Dit betreft mijn ervaring met online bestellen en laten bezorgen aan huis, en niet het winkelen in een fysieke supermarkt. Tot nu toe heb ik vier keer laten bezorgen (Emmen), en alle vier keren... Mehr ansehen
Altijd als ik bij de Jumbo boodschappen haal, wordt ik gecontroleerd bij de zelfscan kassa. Ik heb mij echt nog nooit vergist met iets, ook niet per ongeluk. Maar het is altijd raak. Bij andere s... Mehr ansehen
Ik ben al vier weken aan het vragen wanneer de bar le duc bruisend water met citroen smaak weer binnenkomt en iedere dag zeggen ze morgen en niet alleen met bar le duc maar met heel veel andere prod... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Misschien een ander reclamebureau
Misschien een ander reclamebureau. De reclames zijn kleuterklas waardig.
Een falen van de prijssignalering en…
Een falen van de prijssignalering en consumentenwaarde.
Bij het aanschaffen van deze zak aardappelen handelde ik vanuit de rationele veronderstelling dat de prijs een accurate afspiegeling was van de kwaliteit. Helaas moet ik constateren dat er hier sprake is van een ernstige informatie-asymmetrie.
Hoewel de verpakking een product van 'superieure aard' beloofde, trof ik bij thuiskomst een verzameling ondermaatse knollen aan die in een werkelijk vrije markt nooit het schap hadden mogen bereiken. In een optimaal functionerend ecosysteem zouden consumenten zoals ik, door middel van hun 'stem met de portemonnee', dergelijke inefficiëntie onmiddellijk afstraffen.
Mijn analyse van dit marktfalen:
Prikkels (Incentives): Blijkbaar zijn de prikkels voor uw kwaliteitscontroleurs niet goed afgestemd op de belangen van de aandeelhouder. Als de reputatie van het merk Jumbo verwatert door deze inferieure piepers, schaadt u uw eigen kapitaal op de lange termijn.
Concurrentie:
Ik herinner u eraan dat mijn loyaliteit niet vaststaat. In een concurrerende markt zijn de overstapkosten naar de Albert Heijn of de lokale boer (die directe verantwoording aflegt aan de consument) minimaal.
Overheidsregulering:
Ik vermoed bijna dat landbouwsubsidies de marktwerking hier vertroebelen. Als u niet gedwongen wordt om te innoveren op kwaliteit omdat de bodemprijs gegarandeerd is, krijgt de consument — ik dus — de rekening gepresenteerd in de vorm van deze melige teleurstelling.
Conclusie:
Ik zal deze transactie niet herhalen. Ik vertrouw erop dat de 'onzichtbare hand' van de markt mijn onvrede vertaalt in dalende kwartaalcijfers voor uw aardappeldivisie, tenzij u de tucht van de markt serieus neemt en uw productstandaarden corrigeert.
Vrijheid is de vrijheid om ergens anders betere aardappelen te kopen.
Gisteren 1 mei 2026 bij jumbo vlinderen…
Gisteren 1 mei 2026 bij jumbo vlinderen Spijkenisse geweest special voor de jumbo toetjes staan er weer toetjes over de datum namelijk van 11-04-2026 en 26-04 -2026 Dit is al meerdere keren gebeurd snap niet dat het nog niet verbeterd is
De medewerkers van de jumbo kennen de 7…
De medewerkers van de jumbo kennen de 7 regels niet eens en als je ze er op aanspreekt, worden ze pissig!! Ik kom alleen nog voor de verspillingsbak, de glutenvrije broodjes. Verder doe ik bij andere supermarkten mij boodschappen die daar stukken goedkoper zijn. Ooit was Jumbo leuk maar dat was in een ver verleden
Altijd raak bij de zelfscan
Bij andere supermarkten heb ik dit 1x per jaar ofzo, maar bij de Jumbo.. altijd raak.
Ik ben het zó zat, elke keer weer die medewerker die éven mijn tassen overhoop komt halen.
Ik ga er nooit meer naartoe.
Ik wil hier even een lanz breken voor…
Ik wil hier even een lanz breken voor Jumbo.Ik bestel al mijn boodschappen online.
Bij Plus en Jumbo ,laatst genoemde heeft een heel groot assortiment.
Ik slaag er altijd met alles, ze hebben acties dat je op voorhand al € 10 kado krijgt.
En gratis producten, mocht er onverhoopt toch iets mis zijn,dan wordt dat binnen enkele ogenblikken online geregeld.
Daarbij is de app heel gebruiksvriendelijk.
Opgelicht door kassa medewerker
Opgelicht door kassa medewerker
Ik moest dubbel betalen
De kassamedewerker was vrij jong
Delft
Te goor…
Ze hebben tegenwoordig verse broodjes...2 broodjes gehaald dit x gezond en file. Maar wat een bende. Zo gooien overal de zelfde majo op. En veel...waardoor je de file niet meer proeft. Je proeft alleen nog de major. Echt zonde van mijn geld. Ze gooien bijna overal tomaat, komkommer, sla, major op. Het lijkt erop dat het er zo is opgekwakt. Van we doen maar wat. Jumbo Nunspeet. Mooie grote winkel maar zet alsjeblieft iemand die verstand heeft van broodjes. Zet mij er neer en na 5 dagen staan ze in de rij....bah bah en bah.
Jumbo Rietlanden Emmen
Jumbo Rietlanden Emmen
Fantastische supermarkt, met geweldig vriendelijk personeel!
Geen minpunt te noemen!
Zelfs aan verjaardagen wordt gedacht, felicitaties door personeel!
Toppers
Jan & Fia
Schade door bezorger aan tuin(doorgereden!)
2 weken terug heeft een bezorger van de jumbo die ergens in de straat boodschappen kwam afleveren ons halve tuinhek met klimop en al volledig uit de grond gereden en vernield. Deze persoon is snel doorgereden en heeft niks gemeld, belachelijk en een heel slecht visitekaartje voor een jumbo. Doorrijden na een schade en niet melden is gewoon strafbaar. Dankzij oplettende mensen in de straat en een ring camera van de buren is dit duidelijk allemaal vast gelegd.
Netjes een schadeformulier ingestuurd waar ik nu al 16 dagen op een reactie wacht! Mijn halve tuinhek ligt eruit waardoor mijn zoontje nu niet rustig in de tuin kan spelen zonder dat we hem constant in de gaten moeten houden. Jumbo zegt alleen maar: je dossier word beoordeeld en we kunnen niks voor je doen. Belachelijk dat het zo lang moet duren en je niemand fatsoenlijk aan de telefoon kan krijgen op een paar klantenservicemedewerkers na die je niks kunnen vertellen.
Ik ben hierdoor helemaal klaar met jumbo, meer dan 2 week wachten we al. Je krijgt niks, geen reactie op je schade, er kan niet eens een excuses vanaf terwijl deze jumbo bezorger doodleuk is doorgereden alsof er niks aan de hand was.
Jumbo heeft genoeg tijd gehad wat mij betreft om te reageren en met een voorstel te komen dit af te handelen. Nu dit niet gebeurd is heb ik mijn rechtsbijstandverzekering ingeschakeld en die zullen er alles aan doen jumbo maximaal hiervoor te laten opdraaien en de schade ruimschoots te vergoeden, een excuus hoef ik al niet eens meer.
Lekker bezig jumbo! Prutsers.
Dit betreft mijn ervaring met online bestellen en bezorgen
Tot nu toe heb ik vier keer laten bezorgen (Emmen), en alle vier keren verliepen prima.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Op het laatste moment (een paar uur voordat ze aan de deur stonden) bleek een product niet te kunnen worden geleverd wat een teleurstelling was. Dit werd op een uitstekende manier opgelost. Klantvriendelijke supermarkt bij online bestellen en bezorgen.
Jumbo Extra zacht geen scheurrand aanwezig
Toiletpapier van Jumbo Extra zacht en sterk, zit bij merendeels van de rollen geen scheurrand en kan je er niets mee.
Zo ben je nog duur uit.
Ik dacht dat ik het verkeerd zag
Ik dacht dat ik het verkeerd zag, maar vandaag maakte ik het voor de derde keer mee bij de Jumbo Muiderwaard in Alkmaar. Er is een medewerker die daar een kassa opent voor zijn buitenlandse vrienden zodat zij sneller aan de beurt zijn en daarna sluit hij de kassa weer. Heel bijzonder.
Jumbo pistachio croissant
Jumbo pistachio croissant
Terrible taste and looks like mold on top
That should be given as punishment
De personaal niet erdig
De personaal van 2ehaag straat helmond bij de kaasa heel maal niet erdig en ook duur winkel
Dor klantenservice naar concurrentie gestuurd voor goedkopere boodschappen
Prijzen veranderen snel wasa vezelrijk was 1.50 nu 1.98.
Ook andere producten gaan erg snel omhoog.
Contact met klanten service dat deka goedkoper is. Antwoord is duidelijk
Ga voor de A producten maar naar de concurrent, wij zetten in op eigen merk
Nu is de jumbo koffiebonen ook nog 1.50 duurder dan bij deka
Was dus goede tip.
Hoe jaag je klanten weg.
Aardbeien
Gisteravond aardbeien gekocht bij Jumbo Zoetermeer Rokkeveen. Het is nu de ochtend daarop en de schimmel zit er al in.
Weg met die nieuwe reclame gast
Weg met die nieuwe reclame gast, echt waardeloos, zeldend zo iets slechts gezien. brrrr.
Slecht management
Jammer, Jumbo Galecop in Nieuwegein, altijd lege vakken, medewerkers die geen Nederlands spreken en merken die plotseling verdwijnen. Ik ga voortaan naar AH Muntplein.
Ik vind de jumbo veel overzichtelijker…
Ik vind de jumbo veel overzichtelijker en betere supermarkt. Dan de andere supermarkten in Varsseveld. Ik ben erg te over ze
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.