Keuken-site Bewertungen 46

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onze keuken is is 2015 geleverd en geplaatst door Mandenmakers. Nu laat binnen 10 jaar na plaatsing het laminaat van de alle kastje los en stelt Mandenmakers zich op het standpunt dat de garantie ver... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hiep hiep hoera het is het keukenwarenhuis gelukt om onze keuken binnen het jaar in orde te maken en wel met 13 dagen. Op 15 april 2023 is onze keuken geplaatst en op 2 April 2024 heeft een goed... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op de zwarte boycot lijst staan: Keukenkampioen eerder krukkenkampioen. Veel beloven en weinig geven doet de gek in vrede leven. Waardeloze nazorg. Foute levering kleur wandpanelen, andere quo... Mehr ansehen

2,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Slechte kwaliteit Mandenmakers

Onze keuken is is 2015 geleverd en geplaatst door Mandenmakers. Nu laat binnen 10 jaar na plaatsing het laminaat van de alle kastje los en stelt Mandenmakers zich op het standpunt dat de garantie verlopen is.
Het laminaat laat los door de luchtvochtigheid omstandigheden in de keuken gebruikt Mandenmakers als argument zonder dit daadwerkelijk vast te komen stellen. Keukenkastje niet in direct zonlicht, en goed geventileerd en verwarmd huis. Erg kortaf en niet de verantwoording nemen welke hoort bij een A merk. Let dus goed op voor je hier een keuken koopt, binnen 10 jaar moet je de keuken renoveren!! Kosten duizenden euro's!! ps onze Ikea keuken in vorige woning heeft 20 jaar geen kwaliteit problemen gekend en was een stuk goedkoper. Buiten kwaliteit, service zeer slecht.

20. Februar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uitstekende Service bij KeukenSucces!

Uitstekende Service bij KeukenSucces!
In februari hebben wij onze keuken bij KeukenSucces gekocht, en we zijn zeer tevreden met de service. De verkoper was helemaal niet opdringerig, wat we erg prettig vonden. Er werd goed meegedacht over onze wensen, wat de ervaring extra fijn maakte.
Ik schrijf deze recensie omdat onze kookplaat net buiten de garantie viel. Dit was natuurlijk erg vervelend, maar na contact met KeukenSucces werd alles snel en met veel begrip en medeleven opgelost. Dit gaf ons echt het gevoel dat ze achter hun producten staan en hun klanten serieus nemen.
Als we in de toekomst een nieuwe badkamer nodig hebben, zal KeukenSucces zeker bovenaan ons lijstje staan!

27. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel slechte ervaring met Boncquet…

Heel slechte ervaring met Boncquet keukens. Garantie op de keukens veranderd plots bij problemen van 10jaar naar 5jaar. Elke keukenbouwer geeft 10 jaar garantie op de aanbouwkeukens. Maar niet bij Bonquet… laat het a.u.b zwart op wit op julie overeenkomst zetten.

20. November 2024

Negatieve ervaring

Na het tekenen van het contract voel je al snel dat dit drukzetters, schijn en lose beloften zijn.
En na een paar jaar kom je ook nog eens tot de conclusie dat de panelen van de keukenkasten niet kwalitatief zijn. Eeuwige spijt

9. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alles vooruit betalen NOOIT doen!

Op de zwarte boycot lijst staan:
Waardeloze nazorg.
Foute levering kleur wandpanelen, andere quooker, stopcontact nageleverd door een aannemer die de never nooit contact opneemt. Afval achterlaten. Niet afgemaakte keuken. Doodse stilte bij de Krukkenkampioen na klachtenbrief. Geen actie. Dit is een ballentent is van laat maar doodbloeden. De buit is binnen. Etc. Etc.

Kwantum. Ook zo'n nepbedrijf. Zzp'ers in dienst, die de boel niet opruimen bij een invalide vrouw. Afval achterlaten. De resterende planken van de PVC niet komen ophalen. Een vrouw van 75 met een kleine auto niet willen helpen daarbij. Noem maar op. Service nada noppes.

Ga met deze bedrijven nooit in zee. Bij het grof vuil ermee.

17. April 2024

Geen gezeur bij de Keukenadviseur

Deze ondernemer maakt volledig waar wat hij belooft. Hier gaan service en kwaliteit hand in hand. Persoonlijk advies, scherpe prijs, gedegen vakwerk bij het plaatsen door zeer ervaren werklui, al het werk gedaan in de afgesproken termijn en een prima after sale.
Kortom prijs-kwaliteit verhouding een 10!

29. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hiep hiep hoeKeuken warenhuis na betalen voor service niet meer thuis. ra het is het…

Op 15 april 2023 is onze keuken geplaatst en op 2 April 2024 heeft een goede monteur (nr.4 ) alles naar behoren hersteld.
Geen reden gevonden het afgelopen jaar om bij andere mensen het keukenwarenhuis aan te bevelen in tegendeel wij raden iedereen af om hier een keuken te kopen.
Schandelijk hoe hier met klanten omgegaan word.

Keuken warenhuis na betalen voor service niet meer thuis.

4. April 2024

Grando Amersfoort verkeerde maat aanrechtblad

Vorig jaar bij Grando Amersfoort een keuken gekocht. Tijdens plaatsing is er een verkeerde maat aanrechtblad geleverd. Al ruim een half jaar met Grando in gesprek, helaas nog steeds geen oplossing gevonden voor het probleem. Ik zit al 6 maanden met een aanrechtblad wat ik niet heb besteld.

16. Oktober 2023

keukenstudio someren

Keukenstudio someren zou bij ons komen betegelen. Laten ons tegels uitzoeken en hoeveel we ervan moeten bestellen.halve week later blazen ze af en willen de klus toch niet doen. Ze zeggen alles te kunnen behalve koken maar een wandje betegelen is dan te moeilijk

21. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer kundige adviezen vanuiDe Haar keukens Niftrik t de…

Zeer kundige adviezen vanuit de verkopers. Benaderbaar, en altijd bereid om vragen te beantwoorden gedurende de periode van aankoop en plaatsing, sterke aftersale. Uitermate kundig vakmanschap tijdens het plaatsen van de keuken. Harde en correcte werkers. Werken schoon en overzichtelijk tijdens het plaatsen. Grote dank aan verkoper Ruud van Heumen. En installateurs Hennie en Tom.
UITSTEKEND BEDRIJF waar andere bedrijven een goed voorbeeld aan kunnen nemen.

28. Februar 2024

Nachtmerrie Keuken bij Paul Roescher Apeldoorn

Paul Roescher: De beloofde droomkeuken werd een nachtmerrie
Totaal klantonvriendelijk
Keuken was de verkeerde kleur , 4 maanden later kwam die voor de tweede keer ,de helft weer in een foute kleur Vervolgens de ontbrekende frontjes in verkeerde kleur en tekorte afmetingen, barsten in het aanrechtblad, kraan paste niet, afzuigkap met deuken, aangetekende brieven (ingebrekestelling) gestuurd en waarvan 1 spoorloos en 1 inde brievenbus, ( uiteraard wel getekend volgens Post.nl app) Dagen voor niets vrij genomen, omdat de spullen niet goed waren De monteur verkeerde dag ingepland
Uren gebeld , vele mails extra ritje Rijssen en Apeldoorn..
Wat een rot ervaring!
Maar ja , ze hadden ons geld al en dan wordt je een speelbal
Juridische bijstand ingewonnen
Radar hadden we ook nog voornemens in te schakelen evenals publicatie in media waar advertenties van Paul Roescher in staan
Maanden in de rotzooi gezeten , sorry ho maar
Sterker nog: Mijnheer Gijs vond dat als we zo'n review schreven dat ze zich dan niet meer verplicht voelden om het aanrecht te maken waar de vierde barst in zit
Een nieuw aanrechtblad was op z'n plaats geweest ( 4 maanden heeft het blad buiten gestaan in afwachting van de goede kleur keuken, die verkeerd geleverd werd)

Inmiddels weten we uit onze familie en bekenden al heel wat mensen met een slechte ervaring met Paul Roescher, maar als je hen spreekt doen ze voorkomen of je de enige bent

Het advies van onze loodgieter net na onze aankoop was: Of we al een advocaat geregeld hadden...
Helaas berustte dat op een grote waarheid
Veel herkenning in review
Draussenhaus en andere reviews in Paul Roescher Apeldoorn
De Tienen die gegeven worden bij klantenervaring en vind ik verdacht en ongeloofwaardig

6. September 2022

Paul Roescher niet aan beginnen

Zeer slechte ervaring met Paul Roescher. Na 3 maanden nog steeds niet de juiste profielen ontvangen. En dat is maar een klein deel van de problemen. Kookplaat kapot geleverd en missende pootjes voor de kasten. Service afdeling is zeer slecht bereikbaar en ook zeer weinig klantgericht

23. August 2022

AANRADER: Lusing Keukens Apeldoorn

Keuken gekocht bij Lusing Keukens Apeldoorn. Niet alleen zeer vakkundig geholpen bij het uitzoeken van de keuken, maar ook de communicatie verliep goed. Dankzij hen hebben we nu onze droomkeuken. Er werd goed meegedacht over oplossingen en alternatieven. Enige minpunt dat we meemaakten was dat de oven niet tijdig geleverd kon worden. Inmiddels is ook dit opgelost. Kortom, als je een nieuwe keuken wilt, is Lusing zeer zeker aan te raden.

21. August 2022

Zeer slechte ervaringen met Paul Roescher

24 sept. 2021 is na 3 weken uitstel een nieuwe keuken bij ons geplaatst. Keuken, conform hun regels, voor levering volledig betaald, maar dan begint het... 3 apparaten ontbraken, werkblad incorrect, plinten ontbraken, ander werkblad ontbrak, beschadiging op een frontje en een ander frontje ontbrak dan weer, bovenkast fout besteld.... kortom 1 bonk ellende. Verder verloop van traject verliep zacht gezegd erg moeizaam. Servicedesk onbereikbaar, terugbetaling van een voorgeschoten bedrag duurt weken, directieklacht die niet door directie wordt beantwoord, continu schuilen achter "moeilijke markt, corona etc" maar eigen fouten niet of nauwelijks erkennen. Meerdere keren moeten mensen terugkomen om correcties uit te voeren. Kost ons iedere keer tijd en we zaten steeds weer in de puinhoop. Dit meerdere malen bij Roescher aangegeven, maar daar werd niks op uitgedaan. Na ruim 7,5 maanden eindelijk de keuken 'oogklaar' af. Directeur komt vervolgens 1,5 u op gesprek over de gang van zaken, maar biedt NIETS!! Ja, excuses en een bloemetje van een supermarkt, dat na 4 dagen verlept in de container verdween... Hij gaat uiteindelijk met een ONS voorstel akkoord door een nog openstaande factuur (die ons rauw op het dak viel, foutje in het adviestraject) te halveren. Hij was koud de deur uit en de nieuwe factuur kwam binnen 5 minuten in de mail binnen. Toen ik hem daarop aansprak zegt ie doodleuk "een mooi voorbeeld van we doen wat we zeggen". Dan begrijp je het écht niet! Werkelijk waar, een bedrijf zonder oog voor klanttevredenheid (zie meerdere negatieve reviews) en slechte service. Dit bedrijf raad ik echt bij niemand aan.

3. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Paul Roescher megastore is drama.

Paul Roescher megastore uit Apeldoorn.

Keuken kopen gaat prima. Goed advies maar vanaf dat moment niets dan ellende
De communicatie van Paul Roescher is echt drama, je moet overal zelf achteraan… bijv technische tekening klopte niet, de monteurs kwamen niet opdagen op afgesproken tijdstippen (tot wel 3x)
De over het algemeen erg aardige receptionistes doen hun best maar doorverbonden of teruggebeld wordt je al helemaal niet

5 maanden na levering van de keuken (die door een ander vakkundig bedrijf geplaatst wordt) is nog steeds niet alles af.
Heb zelf al 4 keer vrij moeten nemen en de schilder verzetten. vandaag kwamen ze wederom niet opdagen ondanks de toezegging van de nieuw aangenomen servicemanager (zegt eigenlijk genoeg) enige vorm van uitleg, vooraankondiging van afwezigheid laat staan compensatie??? Helemaal niets

Ik raad echt iedereen af om ooit zaken te doen met Paul Roescher keukens

15. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een niet aangeraden on-line shop !

Als PRAKTISCH ervaren on-line shop man raad ik jullie deze shop zeker af want je kunt er geen DEFTIG contact mee hebben als je product KAPOT wordt geleverd alsook PAS NA 14 werkdagen doordat het van China komt en NIET is ingepakt ! Want een plastieke zakje is geen verpakking voor iets zwak!

11. April 2022

Paul Roescher

Paul Roescher - Apeldoorn, heel slecht.

- Keuken kopen gaat prima,
- Volledige betaling ‘afdwingen’ als deze niet compleet is betaald kan er niet worden geleverd….
- Communicatie van Paul Roescher is nul, moet overal zelf achteraan…
- Snap dat Corona voor vertraging zorgde, maar houd mensen op de hoogte van de voortgang….
- Als ik op 11 februari mail, kan het opeens wel? Waarom moet ik vragen om wat ik al gekocht en betaald heb?
- Negen maanden na levering keuken pas alles compleet, enige vorm van compensatie? NUL.
- Excuses na negen maanden? NUL.
- Ooit nog zakendoen met Paul Roescher? NUL.

9. März 2022

Loop weg van Keukens DE ABDIJ

Koop nooit maar dan ook nooit bij keukens DE ABDIJ.

Ik leg mijn case uit.

Begin augustus gingen we naar Keukens De ABDIJ te ninove om een keuken op maat te bestellen.
We hadden veel goeds gehoord over hen van vrienden.

Alles verliep goed, we werden goed geholpen en begeleid. We kwamen uit de zaak blij en vol spanning voor de nieuwe keuken dat zal komen.

We hebben dan ook alle werken laten uitvoeren door een partner van keukens DE ABDIJ.
Deze gingen wel redelijk allemaal vlot.

Tot de dag waar de keuken geïnstalleerd werd. Men sprak hier over 2 dagen om de keuken op te bouwen.
17 en 18 februari 2022.
Uiteindelijk wouden ze deze installeren op één dag. Ik heel blij hiermee zei ok. Grote fout! Ze hebben de keuken te snel in elkaar gestoken (waarschijnlijk omdat ze er van af wouden zijn). En dus kwamen hier ook heel wat mankementen bij kijken. Laat mij jullie deze eventjes opsommen:

- Sommige planken zijn niet van dezelfde kleur.
- De vaatwasser kon niet geïnstalleerd worden omdat er niet werd doorgegeven aan de loodgieter dat hier een vaatwasser zou moeten geïnstalleerd worden.
- 2 lades staan niet op de goede hoogte. En creëert dus enorm veel spatie tussen. Waardoor we in de lades kunnen zien.
- Ik heb een koolstoffilter moeten aankopen dat uiteindelijk niet nodig was. Nu vraag ik aan keukens DE ABDIJ of deze terug zou kunnen genomen worden door keukens DE ABDIJ en vervangen kunnen worden door extra muurplanken.
- Werkblad zogezegd krasvrij hebben we met krassen gekregen.
- Een stopcontact dat scheef aan de muur werd geplaatst (deze is visueel heel storend).
- Plinten staan niet vast en vallen de hele tijd om (heerlijk om 's nachts tegen een omgevallen plint te lopen). Deze werd mij ook niet gezegd, deze heb ik moeten ondervinden toen de plint ineens eraf viel.

Nu sinds 17 februari probeer ik de hele tijd met mijn dossierverantwoordelijke contact te hebben maar natuurlijk antwoord deze zo goed als niet. Ik probeer te weten hoe de zaken nu zitten, wat zijn de volgende stappen om de keuken in orde te brengen.
Geen antwoord of een heel vaag antwoord, bellen heb ik ook meerdere malen geprobeerd en na 30 - 40 minuten wachttijd krijg ik een collega te horen, vraag ik naar mijn dossierverantwoordelijke om met deze persoon te spreken maar deze is zo te zien niet toegelaten. De collega in kwestie stelde de vragen aan de dossierverantwoordelijke en antwoordde mij wat de dossierverantwoordelijke terugzei.
Misschien ben ik niet slim genoeg om met haar te spreken? Misschien spreken we niet dezelfde taal? Wie weet.
Daarna krijg ik dan een mail dat mijn dossierverantwoordelijke ziek is en dat mijn dossier niet overgenomen zal worden. Dan sta je daar maar met de gebakken peren en een half functionele keuken van € 28.000 euro zonder alle kosten rond deze.

Nu is mijn dossierverantwoordelijke terug, heb ik terug proberen te bellen, weer hetzelfde plaatje. En dan kreeg ik ineens een mail mij zeggende dat de plank van dezelfde kleur besteld werd maar geen antwoord op al mijn andere vragen.

Ik heb een kwade mail gestuurd naar mijn dossierverantwoordelijke met al jullie beoordelingen op Trustpilot.

Ik zit dus hier met een half ineengestoken keuken, een grote doos in het midden van mijn appartement een vaatwasser zonder deur. Maar natuurlijk alles moest betaald worden ervoor dus waarom zouden ze er nog moeite insteken?

Maar ik geef niet op en zal blijven pushen bij hen totdat de keuken in orde is. En deze zal ook de laatste keer zijn dat ik met hen samenwerk. En verder zal ik ze eerder afraden aan mijn kenissen / vrienden dan aanraden.

Ga dus nooit maar dan ook nooit uw keuken bestellen bij Keukens DE ABDIJ. Absolute afrader. Ik beklaag het mij echt.

2. März 2022

Keukens De Abdij absoluut af te raden

Keukens De Abdij absoluut af te raden: we bestelden in 2020 een keuken, offerte zeer onduidelijk en kwam niet overeen met gevraagde materialen en toestellen, we moesten uiteindelijk nog extra betalen en plaatsing slecht uitgevoerd, kasten reeds beschadigd en wachten nog steeds op ontbrekende legplanken, geen service!

8. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr