgen Mølgaard A/S

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr