jysk-diner.dk Bewertungen 1 737

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er særdeles tilfreds med Jysk Diner. Maden var veltilberedt og rigelig, kom til tiden og chaufførerne var flinke. Vi køber gerne igen hos Jysk Diner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så nemt og så billigt! 39 konverter og vi kunne havde nøjes med 30😅 Kødet var så mørt og alt tilbehør blev rost til skyerne! Levering kom i den tidlige ende af det aftalte tidspunkt. Og de r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var helt perfekt. Super fantastisk service og alle gæsterne roste maden. 4 gang vi bestilte mad til fest gennem dette firma, og bestemt ikke sidste gang.

1. Catering

Vom Unternehmen geschrieben

Jysk Diner - Catering i særklasse! God smag, kvalitet og gode tilbud - Det skal være nemt med gæster. Jysk Diner skaber rammerne for en god og vellykket fest med festmad leveret lige til din dør. Hos Jysk Diner er du i centrum, og forberedelserne omkring festmaden både før, under og efter festen er små. Bestil mad ud af huset til din kommende fest fra vores Diner Transportable, vi bringer festmad ud i hele Jylland, Fyn og på Sjælland til en utrolig skarp pris, og vi henter selv servicen efter festen. Det er nemt. Jysk Diner har mange års erfaring med mad ud af huset og catering, her bliver maden lavet af professionelt og faguddannet personale. Vores store succes med mad ud af huset bygger på de mange anbefalinger fra vores tilfredse kunder, som har sat stor pris på vores rigtige gode mad, service, kvalitet og priser. Vi har siden 2003 leveret mad ud til over 85.170 fester. Vi er i dag selvudnævnt eksperter inden for diner transportable. Vi laver også special tilbud på større arrangementer med mad ud af huset. Kontakt os Tlf. 70250102.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk buffet fra Jysk Diner til vores konfirmation!

Vi bestilte konfirmationsbuffet til vores fest, og det var simpelthen en kæmpe succes fra start til slut. Maden var utrolig lækker, velsmagende og flot anrettet. Man kunne virkelig se, at der var kælet for detaljerne.
Der var noget for alle, både de kræsne og de meget sultne gæster, og udvalget gjorde, at alle kunne finde deres favoritter. Det var især fedt, at man selv kan sammensætte buffeten, så den passer perfekt til ens selskab.

Kødet var mørt og saftigt, tilbehøret frisk og smagfuldt, og der var rigeligt med mad, vi løb på ingen måde tør. Flere af vores gæster kommenterede også, hvor godt det hele smagte, og hvor nemt det var at gå til buffeten.
Leveringen fungerede også super godt. Maden kom som aftalt, og det hele var pakket overskueligt og klar til servering, hvilket gjorde det meget nemt for os som værter. Det gjorde virkelig dagen mindre stressende, så vi kunne nyde festen.
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, god kvalitet, god smag og rigtig god service. Vi vil helt klart bruge Jysk Diner igen og kan varmt anbefale dem til andre, der skal holde fest.
Jeg var også i dialog med jysk diner flere gange med spørgsmål mm og alle gange oplevende jeg en virkelig god kundeservice og meget behandlinge medarbejder.

Tak for mad og en god oplevelse. Stor anbefaling herfra.

Vh Ditte

3. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vil bestemt ikke anbefale

Vil bestemt ikke anbefale. Bestiller ekstra sovs med men sender kun det halve.. bestilte 3 slags kød til 32 personer, men man kunne ikke skær 32 skiver ud af det lille stykke kød.

Bestilt ekstra flutes til hovederetten men der var kun nok til forretten

25. April 2026
jysk-diner.dk-Logo

Antwort von jysk-diner.dk

Hej Tine

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi er naturligvis ærgerlige over at høre, at maden ikke levede op til dine forventninger. Da der ikke er angivet et ordrenummer/kundenr., har vi desværre ikke mulighed for at se de konkrete detaljer i din eller den bestilling som du anmelder.

Vi leverer kødet som hele stege, beregnet ud fra rå vægt pr. person (minimum 300 g kød pr. kuvert i vores stegebuffet). Udskæring og anretning foretages derfor ude ved dig under din servering, hvilket kan have betydning for, hvordan antal skiver opleves i hele og/eller halve skiver.
Brødet leveres ligeledes samlet. Hvordan det fordeles under serveringen, afhænger derfor af din anretningen på selve dagen.

Vi anbefaler altid, at man kontakter os på selve dagen, så vi har mulighed for at afhjælpe situationen med det samme med gode råd, efterlevering og løsninger.

Vi tager din feedback til os og vil gennemgå den internt for at sikre, at vores anbefalinger og leverancer fortsat lever op til vores standard.

Jysk Diner

God Service

Vi havde booket sandwich til frokost - 40 mand og buffet til aften ca 60 personer.
Der var rigeligt af mad og det smagte fint det hele.
God service - fleksibel og med til at lave løsninger til vegetarer med mere.
Alt i alt en god oplevelse

18. April 2026

Perfektion!

Så nemt og så billigt!

39 konverter og vi kunne havde nøjes med 30😅
Kødet var så mørt og alt tilbehør blev rost til skyerne!
Levering kom i den tidlige ende af det aftalte tidspunkt.
Og de resterende fade og skåle blev hentet tidligt om mandagen

Klart en anbefaling!

24. April 2026

Rigtig god mad

Rigtig god mad, som blev leveret i serveringsklare fade, og opbevaret i termobokse, og var derfor stadig lun, da den blev serveret. Smagfuld mad i rigelige mængder.

19. April 2026

Fantastisk arrangement

Fantastisk arrangement. Maden var bare i orden. Der var rigeligt til gæsterne. Levering var perfekt. Afhentning ligeledes.
Jysk-diner har virkelig styr på tingene og kan varmt anbefales.

3. April 2026

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr