Kondomaten Bewertungen 41

TrustScore 2.5 von 5

2,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Armatør firma! Der står på alle deres produkter 1-2 dages leveringstid. Virkeligheden hedder nu 10 dage og ingen varer modtaget endnu. De svarer ikke på mail selvom flere er skrevet til dem. Der... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet på Kondomatens webshop en håndfuld gange og kan kun anbefale firmaet på det varmeste. Jeg synes deres udvalg er varieret og har altid fundet deres produkter af god kvalitet.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en pakke tilbage i januar og var skuffet over at leveringen var for lang. Det tog ca 4 hverdage fra bestilling til levering dengang Nu vendte jeg tilbage til Kondomaten og så at leveri... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte onsdag d. 18. juni med lovningen om at varerne ville ankomme inden for 1-2 dage. Tirdag d. 24. Juni fortæller jeg dem via e-mail, at jeg ikke ønsker varen, såfremt den ikke ankommer i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Sexspielzeugladen

Über Kondomaten

Vom Unternehmen geschrieben

Vi har solgt kondomer online siden 2001, så vi ved efterhånden godt hvilke danskerne vil have. Giv det et skud, bestil i ro og mag direkte til postkassen.

Se vores udvalg her:

2 Sterne
1 Stern

Armatør firma!

Armatør firma!
Der står på alle deres produkter 1-2 dages leveringstid.
Virkeligheden hedder nu 10 dage og ingen varer modtaget endnu.
De svarer ikke på mail selvom flere er skrevet til dem.
Der er heller ikke mulighed for at ringe til dem da de ingen nummer har.
Find jer en anden side at handle jeres ting på!

16. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en pakke tilbage i januar og…

Nu vendte jeg tilbage til Kondomaten og så at levering nu vil tage 1-2 hverdage. Bestilte derefter en pakke i søndags og den kom allerede idag tirsdag

Virkelig dejligt service og en god forandring der er sket med hensyn til levering.

Bestiller gerne her igen

24. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig oplevelse, fra et godt sted

På grund af et ekstremt hidsig spam filter, modtog jeg aldrig noget info fra denne virksomhed. Det resulterede i at jeg troede det var svindel. Men jeg tog fejl. Super virksomhed. Lyn hurtig og effektiv. Og skøn kundeservice, der træder til, når man er uforstående

4. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 stjerne for nem bestilling og hurtig…

1 stjerne for nem bestilling og hurtig levering.
Men -4 stjerner for at sælge varer der er produceret i 04/2017 og for ikke at svare på mails.
Købte en pakke med 100 stk men med holdbarhed på 1 år og 8 mdr idet de er produceret for mere ned 3 år siden.

26. August 2020

Antwort von Kondomaten

Hej Thomas, Hvis du ikke når at bruge alle 100stk inden de udløber, så kontakt os og vi refundere pengene.

Utilfreds kunde

Jeg bestilte en pakke hos dem d. 22/4, og den er ikke kommet endnu, selvom de lover dag til dag levering. Synes ikke det er i orden, når de lover noget som ikke passer. Sidste gang jeg bestiller noget fra Kondomaten

4. Mai 2020

Hej Oliver
Jeg er da ked af du ikke har modtaget din varer, men jeg har ikke fået nogen mail fra dig omkring dette så jeg har kunne sende dig nogle nye.
Tag fat i os på info@kondomaten.dk og oplys os dit ordre nummer, så finder vi en løsning.
/Rasmus

Ekstremt hurtig levering

Ekstremt hurtig levering. Godt overblik på hjemmesiden, selvom der var relativt mange varer som var udsolgt. Priserne er ganske rimelige og gratis fragt. Jeg handler helt sikkert her igen.

9. Juli 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dårlig service (Edit: Hurtig hjulpet!)

Jeg har bestilt en pakke kondomer og fundet ud af efter jeg bestilte det at vi havde fået ændret navn på postkasse og straks skrev det til dem. Men har fået intet svar. Har ventet i 7 dage nu og skrevet til dem 2 gange. Ved godt det er min skyld at ikke at tjekke min postkasse inden men det der irritere mig er at de ikke svare mig. Har også skrevet på facebook

Edit: Der gik kun 1 minut så var det allerede fikset. Ændre min mening om siden!

24. Juli 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fine produkter

Fine produkter og priser, men lang leveringstid

5. November 2017

Antwort von Kondomaten

Hej Kasper, vi har siden din anmeldelse skiftet PostNord ud med DAO. Giv os gerne et forsøg igen ;)

flot service

flot service
jeg bestilte to pakker men fik ved en fejl bestilt en forkert størrelse/ model. og skrev med det samme tilbage til virksomheden, for at rette fejlen.
de nåede dog i mellem tiden ikke at fange min mail i tide, så eftersendte mig en pakke UB.

det synes jeg squ er flot

1. August 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr