Kabelplus Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der kom en teknikker Henrik ud i dag 2 pinsedag og gav en super god og meget kompetent oplevelse, ved installation af tv og interne. Jeg kan på det kraftigste an befale dette firma og teknikker Henrik... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God – fin behandling og meget lidt irritation. Har haft abonnement i en del år efterhånden, og har kun oplevet småproblemer, pånær én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varse... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ringer på Kristi Himmelfartsdag 9. Maj-2024 og der var noget teknisk, der drillede begge veje med routeren.! Medarbejderen Henrik i Kabelplus Ishøj tilbød, at komme hjem til mig og hjælpe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er blevet opfordret til at dele oplevelsen af teknikerbesøg fra KabelPlus og det gør jeg gerne. Anledningen var at der skulle udskiftes en stik dåse til nyere teknologi. Havde gode muligheder for at v... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Internetanbieter
  2. Fernsehsender

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Besøg vores butik på Ishøj Østergade 45 (11.00 -16.30) E-mail: support@kabelplus.dk Telefon: 71 992 991 (11.00-21.00) – her: Kabelplus.dk. Facebook: https://www.facebook.com/kabelplus.dk

Hervorragend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hjalp mig med at installere mit ny tv…

Hjalp mig med at installere mit ny tv flinke og rare, tak for hjælpen.

24. Februar 2022

Hej Lars,

Tak for at du deler din oplivelse med Kabelplus!
Din mening er vigtig.

Kabelplus.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde brug for lidt eksperthjælp…

Jeg havde brug for lidt eksperthjælp her til aften efter at have rodet lidt for meget m opsætning af modem til bridge mode. Det blev ordnet af meget venlig og kompetent tekniker ca 20.45... tak for det...😅 mvh Niels

15. Februar 2022

Hej Niels,

Hvor er det dejligt at høre! Tak for at du deler din oplevelse med Kabelplus.

Noget værre loort!

6. Februar 2022

Hej Shehryarshahjahan,

Gider du at uddybe problemet så kan vi prøve at finde en løsning. Kontakt os venligst på telefon 71 992 991 ( Mandag - Fredag: kl. 11.00 - 21.00; Weekender og Helligdage: kl. 11.00 - 16.00).

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes i pisse gode og det er ikke…

Jeg synes i pisse gode og det er ikke godt internet

2. Februar 2022

Hej Kasper,

Mange tak for din anmeldelse! Det lyder som der er brug for justering af din installation. Det kan vi hjælpe med. Kontakt os venligst på telefon 71 992 991 ( Mandag - Fredag: kl. 11.00 - 21.00; Weekender og Helligdage: kl. 11.00 - 16.00)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde brug for vejledning til mit…

Havde brug for vejledning til mit abonnement. Fik hjælp af Klaus igen. Han er simpelthen den mest kompetente og tålmodige medarbejdere. Endnu engang tak for en yderst fantastisk hjælp.

20. Jänner 2022

Hej Nina,

Mange tak for at du deler din oplivelse med Kabelplus!
Din mening er vigtig for os.

Kabelplus.dk

Deres kundeservice

Deres kundeservice. Er glad og hjælper med at få opgaven/ fejlen løst

13. Dezember 2021

Hej Nicolaj,

Tak for at du ville dele din oplevelse her på siden.

Så er den gal igen.

Så er den gal igen.
Kom ned og få et nyt modem så du kan få højere hastighed..
Der igen fiflet lidt med tingene. Da yousee snart har fiber inde i Ishøj skal de prøve at beskytte sig. Men der er ikke en snus gigabit og du får et brugt modem med hjem. Oven i købet fortæller manden i butikken at det er refurbished og desinficeret. NEJ, FOR DET ER FULD AF STØV UDVENDIGT. Kabelplus er et non-firma og er egentlig i min optik noget hobbyfirma.... Gud være lovet for at yousee kommer i November.
Nårrhh ja så er der intet net IGEN og deres selvbetjening er nede.... Ak ak ak tænk at nogen gider at lægge sit navn til noget der har så dårlig performance...... HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM.....

4. Oktober 2021

Hej Michael O. Å.,

Vi beklager den dårlige oplevelse med os.

teknikerroderi

ved overgangen til kabelplus, forsvandt mit signal tros utallige henvendelser sket der ikke noget,kun dårlige undskyldninger,efter en uge kom der en Teknikker han kunde ikke finde boksen ved gaden,så han tog hjem igen, efter 4 dage kom der en ny teknikker og målte, fint signal ved vejen, så anden fejl.efter endnu en uge kom der en 3 teknikker fra et andet firma ,han så straks at der ikke var noget signal på vores vej skaden blev udbedret dagen efter. Så hold jer væk fra Kabelplus.

10. August 2021

Hej 1501,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårligt og dyrt.

Ærgerligt at betale for mellem-pakken bland selv og kun kunne se grundpakken. Nu er det heldigvis rettet, så jeg fremover kun betaler for det jeg kan se. (Grundpakken).
Er blevet kastet rundt mellem yoysee og Kabel + uden nogen løsning. Meget dyrt for en masse besvær uden nogen løsning. I får 2 stjerner for den høflige medarbejder.

2. Juli 2021

Hej Anita,

Godt at høre at problemet blev endelig rettet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det værste gang ubrugeligt crap.

Det værste gang ubrugeligt crap.
Har ikke haft internet i over en 9-10 dage nu.
De har lukket telefon linjerne
Har ingen ide om hvornår jeg får net igen
Ved at have brugt mine 50 gb mobil data op på bare et par dage.
Har virket fint ca 2 måneder, men når man arbejder hjemmefra og nettet er nede over 10 dage efter en iforvejen planlagt afbrydelse på 1 time…

*Tilføjelse - Tak for svaret - men det er ret umuligt at komme i kontakt med jer. Sidste uge da jeg ringede var der 41 i kø. I dag var der 9 i kø, og har siddet på kaldet i 28 minutter, og der er stadigt 9 i kø.

4. Juni 2021

Hej Munib,

Vi beklager den dårlige oplevelse med Kabelplus.

Det lyder som der er brug for justering af din instalation. Det kan vi hjælpe med. Kontakt os venligst på telefon 71 992 991 ( Mandag - Fredag: kl. 11.00 - 21.00; Weekender og Helligdage: kl. 11.00 - 16.00) eller via formularen here https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/ for at aftale et teknikerbesøg.

Manglende mail

Alle mine e-mail fra 2018 og op til ca. Mar. 2021 er væk. Da jeg spurgte i forretningen i Ishøj, var beskeden, "det er jo uheldigt, men de er bare væk".
Der var mange vigtige mail bl.a. kvitteringer. Så hvad gør jeg.
Per

28. Mai 2021

Hej Per,

Vi beklager den dårlige oplevelse.

Vi kan hjælpe med at genskabe dine mails 14 dage tilbage.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har det bedste internet men det er…

Vi har det bedste internet men det er virkelig dårlig selvom vi ikke er på vores telefoner

12. April 2021

Hej Haqanif,

Vi beklager den dårlige oplevelse med Kabelplus.

Gider du at uddybe problemet så kan vi prøve at finde en løsning. Kontakt os venligst på telefon 71 992 991 ( Mandag - Fredag: kl. 11.00 - 21.00; Weekender og Helligdage: kl. 11.00 - 16.00) eller via formularen here https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/ for at aftale et teknikerbesøg.

Alexandra/Kabelplus

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr