Vi hentede 3 nytårsmenuer bestilt via nettet. Det lød rigtig lækkert. Forret hummersuppe smagte lidt som den var brændt på, og ingen rigtig smag, det røg ud. Hovedret fint lækkert stykke oksekød,... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Da vi kom havde vores tjener omvendt kasket på som høre hjemme på et pizzaria og ikke på en restaurant. Så havde vi bestilt 3 retters menu hummer bidsk. Mørbrad af ung kvæ m garniture og chokolade mou... Mehr ansehen
En ellers hyggeligt afslutning på ferien, skulle afsluttes på kongernes i Tisvildeleje. Man bestiller en oksemørbrad som der forventes at kokken kan finde ud af at tilberede på perfekt vis efter inst... Mehr ansehen
Klar anbefaling herfra til Kongernes Fiskerestaurant. Vi fik rejer til forret og fish n chips til hovedretter. Det var super lækkert. Betjeningen var i top og priserne osse rimelige. Og... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Besøg vores Restaurant i Tisvilde. Kongernes serverer mad morgen-, frokost- og aften. Lokale råvarer, øl, dejlige vine og Kram til kr. 0,-
Kontaktinformationen
Hovedgaden 66, 3220, Tisvildeleje, Dänemark
- +45 9310 7913
- tisvildeleje@kongernes.dk
- www.kongernes.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Mad,vin og betjening i top klasse
Dejlig frisk betjening med positive vibrationer og maden var rigtig lækker og i rigelige mængder.
Virkelig et sted hvor man slapper af og nyder den gode mad.
Lækker frokost
Fruen fik moules fristes som var super lækre og hun var mæt længe efter. Jeg fik stjerneskud som var meget fint til frokost, men måske lidt lille til aften. Meget opmærksomt personale og hyggelig terrasse med god beliggenhed i byen
Framragende mad
Framragende mad, dejlige omgivelser og super betjening.
What’s not to like.., love it
Delikat og frisk seafood i hyggelige rammer
Virkelig delikat og frisk seafood på Tisvilde's formentlig bedste solterasse. Personalet var yderst opmærksomme og imødekommende, så vi kommer helt sikkert igen.
Dansk sommerferie stemning
Lækkert smørrebrød, hyggelig terrasse, god betjening. Hvis du ønsker at komme i dansk sommerferie stemning anbefaler jeg Kongernes.
Håber i får en ligeså god oplevelse som mig.
Jeg havde for nylig fornøjelsen af at…
Jeg havde for nylig fornøjelsen af at besøge "Kongernes," et hyggeligt spisested midt i Tisvilde, der specialiserer sig i at servere traditionelt dansk smørrebrød. Min oplevelse på Kongernes var ganske enkelt fremragende, og jeg vil gerne dele mine indtryk og anbefalinger med jer.
Først og fremmest var atmosfæren på Kongernes charmerende og indbydende. Den hyggelige indretning og den venlige betjening skabte en afslappet og behagelig stemning. Personalet var opmærksomt og imødekommende, hvilket bidrog til en behagelig spiseoplevelse.
Nu til det vigtigste - smørrebrødet! Kongernes leverer virkelig på denne traditionelle danske delikatesse. Smørrebrødets håndværk og kvalitet var tydelig, og hver bid var en glæde. Udvalget af pålæg var imponerende, og der var noget for enhver smag. Laks, stegt flæsk, roastbeef, æg og rejer - bare for at nævne nogle få. Ingredienserne var friske, og smagene var velafbalancerede.
Præsentationen af smørrebrødet var også bemærkelsesværdig. Hver tallerken var smukt anrettet, og farverne og teksturerne af pålægget skabte en visuel lækkerhed. Det var tydeligt, at der blev lagt stor omhu i hver enkelt servering.
Priserne på Kongernes var rimelige i betragtning af den høje kvalitet af smørrebrødet og den samlede oplevelse. Det er værd at nævne, at portionerne var generøse, så man får virkelig valuta for pengene.
Jeg vil også gerne fremhæve Kongernes fokus på lokale råvarer. Det er fantastisk at se et spisested, der støtter lokale producenter og tilbyder autentiske smagsoplevelser fra området.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Kongernes til enhver smørrebrødsentusiast eller bare til dem, der ønsker at prøve noget ægte dansk mad. Maden er fremragende, personalet er venligt, og atmosfæren er indbydende. Kongernes er virkelig et fantastisk sted at nyde en smørrebrødsoplevelse midt i Tisvilde. Jeg ser frem til at besøge igen, næste gang jeg er i området
Klar anbefaling herfra til Kongernes…
Klar anbefaling herfra til Kongernes Fiskerestaurant.
Vi fik rejer til forret og fish n chips til hovedretter. Det var super lækkert.
Betjeningen var i top og priserne osse rimelige.
Og så var prikken over i’et at vi kunne sidde udenfor på terrassen hele aftenen under skønne parasoller.
Vi kommer snart igen
Kanon nyt fiskekoncept på kongernes
Vi var på Kongernes nye fiskerestaurant i Tisvilde og havde en dejlig aften på terrassen. Hyggelige omgivelser samt sød betjening og lækre fiske og skaldyrsanretninger.
Vh Ulrik Bernt
Fed upgrade - lækkert!
Fedt make-over, som har løftet niveauet markant. Særlig ros til kokken, som tryllede lækre fiskeretter frem, som smagte som om de var direkte hevet op af havet. God stemning og sommer vibes.
Virkelig god mad og god service⭐️🤩
Jeg var meget tilfreds med Kongers
Jeg var meget tilfreds med Kongers!
De serverer utrolig lækker smørrebrød og der er god service. Kan varmt anbefales!
De har bare sindssygt god service…
De har bare sindssygt god service derinde, vildt søde tjenere osv. Og det vigtigste af det hele at maden er i top.
Virkelig lækker restaurant.❤️
Blandet oplevelse
Fik tynd hummerbisque , kedelig kalvemørbrad med sur bernaise sauce og ok dessert .min kone fik kulmule som var rigtig god og lækker. Sparsomt / udsolgt udvalg af vin - alt i alt en oplevelse som ikke levede op til de forventninger man kan stille til et sted som dette og den prisklasse
Den 29/7-22 besøgte jeg og min mand…
Den 29/7-22 besøgte jeg og min mand restauranten, magen til dårlig mad skal man lede længe efter. Hummersuppen var helt uden smag, tigerrejerne skulle man lede langt efter men små rejer hævet op fra en lagedåse dem kunne man finde, så den blev ikke spist op, pris 255 kr. er jo helt vanvittig. Vegatarret fuldstændig kønsløs, brunt advocado på blødt salat, købte falaffel, ansolut ikke hjemmelavet, hummus helt uden smag, retten blev heller ikke spist op. Rødgrøden var en lignende tyk hindbærmarmelade pyntet med en klump is, det vil være em skam at kalde den grød for hjemmelavet. Så alt i alt fik jeg og min mand en god flaske vin, ikke ligefrem mættende, det uspiselige måltid stod i 1.600 kr., de burde skamme sig, og i øvrigt var de udendørs toiletter møgbeskidte. Kommet det aldrig mere. Ann og Allan
Det ringeste måltid længe
Ud over virkelig ringe service, hvor vi blev konstant blev glemt, var maden vildt skuffende.
Allerførst bestilte vi to glas Cava, men det havde de ikke, hvorfor vi fik Crement Bourgogne i stedet til samme pris.
Jeg fik to retter - først en tynd hummerbisque, som manglede salt, og så bagt kulmule med gulerodpuré, sauteret forårsgrønt, hertil brunet smør og smørstegte kartofler.
Kartoflerne var ikke smørstegt, og smørret til fisken var smeltet, men ikke brunet.
Hvordan man kan få det hele til at smage af intet er gådefuldt.
Min mand fik Tisvildeleje Toast med cremet krebsehalesalat, og den var ok (en del af deres frokostmenu).
Hovedretten var 200g mørbrad af ungkvie med gulerodspuré, syltede bøgehatte, sauteret forårsgrønt, hertil sauce bearnaise og smørstegte kartofler. Kartoflerne var ikke smørstegte, bøgehatte var der ingen af, kødet smagte af ingenting, og bearnaisesaucen var sur.
Da vi længe havde været færdige med hovedretten og der endelig blev ryddet af, spurgte tjeneren om alt var, som det skulle være. Vi sagde ærligt nej, og at maden ikke smagte af noget. Til det sagde hun blot, at det var hun da ked af.
Da min mand havde bestilt menu var der også rødgrød til dessert, som var ok. Dog uden den annoncerede fløde.
Alt i alt var det en kedelig kedelig oplevelse, og vi vil fraråde at man spiser aftensmad der.
Tænk at de ikke engang tilbød gratis kaffe.
For os var det 989 kr for en stor skuffelse.
Pivringe service
Vi var 30 minutter om at få et menukort. Derefter blev vi nægtet børnelasagne af en tjener med nederen attitude og måtte finde noget mad et andet sted til dem, der ikke kunne li smørrebrød. Til sidst gik der 20 min fra vi bad om regningen til vi faktisk fik den. Desuden står der på nettet at man kan få burger - løgn. Øv for en oplevelse
Elendig smørrebrød for høje priser og…
Elendig smørrebrød for høje priser og ingen service, intet andet at sige om det sted. Hold jer væk.
ALTID den lækreste og skønneste mad og betjening!
Var nede med veninde og købe deres fiskeret og mørbradgryde, som vi tog med hjem og delte.
Så vi startede med fisken.
Den var FANTASTISK mør, saftig og så smuk anrettet, selv som takeaway og rigtig fin at dele, som de ligeledes sagde vi nemt kunne med begge retter.
Brødet til var som altid SUVERÆNT lækkert og smagsfyldt.
Så kom det til mørbradgryden og der var ligeledes rigeligt til at dele. Det smagte HIMMELSK. Med lækker mørbrad, cocktailpølser og helt som det klassisk skal være.
Som altid, især også HELE deres takeaway JULEMENUEN smagte det SKØNT og var ligeledes smukt at se på.
Servicen var bare dejlig nærværende og yderst hjælpsom.
Det er dejligt at komme et sted, hvor maden altid er i top og prisen er hel fin.
De bedste af de BEDSTE anbefalinger herfra👍🏼❤️😋
Meget skuffende Take Away oplevelse
Meget skuffende Take Away oplevelse! Bestilte Take Away kuverter til 10 personer heraf 2 børnekuverter. Ved bestilling lovede man, at maden på det aftalte afhentningstidspunkt ville være varm og lige til at sætte på bordet - bor 3 min. kørsel fra Kongernes. Vi afhentede præcist, men maden var knap lunken, da den kom på bordet. De to børnekuverter beskrevet på menueen som "Pandestegte fileter med hjemmelavet remoulade, børnevenligt grønt og dagens kartoffel" bestod af to meget små filetstykker med remoulade samt rugbrødsskiver - ingen kartoffel, intet grønt!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.