Over 600 mennesker i Middelfart kommune har ikke fået udbetalt deres ydelse i går grundet en teknisk fejl fra KMDs side. Dette betyder de vil modtage rykkere, og eventuelt risikere diverse re... Mehr ansehen
De tager ikke deres sikkerhed alvorligt. De har i 12 år haft et sikkerhedshul hvor man kunne udtrække personfølsomme oplysninger fra et af deres systemer. De bliver så gjort opmærksomme på dette sik... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Deres apps virker ikke
Deres apps virker ikke. De siger man skal opdatere fx Mine apps og efterfølgende ja så kan man ikke komme ind igen.
Der burde være nogen der kunne udkonkurrere dem - der skal jo ikke så meget til.
Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner
Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner. Total katastrofe systemer, der giver flashback til programering i 90'erne. Alt for mange total ulogiske navne i deres regnskabssystem SAP, og alt alt for mange klik, som vi egentlig skulle væk fra. Hold jer langt langt fra det. Vi var godt nok bedre vant, og sidder stadigvæk to år efter med masser af frustrationer og fejl på fejl. Hvis du tænker at skulle gå over til et Android styresystem efter at have haft en iPhone er slemt, så bare vent til du prøver KMD's økonomisystem.
Ubrugelig brugerflade i Nexus
Ualmindelig rodet opsætning med brug af ord og begreber der ofte ikke er rammende for indholdet. Der er dog 2 moduler der er lette og intuitative - borgerøkonomi og medicin.
Navigations lethed bør være ligefrem proporrionalt med hvor ofte modulerne anvendes. Indsatsplaner er så kompliceret at mange må lære det på ny når det skal bruges hvert halve år. Ansæt nogle lærere/pædagoger til at arbejde på brugerflade.
Elendigt at tvinge fold til at skulle…
Elendigt at tvinge fold til at skulle se deres plan på en side der aldrig fungere.
Og i vil have en dato for oplevelsen. Jeg kan fortælle der er hver eneste gang.
Synd man skal give 1 stjerne - Virkelig ringe produkt
Synd man kan give 1 stjerne, det fortjener det system ikke. Hver og hver anden gang man skal på, kommer der en fejlmeddelse :( Det er så vigtigt man kan logge ind og se sin vagtplan, nu man ikke kan få lov at synkronisere med sin egen mail.
Det fungerer jo ikke
Det fungerer jo ikke! siden er nede hver anden dag. har ikke kunne tilgå min vagtplan i snart 10 timer,
Kmd Vagtplan har nu været nede siden i…
Kmd Vagtplan har nu været nede siden i torsdags, og intet nyt om hvornår det er tilbage. På måde er det dejligt, fordi man ved ikke om man skal på arbejde eller ej. Så man bliver vel bare hjemme.
Bedre end sit rygte!
værste LOR..
værste LOR... nogensinde. LUK NED FOR DET!!
System nede konstant
Efter opdateringer er systemet konstant nede. Det er utroligt, at der fortsat er så mange offentlige myndigheder, som benytter KMD.
Kmd Nexus
Kmd Nexus. De tre stjerner gives for at platformen er genial når det virker,brugervenlig, samt nemt at arbejde i. De to manglende stjerner mangler grundet at kmd vælger at lave opdateringer midt i spidsbelastnings perioder, som øger risikoen for fejl,imens systemet er nede.
Sidder du så kommunalbestyrelse og overvejer at indføre kmd Nexus, så lav bindende aftaler med udbyderen der sikre at software opdateringer mm sker om natten. Det er simpelthen for sårbart at lege med opdateringer midt på dagen.
Over 600 mennesker i Middelfart kommune…
Dette betyder de vil modtage rykkere, og eventuelt risikere diverse ret så ubehagelige oplevelser på grund af de ikke har fået deres ydelse og hermed ikke kan betale deres regninger.
Det er i dag den 1 November og deres ydelse er fortsat ikke kommet.
Fuldstændigt uacceptabelt.
Har KMD tænkt sig at hæfte for rykkere? Nej vel.
Havde givet 0 stjerner hvis man kunne
Havde givet 0 stjerner hvis man kunne. De regner med dagsfradag som om man var på efterløn, så man ender med at betale for meget i skat hver måned. De mener at de gør det "rigtige" i følge skat, selvom skat aldrig har hørt om det før og synes det lyder komplet åndssvagt. Skriver man til dem for at få hjæp får man ikke svar, ringer man derimod til dem kan man heller ikke få svar. Man kan kun få fat på en receptionist som ikke kan svare på noget, og som heller ikke må videre stille ved mindre du kan personens fulde navn (der er heller ikke en personaleliste på deres hjemmeside).
Til sidst er deres løn app, den kan man kun komme ind på hver 10 gang man prøver, ellers bliver man mødt af diverse server/ hjemmeside fejl
Ventede i tel. over 40 min uden svar
jeg har ventede i telefonen i mere end 40 minutter for at komme igennem til nem refusion som KMD administrere (jeg kom aldrig igennem)
Urimelig behandling
Urimelig behandling - KMD står for at lave hjemmeside til nemrefusion - hjemmeside virker ikke igen.
Skriver flere mails - ringer og ringer; men der er ikke nogen på kontoret der ønsker at svare på den ene eller anden måde. Urimelig dårlig service.
Inkompetente fjolser
Inkompetente fjolser. Betale en bøde på 20 kr gennem mobilepay er urimeligt besværligt i en regn af fejlsider. Der skal vist fyres et par programmører. Hep!
Et helt igennem dårligt firma
Et helt igennem dårligt firma, der på ingen måde magter deres opgaver.
Goddaw KMD. Lerdue
Goddaw KMD.
Jeg har en lerdue at plukke med jer.
Jeg har nemlig lagt min kommune-data i jeres skrøbelige hænder. Men hvad skete der så? Min kommune-data blev til lands-data, fordi i er nogle damn snitches. I burde investere i nogle lidt mere sikre harddisks. Min grandfætter arbejder i Silvan, han kan hooke jer op. (Med lidt af hvert)
Håber I finder ud af det med dataen. 7-9-13 for det (Hvis I forstår sådan en lille en) (Hvis I ikke forstår sådan en lille en mente jeg EFI) (I ved det der skattesystem, man får ondt i milten af at tænke på)
Hav en god daaaaag
Talentløst!
Jeg er desværre daglig bruger af KMD grundet mit arbejde. Det er helt vildt så dårlig KMD systemer fungerer. Der er ret mange basale ting der ikke fungerer, så som at man ikke kan kopier cpr nr. ind fra regneark ind i søgefeltet, og hver gang der kommer en opdatering bortfalder der vigtige funktioner. Det er som om de bare prøver at gøre det dårligere og dårligere. Ganske enkelt talentløst!
Nogle der kan finde ud af sikkerhed!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.