Jeg manglede en skrue til forskæftet, Beretta. Forespurgte hos en stor jagt butik, der ikke havde skruen, men ville ringe, når den kom på lager. Kørte till K. O. Skov, der havde skruen, men oplyste yd... Mehr ansehen
Jeg havde mistet bundstykket til min riffel. Jeg havde forhørt mig hos de store våbenhandlere, men hos Kr. Skov fik jeg det suverænt bedste tilbud. Desuden blev jeg guidet og holdt i hånden hele vejen... Mehr ansehen
Har over år købt hvidevarer og altid god rådgivning og service. Værdien af at handle med ordentlige fagfolk viste sig i forbindelse med en fejlbehæftet vare. Der blev ydet en service og kulance ud ov... Mehr ansehen
Vi er faste kunder hos KOSKOV, da vi altid får en seriøs og god behandling. Firmaet finder altid en løsning på evt. reklamationer med stor tilfredsstillelse. Vi kan varmt anbefale andre at... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Kørte ud for at købe mit første gevær…
Kørte ud for at købe mit første gevær og riffel. Rigtig fin butik og stor udvalg. Men servicen er ikke i top. Vi kunne godt bruge mere kunde mindes betjening, hvor ekspedienten havde fastholdt sit fokus på os, fremfor fokus på alle mulige andre. Vi køre sku et andet sted hen og handler fremover!!!!
Service i top
Man kan lave en rigtig fin handel med butikken, solgte mit gevær og købte nyt. Super venlig, imødekomne og en super handel.
Men hold da op hvor har i travlt🥵
Jeg kommer helt sikkert igen.
Vil du have service i topklasse og et…
Vil du have service i topklasse og et bredt sortiment, så er det her! Turen fra Sjælland til Bording er det hele værd.
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Jeg er vild med at komme der. Altid god betjening, lækre tilbud og et skønt smil. De har så mange lækre varer i skøn kvalitet 😊 Tak for jer i butikken.
Vi var kørt efter tilbud på part 08
Vi var kørt efter tilbud på part 08, som kun var i dag. Der stod intet om begrænset antal eller først til mølle. Vi var der 1.5 time efter åbning. Der mente de, de havde solgt 10-15 stykker og havde ikke flere. Falsk reklame, tror jeg. Enormt dårlig service
Fantastisk jagt forretning
Altid en god betjening og en god handel og så er der et fantastisk udvalg af både våben og tøj har handlet der i 40 år og en fornøjelse hver gang 😊
Ærgerligt besøg.
Ærgerligt besøg.
Vi har nydt at besøge Kr.o.skov, når vi er på tur fra Lolland. Vi plejer at blive imødekommet med rabat, og derfor handlet for en del hver gang. Når man så spørg om de vil pris matche deres konkurent, da vi gerne ville lægge indkøbene her. Kan dette ikke lade sig gøre. Først med beskeden om, at linket ikke passer. Når jeg så viser det passer på 2 andre sider, får man et ret vredt svar, om at så må jeg handle andet sted. Når jeg egentlig bare gerne ville modbevise hans udsagn om at jeg nærmest “løj”. Dette gjorder vi lagde de andre varer, vi ville have købt tilbage. For at følge sælgers anvisninger om at handle andet sted.
Jeg giver gerne 5 stjerner til Kr
Jeg giver gerne 5 stjerner til Kr. O. Skov. Har handlet 90% af mine våben der, på trods af jeg ikke bor lige om hjørnet (er fra Fyn)
Altid en god snak og fornuftige priser der er værd at køre efter.
En jagtbutik jeg klart kan anbefale
Klart et sted jeg kan anbefale - kundeservice og behandling i top og bredt udvalg
Var lige et smut i Jylland ved Skov
Var lige et smut i Jylland ved Skov - desværre med kun en halv time til lukketid - Skulle hente 500 Norma haglpatroner - Så sprang der lige en gammel SKB o/u i øjnene ! Så selv om Kurt kom på overarbejde, så var der som altid smil og en frisk bemærkning - FANTASTISK butik med et OVERDÅDIGT udvalg - 2 timer hver vej ! Og kan ALTID betale sig
Ekstrem positiv oplevelse
Jeg manglede viden og indsigt og havde fået anbefalet K.O. Skov af en af deres konkollegaer, jeg blev betjent af Kurt, som jeg, trods megen travlhed i butikken, i mit møde med ham, oplevede som værende en særdeles kompetent, meget vidende og med en til fingerspidserne kundevenlig betjening og rådgivning. Kurt udstråler en varme, stor troværdighed og en integritet som efterhånden er meget sjælden at møde i en jagtforretning. Jeg giver gerne forretningen og Kurt mine allerbedste anbefalinger til andre der søger et godt sted at handle, et personale der ved hvad de taler om og hvor kunden stadig føler sig sat i centrum.
det er klart det bedste service jeg…
det er klart det bedste service jeg nogensinde har prøvet ,,og et kæmpe tak til Jacob
Fabelagtigt kundeservice.
Fabelagtigt kundeservice.
Havde desværre mistet mit bundstykke og ingen jagt butikker på Sjælland kunne hjælpe.
Ringede til Kr. O. Skov og fik fat i Kurt, han undersøgte sagen og ringede tilbage samme dag med en løsning.
Kørte fra Sjælland og ankom til butikken i går omkring kl. 17.00. Her blev jeg mødt af en virkelig god stemning og et væld af kunder og venligt personale. Den stemning har jeg aldrig oplevet i en jagt butik på Sjælland.
Kurt fik klaret mit bundstykke og hjalp mig med indskydning i deres skyde kælder.
Udover deres kæmpe udvalg af tøj, udstyr og våben så kan jeg også på det varmeste anbefale deres kundeservice og gode jyske humør.. Jeg sidder stadig og smiler over den gode stemning som jeg blev mødt af.
Tusind tak for hjælpen
Mvh Nicki Østergaard
Har nu fået lavet flere reparationer på…
Har nu fået lavet flere reparationer på min haglbøs, og det er bare 100% iorden.. god service og et hyggeligt sted.. kan nogen gange være en lidt kaotisk stemning derinde, men altid god service
Jeg ringer til jagtbutikken og siger…
Jeg ringer til jagtbutikken og siger jeg for 1,5 år siden så de lå inde med et skæfte til en remington 1100 i plast inden for få min fik jeg at vide at det ville blive sendt til mig.kanon service Mange mange 1000tak
Super god Service køber ikke noget…
Super god Service køber ikke noget Andre steder i Danmark altid glade personale
Har købt flere våben her
Har købt flere våben her, altid god betjening og føler altid jeg har fået en god handel. Der er ofte travlt i butikken, derfor må man forvente lidt ventetid på at blive ekspederet. Den tid kan man bruge på at gå butikkens store udvalg igennem.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Jeg skulle ud og se efter en brugt riffel. Ekspedienten, Jakob, fik mit budget, og præferencer for både kaliber og mærke at vide. Vi fandt i fællesskab lige præcis den riffel jeg havde i tankerne, og fik rabat på optikken da den jo kommer på tilbud om et par uger, hvilket jeg ikke skulle snydes for.
Da jeg lige skulle tænke mig om, tilbød han af sig selv at sætte den til side i en uge. Han ville nemlig ikke have at jeg skulle tage en forhastet beslutning.
Riflen køber jeg, og kører gerne 150 km for den her service.
/Rasmus
Kunde behandlingen
Hvis ikke man er stamkunde i butikken, bliver man smidt bag i køen.
Og dette er på trods af man lige har smidt små 30000 kr på optik og div jagt grej!
Butikken har stort udvalg, men de mangler simpelhen kundepleje
Jeg skriver normalt ALDRIG anmeldelser…
Jeg skriver normalt ALDRIG anmeldelser. Men vi har nu i snart et halvt år KÆMPET for at få et defekt køleskab returneret. Det er en opslidende kamp og jeg har gang på gang måtte smide mad ud, hastet til købmanden om morgen, for at have til madpakker, da det i køleskabet enten har været frosset eller for varmt. Jeg forstår ikke, hvordan man som ejer eller medarbejder i en virksomhed, kan synes det er sjovt at gå på arbejde, eller drive virksomhed med så dårlig kundeservice!!!!!!!!!! Så KØB ALDRIG NOGET I DENNE BUTIK!!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.