Unternehmen hat geantwortet
Under al kritik. Censuren fra denne virksomhed gør det komplet umuligt at lave en anmeldelse af en arbejdsplads. Forsøgte 5 gange at lave en anmeldelse og jeg ændre den hver gang for at den skulle bl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi giver den mest komplette oversigt over ledige stillinger i Danmark. Jobindex fungerer som en job-søgemaskine, der søger efter jobannoncer i over 500 jobbørser og private firmaers jobsider i Danmark
Holger Danskes Vej 91, 2000, Frederiksberg, Dänemark
- kaare@jobindex.dk
- www.jobindex.dk
Hat 41 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Utroværdig og misvisende platform
Jobindex er fin til at finde jobopslag – og det er så også det eneste positive.
Deres virksomhedsanmeldelser er dybt utroværdige. Man må reelt ikke skrive ærlige, negative oplevelser – selv når de er sande – og virksomheder kan få kritiske anmeldelser fjernet. Det betyder, at sandheden bliver skjult, og at jobsøgere bliver ført bag lyset. Hvad er pointen med anmeldelser, hvis kun de pæne må blive stående?
Resultatet er en skæv og misvisende platform, hvor alvorlige problemer på arbejdspladser aldrig kommer frem, og hvor kommende ansatte ikke har en chance for at træffe et oplyst valg.
Samtidig er deres nye søgeagenter og AI-assistent helt ved siden af. De rammer konstant forkert og foreslår irrelevante jobs – det virker ærligt talt som om systemet ikke forstår noget som helst.
Alt i alt en platform, der fremstår mere interesseret i at beskytte virksomheder end i at give et retvisende billede til brugerne.
Det perfekte job,på ingen tid
Da chefen herhjemme var utilfreds med sit job, oprettede jeg et cv mm om hende ( uden hendes viden) .... 19 dage og flere arbejdsgivere havde set og læst det..... 3 samtaler og tilbud om hendes ønskejob ( til væsentlig højere løn) .... Perfekt .... Hun er glad, ergo er jeg glad... Tusind tak for super hjælp ( kontaktede Magnus og fik den fornødne hjælp igennem hele processen, så også en stor Tak til dig :-)..... )
12% i forskel mellem løn på kvinder og…
12% i forskel mellem løn på kvinder og mænd!! Nu må i sgu stoppe, det er blevet modbevist så mange gange, men i er åbenbart døve inde på kontoret. Hvis jeg som mand ville nøjes med et "blødt" fag, helt uden ricisi, med en arbejdsuge under 30 timer, så kommer jeg også ind under jeres -12%, det er virkelig forfærdeligt at i vælger at gå denne vej, jeg er simpelthen målløs.

Misvisende
Søger på smed, ikke pensionsrådgiver!!
Max 50 km væk, ikke 140!
Det er useriøst….
Det går den forkerte vej og de taler ikke sandt
Det går den forkerte vej
En ting er, at deres jobagenter har for få valgmuligheder, fx kan man ikke tilføje nogle ord som man vil udelukke.
Men deres jobagent kan man ikke bruge til meget. Der kommer en daglig mail, men der er begrænsning på. Før var begrænsningen 200 stillinger, men siden sidste uge kommer der kun 100 stillinger.
Så er man nødt til at finde sin jobagent på jobindex.dk og så selv scrolle igennem datoerne.
Jeg har forelagt dem kritikken, men "M", som er "supporter", afviser og siger at det er tilfældigt at der har været præcis 100 jobs de seneste dage. Men går jeg ind på min agent via jobindex er der ca. 18 sider (med 20 jobs på hver side). Og på 7 dage fortæller den mig at der er over 2.000 jobs, så selvfølgelig er der ikke 4 dage i træk hvor der kun er 100 jobs. Der er 300-400 alle hverdage.
Jeg skrev til dem for at hjælpe, det var de så desværre ikke interesseret i.

Antwort von Jobindex
Jeg har altid brugt jobindex når jeg…
Jeg har altid brugt jobindex når jeg skulle søge relevante job. Men det er blevet helt umuligt at finde job efter portalen er lavet om.

Antwort von Jobindex
Synes censuren er for hård
Synes censuren er for hård, når man laver en anmeldelse af ens tidligere arbejdsplads. tænker de skal stoppe med at censurer på folks oplevelser.

Antwort von Jobindex
Evaluering af arbejdsplads kan skjules???
Drop at tidligere og nuværende medarbejdere må evaluere en arbejdsplads - når virksomheden blot kan bede Jobindex om at skjule evalueringen. Så er det jo ikke muligt, at advare nye ansøgere om - at det er en arbejdsplads, med problemer.
Min tidligere arbejdsplads, hvor flere var blevet fyret (en god medarbejder fyret pga. der ikke var plads, men det var fordi chefens søn lige manglede et job. Så dagen efter fyringen startede han) og mange havde selv sagt op pga. et meget psykisk usundt arbejdsmiljø - de havde mavepine og begyndende stress.
Dette synes jeg jo alle bør vide, så de ved - hvad det er de eventuelt går ind til.

Antwort von Jobindex
God til jobopslag, men ikke andet
Siden er god til at give en et overblik over mulige jobs, og det er godt at man kan lave en jobagent, som virker fint, men jeg vil give en af de andre anmeldere ret i at Jobindex’s ”evaluere virksomheder” er utroværdig, da man ikke må skrive noget negativt. Jeg forsøgte at anmelde en tidligere arbejdsplade, der fyrede mig kort efter jeg kom tilbage fra en sygemelding, som de pressede mig ud i, og som ikke engang ville holde skriftlige aftaler overfor ansatte, men hellere afskedige dem.
Dette måtte man ikke skrive, men det er måske noget fremtidige ansatte skal vide, så de kan beskytte sig.
De skævvrider evalueringer af virksomheder
Det er på siden muligt at evaluere virksomheder, men disse er stærkt manipulerede. Læg mærke til at Jobindex selv har en urealistisk perfekt score.
Mange virksomheder slipper afsted med groteske ting og fremtidige ansatte ved ikke hvad de går ind til, da Jobindex ikke tillader ærlig repræsentation af holdninger.
Et simpelt eksempel er følgende: "Havde en leder der pralede med hvor mange HR sager der var lavet mod ham af kvindelige ansatte."
Dette i en virksomhed med et utal af ledere, hvor denne udtalelse ikke ville kunne føre til direkte identifikation af pågældende leder.
Alligevel blev den afvist. Dvs. at de værste oplevelser folk har på arbejdspladserne ikke bliver repræsenteret.

Antwort von Jobindex
Det er virkelig en sløj omgang
Det er virkelig en sløj omgang. Søger fx job som kommunikationsmedarbejder og får hits som læge, elektriker osv, som ligger enormt lang fra min jobagent. Det er jo ubrugeligt. Det var bedre engang, men lige nu er det simpelthen for dårligt og ikke brugbart.
Bøvlet og useriøs side.
Fik tilsendt et link til et job her på Jobindex.
Et job jeg var selvskrevet til med hensyn til erfaring, diverse beviser og straffeattest, civile status og villighed til at være væk hjemmefra.
Har takket nej tak til diverse jobtilbud indenfor det sidste års tid, dels fordi jeg havde det godt der hvor jeg var, dels fordi jeg ikke skifter arbejder "bare fordi jeg kan".!!
Nu er situationen så den, at jeg efter veloverstået operation i skulderen er klar til at komme ud og køre lastbil igen.
Tilsendte jobopslag var lige efter mit hoved, kørsel over hele Europa.
Jobbet skulle søges via Jobindex, så ind på computeren og finde Jobindex.
Udfylder en jobansøgning, klikker på næste hvor den så beder om et CV.
Hvilket jeg ikke har, for har ikke behov for en sådan.
Alle mine oplysninger stod jo i jobansøgningen.
Gik så tilbage til startsiden, prøvede at klikke på "Vedhæft CV" eller noget i den stil, hvorefter Jobindex skriver at dette vil slette min jobansøgning.
Kunne ikke komme videre uden et CV, så valgte at slette det hele.
Jobindex er en fast grundpille
Jobindex er en fast grundpille, når jeg søger job. Jeg er glad for de daglige jobagent-mails, som jeg har modtaget i en lang årrække. Der følger ofte tips og artikler om relevante emner med, og på hjemmesiden er der masser af information at hente - fx om virksomheder og medarbejdernes vurdering af disse. Meget tilfreds.
Der er altid mange gode jobs at søge
Der er altid mange gode jobs at søge, og det er efter min mening en af de bedste job portaler på markhed. Det der kan kritiseres, er at man med mail service får alt for mange job opslag, der ligger langt fra hvad man søger. En opstramning på dette område vil gavne jobindex.dk
Jeg er glad og tilfreds med jobindex
Jeg er glad og tilfreds med jobindex. Dejligt at man kan gemme jobs og jeg får også nogle gange gode forslag på mit CV.
Jobindex har en god søgefunktion
Jobindex har en god søgefunktion, hvor man kan tilføje hvilken radius man ønsker at søge inden for. Det er en stor hjælp, så man ikke behøver at gennemgå stillingsopslag fra hele landet.
Man kan også have sit CV liggende og åbne op for at deres konsulenter må tage kontakt, hvis der er stillinger der er relevante.
Søgningen er ikke skarp
Jeg har mit CV ude på jobindeks og søger vikariater. Jeg får tilbud om alt andet, søgemaskinen trænger til en kraftig gennemgang og opdatering.
Jeg er glad for Jobindex
Jeg er glad for Jobindex til min jobsøgning.
Der kommer ofte gode henvendelser på mit CV fra Jobindex, med tips om jobs.
Jeg synes det er godt at man kan se…
Jeg synes det er godt at man kan se hvad der er på markedet, da jeg ikke kun kigger for mig selv. Det mest irriterende er man skal bladre forfra hver gang man har kigget på et opslag, at man ikke bare kan komme tilbage hvor man kom fra. CV er noget gud har skabt i vrede ( min personlige mening) Alle skriver alligevel det samme, for ellers kommer man ikke igennem med noget.
Jobindex sender frem relevante job…
Jobindex sender frem relevante job stillinger. Jobindex har rigtig god og brugbar information på hjemmesiden. Er altid up to date.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.