Der kom en teknikker Henrik ud i dag 2 pinsedag og gav en super god og meget kompetent oplevelse, ved installation af tv og interne. Jeg kan på det kraftigste an befale dette firma og teknikker Henrik... Mehr ansehen
God – fin behandling og meget lidt irritation. Har haft abonnement i en del år efterhånden, og har kun oplevet småproblemer, pånær én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg ringer på Kristi Himmelfartsdag 9. Maj-2024 og der var noget teknisk, der drillede begge veje med routeren.! Medarbejderen Henrik i Kabelplus Ishøj tilbød, at komme hjem til mig og hjælpe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Besøg vores butik på Ishøj Østergade 45 (11.00 -16.30) E-mail: support@kabelplus.dk Telefon: 71 992 991 (11.00-21.00) – her: Kabelplus.dk. Facebook: https://www.facebook.com/kabelplus.dk
Ishøj Østergade 45, 2635, Ishøj, Dänemark
- 71992991
- info@kabelplus.dk
- www.kabelplus.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
[Ofte] Forbindelseshastighed svinger…
[Ofte] Forbindelseshastighed svinger meget [Sjælent] Afbrydelse af net kan forekomme. Variation kan gå fra enkelt time til flere
God til at melde ud når der opstår fejl eller nedbrud.

Elendig service.
Super forbindelse har aldrig haft…
Super forbindelse har aldrig haft problemer 👍🏻

Nettet kommer og går
Nettet kommer og går . Så det fungere ikke perfekt

Til kabeplus
Til kabeplus
Jeg har skrevet en mail til jer i sidste uge. Hvor jeg gerne vil have et svar på min mail, og det har jeg ikke fået indnu....... Mit spørgsmål var, hvorfor skal man betale for ServiceFee hos jer. hvad er den ServiceFee man skal betaler for?. Det vil jeg gerne ha svar på tak....

Antwort von Kabelplus
Giga som ikke er Giga virker ikke køre…
Giga som ikke er Giga virker ikke køre ikke 500/100 er helt nede på 300/40 det er det man betaler for og Wi-fi er under 30/10

Antwort von Kabelplus
Så gik det galt for kabel plus igen igen igen.
Så gik det galt for kabel plus igen
Deres supportville først "opdaterer" mit modem da jeg ringede fordi jeg ikke havde forbindelse. Det hjalp ikke. Den næste supporter frabriksnulstillede mit modem!!!!!! efter lod mig derved uden fast ip, med slettede NAT-indstilling og en ÅBEN MitWiFi forbindelse. Ved 3. opkald blev det klart at support ikke ved noget om neget og stort set ikke kan andet end at tage stikket ud og starte forfra. Forslog ovenikøbet jeg skulle ringe i morgen..... Er det der de voksne møde ind ??? Christ....
Man må sige at ejerne er stolte over de nu tilbyder GIGA..... GIGA....... HVAD. Gæt selv.
Tak for en elendig måde at behandle jeres kunder på, SÅ ærgerligt man ikke kan slippe væk for det firma. Tal alle jer der kan HOLD JER VÆK...... YouSee kan deres kram i forhold til dette firma

Antwort von Kabelplus
Kom til den aftalte tid 😁
Kom til den aftalte tid. Fik skiftet filter uden beregning.

Super service!
Super service!
Vi har ikke målt hastigheden endnu, men alt ser ud til at fungere rigtig godt! Venlig hilsen Jon Andersen

Gratis gennemgang.
Yderst professionel gennemgang af vores anlæg.Fandt flere fejl som blev løst omgående. Alt fungerer nu 100%.Kan stærkt anbefales.

Antwort von Kabelplus
Fin behandling og gode svar på…
Fin behandling og gode svar på spørgsmål, nu mangler vi bare den TV-boks som lovede fra begyndelsen som kan noget til en god pris!!

Antwort von Kabelplus
Teknikker Franz fra KabelPlus ved hvad…
Teknikker Franz fra KabelPlus ved hvad han taler om, lytter og forklare så man kan forstå det.

Anmeldelse af teknikerbesøg fra KabelPlus
Er blevet opfordret til at dele oplevelsen af teknikerbesøg fra KabelPlus og det gør jeg gerne. Anledningen var at der skulle udskiftes en stik dåse til nyere teknologi. Havde gode muligheder for at vælge tid. Sted gav sig selv da hjemme hos mig. Teknikeren kom som aftalt og skiftede stikdåsen. Intet negativt at bemærke.

Super effektiv installation
Super effektiv installation af modem. Kompetent medarbejder som vidste hvad han havde med at gøre. Forbindelse kom hurtigt og næsten fejlfrit. Meget smertefrit i betragtning af at det er et testprojekt.

Antwort von Kabelplus
Super flink fyr som kom og skiftet det hele
Super flink fyr.....
Nu mangler jeg kun at få min alarm på nettet igen men det driller

Super kompetent teknikker.
Teknikeren kom præcis som aftalt og kendte til problemet ved ankomsten.
Han målte hele antennesystemet samt udgange til 4 x TV minutiøst igennem og fortalte detaljeret om de værdier, som han målte.
Vi var meget instruktiv og forklarende og viste hele tiden de målte værdier frem på skærmen.
Han brugte tid på at finjustere vores forstærker ligesom han hurtigt fik gaflet sig ind på et antennestik, som tilsyneladende ikke var optimalt; han udskiftede dette hvorefter måleresultaterne var perfekte.
Samlet set var det en meget positiv oplevelse; teknikkeren (Ercan) var meget professionel, god til at formidle det, som han fandt under gennemsynet ligesom han straks udbedrede evt problemområder.
Teknikkeren er helt klart rette person på rette sted, et stort plus for virksomheden og medvirkende til at bløde op den noget kaotiske opstart som Kabelplus har fået efter overtagelsen af Ishøj Fællesantenneanlæg.
Samlet set var det en meget positiv og berigende gennemgang af vort anlæg.

Møgirriterende ...
... at man ikke kan give 6 stjerner, idet mit langvarige problem med nogle af mine TV-kanaler er blevet løst. En stor tak til Peter Olsen for hans fine service og kompetente arbejde! (Giv den mand en ekstra månedsløn)!

Antwort von Kabelplus
Teknikeren der kom vidste lige hvad han…
Teknikeren der kom vidste lige hvad han skulle kigge efter. Og efter ganske få minutter havde han fundet et stik som ikke var klemt ordentlig på.
Alt ser ud til at virke nu.

Antwort von Kabelplus
Denne anmeldelse er på teknikerbesøg og…
Denne anmeldelse er på teknikerbesøg og ikke kabelplus generelt.
Havde i går besøg af en super kompetent medarbejder som gik hele min installation igennem da jeg har haft problem er med pixelering i den høje ende af kanalerne. Han gennemgik alt og udbedrede mindre fejl på kablerne, derefter justerede han så godt han kunne med min forstærker og rådgav mig om at en nyere forstærker ville afhjælpe det sidste af mine problemer da den gamle ikke kunne forstærke nok da jeg har mange udtag på mit net.
Alt i alt en rigtigt god og professionel attitude og en behagelig oplevelse.

Antwort von Kabelplus
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.