Das sagen Bewerter
Kaupat sujui mutkattomasti ja oli hyvä valikoima sähköautoja, mistä valita uusi auto. Antoi hyvän hinnan vaihtoautosta, paljon paremman kuin kilpailijat. Asiakaspalvelu oli hyvää ja nopeaa, ei moittim... Mehr ansehen
Kannattaa kiertää yritys kaukaa. Myyvät kalliin auton viallisena, eivätkä enää vastaa yhteydenottoihin vikojen osalta. Myöskään kuluttajaneuvonnan asiantuntijalle ei vastata, joka kertoo jo tarpeellis... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
KIESI on vaihtoautoihin erikoistunut yritys, joka keskittyy erityisesti vähänajettuihin sähkö- ja hybridiautoihin. Ymmärrämme, että auto on iso hankinta, ja siksi tavoitteemme on tehdä auton ostamisesta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää asiakkaillemme. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia ja luotettavia ajoneuvoja, jotka vastaavat modernin autoilijan tarpeita.
Kontaktinformationen
Koskelontie 17b, 02920, Espoo, Finnland
- 09 31524522
- myynti@kiesi.fi
- www.kiesi.fi
Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Suosittelen asioimaan muualla..
Ostin käytetyn auton kyseisestä liikkeestä 07/2025. Kaupan yhteydessä minulle annettiin virheellistä tietoa auton kunnosta ja ominaisuuksista, mikä selvisi heti kaupanteon jälkeen.
Olin yhteydessä myyjään välittömästi ja pyysin kaupan purkua alle 14 vuorokauden sisällä. Tästä huolimatta liike kieltäytyi purkamasta kauppaa, eikä tarjonnut asiallista ratkaisua tilanteeseen.
Kokemus antoi vaikutelman, ettei annettuja tietoja tarkisteta riittävällä huolellisuudella, eikä asiakkaan oikeuksia oteta vakavasti ongelmatilanteessa.
En voi suositella tätä liikettä, jos arvostat rehellistä myyntiä ja vastuullista toimintaa kaupan jälkeen.
Myyjä vielä totesi, että "auton sisäänostajalle pitää mainita kuinka huonon valinnan on tehnyt!"
Asioin kyseisen liikkeen kanssa…
Asioin kyseisen liikkeen kanssa etäkaupan kautta ja hankin vuoden 2019 auton. Liike mainostaa itseään sähkö- ja hybridiautojen kokeneena asiantuntijana, mikä vaikutti ostopäätökseeni.
Kaupan jälkeen autosta ilmeni useita virheitä ja puutteita, joista olen reklamoinut asianmukaisesti. Liike kuitenkin valikoi omavaltaisesti vain osan asioista, jotka he suostuivat korjaamaan, ja jätti muut selvästi myyjän virhevastuuseen kuuluvat asiat kokonaan huomioimatta.
Tämän jälkeen kommunikointi on käytännössä loppunut kokonaan. Viesteihin, puheluihin ja sähköposteihin ei vastata. Olen lisännyt toimitusjohtajan mukaan kahteen viimeisimpään viestiin, mutta toisin kuin hän täällä netissä viestinnästään antaa ymmärtää, myöskään hänen taholtaan asiaan ei ole reagoitu millään tavalla.
Sijaisautojärjestelyt ovat olleet myös erittäin heikolla tasolla. Olen saanut käyttööni jo kolme eri sijaisautoa:
Ensimmäinen auto oli niin huonossa kunnossa, että pyöränlaakeri piti voimakasta ääntä ja auto piti palauttaa välittömästi rikkoutumisriskin vuoksi.
Toinen auto jouduttiin palauttamaan parin päivän jälkeen liikkeen pyynnöstä, koska se oli myyty eteenpäin kesken käytön.
Kolmas auto on ollut käytössä tämän jälkeen.. tämän piti olla vain parin päivän järjestely tässä kohtaa ja saisin omani taas takaisin käyttööni. Autoa olen seurannut äpin kautta, auto nyt seissyt maalaamon pihassa kaksi päivää ja mikään asia ei ole näiltä osin edennyt.
Kaikkia näitä sijaisautoja yhdisti yksi asia: polttoainesäiliö oli luovutettaessa käytännössä tyhjä. Ensimmäisessä tapauksessa tankki oli niin kuiva, että sain myyjältä pari litraa kanisterista dieseliä, jotta pääsin edes liikkeeltä pois.
Kokonaisuutena kokemus on ollut erittäin pettymys. Erityisesti jälkikäsittelyn ja asiakaspalvelun puute ongelmatilanteessa herättää vakavia kysymyksiä liikkeen toimintatavoista.
Toivon edelleen, että asia saadaan hoidettua asianmukaisesti, ja päivitän arvostelua mikäli näin tapahtuu. Tällä hetkellä en kuitenkaan voi suositella liikettä.
New way of cheating
If you buy the car remotely and find the issue after paying the money but before the car delivery- they will never pay your money back. Now it called “internal rules”! They can provide incorrect info, can promised that everything will be ok, but once they get money, they will stop replying to any of your requests. In my case almost new car had a service issue, which was confirmed by official car dealer, but these guys tried to ensure me, that everything is fine. You need to think twice before making a deal with them.
Haiseva auto Kiesiltä
Tammikuun alussa ostettu auto, joka lupauksista huolimatta ei vastannut kaupanteko hetkellä sovittua. Autossa vahva haju, jonka myyjäliike on lupautunut poistamaan ennen kauppakirjojen allekirjoittamista. Auto otsonoitiin ja pestiin useampaan otteeseen liikkeen toimesta ja lopputuloksena meille jäi edelleen haiseva auto, josta sai pulittaa reilu 20t. Reklamaatioista huolimatta liike ei suostu minkäänlaiseen hyvitykseen eikä kaupan purkuun. Liikkeen toimitusjohtaja ei vastaa sähköpostiviesteihin eikä kirjallisiin reklamaatioihin vastata. Liikkeestä ei ole tarjottu sijaisautoa pesujen, korjausten ja otsonointien ajaksi ja asiakasta juoksutetaan kaupassa useita kertoja toteamassa samaa asiaa eli että tilanne edelleen sama: auto haisee. Liike pesee tilanteesta täysin kätensä, kaikkensa ovat kuulemma yrittäneet eikä voi asialle mitään.
Liike suostui toki vaihtamaan auton liikkeen sisällä toiseen autoon, MUTTA sillä sikamaisella ehdolla että repivät vaihdossa autosta vielä 1000-2000e käsirahaa välistä "normaalien vaihtoautokauppojen" mukaisesti ja kaikki käsittelykulut täytyisi maksaa uudelleen. Eli asiakasta riistetään myös tässä tilanteessa vaikka a) vika on ollut täysin liikkeen päässä (eli myyty selkeästi viallinen auto, josta kuuluisi saada vähintäänkin hyvitystä: tavallinen tallaajakin ymmärtää, että mikäli autossa on sinne kuulumattomia epämiellyttäviä hajuja se vaikuttaa luonnollisesti auton arvoon) ja b) auto oli koko tämän ajan seissyt liikkeen tiloissa käyttämättömänä, joten auton arvon alenemisesta ei ole todellakaan kyse.
Jos voisin palata ajassa taaksepäin, en olisi tämän liikkeen kanssa missään tekemisissä ja suosittelen muillekin samaa.
Asiallista toimintaa👍
Hyvä käyttöauto
Pauli T. antoi hyvän kokemuksen ja myi hyvän auton.
Kaupat sujui hyvin
Kaupat sujui mutkattomasti ja oli hyvä valikoima sähköautoja, mistä valita uusi auto. Antoi hyvän hinnan vaihtoautosta, paljon paremman kuin kilpailijat. Asiakaspalvelu oli hyvää ja nopeaa, ei moittimista.
Jo kahdesti käynyt kaupoilla
Jo kahdesti käynyt kaupoilla, hommat hoidettiin maaliin mallikkaasti 👍
Laadukasta autokauppaa
Ostanut jo kaksi autoa Kiesiltä sekä Koskelon, että Konalan liikkeistä. Molemmat olleet hyviä kauppoja osaavien myyjien kanssa. Hinnasta päässyt molemmilla kerroilla yhteisymmärrykseen, eikä autoissa ole ollut vikoja.
Kaiken mainostuksen arvoinen
Oli kyllä kokonaisuudessaan kaiken nettiarvostelun arvoinen firma, ei päästy edes kauppoihin saakka..voi olla jopa ihan hyvä asia. Mutta viikon säätö ja sitten perjantai iltana auto myytiin yllättäen nenän edestä kun en ollut maksanut varausmaksua..joo sikäli ymmärrettävää mutta kun noissa firmoissa missä aikaisemmin asioinut niin tällaista käytäntöä ei ole ollut. Järkkäsin itselleni ja poika itselleen vapaat että päästään hakemaan se kajakki kotiin..ja käy näin..vitutti niin paljon että ostettiin toisaalta 5000€ kalliimpi auto samana iltana(asentavat vielä vetokoukun, ja tekevät ison huollon(jakopää,tuulilasi yms) tuovat auton VELOITUKSETTA pakkakunnalle koeajoon. Kauppa lyötiin lukkoon heti kun peli oli selvää eikä tarvinnut arpoa tai arvailla..eikä kyseenalaistettu jos tiesi autosta enempi kuin myyjä.. EN SUOSITTELE KUIN ENSIAUTON OSTAJILLE JOS NIILLEKKÄÄN.

Antwort von Kiesi
Keksivät luovutuksessa vikoja jotka…
Keksivät luovutuksessa vikoja jotka olisivat pudottaneet auton hintaa autovexin huutohinnasta. Kusetusfirma
Tämä on pahin kokemukseni, jonka olen kokenut Suomessa.
Suomeksi – Google-arvostelu
Tämä on pahin kokemukseni, jonka olen kokenut Suomessa.
Ostin autoni Kiesiltä vuoden 2024 lopussa. Noin kaksi viikkoa oston jälkeen kytkin (clutch) lakkasi toimimasta, ja samalla autoon syttyi varoitusvalo. Otin välittömästi yhteyttä autoliikkeeseen. Minua pyydettiin viemään auto itse huoltoon. Soitin ja lähetin sähköposteja useita kertoja, mutta kukaan ei palannut asiaan, ei edes esimies.
Koska en saanut apua, vein auton itse korjaamolle. Tarkastuksessa todettiin, että kytkinvika oli vakava. Palasin heti tämän jälkeen liikkeeseen ja pyysin: ”Ottakaa auto takaisin tai korjatkaa se.” Tästä huolimatta neljään kuukauteen ei tarjottu mitään selkeää ratkaisua. Tämä oli minulle erittäin raskas ajanjakso, sillä olen yksinhuoltajaäiti.
Vasta sen jälkeen, kun kirjoitin Google-arvostelun, minuun alettiin olla yhteydessä. Noin neljän kuukauden kuluttua kytkin korjattiin liikkeen itse osoittamassa korjaamossa.
Valitettavasti ongelmat eivät päättyneet tähän. Myöhemmin huomasin, että kaikissa jarruissa oli vikaa (kesäkuussa). Tällöin minulle sanottiin, että vika johtui käytöstäni. Kuitenkin korjaamon mukaan ongelma ei johtunut minun ajotavastani.
Myöhemmin autossa ilmeni myös pakoputkivika. Taloudellisista syistä en pystynyt vaihtamaan koko osaa, vaan jouduin teettämään vain noin 100 euron väliaikaisen korjauksen. Koko prosessi kesti pitkään ja kulutti minua henkisesti erittäin paljon.
Yhteenvetona: tämä on ollut huonoin kokemukseni Suomessa. Minulle jäi vaikutelma, että autoa ei tarkastettu kunnolla ennen myyntiä, ja että ongelmatilanteissa asiakasta ei auteta, ellei asiasta kirjoita julkista arvostelua.

Antwort von Kiesi
Jo kolmas auto haettiin Espoon…
Jo kolmas auto haettiin Espoon Kiesiltä, palvelu on ollut aina erinomaista ja erityis kiitokset Eelis Björkmanille ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta.
Pakettiauton osto
Ostin firmalle budjetti-pakettiauton kesällä 2025. Olin tyytyväinen kauppoihin, hinta oli todella kohtuullinen ja oli luottavainen fiilis vaikka auto olikin jo iäkäs. Ostan Kiesiltä mielelläni vaihtoauton myös jatkossa.
Kannattaa ostaa muusta autoliikkeestä auto.
Ostin auton etäkaupan kautta syyskuussa, ja kokemus ollut erittäin huono. Ostohetkellä ei kerrottu, että auton kyljessä on lommo. Lisäksi sovittiin, että auton huoltojen ajaksi saan sijaisauton, mutta myyjä jätti mainitsematta, että sijaisauto tulee noutaa ja palauttaa Helsinkiin - vaikka auto myytiin Kuopioon. Huoltojen aikana käytin itse hankittua vara-autoa.
Kauppakirjassa luvattiin kaksi avainta, mutta sain yhden. Asiaa on yritetty selvittää useaan otteeseen, mutta myyjä ei vastaa enää viesteihin tai puheluihin. Kommunikointi ollut erittäin hankalaa ja asiat ovat edelleen kesken.
Auto osottautui pommiksi, ja asiakaspalvelu ollut heikkoa. En voi suositella kyseistä autoliikettä kenellekään.

Toimitus kusi.
Auton toimitus venyi viikonlopulle ja pitkin hampain suostuin että otan sen vastaan sunnuntaina. Sovittiin, että kuski tuo auton päivällä, mutta se tulikin vasta illalla pilkkopimeässä ja helvetillisessä lumipyryssä, niin en edes päässyt sillä ajamaan, kun akkukin oli melko tyhjä. Toimituksen hinta oli vieläpä erittäin korkea, joten odottaisi laatua.! Myös varausmaksun palautusta piti odottaa melkein viikko, js tuskin olidi palautettu, jos en sitä itse olisi huomannut, että ei oltu vähennetty laskussa.
Ei voi suositella ainakaan etäkaupassa.
Best cars
Awesome place to get a car from. Love the customer experience. Going to recommend this place to friends and family👍
5/5 autoliike
Ostin auton ja se on toiminut kuin unelma ja kaupat meni helposti ja nopeasti!
Kiesi
Köpte bil med hem leverans och allt gick riktigt smidigt. Är väldigt nöjd med nya bilen. Rekommenderar starkt 👍
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.