Jupiter Cykler Bewertungen 900

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en elcykel, der blev leveret til Nordjylland 5 Arb dage senere. Der var spørgsmål til ordren der blev besvaret hurtigt og prof- der blev fundet god løsning 👍 Super oplevelse Skulle den v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ny cykel er altid godt. Det trækker ned at den fysiske butik ikke havde god tid til at sætte mig helt ind i min nye dyre el cykel, som blev valgt fordi jeg skulle have nemt til service. Prisen var høj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐⭐⭐⭐⭐ Rigtig god oplevelse med Jupiter Cykler. Jeg købte en Centurion E-Street ladcykel i november 2024. Efter noget tid begyndte lynlåsene på kalechen at svigte, og til sidst var 3 ud a... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg købte en Kalkhoff Image 5 til 26.000 kr. (normalpris ca. 40.000 kr.). Cyklen er fin, men købsoplevelsen var skuffende. Ved afhentning var dækkene beskidte, og cykelcomputeren viste 27 k... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradwerkstatt
  3. Geschäft für Fahrradzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Jupiter Cykler er en af Danmarks ældste cykelkæder med over 50 års erfaring i branchen. Virksomheden blev grundlagt i 1972 af Søren Andkær Jensen. I dag har Jupiter Cykler tre butikker med værksteder beliggende i Lyngby, Mørkhøj og Odense. Butikkerne tilbyder et bredt udvalg af dame-, herre- og børnecykler, herunder elcykler, mountainbikes, citybikes og ladcykler. Derudover forhandler de et omfattende sortiment af cykeludstyr og tilbehør, såsom cykelhjelme, cykeltøj, reservedele og meget mere. Jupiter Cykler lægger stor vægt på kundeservice og tilbyder blandt andet prismatch på alle varer og leverer kun cykler, der er 100% samlet og med gratis montering af reservedele. Ved køb af en ny cykel ydes der desuden et gratis eftersyn inden for de første tre måneder, hvor cyklen gennemgås og efterspændes for at sikre optimal funktionalitet. Med deres mangeårige erfaring, brede sortiment og fokus på kundetilfredshed er Jupiter Cykler en af Danmarks førende cykelforhandlere, der bestræber sig på at tilbyde kvalitetsprodukter og -service til konkurrencedygtige priser.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik fantastisk god service ved køb…

Jeg fik fantastisk god service ved køb af ny cykel hos Jupiter Cykler i Mørkhøj. Er meget tilfreds

1. Mai 2025

Kære Lone,

Det sørger jeg for, at de får at vide i Mørkhøj :-) Rigtig god dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtigt venlig personale, arbejd og service

Rigtigt venlig personale, god arbejd og super service. Hafte min elcykel til service og skiftning af kassette + kæde. Da jeg afleverede cykel om morgenen på vej til arbejd nævnte jeg, at jeg glemte at jeg haft en anden aftale sener om dagen og at jeg skal af sted senest kl. 15.30. Allerede kl. 11.15 fik jeg en SMS at min cykel er klart til afhentning.

23. April 2025

Kære Jan,

Mange tak for den pæne anmeldelse. De flotte ord bliver sendt videre til personalet :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tager ingen ansvar for en cykel der konstant går i stykker.

For 1,5 år siden købte jeg en ny cykel hos Jupiter, en dyr cykel, for en studerende, der er mit eneste transportmiddel. Men siden da har cyklen ikke lavet andet end at gå i stykker...

Skruer og metal stænger på bagskærmen faldt af og den sad generelt virkelig dårligt monteret. Det samme angår låsen, der efter kort tid begyndte at rasle fordi den var dårligt monteret. Herefter gik forskifteren i stykker, bagskifteren gik i stykker og geardroppet gik i stykker. Alt sammen ved helt normalt brug. Cyklen har altid stået indendørs, og den er blevet godt vedligeholdt med jævnlig smøring, og har endda fået skiftet kæde efter cirka et år.

Til at starte med udbedrede vi selv de dårlige monteringer. Men efter at forskifteren, geardrop + bagskifter gik i stykker, er der sendt 2x reklamationer. Jupiter cykler tager ingen ansvar. De vil kun hjælpe hvis cyklen fysisk befinder sig i en af deres butik. Der er ingen værksteder/butikker vest for lillebælt, dog fragter de glædeligt cykler til jylland og kalder sig "landsdækkende" med "landsdækkende service".

Når en cykel går SÅ meget i stykker og man bor i Aarhus, så er der kun LOKAL service i Odense. De vil gerne fragte den til Odense og betale fragten, men hvis de personligt vurdere at det ikke er noget de dækker, så skal fragten selv betales, begge veje. Vi blev informeret om at skrammer og skader på cyklen kunne betyde at de ikke ville dække det (hvilket der selvfølgelig er kommet ide skaden sker). Vi har gang på gang informeret dem om at cyklen ingen skader havde inden den gik i stykker, men det bliver der på ingen måde lyttet til. De har INGEN jyske samarbejdspartnere og er ikke villige til at snakke sammen med et lokalt værksted. Derudover godtager de INGEN billeder og videoer man sender.

Aldrig har jeg oplevet en cykel gå så meget stykker, og en "kundeservice" der vil hjælpe så lidt. De kan KUN hjælpe hvis man bor i en af de 3 byer deres butikker ligger.
Så lad være med at købe deres cykler, medmindre i bor i en by med et Jupiter Værksted, for cyklen går hele tiden i stykker, og det er jeres eget problem!

15. April 2025

Hej Lækre,

Det er lige vigtigt, at få malet et nuanceret billede af denne sag. Vi bliver kontaktet 1 år og 4 måneder efter cyklen er købt og vi får at vide, at der har været nogle problemer, som I mistænker har været der fra start. Dette er meget svært for os at vurdere, 1 år og 4 måneder efter cyklen er købt. Derefter spørger vi så ind til, om den har været til sit garanti servicetjek, hvortil vi får svaret nej.

Det sætter os en svær situation, at vi får en henvendelse om en cykel som ikke har overholdt rimelig vedligeholdelse og samtidig bliver oplyst om mangler, meget lang tid efter.

Så stopper kommunikationen for en tid, hvor I får lavet kassete og kæde hos en lokal forhandler (uden at vi er informeret eller involveret. Dette bliver oplyst telefonisk af jer). Derefter går en bagskifter i stykker på en måde, som alment kun vil kunne ske hvis gear er justeret forkert eller bagskifteren har fået et slag. Sidst gearene er justeret er, da I hos en lokal forhandler får skiftet disse dele. Igen sætter det os i en svær situation, at blive informeret på bagkant.

Der er også garanti på reparationer, så der kunne I tage kontakt til det lokale værksted, som har lavet denne.

Vi er landsdækkene og har hjulpet mange kunder over hele landet - både med at hente/bringe cykler med garantiproblematiker, men også at lave aftaler med lokale værksteder, når det har været tydeligt, at der har været tale om garanti. Dette er ikke tilfældet i jeres situation, så derfor har vi tilbudt at hente/bringe, men hvis det vurderes, at det ikke er garanti, så kan denne service ikke tilbydes uden omkostninger og ud fra ovenstående, så er vores primære vurdering, at det ikke er omfattet garanti.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ALDRIG MERE JUPITER CYKLER!

Er lige kommet hjem efter, at have hentet en cykel, som var til reparation hos Jupiter Cykler i Dalum, og jeg er simpelthen så harmdirrende vred!
Fik ved indlevering af cyklen en pris på reparation på mellem kr. 900,- og 1.200,- og en aftalt afhentning for en uge side. I forgårs ringer Jupiter Cykler Dalum, så og fortæller, at de ikke nåede af bliver færdige med cyklen til den aftalte tid. Det havde jeg jo sådan set opdaget, da cyklen var lovet færdig for en uge siden, men fred være med det, der kan jo opstå sygdom osv.
Han fortalte desuden, at det ville blive dyrere, hvorefter jeg spurgte hvor meget dyrere det ville blive, og jeg fortalte, at jeg havde fået en pris på mellem 900,- og 1.200,- kroner. Cykelsmedens svar var, at det ikke var noget problem så, for det kunne han godt holde sig indenfor.
I dag opkræver han så kr. 1.536,- hvilket jeg påtaler, da de deres mandat var maks. Kr. 1.200,- hvilket de selv havde lovet mig. Hans svar var, at jeg skulle kun være glad for en overskridelse af tilbudsprisen på 356,- kroner, for det skulle have kostet over 2.000,- kroner.
Her blev jeg altså gal, og måtte fortælle ham, at hvis det er korrekt, så er deres evner ud det at give realistiske tilbud jo endnu værre, idét en pris på mere end 2.000,- kroner ville have været en prissoverskridelse på mere end 100% i forhold til det lovede.

Jeg var gal, og sagde at han bare kunne trække mig for pengene, så jeg kunne komme ud af deres forretning, men fik afslutningsvis nævnt, at de skulle holde øje med Trustpilot.
Det hørte chefen i det andet lokale, og kom så rendende, og bad om bod og bedring, og nu var prisen pludselig ikke højere end de lovede maksimale kr. 1.200,-
Utroligt at man skal blive gal i skralden og nævnte ”Trustpilot” for at få dem til at overholde den lovede pris.
Sætter ALDRIG mine ben hos Jupiter Cykler igen!

27. März 2025

Hej Simonsen,

Jeg kan se, at det har været en dum misforståelse, da der netop skulle ringes, for at sige, at prisen blev over de 1200, men det virker som om, at medarbejderen så trækker i land. Det er naturligvis vores fejl, da der så efterfølgende skrives i vores system, at der oplyst, at prisen vil blive højere.

Derfor kommer der en forvirring, da der skal opkræves betaling samt at det første overslag har været skudt forbi (desværre opstår der nogle gange problematiker med cyklen, som kan få prisen til at stige), netop derfor skulle vi have kommunikeret prisændringen bedre og det har vi ikke gjort godt nok. Det beklager vi meget.

Vi bliver dog nødt til, at påpege at udlægningen omkring chefen som hører Trustpilot og sænker prisen - ikke er korrekt. Vi anerkender uden tvivl vores fejl i denne sag, men i denne situation, så hører chefen, at der bliver talt store ord og går ud og sænker til den lovede pris, da han godt kan se, at vi har lavet en fejl. Det er på vej ud af butikken, at der så nævnes at der bliver lavet en dårlig Trustpilot anmeldelse (efter prisen er sænket). Hvilket er helt okay. Det er hvad platformen er til. Vi er trætte af 1-stjernede anmeldelser, som chefen nævner og glade for 5-stjernede, men man er selvfølgelig i sin gode ret, det er dog bare vigtigt, at udlægningen er korrekt i postive såvel som negative anmeldelser.

Mvh Ulrik / jupiter.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde 2 gavekort fra GoGift.dk men…

Jeg havde 2 gavekort fra GoGift.dk men da jeg skulle handle på nettet kunne jeg kun anvende 1 rabatkode. Det var lørdag aften og jeg skrev til webshop support ang. mit problem. 10 minutter efter var der hjælp og begge gavekort blev lagt sammen så jeg kunne handle med mit køb. Tak til Ulrik! Super service.

15. März 2025

Hej Bo,

Tak for de pæne ord. Jeg er glad for, at vi fik det hurtigt løst, så du kunne få gennemført din ordre :-)

God dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skarp pris og rigtig god service!

Skarp pris og rigtig god service! 👍🏻

Jeg har købt en ny el-cykel hos Jupiter Cykler i Lyngby.
Jeg oplevede fornem service, hvor fx prisen på det ønskede tilbehør blev matchet med den pris jeg havde fundet på nettet og da jeg havde et ønske om en speciel montering af noget udstyr, blev monteringen udført imens jeg var til stede i forretningen -på en lørdag!

At prisen på selve cyklen også var den laveste jeg kunne finde, selvom der er tale om en helt ny model, gjorde det bare helt perfekt!

Tak til Sebastian og resten af teamet i Lyngby!

1. März 2025

Kære Andreas,

Din anmeldelse og velfortjente skulderklap har jeg videresendt til Lyngby, så de kunne læse den flotte ros. Mange tak for, at du tog dig tid til at skrive dette.

Fantastisk service og oplevelse

Efter min datters cykel blev stjålet, fandt jeg én magen til hos Jupiter Cykler. Den blev klargjort og leveret til Jylland indenfor 2 dage til en yderste attraktiv pris. Sikke en service! Jeg vil købe alle husstandens cykler hos jer fremadrettet. Tak for god service og en dejlig købsoplevelse 😊

28. Februar 2025

Kære Emma,

Tak for de meget pæne ord. Vi glæder os meget, til at se dig igen, når familien mangler en ny cykel :-)

28. Februar 2025

Kære kunde,

Mange tak for de 5 stjerner. Vi ønsker dig en masse gode cykelture til vi ses igen :-)

Super oplevelse

Bestilte en cykel online, den blev leveret et par dage efter, og var fuldstændig køreklar da den ankom, giver jupiter min varmeste anbefaling..

2. Februar 2025

Kære Jane,

Fedt! Det er altid det vi stræber efter og så er det dejligt, når alt går op :-)

Vi glæder os, til at se dig igen!

Rigtig god service!

29. Jänner 2025

Hej Erik,

Mange tak for de pæne ord. Vi ønsker dig og dine en super weekend. Vi glæder os, til at se dig igen :-)

Perfekt købsoplevelse

Perfekt købsoplevelse. Super service. Fandt en cykel jeg kunne lide, sov på det og ringede ned og takkede ja et par dage efter. Den stod klar som aftalt og alt sad som det skulle😀.
Klart billigst og klart bedst på butiksoplevelse ift konkurrenterne. Og at der så er samme pris på webshoppen og i butikken er kun et ekstra plus

16. Dezember 2024

Kære Søren,

Tak for de mange pæne ord. Jeg sender dem videre til mine kollegaer. God jul til dig og dine :-)

Fin service

11. Dezember 2024

Kære Naja,

Mange tak for den fine anmeldelse. God jul til dig og dine :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og venligt personale

Købte en relativ dyr cykel, som så havde problemer med bagdækket. Var derefter forbi flere gange, hvor de lappede den flere gange uden ekstra beregning og endte med at skifte dækkene.

God betjening og service, og venligt personale

13. November 2024

Hej John!

Tak for din pæne anmeldelse. God jul og godt nytår fra Jupiter Cykler.

Mvh Ulrik / Jupiter.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr