Kjellerup Tagrenovering Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har bruge Kjellerup tagrenovering til at male vores tag. Resultatet er bare super fint og vi er MEGET tilfredse. Super proffesionel firma. mvh Tingvejen Silkeborg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rensning og maling af tag Vi har fået renset og efterfølgende malet vores tag ( sort betontegl) fra år 2000. Det var efterhånden afskallet og trist at se på. Vi har haft besøg af 2 hold håndværkere f... Mehr ansehen

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

21 Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hulmursisolerings-mararidt

Jeg har skrevet dette brev til firmaet:

Jeg har mistet både tilliden til, og tålmodigheden med jer og jeres firma.
Vi indgik en aftale om hulmursisolering af mit hus efter I havde været på besøg og tjekket mit hus. I anbefalede indblæsning af EPS Flamingo med Grafit.
I den følgende måned efter isoleringen, og især efter noget kraftigt blæsevejr, fløj store mængder flamingo rundt på både min grund og nabogrunden. Jeg brugte mange timer på at feje og rydde op om måtte endda købe en løvsuger for at tage det værste.
Da jeg kiggede op på mit loft væltede kaskader af flamingo kugler ned i mit bryggers, og da jeg endelig kom på loftet lå flamingokuglerne i driver rundt på hele loftet.
Jeg bad jer komme og rydde op og I kom den 27. marts og fjernede størstedelen på loft og i have.
Mere blæsevejr og mere flamingo i have, værksted og på loft. Problemet var det samme hos naboen til den anden side, som også havde fået udført hulmursisolering af jer. Han ringede og jeg ringede for at få rengjort igen. I kom hos min nabo og blev her mindet om at I skulle komme til mig som aftalt. I kom ikke. Jeg ringer og Robin siger I kommer i næste uge(uge 23). Intet er sket!!!
Min have er efterhånden groet til og hver gang jeg fjerner ukrudt eller på anden måde arbejder i haven, vælter flamingokuglerne frem og jeg må igen forsøge at suge, rive og skovle så meget jeg nu kan. Det er jo fuldstændig ligesom fiskenettene i havet – de forsvinder aldrig fordi de ikke kan nedbrydes naturligt. Det er et voldsomt miljøproblem, som I som firma nødvendigvis skal forholde jer til og på forhånd sikre jer imod. Der er helt sikkert love og bestemmelser der regulerer dette, for det er jo slet ikke i orden at forurene på denne måde.
Jeg har brugt rigtig mange ressourcer, både timer og penge,(og gør det fortsat) på at rydde op efter jeres ’arbejde’.
I har således misligholdt vores aftale, hvorfor jeg ønsker min betaling til jer retur.
Jeg søger nu professionel hjælp til at få fjernet al den flamingo I har spredt i mit hus og min have.
./. Kopi af dette brev er sendt til Byggaranti.

26. Februar 2026

Rensning og maling af tag

Rensning og maling af tag
Vi har fået renset og efterfølgende malet vores tag ( sort betontegl) fra år 2000. Det var efterhånden afskallet og trist at se på. Vi har haft besøg af 2 hold håndværkere fra Kjellerup Tagrenovering, først til afrensning og efterfølgende til maling af tagstenene. Vi er absolut tilfredse med processen og resultatet af renoveringen! Håndværkerne er flinke, høflige, alle aftaler er overholdt og der har været god kommunikation med firmaet. Vi kan varmt anbefale Kjellerup Tagrenovering.

25. September 2025

Total useriøst firma

Total useriøst firma. Udfylder deres formular på deres hjemmeside for at få et tilbud og man får et autosvar tilbage om at de vil kontakte en hurtigst muligt. Men så sker der heller ikke mere end det.

18. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået hulmursisoleret og lavet…

Vi har fået hulmursisoleret og lavet loftisolering. Vi kunne mærke effekt samme dag. Vores temperatur steg inde og vi måtte skrue ned for varmen. Hullerne er flot lukket og man kan nærmest ikke se der er blevet boret. De har styr på hvad de laver, vindstop er monteret korrekt mellem spær og gangbro er stabil. Super flot arbejde.

12. Dezember 2024

Hulmursisolering

Der blev lovet at hullerne efter hulmursisolering ville laves så man nærmest ikke kunne se det. Vores fuger er ødelagt og syndmæssigt en skændsel. Har kontaktet firmaet 2 gange efterfølgende for at det skulle udbedres. Har endnu ikke set chefen så han med selvsyn kan se hvor grimt og uprofessionelt det ser ud

20. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik hulrumsisoleret vores hus

Vi fik hulrumsisoleret vores hus, samt etableret et manglende vindstop + isoleret skunk, alt blev udført til UG, en rigtig god dialog med både Robin og Cindie og dem som udførte arbejdet, absolut flinke og omhyggelige mennesker, ikke noget at sætte en finger på 10 ud af 10 stjerner herfra

8. Jänner 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Udskift af tag på stuehus i topklasse.

Udskiftning af tag på vores stuehus i topklasse. Vi er super tilfreds med arbejdet. Arbejdet blev udført professionelt, effektivt og alle materialer i super kvalitet. Nedtagning af eksisterende tag og oplægning af nyt på rekord tid trods koldt vejr, regn og blæst. Sikkerheden var også i top. Vi har tidligere benyttet Kjellerup tagrenovering ApS, og det gør 100 % igen. Vi kan varmt anbefale dette firma til andre, hvis man vil have professionelle håndværkere som er serviceminded, hvor kvaliteten af arbejdet er i top og super gode priser.

9. Jänner 2020

Fik loftet efter-isoleret 1-2 nov

Fik loftet efter-isoleret 1-2 nov. 17. Flot arbejde også på de svært tilgængelige steder.
Pæn oprydning - selvfølgelig :-)
Nu glæder vi os til at mærke effekten i vinter.

3. November 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr